#Kızmak yasak fırata İğrenç Şakalar yaptık

Otobüsle Seyahat Yasak Değil 02:35

Otobüsle Seyahat Yasak Değil

Şehirlerarası yolcu taşıyan otobüs firmaları dertli mi dertli. Son yayımlanan genelgeye göre şehirlerarası seyahat toplu taşıma ile serbest. Ancak vatandaşların bu konuda yeterince bilgi sahibi olmaması seferleri aksattı..

Artık Petshop Vitrinlerinde Kedi ve Köpek Satışı Yasak! İşte Detaylar 01:42

Artık Petshop Vitrinlerinde Kedi ve Köpek Satışı Yasak! İşte Detaylar

VİTRİNDE KEDİ KÖPEK SATIŞINA SON..

Barcelonalı Palyaço Karcocha 54:09

Barcelonalı Palyaço Karcocha

Olası bir ortamda olumlu bir atmosfer yaratan özel insanlar var. Karcocha bu özel insanlardan biridir. Sokaktaki insanlara karşı gülümseme yeteneğine sahip harika sanatçılardan biridir. Bu eğlenceli videoda Karcocha'nın ..

  • JET TV tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şaka Yapmak İsterken Karısının Yüzünü Yakan Adam 01:02

Şaka Yapmak İsterken Karısının Yüzünü Yakan Adam

ABD'de bir adam karısına şaka yapmak için saç kurutma makinesinin içerisini pudrayla doldurdu. Kapının arkasına geçen adam büyük bir merakla karısının tepkisini beklemeye başladı. ALEV PÜSKÜRMEYE BAŞLADI Saç kurutma mak..

  • Cowboy tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Alnından Çıkan Sıvıyla Adeta Beynini Akıtan Kadın 01:58

Alnından Çıkan Sıvıyla Adeta Beynini Akıtan Kadın

Bazı insanların çok zevk alacağı ancak bazılarının ise aşırı iğrenç, hatta bugüne kadar izleyeceği en iğrenç bir video bu. Daha genç gözükmek için alnına dolgu yaptıran 41 yaşındaki Nong Guang isimli bu kadın zaman içind..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Balıkçıların yeni sezonda umudu palamut ve çupra 04:48

Balıkçıların yeni sezonda umudu palamut ve çupra

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde ağ ile balık yasağının kalkmasına günler kala balıkçıların hazırlıkları hızla devam ediyor. Balıkçılar, bu sezon bol miktarda palamut ve çupra yakalamayı umduklarını söyledi. Karamürsel ..

Işın Karaca - Rest 03:31

Işın Karaca - Rest

Rest şarkı sözleri ile Uslanmıyorlar, Uslanmıyorlar Yıllandıkça ,Yollanmıyorlar Ooof kader Kurbanı bu keder Bir hayat seçtim Bin ömüre bedel Restime rest çekip Yine gitmedi Derdime derman ol dedi bitmedi Dene dene..

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah 05:35

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah

Dünya üzerinde çok uzun dönemlerdir gerçekleştirilen yüzler savaş sırasında oldukça çeşitli silahlar kullanıldı. Bu silahların kimileri sivilleri hedef aldı, kimileri de kullanana oldukça büyük avantajlar sağladı. Fakat ..

Ayaz - Göremezsin 03:35

Ayaz - Göremezsin

Söz & Müzik: Ömer Ayaz Beat: Neva Mix & Mastering: Deslow Stüdyo: Neopolis Yönetmen: Göksel Tuzun VFX: Cem Düz Prodüksiyon: Aliye Akbay Sanat Yönetmeni: Resk Dekor: Gökhan Gürsaçlı Işık: Emrullah Kurt Cast: Şeyma Aydın S..

Buda Eşek Şakası 04:27

Buda Eşek Şakası

Birbirinden trend şakalar sizlerle..

  • JET TV tarafından
  • 1.003 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Yerli Yazışma Programı Hazırladılar 02:33

Yerli Yazışma Programı Hazırladılar

Gaziantep'te faaliyet gösteren bir teknoloji firmasınca tamamen yerli imkanlarla hazırlanan yazışma programı sayesinde, kullanıcılara telefon ve bilgisayarlardan yazılı, sesli ve görüntülü iletişim kurma imkanı sağlanıyo..

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar 03:59

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar KOÇ Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Otokar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Altay muharebe tankının prototipinin tamamlandığını 250 tanklık ilk seri..

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. 02:37

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahve

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. Başbakan Binali Yıldırım, “Artık kendi ellerimizle şehirlerimizi mahvetmekten kurtulalım” dedi. Dikey mimariye karşı olduğu..

Mardin'de Hazırlık Maçındaki Ofsayt İle Başlayan Aşk Mutlu Sonla Bitti. 01:27

Mardin'de Hazırlık Maçındaki Ofsayt İle Başlayan Aşk Mutlu Sonla Bitti

Mardin'de yaşayan Mehmet Ali Babayiğit, geçen yıl bölgesel amatör ligde mücadele eden bir takımda kaptanlık yaparken oynanan bir maçta, arkadaşının düştüğü ofsayta itiraz için yanına gittiği yardımcı hakeme aşık oldu - S..

Bitlis Eren Üniversitesi, Teknofest yarışmasına hazır 05:05

Bitlis Eren Üniversitesi, Teknofest yarışmasına hazır

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ), Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Kurumu (TÜBİTAK) tarafından bu yıl Gaziantep’te 5'incisi düzenlenecek olan Teknofest ‘Uluslararası İnansız Hava Araçları Yarışması’na katılmak i..

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı 01:10

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı

ABD Başkanı Donald Trump göçmenlik konusunda seçim kampanyası sırasında verdiği söz doğrultusunda Amerikan sınırını bazı Müslüman ülkelerden giden mültecilere kapattı. Trump Irak, Suriye, Yemen, İran, Sudan, Somali ve L..

Gülben Ergen'le İlgili Büyük Skandalın Perde Arkası 15:32

Gülben Ergen'le İlgili Büyük Skandalın Perde Arkası

Gülben Ergen'in evli işadamı Tolga Duğles'le olan yasak aşkının ortaya çıkmasının ardından Yeşim Salkım ve Gülben Ergen kozlarını artık mahkemede paylaşacak.Peki bu yasak aşkın detayları neler videomuzda izleyebilirsiniz..

  • ANKA tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuzey Kore Nedir 04:42

Kuzey Kore Nedir

Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti, Doğu Asya’da Kore yarımadasında bir devlet. Bu ülkenin yüz ölçümünden, coğrafyasından, ikliminden daha ilginç bir durumu var. Kim Jong Un! Kuzey Kore, 1910-1945 yılları arasında Japon..

Kuş tuttum diye b*k tutturmak  :)) 00:37

Kuş tuttum diye b*k tutturmak :))

Arkadaşına yaptığı iğrenç şaka koşuşturmayla bitti....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İlginç Dügün 02:08

İlginç Dügün

igrenç hareketler yapan dügün ahalisi )..

  • JET TV tarafından
  • 742 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sülük Dolu Küvetin İcine Giren Cesur Genç Kadın 01:00

Sülük Dolu Küvetin İcine Giren Cesur Genç Kadın

Böyle iğrenç bir yarışma görülmedi..

  • JET TV tarafından
  • 1.136 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kamerayı Unutup Osuran Kadın 00:24

Kamerayı Unutup Osuran Kadın

Videoya çekildiğini bir anda unutan kadının gaz çıkarması kameraya böyle yansımış. Türk toplumunda osurmak gerçekten insani bir şey degilmişte, komik, iğrenc bir mevzu gibi algılanıyor. Hele bunu yapan kadınsa iki kere k..

  • JET TV tarafından
  • 4.724 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Halk otobüsünde rezalet! 02:41

Halk otobüsünde rezalet!

BURSA'DA HALK OTOBÜSÜNE BİNEN BİR ADAM, BİR KADIN YOLCUNUN KARŞISINA GEÇİP İĞRENÇ HAREKETLER YAPMAYA BAŞLADI. FARK EDİLDİĞİNİ ANLAYINCA YAPTIĞI İĞRENÇ AÇIKLAMADA DA DUYANLARA ''PES'' DEDİRTTİ. BAKIN O TACİZCİ POLİSE NASI..

İrmikli Pamuk Prenses Tarifi 02:19

İrmikli Pamuk Prenses Tarifi

2 su bardağı süt, 3/4 su bardağı irmik, 1 tatlı kaşığı tereyağ, 3 yemek kaşığı şeker, Dışını kaplamak için hindistan cevizi, çekilmiş fındık, antep fıstığı vs. Prenseslere layık Pamuk gibi bir tarif Pamuk Prenses. Daha ..

Senfo - Son Durak 02:39

Senfo - Son Durak

Son Durak şarkı sözleri ile Değiştiniz hepten, Hala kıpkırmızı gözler, Yaşıyorum her şeyi bir bilsen Gördüm yüzünüzü çok iğrenç, çok iğrenç Sövdüm hepsine çok içten Yazmak istedim hep yeniden Kurtulamadım hiç kad..

Bensiz Sarılmanızı İstemiyorumm 02:51

Bensiz Sarılmanızı İstemiyorumm

Maşallah sana sarı civciv Akıl küpü Ay ne tatlisin seeen..