#Kızılırmak dağlar seni

Yiğit Okan - Gök Kubbe 03:50

Yiğit Okan - Gök Kubbe

Yalnız kaldığım günlerde Kıymet bilmeyen kişilerden Nefes alamadığım gecelerden Seni düşledim Nefes nefesime Şimdi bu cezaysa yine bana dön Sura üflendiği anda yine bana dön Baharın tüm yoluna sana NAKARAT (2x) ..

Görkem Yenilmez - Söz 04:12

Görkem Yenilmez - Söz

Görkem Yenilmez - Söz Şarkı Sözü Sen varsan eğer, ben sen olurum Sen yoksa eğer, toprak olur ölürüm Bir nefes değer, bin gece için Her gün yaşamak, yaşamak senin için Sen sev ki yeter, ben sen olurum Saçının bir telin..

Demet Akalın - Yeminim Var 04:17

Demet Akalın - Yeminim Var

Sevmek yakışmıyor senin gibilere İhaneti sevindirip aşkı üzenlere Kalk gel cesaretim burda durulmuyor Kurtar bu canı bu azaptan Seninle mutluyduk bugüne kadar Aramızdan biri sözünden dönene kadar Tükendim kalbimde kalıc..

En Çok Dinlenen 10 Hit Türkçe Slow Şarkılar-2017 43:08

En Çok Dinlenen 10 Hit Türkçe Slow Şarkılar-2017

2017 yılında sosyal paltformda en çok dinlenen en hit slow şarkıları sizler için derledik. -Musafa Ceceli&İrem Derici-Kıymetlim -Harun Kolçak-Gökhan Türkmen-Yanımda Kal -Demet Akalın-Hayalet -Ebru Gündeş&mUrat Boz-Gün Ağ..

  • ANKA tarafından
  • 10.593 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beren Saat'ten Çarpıcı Açıklamalar!!Efe Hayatımın Aşkı!! 12:40

Beren Saat'ten Çarpıcı Açıklamalar!!Efe Hayatımın Aşkı!!

Beren Saat'in doğum gününden çok özel kareler.Trafik kazasında kaybettiği eski sevgilisinin kolyesini taktı ve Beren 'Efe benim hayatıın aşkı unutmadım seni' dercesine toprağa verdiği aşkının hediyesini boynunda taşıdı...

  • ANKA tarafından
  • 1.951 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nazan Öncel - Madalyon - Teaser 00:23

Nazan Öncel - Madalyon - Teaser

Bir şey olduysa anlat o zaman Delikanlıymış derim arkandan Göğsümde bir madalyon gibi taşıdım İmdat dediğinde yanında ben vardım Kafasız seni..

Mt - Affet 03:01

Mt - Affet

Eğer seni kırdıysam Darıl bana Ama bir gün beni ararsan Bak ruhuna Birden gecem tutarsa Güneşi çevir bana Sevgilim bağışla Biraz zor olsa da Affet beni akşamüstü Gölgem uzarken Öğleden sonra affet Ne zaman istersen Affet..

Hazal Burkankulu - İntizar 04:17

Hazal Burkankulu - İntizar

Sakın bir söz söyleme Yüzüme bakma sakın Sesini duyan olur Sana göz koyan olur Düşmanımdır seni kim Bulursa cana yakın Annen bile okşasa Benim bağrım kan olur Dilerim tanrıdan ki Sana açık kucaklar Bir daha kapanmadan ..

Gökhan Türkmen - Çatı Katı 03:44

Gökhan Türkmen - Çatı Katı

Şimdi çatı katında inziva vakti Nerede aranacak haklının hakkı? Dinlemeliydim vaktinde aklı Seni unutmaya çalışmak da varmış ...maalesef Bana bıraktıklarınla teselli avında Demek ki elleri boş dönmek de varmış Bugünler..

Mükemmel Bir Hikaye Sizler İçin 03:04

Mükemmel Bir Hikaye Sizler İçin

Ona gore iste sevdiginizin kiymetini bilin sadece seni seviyorum deyipte gecistirmeyin Umarım beğenirsiniz.. Paylaşmayı unutmayın lütfen....

Zeynep Casalini - Dokunma Bana 04:40

Zeynep Casalini - Dokunma Bana

Sen varken gücümolurdu Zaman akmadan dururdu; Hatırlasana Hani aşk seni yormuştu Yolun sonuna koymuştu Dokunma bana Şimdi eskiye döner mi Dönse de buna değer mi; Cevaplasana İnsan aynen durur mu Ayrılık kola..

Soner Sarıkabadayı - Açık Adres  04:45

Soner Sarıkabadayı - Açık Adres

Sorma bu ara şu halimi Bu acıların hepsi mi daimi Yazık oldu her iki tarafa da Şimdi sence daha iyi mi? Bir gün oldu iki gün oldu Ay oldu yıl oldu ümitlere. Unutmuyor gönlüm seni seviyor her gün her gece Yoruldu,..

CEM KARACA - BU SON OLSUN 02:48

CEM KARACA - BU SON OLSUN

Bugün sen çok gençsin yavrum Hayat ümit neşe dolu Mutlu günler vaad ediyor Sana yıllar ömür boyu Ne yalnızlık ne de yalan üzmesin seni Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son..

Adil Karaca - Gazoz Kapakları 04:44

Adil Karaca - Gazoz Kapakları

İhanet şehre inmemişti o zaman, Omuzlarda yük değildi kaybetme korkusu, Siyah beyaz filmler gibiydi aşk o zaman, Ne üzer ne küserdik, yoktu nefret duygumuz. Gazoz kapakları, Çocukluğun masum yanı, Komşu duvarında biten,..

Hülya Avşar'ın Demet Akalın Yerine Rafet El Roman'ı Tercih Etmesinin Nedeni! 05:05

Hülya Avşar'ın Demet Akalın Yerine Rafet El Roman'ı Tercih Etmesinin N

Seni baştan yaratacağım sözleriyle Avşar kızına şarkı satın alan Demet Akalın'ı reddetmesinin nedenini Hülya Avşar, Rafet El Roman'la klip çekimi sırasında peşpeşe itiraflarda bulundu...

  • ANKA tarafından
  • 1.245 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İlkan Günüç feat. Gizem Şensoy - İhanet 03:14

İlkan Günüç feat. Gizem Şensoy - İhanet

Keşke benim kadar yürekli olabilseydin Olan biten ne varsa zamanında söyleseydin Rezil rüsva olduk şimdi dilde Çok yazık ziyan ettin ikimizide.. Yazıldı ihanetin Yanına kalır mı sevgilim Bekliyorum hadi çık karşıma Kald..

Burak Kut  Benimle Oynama 04:16

Burak Kut Benimle Oynama

Yalnızlıklardan yoruldum usandım Sensiz gecelerden sıkıldım bunaldım Sımsıkı saran ateşi gözledim O sımsıcak bakan gözleri özledim Tutuşur anılar uykusuzluğumda Yetişir sevdalar umutsuzluğumda Bin korku sarar seni..

Sevmek Ne Demek ? - Hikmet Anıl Öztekin 02:10

Sevmek Ne Demek ? - Hikmet Anıl Öztekin

Seviyorum demek eylem gerektirir. Birine seni seviyorum dersen onun hakkını vermen gerekir...

Sevil Özen - Taşta mı Yalan 04:57

Sevil Özen - Taşta mı Yalan

Seni sevdiğime inanmadın ki Her gece gördüğüm düşte mi yalan Aşkın ile oldum deli derbeder Gözlerimden akan yaşta mı yalan Aşkın bu gönlümde indi derine Ümidim yok bugün ile yarına İnan ki sevdiğim senin yerine B..

Jalenka Ft. Rapcan Bilmeden Oldu [hd Video Clip] 2017 #dikkat Ağlatır.. 02:48

Jalenka Ft. Rapcan Bilmeden Oldu [hd Video Clip] 2017 #dikkat Ağlatır.

Bilmeden Oldu Yeter artık sorma bana kırma kalbimi, Söyledim ya sana bilmeden oldu, bilmeden oldu, Sevdim seni aştım haddimi gönül suçuydu, Sakın kızma bana bilmeden oldu, Aklımda fikrimde yalnız sen varsın, Sen benim ..

Aşk Yalanmış Sevda Yalan  Nesrin Kopuz 04:10

Aşk Yalanmış Sevda Yalan Nesrin Kopuz

Nasıl da aldanıp sevmişim seni Nasıl da ömrümü vermişim sana Aşk yalanmış sevda yalan Keder oldu bana kalan Bir masalmış bu yaşanan Yalanmış yalan Yalanmış bakışın gözler yalanmış Yalanmış gülüşün sözler yalanmış Aşk ..

Rafet El Roman - Sorma Neden 03:33

Rafet El Roman - Sorma Neden

Elimde yine kalemim Yazıyorum seni sayfalara Seneler seneler Kitap olmuş anılarla Gizlesem hiç fayda etmez Söylesem de daha beter Sorma neden sorma neden En derinde en son arzum Şu halimde sana yakın Olsam yeter..

Anne Karnım Acıktı Yeni Versiyon ( Altyazılı ) Hd İzle 03:24

Anne Karnım Acıktı Yeni Versiyon ( Altyazılı ) Hd İzle

Anne karnım acıktı Sözleri: Anne karnım acıktı Baktım dolap açıktı Lüp ettim koca pastayı Fırlattım boş tabağı Seni gidi yaramaz Dolap açık olamaz Peynir ekmek yok muydu Bunlara karnın tok muydu Tok tok tok akşama yemek ..

Onu Allah İçin Seviyor Musun ? Test Et Gör - Mehmet Yıldız 25:24

Onu Allah İçin Seviyor Musun ? Test Et Gör - Mehmet Yıldız

Sevdiklerin seni bir bir terk mi ediyor ? Peki gerçekten sevseydin terk ederler miydi ? Yoksa sevmeyi mi bilmiyorsun ? Bir insan nasıl sevilir merak ediyorsan İZLE !..

Rafet El Roman Gençliğin Gözyaşları Full Albüm 41:26

Rafet El Roman Gençliğin Gözyaşları Full Albüm

Şarkı Listesi: 01. Seni Seviyorum 00:00 02. Sorma Neden 03:54 03. Amerika 08:32 04. Sen ve Ben 12.08 05. Yaşa Çiftçi 16:17 06. Şu Hayatta 20:24 07. Bilemem İnsanlar Ne Yapar 25:03 08. Baba Ocağında 30:00 09. Leyla 33:12 ..

Gülseren Gül - Kopamam Ayrılamam Senden 04:48

Gülseren Gül - Kopamam Ayrılamam Senden

sevda nedir beilmezdim taa ki senin gözlerine bakana kadar bu dünyada hep yıkıldım perişan oldum seni gördüğüm zaman yar işte o an yeniden doğdum seninle ağlam seninle gülsem kopamam yar ayrılamam başkasına bakamam a..

Nilüfer Nostalji  Sensizlik Bir Ölüm Sanki 03:30

Nilüfer Nostalji Sensizlik Bir Ölüm Sanki

Taa uzak yollardan Koştum geldim senin kollarına, İçimde yanan hasretinle ben Baktım durdum senin yollarına. Sensizlik bir ölüm sanki. Haykırsam göklere, Artık yanımda beni benden çok seven. Dünyalar benim olsa y..

Eğitici Çizgi Film Leo Junior  Lifty'yi Boyuyoruz  Renkleri Öğreniyoruz 05:25

Eğitici Çizgi Film Leo Junior Lifty'yi Boyuyoruz Renkleri Öğreniyoru

Lifty oyun parkında oynuyor. Boya kovası üstüne dökülüyor ve bem beyaz oluyor! Üzülme Lifty Leo Juniyor sana yardımcı olacak ve seni boyayacak! Renkleri öğrenmek için bu çizgi filmi sonuna kadar izle!!..

Ebru Gündeş  Gel Diyemem 1993 03:51

Ebru Gündeş Gel Diyemem 1993

Yazamıyorum tek bir satır Senin hatıran yok ki bende Bir iki saat beraber olmak Ask için yeter mi sence Ne olacak bilemiyorum Bir düğüm ki çözemiyorum Sevmiyorum seni sevemiyorum Sana hayır diyemiyorum Gel diye..

Oğuz Aksaç Adıyaman 04:57

Oğuz Aksaç Adıyaman

düz dara yar düz dara yar zülfün düz dara doksandokuz yarem var sen açtırdın yüz yara uyy aman aman aman burası adıyaman alem düşman kesilir seni sevdiğim zaman düzdedir yar düzdedir yar zülfüm düzdedir ice güzeller sevd..