#Kızılırmak dağlar seni

Bir Gün Değil  Her Gün Beşiktaş - (Beşiktaş Marşı) 03:39

Bir Gün Değil Her Gün Beşiktaş - (Beşiktaş Marşı)

HER GÜN BEŞİKTAŞ Sevinmek için sevmedik biz seni, Sen yenilmişsin umrumda değil ki, Şereftir bu yolda senle yürümek, Hep kol kola, bir gün değil, her gün Beşiktaş Bir sevda düşün ki senin uğruna, Yağmurda, çamurda arma ..

  • OFSAYT tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yağmurlu Bir Günde - Beşiktaş Marşı 00:32

Yağmurlu Bir Günde - Beşiktaş Marşı

YAĞMURLU BİR GÜNDE Yağmurlu bir günde görmüştüm seni Üstünde çubuklu formalar vardı Bir anda vuruldum aşık oldum ben Hayatın anlamı siyah beyazdı Ölümle yaşamı ayıran çizgi Siyahla beyazı ayıramaz ki Her yolun so..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.459 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sen İste - Beşiktaş Marşı 03:31

Sen İste - Beşiktaş Marşı

SEN İSTE Yüz değil bin sene geçse bitmeyecek bu aşk, Bu ateş sonsuza dek sönmeyecek Beşiktaş... Sen iste dağları senin için deleceğiz, Cehennem buz tutana dek seni seveceğiz... Sen iste... Bu dünyayı durduracağız,..

  • OFSAYT tarafından
  • 648 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çeşitli Sanatçılar - Hey Gidi Günler, Vol. 2 - En Sevilen Nostaljik Şarkılar 49:06

Çeşitli Sanatçılar - Hey Gidi Günler, Vol. 2 - En Sevilen Nostaljik Şa

ÇEŞİTLİ SANATÇILAR – HEY GİDİ GÜNLER, VOL.2 Şarkılar: Tanju Okan – Öyle Sarhoş Olsam ki 00:00 Ay-feri – Çal Çingene Çal 03.35 Bora Ayanoğlu – Güller Ve Dudaklar 06:55 Nilüfer – Kim Arar Seni 10:28 Marc Aryan – Dünya Dön..

Ezo - Liman (Official Video) 03:55

Ezo - Liman (Official Video)

LİMAN Şimdi bir omuz bir liman bul kendine Ağla ağla gözyaşın karışsın denizlere Bir düşün biz ikimiz sığdık mı hasrete Bağla şimdi yolları işin yoksa gurbete İstanbul bugün bana koca bir meyhane Kurulmuş iki sofra karş..

Gökhan Türkmen - Bir Öykü (Official Video) 05:02

Gökhan Türkmen - Bir Öykü (Official Video)

Al bu sana ilk olmuşken Ne acı ki son şarkım bu Çok mu kolaydı yoksa zor mu Bu sisli aşk, bu tutku Oldu Hani olmazdı? Sondu Sende gitmek yoktu Doldu süre, bize bu bile çoktu Bir hayaldi Yok oldu Sus doğru ya..

ORHAN ÖLMEZ - Damla Damla (Videoklip) 04:42

ORHAN ÖLMEZ - Damla Damla (Videoklip)

ORHAN ÖLMEZ _ DAMLA DAMLA Damla damla aksam sana Doldurumusun kalbini benimle Yoksa sende taşıyamazda Dökermisin beni yerlere Yağmur olsam yağsam sana Islatırmısın kendini benimle Yoksa sende dayanamazda Kaçarmısın en ..

Gökhan Özen - Budala 04:10

Gökhan Özen - Budala

koşa koşa ardından bittim halim ortada Seni delice Seven kalbim hurda Unutalım olanları baksın herkes kendi yoluna adımı değiştirdim Senden Sonra budala budala boş lafla rüzgarla çıkılmaz bu yola Sen düz git ben zaten o ..

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Murat'tan Özde'ye Doğum Günü Sürprizi Seyredelim Farkıyla 00:59

Murat'tan Özde'ye Doğum Günü Sürprizi Seyredelim Farkıyla

Murat'ın sevdiği kıza doğum günü sürprizi hazırladık.♥ Doğum Günün Kutlu Olsun Özde ♥ Murat Seni Gerçekten Çok Seviyor ♥ Seyredelim Farkıyla İzliyoruz..

Bir Döngüdür Hayat 02:52

Bir Döngüdür Hayat

Yaptığın iyilikde kötülükte döner dolaşır mutlaka seni bulur. Sen bunu bazen anlarsın bazen anlamazsın...

  • JET TV tarafından
  • 765 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Derin Futbol'da Ahmet Çakar'ın Suki Yo Şarkısında Ağlaması 10:04

Derin Futbol'da Ahmet Çakar'ın Suki Yo Şarkısında Ağlaması

Derin Futbol programında Japon şarkıcı Saori Yuki'nin Seni Seviyorum anlamına gelen Suki Yo şarkısı Ahmet Çakar'ı ağlatırken, Ertem Şener'i gülme krizine sokmuş...

  • JET TV tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalbimdeki Deniz 38. Bölüm 1.Fragmanı 00:45

Kalbimdeki Deniz 38. Bölüm 1.Fragmanı

Deniz bir kadının isteyebileceği her şeye sahiptir. Fakat mutlu ve refah hayatı bir gün kocası hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolunca tepetaklak olur. İki çocuğu ve yaşlı babasıyla çaresiz bir halde ortada kalan Deniz i..

Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı 04:49

Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı

Adana'da bir çocuğu gasp edip yakalandıktan sonra dua kitabı satıyorum gasp yapmadım deyip besmele çekemeyerek internetten fenomen olan şüpheli, yine bir çocuğun 4 lirası ve cep telefonunu gasp etmekten yakalandı. Alı..

onur akın - yağmur yüreklim 04:45

onur akın - yağmur yüreklim

Son vapur da ayrıldı limandan Son tren içimi çizipte geçti Bir bir ışıkları söndü odaların Kapılar gözlerini uykulara kapadı Yarim, yağmur yüreklim Uyuyor musun... İçimde kırılıp kalır ağlayan sesin Susar yüreği..

Gökhan Özen - İki Yeni Yabancı 04:05

Gökhan Özen - İki Yeni Yabancı

Dargınım olanlara kırgınım bugünlerde Eldeki avuçtaki yok kalmadı Çok değil birkaç güne toplarım demiştim ya Toplanan eşyalar gibi kolay olmadı Öyle bir kırıldı ki yüreğim onarılmıyor Kaldı ki yaşanmışı sileli kalp affet..

Kalbimdeki Deniz 39. Bölüm 1.Fragmanı 00:46

Kalbimdeki Deniz 39. Bölüm 1.Fragmanı

Deniz bir kadının isteyebileceği her şeye sahiptir. Fakat mutlu ve refah hayatı bir gün kocası hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolunca tepetaklak olur. İki çocuğu ve yaşlı babasıyla çaresiz bir halde ortada kalan Deniz i..

Edip Akbayram  Aldırma Gönül 04:50

Edip Akbayram Aldırma Gönül

Başın öne eğilmesin Aldırma gönül aldırma Ağladığın duyulmasın Aldırma gönül aldırma Dışarıda deli dalgalar Gelip duvarları yalar Seni bu sesler oyalar Aldırma gönül aldırma Kurşun ata ata biter Yollar gide gi..

Ferdi Tayfur - İçim Yanar 04:17

Ferdi Tayfur - İçim Yanar

Hani en sevdiğini kaybettiğinde İçin yanar yanar yanar yanar ya… Ben de seni kaybettim ağlarım şimdi İçim yanar yanar yanar yanar ah Ben senin hasretine alışamadım İçimdeki kavgamla barışamadım Uçup gitti mutluluk kavuşa..

Zeki Müren - Gitme sana muhtacım 04:30

Zeki Müren - Gitme sana muhtacım

Gitme sana muhtacım Gözümde nursun başımda tacın muhtacım Beni öldür öyle git Yaşamak için senin sevgine muhtacım Muhtacım gözlerine Muhtacım sözlerine Uzattım ellerimi Muhtacım ellerine gitme Şimdi bomboş ellerim ..

Hösün Ağam ( Gaziantep Uzun Havaları Özel Seçme.. ) 08:06

Hösün Ağam ( Gaziantep Uzun Havaları Özel Seçme.. )

gider gelir de kilis yollarına bakarım hüseyin ağam gelmezse kilis seni yakar yıkarım hüseyin ağam ölüm sana yakışır mı benim ağam uyansana neler oldu neler oldu aman aslan yatakları da çakallara mesken oldu benim ağam ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.176 görüntüleme
  • 8 yıl önce
GAVUR HACI 06:21

GAVUR HACI

GAVUR HACI Düet sizlerle kemanı,cümbüşü,tefi toplasan bin lira etmez...amma velakin milyonları,milyarları döksen bu sanat'a sahip olunmaz.. sözleri Kaşlarını eğdirirsin Birbirine değdirirsin Güzelliğin yoktur ama Sen ke..

  • PengoTV tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erkin Koray - Öyle Bir Geçer Zamanki 06:08

Erkin Koray - Öyle Bir Geçer Zamanki

Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Birden dursun istersin seneler olunca mazi Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki Günlere bakarsı..

İbrahim Erkal - De Get Yalan Dünya 06:03

İbrahim Erkal - De Get Yalan Dünya

Salkım salkım üzümdür Dostum iki gözümdür Geçmem geçmem vaz geçmem Sevilecek neyin kaldı Sanki aşklar hep yalandı Neyine güveneyim De get yalan dünya Seni nasıl seveyim Ömrümü çalan dünya Aşk zehirli yılan im..

Sibel Can   Padişah 03:56

Sibel Can Padişah

Sakın üstüme gelme inanamam Beni ben gibi sevmeni bilirim Bu seferde yalancı ben olamam Seni bir kalemde rezil ederim Korkuyorum sana aşktan söz etmeyemem İnatçıyım derdim çok Dostum çok hiç dermanım yok Ah ne zaman bu ..

Ebru Gündeş - Akıllı Ol 03:41

Ebru Gündeş - Akıllı Ol

Bu aralar sanki sana bir haller oldu Tavırların çok değişti Bilmediğim bir şey mi var Aklında ayrılık varsa Bir ömür sevsem de yetmez seni sevmeye Kolay mı benden kurtulmak Bilmediğim bir şey mi var Sevgimin bitti..

Ebru Yaşar   Yeminim Var 04:45

Ebru Yaşar Yeminim Var

Senden önce boşa geçmiş hayatım Anladım ki sen baş tacım olacaksın Seni kader diye yazdım anlıma Bir ömür boyu koynumda uyuyacaksın Yeminim var ah yeminim var Benim sevdam sarana kadar değil Solana kadar değil, s..

maNga - Bir Kadin Çizeceksin 04:00

maNga - Bir Kadin Çizeceksin

Ne kadar oldu bu hayata geleli Söyle, ne olacaksın büyüyünce diye sorulan sorular tarih oldu, ama senin kafan hala dolu İşte benim, işte senin, işte onun diye paylaşıyorsun hayatı üç kuruş sevginle Ne? O da mı alda..

Özlem Tekin - Dağları Deldim 02:59

Özlem Tekin - Dağları Deldim

im evim buz gibi ellerim seni buldu karanlıkta yanlızdım sende yanlızdın aslında güzel olduğu gibi olduğu yerde ama olduğu gibi görünecek cesur adam nerde allahın cezası bir kaç hafta süre alışmadan aman abi yakınla..

Manga - Dunyanin Sonuna Dogmusum 04:17

Manga - Dunyanin Sonuna Dogmusum

Naber bak, bende dert yok tasa yok Mutluyum artık beynim yok Dikmişim ekrana gözlerimi Başka da bir ihtiyacım yok Kişisel neyim kaldı ki bir iletim olsun Tıklana tıklana her şeyim ortada Atın ölümü arpadan olsun ..