#Kızılırmak dağlar seni

Harun Kolçak  Sokul Bana 04:31

Harun Kolçak Sokul Bana

Sevdim evet yine sevdim Seviştim de senden sonra Başkaları çok boş geldi Hiç içime sinmedi Nedense hep istedim seni Karşı koydu benliğim Arzular tek nedenim değil Özledim geri geldim Geldim evet yine geldim Bi..

maNga - Dursun Zaman 05:19

maNga - Dursun Zaman

Her sabah doğan güneş Bir sabah doğmaz oldu Elleri ellerimden Kayıp giden yıldız oldu Gülünce ışık saçan O gözler yaşla doldu Ağlama duymaz artık Bir varmış, bir yok oldu Giderken bıraktığı Bütün renkler siyah o..

Serdar Ortaç - Şeytan 05:09

Serdar Ortaç - Şeytan

Hayat beni neden yoruyorsun? Madem çok günah, oyunu sen bozuyorsun. Nasip olsun en güzel aşktan bize, Adımız birer hastaya çıktı mı yüze bakan yok. Sanıyorlar diz çöker aşk önümüze, Bu zamanlar fazla gezenlere vize..

Gökhan Keser - Beni Özledin Mi 03:30

Gökhan Keser - Beni Özledin Mi

Baktım Ki Son Günlerde Beni Hiç Takmıyorsun Arayıp Sormuyo Mesajda Atmıyo Yüzüme Bakmıyosun Belli Ki Son Günlerde Halini Görmüyorsun Seni Çok Özledim Arayıcam Sevgilim Dediğin De Dönmüyorsun Beni Özledin Mi Din Mi Din..

Zeynep Alasya – Bu Şehirde 03:51

Zeynep Alasya – Bu Şehirde

Hayat koparır bazen seni Oyunlar oynar dener sanki Ve sen tüm gücünle karşı koysanda Alt üst ediverir günlerini Kiralık xsarkisozleri.com aşk Zaman dinlemez dertlerini Güler arkandan sinsi sinsi Bir de sen her şeyinle ka..

Gece Gölgenin Rahatına Bak -  Çağatay Akman 02:45

Gece Gölgenin Rahatına Bak - Çağatay Akman

Çağatay Akman Gece Gölgenin Rahatına Bak Şarkı Sözü Gece gölgenin rahatına bak Bir de dön kaderimin bahtına yar Seni düşlerin anlayacakta Dön memleketin haline bak Aldı dünya çantasını Gidiyor bıraktı bize fazlasını Dö..

  • Candy tarafından
  • 5.279 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Harun Kolçak  Haketmedim Ayrılığı 04:58

Harun Kolçak Haketmedim Ayrılığı

Düştüm acılara Saplanıp kaldım Gücüm yetmiyor Kurtulmaya Neden ayrıldı yollar Hergün sarılan kollar Şimdi yolunu gözler ah Seni hiç unutmadım Bir gün bile aldatmadım Üstüne gül koklamadım Yar Zalim kader Yine ördün ağlar..

Harun Kolçak  En Büyük Aşk 02:30

Harun Kolçak En Büyük Aşk

Gördüğün gözler benim Duyduğun sesler benim İki elim yakanda Her gece seni ben sevenim Aldığın zevkler benim Tattığın acılar benim Ben varım artık hayatta Çabalama boşuna benimsin Kiminin arabası en büyük Kimi..

Mirkelam  Her Gece 03:50

Mirkelam Her Gece

Öyle günler olduki senle ) Konuşmasam olmaz ki ) Resimleri bir yana atmak hiç olmaz ki ) 2 Seni unutturmaz ki ) [Nakarat] Bu yüzden her gece ben Her gece üzülmüşüm Bu yüzden her gece bu Aşkın diline düşmüşüm S..

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro Şarkı Sözleri: Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana d..

  • Candy tarafından
  • 1.848 görüntüleme
  • 8 yıl önce
O Ses Türkiye Jürisinden Muhteşem Düet (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 14:06

O Ses Türkiye Jürisinden Muhteşem Düet (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

Şarkı Sözleri Bir eda bir çalım, aldın başını gittin Ne kadar masum, bir şeyi terk ettin Avunurken olur olmaz aşklarla Seni hem sevdim hem senden nefret ettim Ne sen unuttun ne ben unuttum Aldatma kendini gel Yanı..

  • PengoTV tarafından
  • 6.282 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Burak Kut   Benimle Oynama 04:17

Burak Kut Benimle Oynama

Yanlizliklardan yoruldum usandim Sensiz gecelerden sikildim bunaldim Simsiki saran atesli gozlerin O simsicak bakan gozleri ozledim Tutusur aninda uykusuzlugunda Yetisir sevdalar umutsuzlugumda Bin korku sarar senin yokl..

Candan Erçetin   Umrumda Değil 04:20

Candan Erçetin Umrumda Değil

İnsaf bu kadar eziyet kim çeker Her lafı her sözü ayrı keder Özrü kabahatinden de beter Sor boş duvarlara Boş kollarına Neden bu elveda Sev ister mutlu ol İstersen delir Umrumda değil Didindim ah yola gelir mi d..

Gönül Akkor  Bana Neler Vadettin 04:17

Gönül Akkor Bana Neler Vadettin

Perişan etdin beni yaktın bu genç Yaşımda mahşerde olsa bile iki elim Yakanda bana neler vaat etdin Herşeyimi kaybetdim adım kötüye Çıktı utan etdiklerinden nerden çıktın Karşıma nasıl inandım sana allah şaşırtsın Sen..

Ozan Güven & Sibel Can - Padişah (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 02:43

Ozan Güven & Sibel Can - Padişah (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

Şarkı Sözleri Üstüme gelme inanamam Beni ben gibi sevmedi bilirim Bu seferde yalancı ben olamam Seni bir kalemde rezil ederim Korkmuyorum sana aşktan söz etmeye ben İnatçıyım derdim çok dostum var Hiç dermanım yok ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.691 görüntüleme
  • 8 yıl önce
O Ses Türkiye Jürisi, Burak Yılmaz & Arda Turan - Öpücük (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 03:12

O Ses Türkiye Jürisi, Burak Yılmaz & Arda Turan - Öpücük (O Ses Türkiy

Şarkı Sözleri Pardon seni rahatsız etmek istememiştim Sadece dudağından öpmek istedim Tamam belki pek ince teklif edemedim Ama ben o bildiğin romantiklerden değilim Sen yine de karar ver söyle İstiyorsun bence Öpü..

  • PengoTV tarafından
  • 3.911 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İrem Derici - Bana Hiçbir Şey Olmaz 04:17

İrem Derici - Bana Hiçbir Şey Olmaz

Ne Olur Şimdi Elimi Tutsan ? Bu Kaçış Beni Bezdirmez Mi ? Ne Olur Şimdi Burada Olsan Ayrılık Sana Zor Gelmez Mi ? Bi Gün Demiştin Bana Sen Her Zaman Özelsin Bence Yalan Söyledin Özel Falan Değildim Buna İnanmam İçin Kura..

Coskun Sabah - Haberin Varmi ? 04:59

Coskun Sabah - Haberin Varmi ?

Yıllar yılı gizliyorum Hep içimde saklıyorum Kimselere diyemiyorum Gizlediğim aşkımsın sen Sakladığım sevdamsın sen Gönlümdeki büyük sırsın sen Haberin var mı? Seni çok sevdiğimden Haberin var mı? Yüreğimin sesi..

Coşkun Sabah -Anılar. Duygusal 04:53

Coşkun Sabah -Anılar. Duygusal

bu akşam içimde hüzün var gözümde canlandı anılar ağlamak istiyorum, haykırmak istiyorum bu akşam içimde hüzün var sensiz geçmiyor bu akşamlar gönlümde dinmiyor arzular kavuşmak istiyorum, sarılmak istiyorum bak ..

Gönül Yazar   Biliyorsun Bir Zamanlar 03:06

Gönül Yazar Biliyorsun Bir Zamanlar

Biliyorsun bir zamanlar Seni ne çok seviyordum Kederinle üzülüyor Sevincinle gülüyordum Göz göze gelmek istemem Yüzünü görmek istemem Seninle gülmek istemem Ellerle aldattın beni Beraberce gezdiğimiz O yerlerd..

Gönül Yazar  Artık Mum Yakta Ara 03:41

Gönül Yazar Artık Mum Yakta Ara

Bakıyorum pişmansın Benden ayrıldığına Çok sevindim buna ben Acımıyorum sana Çünkü büyük söyledin Unuttun mu sen bana Artık mum yakta ara Sen benim gibisini Benden sna fayda yok Bul başka birisini Kaçtı artık s..

Hırsız Martının Telefon Çalması 00:23

Hırsız Martının Telefon Çalması

Spor yaparken kendilerini videoya çeken genç kızın telefonunu martı kardeş kaptığı gibi kaçıyor. Seni hınzır.....

  • JET TV tarafından
  • 650 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalbimdeki Deniz 39. Bölüm 2.Fragmanı 00:34

Kalbimdeki Deniz 39. Bölüm 2.Fragmanı

Deniz bir kadının isteyebileceği her şeye sahiptir. Fakat mutlu ve refah hayatı bir gün kocası hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolunca tepetaklak olur. İki çocuğu ve yaşlı babasıyla çaresiz bir halde ortada kalan Deniz i..

Cengiz Kurtoglu - Liselim 04:29

Cengiz Kurtoglu - Liselim

Seninle her günüm ömre bedeldi gönül dediğimde bağımdın benim unutmak mümkünmü liselim seni ilk aşkım sevgilim (hayatım varlığım)canımdın benim (*2) seninle bir kalem bir kağıt gibi | seninle bir defter bir kitap g..

Cengiz Kurtoğlu - Ben Onu Seviyorum 06:03

Cengiz Kurtoğlu - Ben Onu Seviyorum

her şey her şey senin için dualarım duygularım düşlerim de bakışların hep seni söylüyor şarkılarım umrumda değil kim duyarsa duysun varsın olsun kim görürse görsün bırak gitmeyi kolaymı sanıyosun söyle sevgimi he..

Ümit Besen - Nikah Masası 04:48

Ümit Besen - Nikah Masası

Nikahına beni çağır sevgilim İstersen şahidin olurum senin Bu adam kim diye soran olursa Eski bir tanıdık dersin sevgiim Hayaller kurardık biz yıllar önce Hiç yoktu hesapta ayrılık bizce Bilirsin ne kadar görmek is..

Ümi̇t Besen - Alışmak Sevmekten Daha Zor 04:42

Ümi̇t Besen - Alışmak Sevmekten Daha Zor

Alıştım sana bir tanem Alıştım her gün görmeye Bir nefes gibi muhtacım Sevilmeye sevmeye Her sabah uyandığımda Seni buldum yanımda Yokluğun bir zehir gibi Dolaşıyor kanımda Alışmak sevmekten Daha zor geliyor A..

SELAMİ ŞAHİN - GİTME SANA MUHTACIM 03:51

SELAMİ ŞAHİN - GİTME SANA MUHTACIM

Gitme sana muhtacim gözümde nursun basimda tacim muhtacim beni öldür öyle git yasamam icin senin sevgine muhtacim muhtacim gözlerine muhtacim sözlerine ruhumu isitacak simsicak nefesine gitme simdi bombos e..

Coşkun Sabah  Sen Bambaşkasın 05:27

Coşkun Sabah Sen Bambaşkasın

Dinlediğim en güzel şarkılardasın En güzel gülüşlerde bakışlardasın Sen kalbimin sahibi kara sevdamsın Kimseye benzemez sen bammaşkasın Her halin öyle güzel hep sıcacıksın İçimde yaşıyorsun benim aşkımsın Seni sorsalar b..

Emrah - Unutabilsem 04:30

Emrah - Unutabilsem

Hala hislerimde... Hala özlemimdesin.. Sen acı sen tatlı günlerimdesin... Unutmak kolay olsa çoktan unuturdum Boşvermek kolay olsa kendimi avuturdum Faydalar faydasız, İmkanlar imkansız, Uzayan gecelerde saatler ..