#Kızılırmak dağlar seni

Tripkolic - Sonu Gelmez  Lyrics 03:03

Tripkolic - Sonu Gelmez Lyrics

içimdeki hasretin yine rüzgarla döndü dolaştı sevdiğim yine vurdu gözlerime gözyaşlarımı saklayamadım gizleyemedim sensiz geçen her akşamda yorgun bu bedenim geri dönmeni bekledim gidemem yapamazdım sensiz gecel..

Tripkolic-Ne Olur Gitme 03:26

Tripkolic-Ne Olur Gitme

Bu muydu bizim bitmez aşkımız Ah yanar kalbin ellerimde Yok ki çare gel gitme Aşkımızı terketme Öldüm ben aşkından Yok bir çare gel gitme Hayatımda görmedim ben Böyle sevme terketme Hayatımda tanımadım ben senin ..

Atiye - Güzelim 04:36

Atiye - Güzelim

Hep beraber coşmaya Eğlenceye koşmaya Sorunlardan kopmaya Dansedip oynaşmaya Çıra gibi tutuşmaya Ateş olup yayılmaya Olta atıp avlamaya Seve seve avlanmaya Güzelim, Gidelim güzelim Girelim, Havaya girelim Taşvan gibi kaç..

Atiye - Uyan Da Gel 03:57

Atiye - Uyan Da Gel

Koptum gitti koptum senden Bir mesele kalmadı Sen ayakta uyuklarken Ruhun bile duymadı Dört köşeyim daha şimdi ben Nerdeymiş aklım önceden Hakkaten Heryerde aşk var bi gören yok Seni burda bi tutan yok Sen yolc..

Eylem - Mız Mız 03:59

Eylem - Mız Mız

Mızmız sevgilim,çok isteksizsin Mızmız sevgilim,çocuktan betersin Bir gidip gelirsin,Ne istersin? Mızmız olupta beni kaybettin Hani beni sevgiyle saracaktın Beni sıkı sıkı tutup,benim olduğunu anlayacaktın Gökyüzünden y..

Yıldız Tilbe - Ben Senin Var Ya 03:51

Yıldız Tilbe - Ben Senin Var Ya

Ne sanıyordun ayrılmamı dağılmamı yada Ne düşünüyordun hakkımda günahın boynuna O onu dedi bu bunu dedi sen sustunmu ki Bana onları anlatıyorsun onlara beni Bırak bu işleri hadi dostum O hikayelere ben çok tokum B..

İbrahim Tatlıses - Bu Gece 03:50

İbrahim Tatlıses - Bu Gece

İbrahim Tatlıses - Bu Gece Bu gece ah bu gece vallah billah bu gece Çifte kurbanlar kesin yar gelecek bu gece İpek gömlek giymişem gül kokular sürmüşem Gelim koynunda yatam seni çok özlemişem Aman dokunmayın çok fe..

  • PengoTV tarafından
  • 1.411 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Duman - Aman Aman 04:10

Duman - Aman Aman

Duman - Aman Aman Albüm Adı : Seni Kendime Sakladım Düzelten : BayanPisi Nereye gider başını alıp sorarsın Kim bilir durmadan nasıl susarsın Bilmeden boşuna atıp tutarsın Su gibi akıp geçer zaman Gezdin tozdun aman..

  • PengoTV tarafından
  • 1.890 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mustafa Ceceli & İrem Derici - Kıymetlim 03:06

Mustafa Ceceli & İrem Derici - Kıymetlim

Seni benden alamazlar Fırtınada kalamazlar Canım canım gülüm En kıymetlim Beni sensiz bulamazlar Kuşlar bile uğramazlar Canım canım gülüm En kıymetlim Akşamlar ve sabahlar benim için hep aynılar Bakamam ki ne gerek var..

Baba ve 4 Yaşındaki Kızından Mükemmel Düet 02:25

Baba ve 4 Yaşındaki Kızından Mükemmel Düet

You've got a friend in me Dostunum ben senin You've got a friend in me Dostunum ben senin When the road looks rough ahead Önümüzdeki yol zor olduğunda And you're miles and miles from your nice warm bed Ve sıcak gü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Siyah İnci - Hazal Kurtlar Sofrasında 04:07

Siyah İnci - Hazal Kurtlar Sofrasında

Star Tv ekranlarında yayınlanan dizi Siyah İnci 4.Bölüm de Merak Ettim Seni..

  • ANKA tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 7 yıl önce
O Ses Türkiye - Yıldız Tilbe'den Samimi Açıklamalar 02:45

O Ses Türkiye - Yıldız Tilbe'den Samimi Açıklamalar

O Ses Türkiye Yıldız Tilbe:Bende seni Hadiseyi seçmen konusunda destekliyorum..

  • ANKA tarafından
  • 1.280 görüntüleme
  • 7 yıl önce
O Ses Türkiye - Oğuzhan Koç'un  Yeni Şarkısı 01:42

O Ses Türkiye - Oğuzhan Koç'un Yeni Şarkısı

Yol Arkadaşım filmiyle adından söz ettiren Oğuzhan Koç, filmin sevilen şarkısı 'Vermem Seni Ellere'yi O Ses Türkiye sahnesinde seslendirdi...

  • ANKA tarafından
  • 1.307 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Teyzenin Saçma İşlere Kalkışması 00:31

Teyzenin Saçma İşlere Kalkışması

Teyzecim sen kaç yaşına gelmişsin ne bu işler hadi onu geçtim o ip seni nasıl kaldırsın Allah aşkına ya ...

  • JET TV tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kemal Sunal  Ananın Bulunduğu Kısma Gidiyorum Replik 00:31

Kemal Sunal Ananın Bulunduğu Kısma Gidiyorum Replik

+ Ne ulan bayram mı var - Seni uğurluyoruz ya başkanım bundan iyi bayram mı olur SEYREDELİM..

Mustafa Ceceli - Zincirimi Kırdı Aşk 03:31

Mustafa Ceceli - Zincirimi Kırdı Aşk

Dur konuşmam gerek senle Tutamam artık içimde Yok eder beni kavurur beni Büyüyor yangın içimde Konuşmam gerek senle Tutamam artık içimde Üzüyor beni acıtır bedeni Seni hapsediyor içinde Bu yangın böyle her yanı saracak..

Mustafa Ceceli - Aşk Adına 04:07

Mustafa Ceceli - Aşk Adına

Dün gibi hatırlarım zorlanmam Hiçbir zaman çıkmadın ki dünyamdan Gülüyordum bugün biraz iyiydim sanki Yaşananlar yine birden aklıma geldi Gülüyordum bugün biraz iyiydim sanki Yaşananlar yine birden aklıma geldi Senin h..

Mustafa Ceceli - Leyla 04:18

Mustafa Ceceli - Leyla

Fırtınalar kopuyor başımda İçimde aşktan Ben sana şu kalbimi Kaptırdım çoktan Gördüğüm günden beri Gelemedim kendime Nasıl baktıysan öyle Çıkmıyorsun aklımdan Ara ara oraları bulunmaz Sarsam seni sevsem yine doyulmaz A..

Yıldız Tilbe - Aşk Bir Kahkaha 04:01

Yıldız Tilbe - Aşk Bir Kahkaha

Koca bir yaz geçti beni dinlendirmedi Ne güneş ne deniz ne de aşk Tadını almadım sevdiğim bir çok şeyin Bir perde vardı göremediğim Bazen öyle dalgalandım ki kabıma sığamadım Bazen de öyle sakindim ki kıpırdamadım ..

Ankaralı Ayşe Dinçer Deli Deli 04:01

Ankaralı Ayşe Dinçer Deli Deli

Bu dünya senin değil sana benzemiyenin Sevmiyep sevenlere eziyet edenlerin Arama mutluluğu hep boş kalır ellerin Nelere muhtaç ettin sen beni deli gönül Deli deli deli deli deli gönlüm deli Sıyırmış ya Ne olur sust..

Otobüsten Zorla Yolcu İndiren Şoför 01:40

Otobüsten Zorla Yolcu İndiren Şoför

Bursa'da durakta bekleyen vatandaşın üzerine otobüsü kıran şoför adamın engelli çocuğum var neden arabayı üstüme kırıyorsun seni şikayet edeceğim demesi üzerine yolcuyu özel halk otobüsünden iterek indirdi..

  • JET TV tarafından
  • 845 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ankara Marşı 01:28

Ankara Marşı

Ankara Marşı Sözleri Ankara, Ankara güzel Ankara, Seni görmek ister her bahtı kara. Senden yardım umar her düşen dara Yetersin onlara güzel Ankara. Burcuna göz diken dik başlar insin, Türk gücü orada her zoru yensin, Y..

  • PengoTV tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suat Suna  Yalan Değil 04:26

Suat Suna Yalan Değil

aynı dertlerdeyim, yalnız ve sensizim biliyorum ben istedim ayrılmayı kabul etmezsin sanmıştım ah dönemez misin aynı yerdeyim, bomboş ve sensizim yalvarmaya hazırım ne olur affetsen son bir şans versen, tekrar sevemez mi..

  • PengoTV tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeynep Baskan -  Cerrahpasa 05:54

Zeynep Baskan - Cerrahpasa

ah gurbet zalim gurbet aglatirsin adami gozumde yas kalmadi birak sana yakami birak sana yakami [Nakarat] vay seni cerrahpasa icmem suyundan icmem icmem suyundan icmem oyyy birdahaki seneye yolcuda gelur gec..

Zeynep Baskan - Gectim Evin Basindan 05:21

Zeynep Baskan - Gectim Evin Basindan

geçtim evin başından hem geçtim hem seslendim hepisinden ziyade yarimi göreslendim evin dibi bahçeluk kırmadum pazisini allahım boyle yazdi alnumun yazisini yar evunuz var midur dört yani duvar midur ben seni seveyir..

Nurettin Rençber - Ezo 05:03

Nurettin Rençber - Ezo

EZO Sordum seni yıldızlara, ay ışığına. Dediler tam bin yıldır görmedik onu. Sordum kadin kitaplara, tozlu raflara. Dediler o bizden önce buralardaydı. Mağrur bir uçurum oldu kalbim. Sen gittin gideli buralardan...

Vera feat. Aylin Aslım - Elveda 03:34

Vera feat. Aylin Aslım - Elveda

Sen kaşları keman bir güzel hanım eye muhtaçtın bende olmayan git diyemem seni bırakamam gel saklanalım küçük evimizde sen nağme dudaklı çocuk bakışlı asla suçun yok lütfen ağlama sokaklar tekinsiz hüzünlü ve sessiz e ol..

Sonbahar Rüzgarları Handan Kara 03:55

Sonbahar Rüzgarları Handan Kara

Sonbahar Rüzgarları Şarkı Sözü (Lyrics) Düşen bir yaprak görürsen Beni hatırla demiştin Biliyorsun seni ben Sonbaharda sevmiştim Her sonbahar gelişinde Sarı sarı yapraklarla Kuru dallar arasında Sen gelirsin aklıma..

  • PengoTV tarafından
  • 862 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadın Nedir 03:05

Kadın Nedir

Kadın seni doğurandır. Kadın senin kız kardeşin, karın, arkadaşın, ilk aşkın, çocukluk arkadaşın, iş arkadaşın, annendir...

VPN Nedir 01:28

VPN Nedir

VPN Nedir? VPN cennete açılan kapıdır... İtiraf et, VPN'in hala ne olduğunu tam olarak bilmiyorsun. O zaman seni şöyle videoya alalım...