#Kızılırmak dağlar seni

Tinder Nedir 01:23

Tinder Nedir

Tinder ne demektir? hiç bu kadar iyi anlatılmamıştı... Senin beğendiğin seni de beğeniyorsa Tinder'a göre sağ tarafta buluşuyorsunuz demektir. Daha fazlası için videoya alalım...

Çilek Yiyen Köpek 00:11

Çilek Yiyen Köpek

Zaten sen çilek gibisin yerim seni...

  • JET TV tarafından
  • 1.093 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Klon Nedir 02:19

Klon Nedir

Klon, kopya, klonlama kopyalama demektir. Sınavda kopya çekiyorum demek yerine klonlama yapıyorum dersen göze girme ihtimalin var yani. Aslında klon, insanın kendine yakışanı kopyalamasıdır bir nevi. Klon seni felaket..

Gülben Ergen - Esasen 03:57

Gülben Ergen - Esasen

Ayrıla ayrıla Tam koptu zaten Beni de zamana bırak istersen Doğma büyüme senleyim esasen... Bana bırak bugünü yarına bak mı diyorsun Bir de ben, dünü kafaya takarım biliyorsun Ayrıla Ayrıla tam koptu zaten Beni de za..

'FETÖ'yle Korkuttukları Tamircinin 30 Yıllık Emeğini Çaldılar 04:14

'FETÖ'yle Korkuttukları Tamircinin 30 Yıllık Emeğini Çaldılar

Adana'da telefonla aradıkları oto tamircisine polis olduğunu söyleyip, kimlik bilgilerinin FETÖ'cülerin eline geçtiğini belirterek 37 bin lira parasını dolandırdığı ileri sürülen 2 kişi yakalandı. Edinilen bilgiye gör..

Tan - Sözümü Tutamadım 05:30

Tan - Sözümü Tutamadım

Sana bir şarkı daha yapacağım Adı unuttum seni olacak İyi niyetle söylenen Yalanlar günah olmazmış Bilmiyorum Niye söyledim hasta kalbime Uyudum yenildim Zamana direndim Kurduğum hayalmiş affet Yarım aklıma yen..

Şahê Bedo - Çima Nayê 05:31

Şahê Bedo - Çima Nayê

KÜRTÇE SÖZLERİ Çûy tu çima nayê Çûy sebra min nayê Çûy ka kengi weri Çavê te yî reş û belek Naçin bîra min Xewê şeva min herimîn Bela serê min Ka bêje tu k..

Friendzone Nedir 04:17

Friendzone Nedir

Friendzone Nedir? Friendzone, hepimizin zaman zaman belki de her zaman karşı karşıya kaldığı komik hatta trajikomik durum aslında. Sen seversin o seni arkadaş olarak görür, sen arkadaş sanırsın o seninle ne hayaller kur..

Hayki - B1R 04:06

Hayki - B1R

beyaz bir altın pamuk adanamdan hediye tüm dünya aşıktır bilirsin vandaki kediye gökteki ay tıpkı bizim kütahyada porselen güneş doğarken istanbuldan bir başka yükselir artvinde bal kadar tatlı afyonda kaymak e müthiş an..

Yolculuk Nedir 02:24

Yolculuk Nedir

Yolculuk, sefer, gezi, seyahat. Tabi bunun geniş manaları da var, hayat bir yolculuktur mesela. Ya da düşüncelere dalmak da bir yolculuktur. Her ne manada olursa olsun, yolculuk, eğlenceli, keyifli bir o kadar da heyecan..

Manipülasyon Nedir 04:03

Manipülasyon Nedir

Manipülasyon için Türk Dil Kurumu yönlendirme demiş. Bak bu önemli. Manipülatörler manipülasyon yöntemleri ile seni, davranışlarını, zevklerini dolayısıyla hareketlerini manipüle ederler. Yoksa siz de manipüle edemedikle..

İşte Makyajın Gücü 00:15

İşte Makyajın Gücü

Bizi güldürdün Allah ta seni güldürsün .İyi seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seçil Gür – Deli Yangın 03:46

Seçil Gür – Deli Yangın

Geçiyor gidiyor günler Bize sormadan baksana Rüzgarın esiyor geliyor Kokun yine burnuma Bu nasıl iş böyle anlamadımki ben Yerine kimseyi koyamadım zaten Unutup herşeyi başlasak yeniden Yada kaldığımız yerden Atıyor kal..

Polislere Sarılmak İçin 155’i Aradı 00:56

Polislere Sarılmak İçin 155’i Aradı

Geçirdiği rahatsızlık yüzünden yürüme güçlüğü çeken 16 yaşındaki Eren Emir, çok sevdiği özel harekatçılara sarılmak isteği 155'i aramakla gerçek oldu. Özel harekatçıların yanına gelmesini çok istediğini bu hayalini 155'i..

  • JET TV tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Joker - Varmadın Farkına (feat. Ados) 04:14

Joker - Varmadın Farkına (feat. Ados)

Part 1 | Ados Benim daglarim hep dumanli çünkü yol aldigim hayat garip ve kuralli yerinde sayan mi aptal yerinde duran mi? ilerlemek mi dogru seçenek bu bir kumar mi? ben oturdugum yerden arsa uzandim unufaktim çok uzak..

Rafet El Roman Feat Hülya Avşar - Sen Olmazsan 2017 04:31

Rafet El Roman Feat Hülya Avşar - Sen Olmazsan 2017

Bu yılın en bomba en beklemedik flaş düeti Hülya Avşar ve Rafet El Roman'dan geldi. Sen Olmazsan Şarkı Sözleri Sen olmazsan bu hayatın hiç anlamı yok ki inan nasıl anlatsam Sabahlara uzayan geceler ne soğuk dayanılmaz se..

  • ANKA tarafından
  • 1.849 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Manço - Ayı 04:40

Barış Manço - Ayı

Bugün hava güzel dedim ki hanıma Haydi kalk giyin de çıkalım biraz Bak cıvıl cıvıl kuşlar uçuyor Dalları basmış erikle kiraz Çoluk çocuk cümbür cemaat Piknik yapalım ne dersiniz ha? Ev halkı uçtu yihhu aslan baba ..

Ebru Yaşar Eşi İçin Mekan Kapattı 02:20

Ebru Yaşar Eşi İçin Mekan Kapattı

Ebru Yaşar eşi Necat Gülseven'in doğum günü nedeniyle mekan kapattı. Ünlü şarkıcı yakın dostlarının da katıldığı partide eşine 'Seni anan benim için doğurmuş' şarkısını söyledi...

  • BETA tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferdi Tayfur - Sigarayı Bıraktım 03:50

Ferdi Tayfur - Sigarayı Bıraktım

Senden baska ne varsa x 2 Terkettim birer birer Affet beni sevgilim Seni kirdiysam eger Gece hayatim bitti Kadehi yere attim Beni kutlamalisin Sigarayi biraktim Gece hayatim bitti O sayfayi kapattim En sonund..

İniş Sırasında Martı Sürüsüne Çarpan Uçak 01:17

İniş Sırasında Martı Sürüsüne Çarpan Uçak

Sen o kadar uçuşu sorunsuz yap ''ineceğim artık. Oh çok rahatım'' dediğin esnada gelsin martılar seni bulsun.....

  • JET TV tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muzu Telefon Sanan Teyze 00:43

Muzu Telefon Sanan Teyze

Hamakta uyuyan kadına seni arıyorlar deyip muzu uzatan hain adamın şakası oldukça komik. Uyku sersemi olan kadın muzu kulağına götürüp başlıyor konuşmaya...

  • JET TV tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu Video Sevgililer Gününde Yalnız Kalanlara Gelsin 00:19

Bu Video Sevgililer Gününde Yalnız Kalanlara Gelsin

14 Şubat'ı yalnız geçirenlerin yüzünü, 90'lı yılların efsane programı Gerçek Kesit ile güldürelim istedik. Cahit Kaşıkçılar, namıdiğer sarı bıyık , karşısındaki hayali sevgiliyle konuşuyor. Sarı bıyık, karşısında olmaya..

  • JET TV tarafından
  • 1.144 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

Felsefe Gibi Felsefe Kadın Yıldız Tilbe 00:38

Felsefe Gibi Felsefe Kadın Yıldız Tilbe

Felsefe Gibi Felsefe Kadın Yıldız Tilbe Sen Konuş Biz Seni Bir Ömür Boyu Dinleriz Hiç Sıkılmadan..

  • JET TV tarafından
  • 699 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arkadaş Kalsak Kız Tarafı 01:35

Arkadaş Kalsak Kız Tarafı

Ayrılırken Söylenen Klişe Sözler: Sen çok iyi bir insansın, seni kaybetmek istemiyorum, arkadaş kalalım...

Severek Ayrılalım Kız Tarafı 01:35

Severek Ayrılalım Kız Tarafı

Ayrılırken Söylenen Klişe Sözler: Seni seviyorum ama ayrılmamız lazım...

Ajdar Anık Çikita Muz 03:08

Ajdar Anık Çikita Muz

Şurup gibiyim şurup turp gibiyim turp turp ben ateş sen barut Hmmmm öptüm seni şap şup şap şup şap şup şap şup ha şap Ha şup şaka değil işte şurup krizlere girme beni unutup grup olalım grup ben hudut sen haydu..

Hande Yener - Seviyorsun 04:00

Hande Yener - Seviyorsun

İnsan bir kez kaybolunca Herşey karmaşık gelir ya Gözünün önünde dursa Onu bile zor görür ya Bir an önce vazgeçelim Küs kalan huzur bulamaz Yol yakınken dönmeyenler İflah olmaz Aşk asla yenilmez Böyle gelmez dize Artık..

Mere Haath Mein - Fanaak 04:11

Mere Haath Mein - Fanaak

Ellerin Benim Ellerin benim olduğunda Cennetin kapıları benim olur. Ellerin benim olduğunda Cennetin kapıları benim olur. Bana yakın olduğunda, dünya kimin umurunda , Aşkınla perşanım ,zaferler kazansamda. Ellerin..

Derleme - Çavreşamın 04:30

Derleme - Çavreşamın

Türkçe Çevirisi Ardından çok aradım Seni sordum her yere Tepelerdeki keklik gibi Kara gözlüm Kara gözlüm gel yanıma Hastayım sensin sebebim Kara gözlüm gel yanıma Halsizim sensin sebebim Çok narin güzelsin Bu gönlün i..