#Kızılırmak dağlar seni

Bakan Çavuşoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Doğum Gününü Böyle Kutladı 01:09

Bakan Çavuşoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Doğum Gününü Böyle Kutladı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü sosyal medya hesabında paylaştığı bir videoyla kutladı. Çavuşoğlu'nun 'Derdi millet olan adam iyi ki varsın; rabbim uzun ömür versin, seni milletimi..

Çukur'dan Rtük'e Öpüşme Cezası Göndermesi 01:21

Çukur'dan Rtük'e Öpüşme Cezası Göndermesi

Öpüşme sahnesi yüzünden 260 bin TL para cezasına çarptırılan Çukur'dan RTÜK'e olay gönderme, 'Seni burada öperdim ama ceza keserler'...

  • JET TV tarafından
  • 1.523 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz Show Hayallerini Gerçeğe Dönüştürüyor 01:10

Beyaz Show Hayallerini Gerçeğe Dönüştürüyor

Beyaz Show'da neden sahnede olmalısınız? Hayaliniz mi var? Yeteneğiniz mi var? Yeni bir buluşunuz mu var? Beyaz Show’da sahnede olmanız için sebebinizi yazın, seyirci önüne çıkma fırsatını yakalayın. Beyaz Show’a seni d..

  • BETA tarafından
  • 691 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayşen Gruda'nın Güldüren Minibüs Anısı 00:52

Ayşen Gruda'nın Güldüren Minibüs Anısı

TVem'de yayınlanan Kalplerimiz seni unutur mu Yeşilçam isimli programa katılan Ayşen Gruda anlattığı hikaye ile konukları gülme krizine boğmuş efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.305 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bayhan Sarı Gelin 05:44

Bayhan Sarı Gelin

Erzurum çarşı pazar Leylim aman aman leylim aman aman Leylim aman aman sarı gelin İçinde bir kız gezer Hop ninen ölsün sarı gelin aman Sarı gelin aman sarı gelin aman suna yarim Elinde divit kalem Leylim aman aman leyl..

AJDA PEKKAN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal) 1:51:01

AJDA PEKKAN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal)

0:00 affetmem seni 5:03 alışmak sevmekten zor 8:43 aşka inanma 12:38 aynen öyle 17:05 baksana talihe 20:59 bambaşka biri 25:46 bang bang 28:27 boşvermişim dünyaya 31:47 dert bende 35:33 dünya dönüyor 38:28 eline gözüne d..

Kalben - Fırtınalar 03:43

Kalben - Fırtınalar

Sana benziyor sevdiğim herkes Başıma gelmedi böylesi bir kez Zannettiklerim oldu, inandıklarım Anlattıklarım vardı ve de anladıklarım Aradım, ararken bir anda bulduklarım oldu Ama sen, hiç yoktun O güzel yüzü görmek içi..

Banu Alkan Neremi 41:43

Banu Alkan Neremi

Benide bir benide bir Sevdiğim dünyada bir Sultanıdır sulatanıdır Gönlümün sultanıdır Canım demeni Gülüm demeni Seviyorum bende seni Tatlı diline Güzel yüzüne Kurban olurum har yerine Neremi neremi Gözleri..

Milli Atlet Muharrem Dalkılıç Ödülünü Memleketi Gaziantep'te Aldı 04:26

Milli Atlet Muharrem Dalkılıç Ödülünü Memleketi Gaziantep'te Aldı

Atletizme katkı yapan yöneticilere Avrupa Atletizm Birliği tarafından verilen “Atletizme Hizmet Ödülü” eski federasyon başkanlarından Muharrem Dalkılıç’a verildi. Milli atlet ve eski Federasyon Başkanı 79 yaşındaki Muha..

Tuğkan - Gamzeler 04:35

Tuğkan - Gamzeler

Seni böyle görmek istemezdim yar. Saçların kar beyazı yüzün solgun. Seneler doldurmuş gamzelerini. Ama gözlerine dokunmamış yar. Yazık sana nasıl kıydılar yar. Öpülecek ellerini kimler yordu. Acılar çürütmüş hayalleri..

Yonca Evcimik  Bandıra Bandıra 03:54

Yonca Evcimik Bandıra Bandıra

Oturup da konuşamadık seninle Düşünüp de taşınamadık doğru dürüst Amacımızın ucuna da varmışken Başka aşklar senin neyine Bakışıp da görüşemedik seninle Uzanıp da erişemedik doğru dürüst Amacımızın ucuna da varmış..

Zebercet - Boş Ev 04:30

Zebercet - Boş Ev

Artık çok geç yarım kalan şeyler için Gücüm yom ayağa kalkmaya Sırtımdaki bıçaklardan kalma yaraları Gerek duymadım saklamaya Boş evimde boş şişeler biriktirdim Biraz anı, biraz acı geçiştirdim Eşyaların yerlerini değiş..

Kanka - İyi ki Varsın (Bak Dünlerimin Anlamı Kalmadı) 04:02

Kanka - İyi ki Varsın (Bak Dünlerimin Anlamı Kalmadı)

Bak dünlerimin anlamı kalmadı Sen gibi kimse yaralarımı sarmadı Seninle aşkı yeniden tanıdım Aşkım iyi ki varsın 1 rap: İlk bakışma, ilk yazışma İlk tanışma dün gibi aklımda Dünyaların en güzelisin İyi günümde kötü gü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Azdin Erdoğan - Sürerler 05:20

Azdin Erdoğan - Sürerler

Seni sevdiğimi ele duyurma Senden ayırırlar beni sürerler Gözüme görün de yanımda durma Senden ayırırlar beni sürerler Gözüme görün de yanımda durma Senden ayırırlar beni sürerler Ara verme gerisin gel zaman zaman Sırrı..

Aşkım Kapışmak Ve Danla Biliç Arasında Müthiş Kapışma 07:18

Aşkım Kapışmak Ve Danla Biliç Arasında Müthiş Kapışma

Davranış Bilimleri Uzmanı Aşkım Kapışmak, İnternet Fenomeni Danla Biliç hakkında ''Sorun bakalım kendinize, kızınızın Danla gibi olmasını istermiydiniz ? Bedenini, kalçalarını masanın başında saklıyorsun, yani biraz daha..

  • BETA tarafından
  • 765 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Uyanamayan Bebiş 00:23

Uyanamayan Bebiş

Sabahları kalkınca ben de aynı böyle oluyorum gerçekten seni o kadar iyi anlıyorum ki tatlı bebeiş.....

  • JET TV tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bakkaldan Alışveriş Yaptı 00:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bakkaldan Alışveriş Yaptı

Alışveriş yapmak için girdiği bakkaldan aldığı ürünlerin parasını ödemek isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve bakkal dükkanı sahibi arasında geçen diyalog kameralara böyle yansıdı. Para almak istemeyen bakkal sahibine, 'Beni..

Diljen Ronî Nesrîn - ( Mem û Zîn ) Klibi 04:06

Diljen Ronî Nesrîn - ( Mem û Zîn ) Klibi

Diljen Roni - Nesrîn Te ez kuştim Te ez kuştim Nesrîn ê Dilêm dixwaze te bibînê Kulîlka sor û şînê Te ez pîr kirim lê dînê Çavreşê Çavreşê dilgeşê Ru wek stêrka bineqşê Roj rengê çavreşê Li ber mala me dimeşê ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.186 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafet El Roman - Sen Olmazsan feat. Hülya Avşar 04:29

Rafet El Roman - Sen Olmazsan feat. Hülya Avşar

Sen olmazsan bu hayatın hiç anlamı yok ki inan nasıl anlatsam Sabahlara uzayan geceler ne soğuk dayanılmaz sen yoksan Hiç kalkmıcam ve uyanmıcam uykudan seni duymazsam Kıvrılıp kalıcam yatağımda acıyla gelip beni sarmazs..

Erkin Koray  Öyle Bir Geçer Zaman Ki 05:20

Erkin Koray Öyle Bir Geçer Zaman Ki

Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Birden dursun istersin seneler olunca mazi Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki Günlere bakarsı..

Laiklik Elden Gidiyeah Diyen Dayı ile Evinde Yapılan Röportaj 07:57

Laiklik Elden Gidiyeah Diyen Dayı ile Evinde Yapılan Röportaj

Sokak röportajı sırasında insanların araya girmesi ile sinirlenerek Bak vallahi 155'i ararım. Seni öldürürüm. Biz burada kürtaj yapiye deyip tepkisini ortaya koyan hacı dayı ile evinde yapılan röportajı izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.217 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Laiklik Elden Gidiyeah Diyen Dayının Vapurda 00:35

Laiklik Elden Gidiyeah Diyen Dayının Vapurda

Sokak röportajı sırasında insanların araya girmesi ile sinirlenerek Bak vallahi 155'i ararım. Seni öldürürüm. Biz burada kürtaj yapiye deyip tepkisini ortaya koyan hacı dayı bu kez vapurda ...

  • JET TV tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ferdi Tayfur - Benim Gibi Sevenler 04:42

Ferdi Tayfur - Benim Gibi Sevenler

Bir duamız vardı tanrıdan bizim Ayrılmasın diye birleşen allerimiz Hayaller kurardık gelecek için Hani ölümsüzdü yüce sevgimiz Her gecenin sabahında başımyine döner döner Getirmiyor seni bana Kısa kalıyor geceler ge..

Allahum Al Canumi - Nesrin Kopuz 02:53

Allahum Al Canumi - Nesrin Kopuz

kafamı vuracağımda duvarlara taşlara bir vefasız yüzünden oy yazık akan yaşlara X2 Allahım al canımı da ben onsuz yaşayamam hergece bölünüyor uykularım sancıyla X2 sabahtan kaltım baktımda güneşin önü bulut seni sana bır..

Zeki Müren Gitme Sana Muhtacım  Orjinal Plak Kayıt 04:30

Zeki Müren Gitme Sana Muhtacım Orjinal Plak Kayıt

Gitme sana muhtacım Gözümde nursun başımda tacın muhtacım Beni öldür öyle git Yaşamak için senin sevgine muhtacım Muhtacım gözlerine Muhtacım sözlerine Uzattım ellerimi Muhtacım ellerine gitme Şimdi bomboş ellerim ..

Cemîl Qoçgîrî - Şîya Sanî 03:42

Cemîl Qoçgîrî - Şîya Sanî

Sen gittin Versiyonlar: #1#2 Yaz vaktiydi, sen gittin, ben kaldım Gözümden kırk pınar kan aktı, ben ağladım Gözümden kırk pınar kan gitti, ben ağladım Kılamlar söylüyorum arkandan, pepug gibi ötüyorum dertleri Yıldızl..

Sancak - Gün Olur Beni Unutursan 03:26

Sancak - Gün Olur Beni Unutursan

Gün olur beni unutursan başkalarında... Sen de böyle düşününce üşüyor musun? Yaralarını sararlarsa yalanlarıyla... Sen de böyle düşününce ölüyor musun? Ya da gel düşünme, sabrederiz yüreğim. Bizi nerede düşürdüyse bırak..

Sancak - Vur 03:44

Sancak - Vur

Ben bittim, şimdi gözünü yalnızlığıma diktin. Bi rahat ver ki gönlüm kendi yoluna gitsin. Ama ne mümkün, tam da keşke bitmeseydi demişken Sen sahnelerde ter döktüğüm kardeşlerime gittin. Dilinden düşürmediğin o meşhur ..

Ferdi Tayfur - Kör Talih 05:15

Ferdi Tayfur - Kör Talih

Bir görüşlük gelseydin Gönlümün hücresine Biraz çare olsaydın Bitmeyen çilesine Seni de Allah yarattı Beni de Allah yarattı Sana gülen kör talih Beni neden hep ağlattı Adını kazıyorum Buz gibi duvarlara Güneş..

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat. Taladro  Canfeza 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat. Taladro Canfeza

Sancak: Kim için gülüsün degistiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir seyler kalir mi bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana düser belki ölümler, yarin da sana. Sana bakan bu gözler..