#Kızılırmak dağlar seni

SON DAKİKA! Yeşilçam'ın usta ismi Kartal Tibet'i kaybettik! Kartal Tibet kimdir ve kaç yaşındaydı? 01:41

SON DAKİKA! Yeşilçam'ın usta ismi Kartal Tibet'i kaybettik! Kartal Tib

Acı haberi oyuncu Civan Canova, Instagram hesabı üzerinden Güle güle Kartal ağabeyim, seni çok özleyeceğim. notuyla Tibet'in vefatını duyurdu. Ankara'da 1938'de dünyaya gelen Kartal Tibet, imza attığı 200'e yakın film..

Fundyy - Doğru Liman 02:48

Fundyy - Doğru Liman

Doğru Liman şarkı sözleri ile Kolay değil doğru limana yanaşmak, Gönlünü fırtınadan sakınmak. Kolay değil seni bir kere görmeden, Ayı yıldızı gecelere yakıştırmak. Ben senden kopabilir miyim sanki? Doğacak güneşim ne..

Ceyda feat. Mustafa - Bi' Gördüm 02:43

Ceyda feat. Mustafa - Bi' Gördüm

Bi' Gördüm şarkı sözleri ile Bi’ gördüm onu karşımda Aklım karıştı ona baktıkça Çalacak bir şarkım var Peki kocarmıyız bir yastıkta Ne var söyle aklında Ne biliyorsunki hakkımda Olmaz bu sevdalar sensiz Bırak herşeyi ..

Herem - Karga

Herem'in, Zonguldağın üstünden karga geçiyor karga Kız ben seni seviyorum dalga geçiyorum dalga A benim söm söm yarim ah a benim güzelim yarim Bir oncuk öpsem yarim bir kere sarsam yarim Öpmeyle birşey olmaz bir oncuk s..

Burak & Barış feat. Özlem - Elimde Resmin 02:26

Burak & Barış feat. Özlem - Elimde Resmin

Söz: Burak Ceyhan, Barış Ceyhan Müzik: Burak Ceyhan, Barış Ceyhan Düzenleme: Özkan Meydan, Alican Özbuğutu Yönetmen: Enes Bilal Taşçı Elimde Resmin şarkı sözleri ile Sonu yokmuş, anladım. Kaldırım köşesinde ağladım...

Ferhan Şensoy, Ses Tiyatrosu'ndan son yolculuğuna böyle uğurlandı 03:04

Ferhan Şensoy, Ses Tiyatrosu'ndan son yolculuğuna böyle uğurlandı

Salı günü İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde kalp damar hastalıkları ve solunum yetersizliği nedeniyle hayatını kaybeden ünlü tiyatrocu Ferhan Şensoy, bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Usta tiyatrocu için ilk tören bi..

HiraiZerdüş - Ölmüşüm ölmekten 03:19

HiraiZerdüş - Ölmüşüm ölmekten

Soldu pencerede Saksıda çiçekler Ah beni bir görsen Beterim ölmekten - Her şeyi saldım da Bi sensin aklımda Ah beni bir görsen Ölmüşüm ölmekten Öyle bir anda gel ki bana Zaman da dursun dünya da Öyle bi vur k..

Cem Adrian - Zaman 04:32

Cem Adrian - Zaman

Beni bırak, beni düşünme... Her şey geçer günü gelince... Son yaprağın yere düşünce... Geçecek... Geçecek... Geçecek... Bizi bırak, bizi düşünme... Aşk ölüyor sözler bitince... O bize sırtını dönünce... Bitecek... Bitec..

Zeynep Bastık & @Oğuzhan Koç - Aşkın Mevsimi Akustik 02:55

Zeynep Bastık & @Oğuzhan Koç - Aşkın Mevsimi Akustik

Akustik Gitar: Nihat Üney Klasik Gitar: Doğukan Aydın Bass: Kerim Emre Türkoğlu Davul: Cenk Saraç Kayıt - Mix: Akın Erdem Kadız Yapım & Menajerlik Şirketi: Hypers New Media Yönetmen: Mali Ergin Uygulayıcı Yapımcı: Aytaç..

Esin Kaya - Ah Gönlüm 02:53

Esin Kaya - Ah Gönlüm

Ah Gönlüm şarkı sözleri ile Farzet onu hiç görmedin,farzet onu hiç sevmedin. Değermi bir vicdansıza unut sende unut gönlüm Değer mi bir vefasıza unut sende boşver gönlüm Bak geliyor bak dinle Ah gönlüm ondan sana h..

Nigar Muharrem - Gidene Sor 02:41

Nigar Muharrem - Gidene Sor

Söz/Müzik : Burak Bulut Aranje : Rabil Seferli Mix/Mastering : Koray Püskül Müzik Yönetmeni : Sadiq Haji Bağlama : Can Kahraman Gitar : Altan Turan Vokal Koç : Rabil Seferli Yönetmen : Ahmet Can Tekin Yönetmen Yardımcısı..

Nazlıcan Kübra - Elimde Duran Fotoğrafın (Live) 04:07

Nazlıcan Kübra - Elimde Duran Fotoğrafın (Live)

Şarkı Sözleri Yaşamayı senle anladım Sende öğrendim ben sevmeyi İnan aşk nedir bilmiyordum Sende tanıdım bu duyguyu Elimde duran fotoğrafın Baktım inan tanıyamadım Bu şarkımı ben sana yazdım Sense hala anlayamadın Se..

Esir alınan Rus askerinden Putin’e- Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve sizin adınıza utanıyorum 01:44

Esir alınan Rus askerinden Putin’e- Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve si

Ukrayna tarafından esir alınan bir Rus askeri, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e seslenerek, “Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve sizin adınıza utanıyorum” dedi. Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları 24 Şubat’tan bu yana dev..

Ozan Koçer - Ben Yokum - (Official Video) 03:05

Ozan Koçer - Ben Yokum - (Official Video)

BEN YOKUM Bulursan kendini yasta Şakın suçu bana atma Ben yokum bundan sonra Alış sen de bu duruma Pişmanlıklar asla Fayda etmez unutma Ben yokum bundan sonra Alış sen de bu duruma Canımı mı acıtmaya çalışıyosun Ba..

Mustafa Ceceli - Gerçekten Zor 02:31

Mustafa Ceceli - Gerçekten Zor

Söz: Ferman Eren Nerkis - Onur Bayraktar Müzik: Doğu Kılıç- Onur Bayraktar Aranje: Mustafa Ceceli Mix - Mastering: Koray Püskül Yönetmen: Umut Kumral Devecioğlu Yardımcı Yönetmen: Halil Sayar Dop: Caner Demiroğlu Işık Şe..

Alex Gavin Feat. Sinem Gaya - Boşver 02:40

Alex Gavin Feat. Sinem Gaya - Boşver

Boşver şarkı sözleri ile Gelene geçene yine beni sorma Hayaller kurup kendini yorma Önüne gelene iş atıp durma Bu işler olmaz, zorla Sana yollar kapalı Konuşma ordan havalı havalı Görmedim sen gibi yoranı İstemem artı..

İlkay Karakılıç - Kar 03:20

İlkay Karakılıç - Kar

Kar şarkı sözleri ile Seni yakalayamamak akla zarar ,keserim yollarını Göremedim , çözemedim dillerini , öpemedim ellerini Üşüdüm üşüdüm çok üşüdüm , sar bana kollarını Soramam soramam hiç soramam , soramam hallerini ..

Banu Kanıbelli Feat. SO Duo - Soluk 04:12

Banu Kanıbelli Feat. SO Duo - Soluk

Soluk şarkı sözleri ile Penceresi aralandı, Kim o dedi bir yabancı Aldı beni içeriye Kapı şimdiye kapandı İki adım bir oldu Boşlukları zihnim doldurdu Bir göçmen bir kız yanımda Duvarlar konuştu Su akar, akar Tutu..

Clon-G - Kasatura 02:14

Clon-G - Kasatura

Kasatura şarkı sözleri ile Dikkat et kapılmayasın yalanlarıma. Az kaldı tabi sinirlerimin patlamasına Dikkat eder her bi CEO kasa rakamlarına. Çünkü bizi gördüler her an ensesindeyiz biz Mahallenin görünmeyen köşesind..

Bahar Koçak - Kalp Ağrım 03:50

Bahar Koçak - Kalp Ağrım

Kalp Ağrım şarkı sözleri ile Yine kara günler kapıda kış misali Yine yürekte tütüyor dumanlar içli içli Yoksan hangi su tenezzül eder söndürmeye içimdeki alevi Özlüyorum seni gel gör ki ne fayda Ruhum doymuyor nefe..

Ezel - Rasta 02:01

Ezel - Rasta

Rasta şarkı sözleri ile Bütün işler yalan dolan Çok gezdik sokakta yok seni soran B be beybi gelip katlanan 5 yada 10 tüm ataklar filan Gelebilirsen maximum tavan Ezel mi piyasaya damgayı vuran Kirli sokaklar kirveler..

Alavan - Yeşil 03:12

Alavan - Yeşil

Yeşil şarkı sözleri ile Bak köşe dolu benim arkadaşım Duyan oldu mu müziğimi salla başı Tek tek vuruyorum kaleleri kralına Bakıyordu şu anda hasta bakıcı Siktir git seni pic kurusu Konu rapse biat et bu en dolusu Beni..

Arda - Muammam 03:04

Arda - Muammam

Muammam şarkı sözleri ile Muammam oldun muammam Hiç umudum yok ama son bi duam var Muammam oldun muammam Belki dönersin tanrım duyarsa Kaç uzun gece daha var Beni yordu vedalar Tebessümleri pahalı Izdırabı bedava ..

Ahmet Görgü & Meyusaka - Ben Buyum 02:39

Ahmet Görgü & Meyusaka - Ben Buyum

Ben Buyum şarkı sözleri ile Düşer bedenim ağır ağır (ağır ağır) Daha ne olur var mı bir yolu(ya ya) Düşer bedenim ağır ağır(ağır ağır) Daha ne olur var mı bir yolu( ya ya) Kusur arıyosan iyi bak( iyi bak iyi bak) Çünk..

Serdal Kotan - Vursan Ölemem 03:37

Serdal Kotan - Vursan Ölemem

Vursan Ölemem şarkı sözleri ile Çöktüm seni içime gömdüm İhanetini gördüm Ben hep sana kördüm yaşarken öldüm (2x) Vursan ölemem Gelsen sevemem Durmadan ölüyosun içimde sen Kalp ağrısı geçti Yalnızlığı seçti Gönl..

Simge Erçakmak - Kırıldım Yüreğimden 03:54

Simge Erçakmak - Kırıldım Yüreğimden

Kırıldım Yüreğimden şarkı sözleri ile Bebekler gibi seni koynumda pamuklara sarmadımmı yar İlk görüşte sana Deliler gibi Tutulmadımmı yar Geceyi Gündüze çeviripte seninle Mutlu olmadımmı yar Yazımı son Bahara Gönlümüde..

Cekik - Vollautomatik 02:29

Cekik - Vollautomatik

VOLLAUTOMATİK şarkı sözleri ile Hep aynı şeyler buz gibi kahve Sprite kodein derdime çare Büyüdüğüm yer mahalle Ya kurtul ya öl cane İşler tıkırında yap hamle Trafik var kualisyon yekpare Üstüm dolu full cephane Konus ..

Yasak - Geri Takip Yok 03:04

Yasak - Geri Takip Yok

Geri Takip Yok şarkı sözleri ile Bu benim tarzim. Yasak stil , kafa leş... Benden uzak durun artik ortamlariniz leş.. Bul beni arayip, Geceler bana aydinlik hep. Para avcisi sürtüklere geri takip yok! Net. Bu benim ta..

Kasamam - Dönüşemem Yağmura 03:37

Kasamam - Dönüşemem Yağmura

Dönüşemem Yağmura şarkı sözleri ile Bahar'ın ilk dokunuşunda doğaya Ben bulut olsam sen gökyüzü Toprak hasret kalır inan suya Ayrılamam senden dönüşemem yağmura Senden öncemi düşünüyorum Senden sonrası için kor..

Derya Uluğ - Hadi Çal 02:46

Derya Uluğ - Hadi Çal

Hadi Çal şarkı sözleri ile İkimiz için aynı bedende Bir ufak deli kalp diyecekler Kimi gün atacak, kimi gün batacak yapayalnız Sabah üstünü örtmediğimde Saçını sevip aşk dediğimde Geceler kopacak, yeniden doğacak gün ..