#Kızılırmak dağlar seni

Jager X Monstah - Yolunu Bul 03:24

Jager X Monstah - Yolunu Bul

Yolunu Bul şarkı sözleri ile Jager verse: Selamın aleyküm cemaat kuruldu Büyükler konuşuyor sesini kes Kanıma para yok kanıma kan akar Sokakta iteler hardcore Tetikte durun paso kendini sıkıntı bi moda sok Kasıla kasıl..

Enes Korkmaz - Bıçak Gibi 02:34

Enes Korkmaz - Bıçak Gibi

Bıçak Gibi şarkı sözleri ile Karanlığına yürüyorum Gözü dolu yüzü buruk Sadece Yalanlarına gülüyorum Sesi kısık Dili bıçak gibi Her gece Bekledim seni yapayalnız Evime uğramadın Çektim derin bir of amansız Dengemi bul..

Dilan Açelya - Dayana Dayana 03:00

Dilan Açelya - Dayana Dayana

Dayana Dayana şarkı sözleri ile Sevmişim yıllarca kendi kendime Ömrümü vermişim değmeyenlere Yok yere büyütmüşüm seni kalbimde Değişmiyormuş zamanla hiç kimse Taşa çevirdin kalp artık atmıyor Hatırlayınca yaram az b..

Nihan Çelik & Serdar Ortaç - Fırtına 03:53

Nihan Çelik & Serdar Ortaç - Fırtına

Lyrics: Serdar Ortaç / Sera Tokdemir Music: Serdar Ortaç Arrangement: Tarık İster Mix & Mastering: Utku Ünsal Director: Alişan Günay Yıldırım Director of Photography: Eren Yıldız Executive Producer: Nihan Çelik Coloris..

Taylan Paskal - Bir Damla Gözyaşı 03:00

Taylan Paskal - Bir Damla Gözyaşı

Söz & Müzik: Taylan Paskal Düzenleme: Ufuk Bulut Yönetmen: Celal Turgut, Ahmet Furkan Öksü Bir Damla Gözyaşı şarkı sözleri ile Seni bir de bana sorsan, Ateşimi alıp soğutsan, Bir gönülden, bir serden, bir de senden. B..

Ender AYAN - XANAX 03:00

Ender AYAN - XANAX

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; SAĞLIK İÇİN ZARARLI..

  • Ender AYAN tarafından
  • 19 görüntüleme
  • 1 yıl önce