#Kızılırmak deli fırat müzik dinle

Özgür Arıkan - Adı Gizli 05:09

Özgür Arıkan - Adı Gizli

Adı Gizli şarkı sözleri ile Kalbimi çalanım yar Başımı belaya salar Bu gidişin sonu belli Deli olurum yar Adı gizli, biraz deli Bir gülüşü öldürür beni Onsuz olmaz yaşayamam Canda canım adı gizli Gözleri karalım ya..

Kerim Araz feat. Irmak Arıcı - Toparlanmam Lazım 03:15

Kerim Araz feat. Irmak Arıcı - Toparlanmam Lazım

Söz & Müzik : Kerim Araz Düzenleme : ilkan Günüç/Kerim Araz Mix & Mastering : ilkan Günüç Yönetmen : Emre Alev Görüntü Yönetmeni : Kaan Sarma Işık şefi : Mert çoban Set grip : Metin akbal Edit : Maksat montaj olsun Colo..

Teoman - Firuze [ Attila Özdemiroğlu Besteleri ] 04:36

Teoman - Firuze [ Attila Özdemiroğlu Besteleri ]

Söz: Sezen Aksu, Aysel Gürel Beste: Attila Özdemiroğlu Düzenleme: Teoman, Safa Hendem, Mehmet Cem Ünal Elektrik Gitarlar, Bas Ve Klavyeler, Yaylı Aranjman: Safa Hendem Davul: Gencay Kıymaz Yaylılar: İstanbul Strings Mix..

Berk - Senin Ağzın Ne Söylüyor- 02:31

Berk - Senin Ağzın Ne Söylüyor-

Senin Ağzın Ne Söylüyor? şarkı sözleri ile Senin ağzın ne söylüyor Kafan mı iyi neler duydum Senin ağzın ne söylüyor Beni yalnızlığımda boğdun Senin ağzın ne söylüyor Bela çiçeğim hepten soldun Ağır kan kaybındayım ölü..

Barış Manço - Osman 05:14

Barış Manço - Osman

Osman bir deli oğlan onyedisinde Bir dikili taşı yoktu şu fani dünyada Osman yoksul Osman garip Osman bir deli oğlan Osman sahipsiz Osman bir aşık oğlan Şerife bir güzel kız onbeşinde Şerife ay parçası Şerife elma yarısı..

Sam Smith - I'm Not The Only One 04:39

Sam Smith - I'm Not The Only One

I'm Not the Only One You and me, we made a vow For better or for worse I can't believe you let me down But the proof is in the way it hurts For months on end I've had my doubts Denying every tear I wish this would be o..

  • PengoTV tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet Kaya - Koçero 09:50

Ahmet Kaya - Koçero

(S.BAGCAN) Kocunmayın güzel beyler, hanımlar Alınıp ıncınmeyın Sılah sılah catmayın o guzel kaşlarınızı, İmdatlara saldırmayın Basmayın dugmelere, yureklerı hoplatmayın, guzel beyler hanınmlar.. Zor ve cetın bır agıttır ..

Cüneyt Tek - Gidersen 04:49

Cüneyt Tek - Gidersen

Gidersen bu gün bu evden Bu can bu hayat düşer gözümden Ben sana deli divane aşığım Canıma yapışmışken bu deli hasretin Ben sensiz, sevgisiz söyle yar nasıl edeyim Gidersen bu gün bu evden Bu can bu hayat düşer gözümde..

Eski Türküler - 43 Türkü - Kolaj 3:00:39

Eski Türküler - 43 Türkü - Kolaj

En güzel türküler efkarlı türküler acıklı türküler karışık türküler ********************* 1 Ali Ekber Eren - Zeynebim 2 Aslı Gül - ağlama dost 3 Ayşe şan - lorke lorke 4 Ayşe şan - ne karaymış şu alnımın yazısı 5 Belkıs ..

Mustafa Ceceli - Aşk Adına 04:07

Mustafa Ceceli - Aşk Adına

Dün gibi hatırlarım zorlanmam Hiçbir zaman çıkmadın ki dünyamdan Gülüyordum bugün biraz iyiydim sanki Yaşananlar yine birden aklıma geldi Gülüyordum bugün biraz iyiydim sanki Yaşananlar yine birden aklıma geldi Senin h..

Ebru Yaşar  Eğer 04:02

Ebru Yaşar Eğer

Daha ilk günden sıkıyorum ama Emin ol bunlari bilmelisin Gözünü Korkutmak istemem ama Kurallarimi ögrenmelisin Herseyin bir sınırı var hayatta Benim sınırımı görmelisin Kendimi tanirim çabuk atlatirim Beni bir da..

Hababam Sınıfı Üç Buçuk 2006 Türk Filmi İzle 1:36:22

Hababam Sınıfı Üç Buçuk 2006 Türk Filmi İzle

Konusu: Askerliğini bitiren hababam sınıfı yuvasına geri döner. bir türlü iflah olmayan sınıf, çamlıca lisesi’nin müdür ve öğretmenlerini yeniden çileden çıkarmak üzeredir. okul müdürü deli bedri hababam sınıfı’nı bu kez..

Sen Anlat Karadeniz 3. Bölüm Hd İzle 2:14:30

Sen Anlat Karadeniz 3. Bölüm Hd İzle

Sen Anlat Karadeniz 3. Bölüm özeti: Nefes ve Yiğit’i bulamadığı için deliye dönen Vedat, yayla evinden bir kurban alarak ayrılır. Bu kurban Mustafa’dır ve Vedat, Kaleli Ailesi’nin ocağına çok büyük bir ateş düşürür. Ya T..

Herem - Karga

Herem'in, Zonguldağın üstünden karga geçiyor karga Kız ben seni seviyorum dalga geçiyorum dalga A benim söm söm yarim ah a benim güzelim yarim Bir oncuk öpsem yarim bir kere sarsam yarim Öpmeyle birşey olmaz bir oncuk s..

Yokluğunda (Leyla The Band) 04:10

Yokluğunda (Leyla The Band)

Kaybet bu öfkeni, İçinde sakladığın. Terk et o derdini, Benden almadığın. Sabret sonu aynı değil! Söylüyorum. Dinle, rüyaların her gün aynı, Olmayacak! Şimdi vazgeçersen geriye döneceksin, Gitme! Kaybedince da..

Tel Madik Köyü Terör Örgütü Deaş'ten Kurtarıldı 01:04

Tel Madik Köyü Terör Örgütü Deaş'ten Kurtarıldı

Tel Madik Köyü Terör Örgütü Deaş'ten Kurtarıldı Fırat Kalkanı harekatı kapsamında Azez, Cerablus Mari hattında terör örgütü DEAŞ'e yönelik operasyon düzenlenleyen ÖSO, Mari ilçesinin güneydoğusundaki Tel Madik köyünü t..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Pyd'nin Mağdur Ettiği Hayatlar 00:41

Pyd'nin Mağdur Ettiği Hayatlar

Pyd'nin Mağdur Ettiği Hayatlar Suriye'deki iç savaşın ardından, terör örgütlerinin mağdur ettiği Şuyuhlu Suriyeliler de Fırat Kalkanı Harekatı'nın simgesi haline gelen Cerablus'a sığındı...

Dabıklılar Deaş'tan Temizlenen Köylerine Geri Dönüyor 00:42

Dabıklılar Deaş'tan Temizlenen Köylerine Geri Dönüyor

Dabıklılar Deaş'tan Temizlenen Köylerine Geri Dönüyor Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında terör örgütü DEAŞ'tan kurtardığı, Suriye'nin kuzeyindeki Azez'e bağlı Dabık köyü sakinleri yavaş yava..

Şanlıurfa’dan Sınıra Askeri Sevkıyat 02:33

Şanlıurfa’dan Sınıra Askeri Sevkıyat

Şanlıurfa’dan Sınıra Askeri Sevkıyat Şanlıurfa’dan Suriye sınırına askeri sevkıyat yapıldı. Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa 20. Zırhlı Tugay Komutanlığından çıkan askeri araçlar Suriye sınırına sevk edildi. Sabah saat..

Sınırın Suriye Tarafında Hareketlilik Sürüyor 01:50

Sınırın Suriye Tarafında Hareketlilik Sürüyor

Sınırın Suriye Tarafında Hareketlilik Sürüyor Fırat Kalkanı Harekatının 67’inci gününde sınırın Suriye tarafında hareketlilik devam ediyor. Azez-RAİ arasındaki bölgede muhalif unsurlardan oluşan Özel Görev Kuvvet Gru..

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak 02:22

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak Tutuklanan Kışanak'ın yerine daha önce çıkan KHK kapsamında İçişleri tarafından kamu görevlisi olan bir Vali Yardımcısı ya da Kaymakam'ın kısa sürede atanacağı ..

Suriye'de yaralanan Gazi tekrar göreve gitmek istiyor 01:18

Suriye'de yaralanan Gazi tekrar göreve gitmek istiyor

El Bab gazisi görev için gün sayıyor Fırat Kalkanı Harekatı'nda geçirdiği kaza sonucu yaralanan Uzman Onbaşı Ömer Kayhan, bir an önce birliğine ve silah arkadaşlarına kavuşmak istiyor..

  • PITIRCIK tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Son Dakika! Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne Kayyum Atandı 02:22

Son Dakika! Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne Kayyum Atandı

Son Dakika! Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne Kayyum Atandı Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı’nın tutuklandığı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne, Ankara’nın Etimesgut İlçe Kaymakamı Cumali Atilla kayyum ola..

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla Kente 00:40

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla Kente Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı’nın gözaltına alındığı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine kayyum olarak atanan Ankara’nın Etimesgut ..

Gaziantep'te 300 Polisle PKK/KCK Operasyonu 00:32

Gaziantep'te 300 Polisle PKK/KCK Operasyonu

Gaziantep'te 300 Polisle PKK/KCK Operasyonu Gaziantep'te yaklaşık 300 polisin katıldığı dev bir terör operasyonu düzenlendi. Zırhlı araçların da destek verdiği eş zamanlı operasyonlarda çok sayıda kişi gözaltına alındı..

Zırhlı Muharebe Araçları Suriye Sınırına Gönderildi 02:12

Zırhlı Muharebe Araçları Suriye Sınırına Gönderildi

Demiryolu ile Gaziantep'e getirilen İstanbul 66.Mekanize Tugayına ait zırhlı araçlar, Suriye sınırına doğru yola çıktı İstanbul 66. Mekanize Zırhıl Tugayı'ndan demir yolu ile gönderilen zırhlı muharabe araçları (ZMA) ve ..

Cerablus Polislere Emanet 01:29

Cerablus Polislere Emanet

Türkiye'de eğitildikten sonra Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında terör örgütü DEAŞ'tan temizlenen Halep'in Cerablus ilçesine gelen 450 polis, ilçenin huzur ve güvenliğini sağlamak üzere 24 saat esasına göre görev yapıyor...

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

Işid'  Türk askerine Drone  saldırdı ve 4 asker Yaralı 01:14

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatının 83'üncü gününde, gün içerisinde yaşanan çatışmalarda 9 Muhalifin şehit olduğu, 52 Muhalifin yaralandığını ..