#Kızılırmak deli fırat müzik dinle

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 04:14

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Anıl Piyancı] Kafa10 numara, numara, gel Bizimle takıla takıla sen Cebinde para-mara biter, yavaş ol Kurala-murala ben gelemem Orada dur ama. der Yaka..

Serdar Ortaç - Şeytan 05:09

Serdar Ortaç - Şeytan

Serdar Ortaç - Şeytan Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hayat beni neden yoruyorsun? Madem çok günah, oyunu sen bozuyorsun. Nasip olsun en güzel aşktan bize, Adımız birer hastaya çıktı mı yüze bakan yok. Sanıyorlar diz çö..

Sancak - Gözyaşı 04:30

Sancak - Gözyaşı

Sancak - Gözyaşı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Doldurdum yine yeri göğü seninle, ellerimden yok oldun Kimler rüzgâr oldu sana da böyle savruldun? Bak bana ne dilekler geçer içimden, aklımda sendin Bak bana düşecekken yin..

Rubato & Ziynet Sali - Bir Gönül Sayfası 05:11

Rubato & Ziynet Sali - Bir Gönül Sayfası

Rubato & Ziynet Sali - Bir Gönül Sayfası Müzik Dinle Şarkı Sözleri En güzel yerinde bitti aşkımız Bir gönül sayfası daha kapandı Ansızın terk etti umutlar bizi Bir gönül sayfası daha kapandı İkimiz sevmiştik delices..

 Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği  03:56

Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği

Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği Müzik Dinle Şarkı Sözleri bir de bakmışsın ki ben gelmişim.. böyle dilim susar da, elim, elim dokunmaz olursa eğer bil ki varmışım yani.. yüreğim sakınır, gözüm seğirir, olur da, olur da..

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma 04:26

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaç büyük devirdi dünya ? Kaç acı içinde kaç dert ? Kaçıncı rüya ve kaçıncı saf ten ? Sen kaç, ben ölüyorum kasten Senin de canına bir canavar dokunur Çok gü..

Kalben - Kız Kulesi'nin Anahtarı 12:12

Kalben - Kız Kulesi'nin Anahtarı

Kalben - Kız Kulesi'nin Anahtarı Müzik Dinle Şarkı Sözleri ÇEK Ah, diye başladı şarkısı ömrümün. Gözleri görmüyor ki gönlümün. Düşmeye hevesli… Dünden hazır deli! Bir parça aşk için, Nereye gitmeli? Kimlere sormalı? O..

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana 03:59

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim Hoş Sana Üşüyor Bu Eller Ne olur Tutsana Seviyorum Hala Yanımda Dursana Çok Özledim Seni Az Daha Kalsana Yürek Dayanmaz Böyle Bir Aşka Seven Bu Gözler B..

CAN BONOMO - Ali Baba 03:32

CAN BONOMO - Ali Baba

Söz: Hulki Saner Müzik: Anonim Düzenleme: Can Saban - Ali Rıza Şahenk Yönetmen: Can Saban Görüntü Yönetmeni: Murat Tuncel Yapımcı: Can Saban ÖZEL TEŞEKKÜR: SADRİ ALIŞIK SÜMER TİLMAÇ SADRİ ALIŞIK KÜLTÜR MERKEZİ Davul:..

AYLA  2.Fragmanı 03:23

AYLA 2.Fragmanı

AYLA 2.Fragmanı Yayınlandı. 27 EKİM'DE DÜNYA SİNEMALARINDA YÖNETMEN (DIRECTOR): CAN ULKAY SENARYO (SCREENPLAY BY) : YİĞİT GÜRALP YAPIMCI (PRODUCER): MUSTAFA USLU GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ (DIRECTOR OF PHOTOGRAPHY): JEAN PAUL SE..

Ayla Resmi Fragman-2 (27 Ekimde Dünya Sinemalarında) 03:23

Ayla Resmi Fragman-2 (27 Ekimde Dünya Sinemalarında)

DİJİTAL YAPIM EVİ, MUSTAFA USLU Sunar 1950 yılında savaşta yer alan Süleyman Astsubay savaş meydanında küçük bir kız bulur. 5 yaşındaki bu Koreli kız yetimdir, nereye gideceğini bilmemektedir. Astsubay kızı yanına alır v..

  • ANKA tarafından
  • 613 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abuk Sabuk Bir Film Kemal Sunal Türk Filmi İzle 1:34:00

Abuk Sabuk Bir Film Kemal Sunal Türk Filmi İzle

Ademoğlu (Kemal Sunal),yoksul bir köylü olduğu için çevresi tarafından sürekli hor görülüp aşağılanır. Bir süre sonra yoksul köylü Ademoğlu, geçmişteki bir iyiliğin karşılığı olarak bir mirasla mükafatlandırılır. Birden ..

  • PengoTV tarafından
  • 8.762 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ecrin Su Çoban Ve Berk Coşkun Beyaz Perdeye Çıkıyor 28:00

Ecrin Su Çoban Ve Berk Coşkun Beyaz Perdeye Çıkıyor

30 Ağustos'ta vizyona girecek olan Masal Şatosu “ Si̇hi̇rli̇ Davet “i konu alındı. Türkiye'de bir ilk olacak olan 'Fantastik Çocuk Filmi türündeki filmin başrolünde O Ses Türkiye Çocuklar yarımacı Ecrin Su Çoban ve or..

  • BETA tarafından
  • 622 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

İstanbullu Gelin 19. Bölüm - Aslı Enver - Kanatlarım Var Ruhumda 06:34

İstanbullu Gelin 19. Bölüm - Aslı Enver - Kanatlarım Var Ruhumda

19. Bölüm Özet: Bir yol ayrımına gelen Faruk ve Süreyya geri adım atmamakta oldukça kararlıdırlar. Bu duruma seyirci kalmak istemeyen konak sakinleri özenle hazırladıkları oyunu devreye sokarlar. Garip’in şaşırtıcı sö..

  • PengoTV tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yasin Keleş Ft. Aşkın Nur Yengi - Ay İnanmıyorum 04:15

Yasin Keleş Ft. Aşkın Nur Yengi - Ay İnanmıyorum

Bir volkan kopuyor yine bedenimde Anlamsız sızılar içimde Saklarım sevdamı gücüm yetmese bile Yangınımın içinde Bir hasret büyüyor yine yüreğimde Sebepsiz heceler dilimde Tutardım sevdamı kalbim ağlasa bile Gözyaş..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.362 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Halil Kurt - Senden Başka 04:33

Halil Kurt - Senden Başka

Aldım aşkımı düştüm yollara Deli gibi keyfim yok…tesellim yok…yoruldum… Geçecek gibi değil bu perişan halim Anılarım yakamı bırakmıyor Elimden gelen tek şey anılarla avunmak O güzel yıllar artık yaşanmayacak Senden başka..

Bahadır Tatlıöz - Masal 05:15

Bahadır Tatlıöz - Masal

Bugün oldukça deli, sıkıntılı, saçma sapan bi halim var Binlerce kez haykırmaya mecalim var Kimsenin aklına fikrine tahamülüm olmayan bir halim var Kolayca kalp kırmaya mecalim var Bana hep masal anlattılar tüm aşkl..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ertan V İsrafil - Biz Kaybettik 04:21

Ertan V İsrafil - Biz Kaybettik

Ertan V İsrafil - Biz Kaybettik Dinleü Biz Kaybettik şarkı sözleri ile Toplanmış çiçekleri solduruyorsan Yaşanmış onca şeyi unutuyorsan Boşalmış kadehleri dolduruyorsan Kaybettin kaybettim biz kaybettik İki söz bir a..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Murat Türkücüoğlu - Sır Gibi 02:41

Murat Türkücüoğlu - Sır Gibi

Murat Türkücüoğlu - Sır Gibi Sır Gibi (Akustik) şarkı sözleri ile Tanımadan geliverir aklına Akıyorum deli dolu tavrına Acı verir seni yakan her sızı Gidiyorum dönüyorum aslıma Görmeden beni aşık ol emi Aklıma düş..

Hayalperest - Tövbekar | Official Music Audio - #NeKaybederdin - Orhan Gencebay Rap Versiyon 05:16

Hayalperest - Tövbekar | Official Music Audio - #NeKaybederdin - Orhan

Orhan Gencebay Rap Versiyon 'Tövbekar' Yayında ! Tüm Dijital Platformlarında ! Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/Fw6LU0qX Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtub..

Doğan - Sar Beni 03:04

Doğan - Sar Beni

Doğan - Sar Beni Dinle sözler Sıradan bir gün sahilde, el ele tutuşmuş iki deli Şimdi ayrı yerlerde ikisinin de farklı yerleri. Kimileri ilerlemek ister, kimileri dönmek ister geri Sen gibi hiç kimse, anlatamaz bana uy..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İsmail YK - Bas Gaza 04:07

İsmail YK - Bas Gaza

İsmail YK - Bas Gaza (Official Video) dinle Sıfır kilometre yeni bir araba alırım Mahallede kızlara ben havamı atarım Sağ çek sol çek bir caka atarım Gözlügümü takar birden gaza basarım HmM ver anam ben anasını sat..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.568 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doğa İçin Çal 10 - İki Keklik, Dere Geliyor Dere 08:33

Doğa İçin Çal 10 - İki Keklik, Dere Geliyor Dere

Doğa İçin Çal 10 - İki Keklik, Dere Geliyor Dere Dinle İki Keklik: İki keklik bir kayada ötüyor Ötme de keklik derdim bana yetiyor aman aman yetiyor Ötme de keklik derdim bana yetiyor aman aman yetiyor Annesine kara d..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.398 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hüseyin Çetinkaya - Süslü Hatun 03:35

Hüseyin Çetinkaya - Süslü Hatun

Hüseyin Çetinkaya - Süslü Hatun Dinle Süslü Hatun şarkı sözleri ile; Saçlarını boyar makyajını yapar Bi kaşı da havada kızgın biraz Gözleri kara kara yanağı da al al Buğday tenli dudağı kiraz Cilvesi deli ediyor ne..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 6.659 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ezgi Enes - Yapma N’olursun 02:36

Ezgi Enes - Yapma N’olursun

Ezgi Enes - Yapma N’olursun Dinle Yapma N’olursun Ananas gibi, ahududu gibi. Ama daha çok avokado gibi tabi. Bunu ben bilirim, bir de benim gibileri. İnan ki, inan ki… Denedin bizi ruhumun ikizi. Sandım aynı parmakları..

Cerablus'ta hayat normale dönmeye başladı 02:05

Cerablus'ta hayat normale dönmeye başladı

Cerablus'ta hayat normale dönmeye başladı TÜRK Silahlı Kuvvetleri'nin 'Fırat Kalkanı' harekatı ile desteklediği Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) güçlerinin IŞİD'den temizlediği Gaziantep'in Karkamış İlçesi'ne komşu Suriye'nin ..

5 bini aşkın Suriyeli Cerablus'a Döndü 00:36

5 bini aşkın Suriyeli Cerablus'a Döndü

5 bini aşkın Suriyeli Cerablus'a Döndü Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyelilerden, Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında huzura kavuşan Cerablus'a dönenlerin sayısı 5 bin 176'ya ulaştı...

80 Daeş Hedefi İmha Edildi 00:50

80 Daeş Hedefi İmha Edildi

80 Daeş Hedefi İmha Edildi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatı’nın 53. gününde; 80 DEAŞ hedefinin etkisiz hale getirildiğini, 4 muhalifin yaralandığını açıkladı...

Muhalifler, Türkmen Barah Köyü'nü Daeş'den böyle kurtardı 02:18

Muhalifler, Türkmen Barah Köyü'nü Daeş'den böyle kurtardı

Muhalifler, Türkmen Barah Köyü'nü Daeş'den böyle kurtardı 24 Ağustos 2016 tarihinde başlayan Fırat Kalkanı Harekatı'nda bugüne kadar muhaliflerin, 119 meskun mahalde yaklaşık 1010 km2'de kontrolü sağladı. Muhaliflerin T..