#Kızılırmak dönen dönsün

Patatesli Çıtır Börek Tarifi 07:59

Patatesli Çıtır Börek Tarifi

Malzemeler : 1 su bardağı su 1 çay bardağı süt 1 cay bardağı yoğurt 1 cay bardağı sıvıyağ 1 yemek kaşığı tuz 1 yemek kaşığı sirke (böreğin daha çıtır olmasını sağlıyor. Ama istemiyorsanız koymayın) Yaklaşık 6 su bardağı..

Enfes Tadıyla Mısır Gevrekli Bol Çikolatalı Kurabiye Tarifi 07:53

Enfes Tadıyla Mısır Gevrekli Bol Çikolatalı Kurabiye Tarifi

Malzemeler 250 gram yumuşak tereyağı yada margarin 1 çay bardağı sıvı yağ 2 tane yumurta 1 su bardağı pudra şekeri 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 400 gram yaklaşık iki buçuk su bardağı nişasta mısır ya da bu..

Un Kurabiyesi Tarifi 04:17

Un Kurabiyesi Tarifi

Malzemeler 125 gr. yumusak Tereyagi 1 tane vanilya 3 yemek kasigi misir yada bugday nisastasi 4 yemek kasigi dolusu pudra sekeri 1 su bardagi un.Kontrollü ekleyin daha fazla yada daha azda gidebilir. Hazirlanisi Butun..

Hadise Kıbrıs Nuh'un Gemisi Konseri 06:47

Hadise Kıbrıs Nuh'un Gemisi Konseri

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çikolatalı Poğaça 06:34

Çikolatalı Poğaça

Malzemeler 1 litre süt 1 su bardagi seker 1 su bardagi un 4 yemek kasigi kakao 1 yemek kasigi tereyagi 1 tane vanilya 1 su bardagi kadar hindistan cevizi 1 paket kremsanti Hazirlanisi Sütü unu kakaoyu sekeri ocaga koyu..

Esra Elif - Karanlığıma Mavi Boyansın 03:47

Esra Elif - Karanlığıma Mavi Boyansın

Karanlığıma Mavi Boyansın şarkı sözleri ile Senin benimle ne derdin var? Geliyorum ah hüzünleri bir kenara at Elimde sevgin var, değerini bil kaybettiğin ufuklara bak Gözünü maviye döndür, kendini yak Ya da kendini sön..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.291 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Linet - Yatsın Yanıma 03:20

Linet - Yatsın Yanıma

Yatsın Yanıma şarkı sözleri ile... Delirdim hasretinden Sığamadım evler değiştirdim Diz çöküp Tanrı’dan seni dilendim Ağlama dediler de Gözümde yaş mı kaldı güzelim Ben sen sen diye tükendim Delirdim hasretinden Sığa..

HiraiZerdüş - Ben bilmezdim renkleri 03:38

HiraiZerdüş - Ben bilmezdim renkleri

Ben bilmezdim renkleri Bir çıktın karşıma İndirdin gökleri - Bir bir saydın avucuma gülleri Sevdim yaşamayı sevdim çiçekleri - Yangıııın ol gel Yandım demem Zehir getir baldan geçem Yeter ki gül Gülden ötem D..

Gencah - Benle Yan 03:03

Gencah - Benle Yan

Benle Yan şarkı sözleri ile Sisli şehrin içi pislik hep Bi yanım iyi artık bi tehlikeyim Arama emrine bakma sen ehli keyfiz Yürüyoruz alayına resti çektik Almışım kendimi ardıma Bilmem hayatın benle bu derdi ne Hayre..

Gencah - Benle Yan 03:03

Gencah - Benle Yan

Benle Yan şarkı sözleri ile Sisli şehrin içi pislik hep Bi yanım iyi artık bi tehlikeyim Arama emrine bakma sen ehli keyfiz Yürüyoruz alayına resti çektik Almışım kendimi ardıma Bilmem hayatın benle bu derdi ne Hayre..

Ahmet Kaya - Koçero 09:50

Ahmet Kaya - Koçero

(S.BAGCAN) Kocunmayın güzel beyler, hanımlar Alınıp ıncınmeyın Sılah sılah catmayın o guzel kaşlarınızı, İmdatlara saldırmayın Basmayın dugmelere, yureklerı hoplatmayın, guzel beyler hanınmlar.. Zor ve cetın bır agıttır ..

Feta Artur - Leyla 03:14

Feta Artur - Leyla

Leyla şarkı sözleri ile Yaşamın kıyısında, ölüm baş ucumda! Rakı balık cunda! Yaktın beni leyla! Yaşamın kıyısında, ölüm baş ucumda! Rakı balık cunda! Yaktın beni leyla! Yaşamın kıyısında, ölüm baş ucumda! Rakı balık ..

Stres Çarkı Mesneviden Ders Aldım Versiyonu 00:24

Stres Çarkı Mesneviden Ders Aldım Versiyonu

Stres çarkı nedir? Yanınızdan geçen, özellikle ortaokul ve lise dönemindeki çocukların ellerinde sürekli dönen bir şey görüyorsanız işte stres çarkı tam olarak da o dönen şeye deniyor. Asıl amacı stresli anlarda zihni d..

  • JET TV tarafından
  • 1.223 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Stres Çarkı İle Kız Tavlamak 10:11

Stres Çarkı İle Kız Tavlamak

Stres çarkı nedir? Yanınızdan geçen, özellikle ortaokul ve lise dönemindeki çocukların ellerinde sürekli dönen bir şey görüyorsanız işte stres çarkı tam olarak da o dönen şeye deniyor. Asıl amacı stresli anlarda zihni d..

  • JET TV tarafından
  • 976 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Halep’teki Yıkım Havadan Böyle Görüntülendi 01:02

Halep’teki Yıkım Havadan Böyle Görüntülendi

Halep’teki Yıkım Havadan Böyle Görüntülendi Suriye’de 5 yıldır devam eden bombardımanın ve günlerdir Esed rejiminin kuşatması altında harabeye dönen Halep’teki yıkım havadan görüntülendi. Suriye’de 5 yıldır devam eden..

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı 06:01

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı Bursa’da internetten satın alınan pompalı tüfeğe hedef olan 15 yaşındaki lise öğrencisi Doğukan Avcı’nın annesinin feryadı yürekleri dağladı. Kendisine taziyeye gelen oğlunun sınıf arka..

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu 08:34

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Ol

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu Düzce’de meydana gelen kazada taklalar atarak hurdaya dönen otomobilde hava yastıklarının patlamaması sonucu anne ve babasının da olduğu araçta 4..

Caner Gülsüm - Hiç Soran Var mı 03:49

Caner Gülsüm - Hiç Soran Var mı

Her canın bahtına musallat olan Şu zalım feleği bir gören varmı Yaşanan kaderdir gerisi yalan Bunları kendine hiç soran varmı Mevlanın işine akıl sır ermez Kimine dert verir kimine vermez Ağlamak gideni geri getirmez Gi..

Mudbound - Savaştan Sonra Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:05

Mudbound - Savaştan Sonra Türkçe Altyazılı Fragmanı

Laura McAllan, yabancı ve korkutucu bulduğu Mississippi’de kocasının sahibi olduğu bir çiftlikte çocuklarını yetiştirmeye çalışmaktadır. Ailenin sıkıntıları devam ederken savaştan dönen iki adam, çiftlikte çalışmaya başl..

Kenan İmrizalioğlu Heyecanlıyım Güzel Şeyler Olacak 01:59

Kenan İmrizalioğlu Heyecanlıyım Güzel Şeyler Olacak

Kenan İmirazlıoğlu Yakın Arkadaşı Olan Emin Alper'in Yönetmenliğini Yaptığı ‘Kız Kardeşler’ Filminim Özel Gösteriminde Yalnız Bırakmadı. 13 Eylül'de Vizyona Giren Yönetmen Emin Alper'in Ulusal Ve Uluslararası Birçok Fes..

  • BETA tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çocuklarına Makas Şakası Yapan Anne 01:23

Çocuklarına Makas Şakası Yapan Anne

Bu nasıl anne. Çocuklarına şaka yapmak isteyen bir anne kendini yere atarak şakanın gerçekleşmesini bekler. Okuldan eve dönen çocuklar annesini yerde ve diline saplanmış bir makasla görür.Çılgına dönen çocuklar çığlıklar..

  • JET TV tarafından
  • 123 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Taklalar atan lüks otomobil hurdaya döndü- 4 yaralı 01:26

Taklalar atan lüks otomobil hurdaya döndü- 4 yaralı

Tekirdağ’da yazlıktan dönen ailenin içinde bulunduğu lüks araç su birikintisine kapılarak, takla attı. Kaza sonrası hurdaya dönen araçta 4 kişi yaralandı...

Türkü Türkü Türkiyem 2.Bölüm 1:18:00

Türkü Türkü Türkiyem 2.Bölüm

Aslı Deniz'in sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; Grup Kızılırmak konuk edilmektedir. Programda ayrıca Ankara Radyosu THM Gençlik Korosu ve Hoy-Tur Halk Dansları Topluluğu'nun gösterileri yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.752 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selçuklular'dan kalma Çeşnigir Köprüsü turistlerin ilgisini çekiyor 04:18

Selçuklular'dan kalma Çeşnigir Köprüsü turistlerin ilgisini çekiyor

Kırıkkale'de Kızılırmak Nehri üzerinde 13. yüzyılda Selçuklular döneminde yapılan Çeşnigir Köprüsü, yerli ve yabancı turistlerin uğrak mekanları arasında yer alıyor...

Trabzonspor’a Coşkulu Karşılama 00:42

Trabzonspor’a Coşkulu Karşılama

Trabzonspor’a Coşkulu Karşılama Trabzonspor Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 mağlup ederek bu sezon ilk dış saha galibiyetini almasının ardından Trabzon’a gece geç saatlerde inen bordo-mavili kafiley..

Yolcuları Coşturan Minibüsçü Abiler 02:31

Yolcuları Coşturan Minibüsçü Abiler

İstanbul anadolu yakasında minibüs hattı işleten abilerimiz, diğer minibüsçü abilerimize örnek olacak derecede sıcak kanlı, günler yüzlü bir şekilde yolcuğu eğlenceli hale getirerek işten okuldan dönen vatandaşlara dans ..

  • Cowboy tarafından
  • 765 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arda Turan ve Burak Yılmaz'dan Sarı Çizmeli Mehmet Ağa Düeti 00:22

Arda Turan ve Burak Yılmaz'dan Sarı Çizmeli Mehmet Ağa Düeti

Üç maç aradan sonra milli takıma çağrılan isimlerden olan Arda Turan ve Burak Yılmaz'ın birlikte yaptığı düet sosyal medyada olay oldu. Kosova maçıyla birlikte Milli Takım'a dönen Arda Turan ve Burak Yılmaz, Barış Manço'..

  • Cowboy tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rogue One: A Star Wars Story (Trust) - Fragman (2017) 01:34

Rogue One: A Star Wars Story (Trust) - Fragman (2017)

Vizyona girmesine kısa bir süre kalan Rogue One: A Star Wars Story’den yeni fragman geldi. Geçtiğimiz yıl beyazperdeye geri dönen Star Wars, her yılın sonunda gelecek yeni filmlerle sevenlerine bayram havası yaşatmak ist..

  • Cowboy tarafından
  • 927 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Düğün Dönüşü Facia  2 Ölü 4 Yaralı 03:41

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı Orhangazi-İznik Karayolu, Üreğil Mahallesi kavşağında meydana gelen trafik kazasında kavşaktan dönüş yapmak isteyen ve sürücüsünün alkollü olduğu ileri sürülen bir kamyonet ile otomob..

Eskişehirspor Sahadan Çekildi; Göztepe - Eskişehirspor Maçı Tatil Edildi 03:31

Eskişehirspor Sahadan Çekildi; Göztepe - Eskişehirspor Maçı Tatil Edil

Eskişehirspor Sahadan Çekildi; Göztepe - Eskişehirspor Maçı Tatil Edildi TFF 1. Lig’in 8. hafta maçında Eskişehirspor’u konuk eden Göztepe, 90. dakikada skoru 2-1 yapan golü kaydetti bu sırada bir pozisyona sinirlenen r..