#Kızım ve ben orijinal fragman

Canavar Gibi Türk İşi Frankeştayn Fragman 01:53

Canavar Gibi Türk İşi Frankeştayn Fragman

Canavar Gibi: Türk İşi Frankeştayn, dolandırıcı bir adam olan Gürbüz’ün bir mafya babası ile ters düştükten sonra başına gelenleri konu ediyor. İstanbul'un Balat ilçesinde yaşayan Gürbüz üç kâğıtçı ve dolandırıcılığı ile..

İki İyi Çocuk Fragman 01:26

İki İyi Çocuk Fragman

İki İyi Çocuk, zihinsel yetersizlik yaşayan bir genç ile arasında özel bir bağ kuran bir polisin hikayesini anlatıyor. Ercan, zihinsel yetersizliği olan bir gençtir. Çocukken babasını trafik kazasında kaybeden Ercan, ann..

Gürbüz Hadi Allah'a Emanet Fragman 02:02

Gürbüz Hadi Allah'a Emanet Fragman

Gürbüz: Hadi Allah'a Emanet, motorlu kuryelik yapan Gürbüz’ün maceralarını konu ediyor. Genç bir adam olan Gürbüz geçimini bir pizza restoranında motorlu kuryelik yaparak sağlamaktadır. Çalıştığı pizzacıda müdür olmanın ..

Çakallarla Dans 5 Fragman 02:32

Çakallarla Dans 5 Fragman

Çakallarla Dans 5, şartı tahliye ile salınan çakallar grubunun yasağı delip atıldıkları maceraları konu ediyor. Hakim karşısına geçen çakallar grubu birbirlerine 100 metre uzak kalma şartıyla tahliye olur. Fakat bu durum..

Aşk Laftan Anlamaz 26.Bölüm 1.Fragman 00:56

Aşk Laftan Anlamaz 26.Bölüm 1.Fragman

Aşk Laftan Anlamaz 26.Bölüm 1.Fragman HD izle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.274 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uzun Kabus -  Slender Man Türkçe Altyazılı Fragman 01:01

Uzun Kabus - Slender Man Türkçe Altyazılı Fragman

İnsanları takip eden, kaçıran ve travmatize eden doğaüstü karakter Slender Man'e odaklanan aynı adlı filmin yönetmen koltuğunda “Stomp the Yard”ın yönetmeni Sylvain White oturuyor. Filmin senaryosunda ise David Birke imz..

Arabalar 3 - Cars 3 (2017) 3. Teaser Fragman 02:00

Arabalar 3 - Cars 3 (2017) 3. Teaser Fragman

2017'de gösterime girecek Arabalar 3 (Cars 3) filminin yeni teaser fragmanı. Filmin orijinal seslendirme kadrosunda Owen Wilson, Jason Pace ve Jose Premole gibi isimler de bulunuyor. Cars 3 Teaser Trailer 3 (2017) Disn..

  • PITIRCIK tarafından
  • 696 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arabalar 3 - Cars 3 (2017) 2. Teaser Fragman 01:53

Arabalar 3 - Cars 3 (2017) 2. Teaser Fragman

2017'de gösterime girecek Arabalar 3 (Cars 3) filminin yeni teaser fragmanı. Filmin orijinal seslendirme kadrosunda Owen Wilson, Jason Pace ve Jose Premole gibi isimler de bulunuyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.288 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Berlin Syndrome Trailer Fragman 02:07

Berlin Syndrome Trailer Fragman

Berlin Sendromu Orijinal Fragman..

Father Figures Fragman 02:28

Father Figures Fragman

Father Figures Orijinal Fragmanı Yayınlandı. Başrollerini : Owen Wilson, Ed Helms Oynadığı Film Yakında Sinemalarda..

Eğreti Gelin Ladik Fragman 02:28

Eğreti Gelin Ladik Fragman

Dram türündeki “Eğreti Gelin Ladik” filminin yönetmen koltuğunda Zaim Güvenç ve Deniz Güvenç oturuyor. Yeşim Salkım’ın başrolünde yer aldığı filmin oyuncu kadrosunda ayrıca, Sevinç Meşe, Deniz Güvenç, Zaim Güvenç, Özgür ..

Karımı Gördünüz Mü Fragman 02:58

Karımı Gördünüz Mü Fragman

Hakkı, ünlü ve oldukça zengin bir iş adamıdır. Hakkı, birçok turistik tesisi ve yatı olmasına, karısı Makbule'nin farklı yerlerde tatile çıkma isteğini geri çevirmez. Güzel bir otelde yer ayarlarak karsını istediği tatil..

Tuzdan Kaide Fragman 01:48

Tuzdan Kaide Fragman

Ölümsüz olan genç bir kadın, otuzlu yaşlarındayken hamile olduğunu öğrenir. Hayatını değiştirecek bu haberi öğrendiğinde ölmek üzere olan ikiz kız kardeşini aramaya başlar. Filmin senarist ve yönetmenliğini Burak Çevik ü..

Fındık Veresiye Fragman 01:51

Fındık Veresiye Fragman

Ordu’da bir köyde yaşayan Hacer ve Mehmet, yıllardır birbirine sevdalı olan iki gençtir. Köyün fındık ağası olan Pala İsmail, kızı Hacer’i fakir olduğu için Mehmet’e vermek istemez. İki aşık evlenmek için çeşitli planlar..

Aklın Gözü Türkçe Altyazılı Fragman 02:20

Aklın Gözü Türkçe Altyazılı Fragman

Bir grup genç bilim adamı tüm zamanların en büyük buluşunu yaparlar, kablosuz bir bilinç ağı. Bir kuantum bilgisayarı ile, hepimizin zihinlerini bağlayabilecek bir ağ kurarlar. Kuantum teorisi sayesinde bir beyinden diğe..

Ahlat Ağacı Fragman 01:05

Ahlat Ağacı Fragman

71. Cannes Film Festivali'nde dünya prömiyeri yapılan ve büyük beğeni toplayan Nuri Bilge Ceylan'ın son filmi Ahlat Ağacı, 1 Haziran'da sinemalarda!..

Tim Fragman 02:08

Tim Fragman

Serdar Yıldırım, özel kuvvetlerde yüzbaşı olarak görev yapmaktadır. Hain bir pusuya düşürüldüklerinde 16 askerini kaybeden yüzbaşı, telsizleri kapatarak izinsiz bir operasyon düzenler. Bu yaptığı onun görevden alınmasına..

Bırakma Beni Fragman 01:30

Bırakma Beni Fragman

İsa annesinin ölümünün ardından Şanlıurfa'da Suriyeli çocukların kaldığı bir yetimhaneye gönderilir. Burada Ahmet ve Motaz'la tanışır. Ahmed Suriye'de kaybolan babasına tekrar kavuşacağı ümidi ile yaşamaktadır. Motaz ise..

İçimdeki Hazine Fragman 02:25

İçimdeki Hazine Fragman

Ayda ailesinin son ferdi olan Sema, babasının ölümü üzerine yıkılır. Cenaze için İstanbul’a dönen genç kadın merasimden sonra aile konağına yerleşir. Sema’nın hayatı kendisine gönderilen bir belgeden sonra bambaşka bir h..

Direniş Karatay Fragman 01:55

Direniş Karatay Fragman

Guyaseddin, babası Alaattin Keykubat’ın zehirlenerek öldürülmesi üzerine tahta geçmiştir. Fakat o, babası gibi yetenekli bir devlet adamı değildir. Bu durum Moğol baskılarının artmasına neden olur. Emir Celaleddin Karata..

Sandık Fragman 01:15

Sandık Fragman

Bursa'nın Turan köyünde bir sabah ilginç durumlar yaşanmaya başlar. Her şey o sabah köyün üstünden geçen ve kimin yönettiği belirlenemeyen helikopterlerin, aşağıya bıraktığı sandıklarla başlamıştır. Bu esrarengiz sandıkl..

Azraille Dans Fragman 02:40

Azraille Dans Fragman

Niyazi hayatını hırsızlık yaparak sürdürmektedir. Kardeşi Hasan ve annesi Gülizar ile birlikte küçük bir Ege kasabasında yaşayan Niyazi bir yandan da klasik araba ile sünnet düğünlerinde çocuk gezdirmektedir. Kardeşi ise..

Tatlı Bela Fragman #2 01:36

Tatlı Bela Fragman #2

Birlikte büyüyen Arda, Erdem ve Fırat'ın hayatları bir gece kapılarının önünde bir bebek bulmaları ile altüst olur. Gençler büyük bir şok içerisindedir. Ne yapacaklarını bilemeyen Arda, Erdem ve Fırat ilk iş olarak bebeğ..

Pablo Escobar'ı Sevmek Türkçe Altyazılı Fragman 02:27

Pablo Escobar'ı Sevmek Türkçe Altyazılı Fragman

Kolombiyalı gazeteci Virginia Vallejo, 1981 yılında, uyuşturucu kaçakçılığıyla para kazanıp iktidarı ele geçiren ve dostlarını ülkenin yeni nesil zengin insanlarına dönüştüre Pablo Escobar ile bir ilişkiye başlar. Escoba..

Eski Köye Yeni Adet Fragman 01:17

Eski Köye Yeni Adet Fragman

Yıl 1990… Köye gelen sağlık ekipleri, en az üç çocuğu olan tüm kadınlara doğum kontrolü için spiral takar. Köy halkının yapılan işlemle ilgili fikirleri yoktur. Sağlık ekipleri gittikten sonra bir araya toplanan erkekler..

Hayat Okulu Fragman 01:52

Hayat Okulu Fragman

Hayat Okulu, asi bir çocuk olan Paul ve Totoche’nin kesişen hayatlarını konu ediyor. Yetimhanede büyüyen Paul, Celest ve Borel’e emanet edilir. Asi bir çocuk olan Paul vahşi bir bölgedeki yeni hayatına alışmakta biraz zo..

Shazam 6 Güç Türkçe Altyazılı Teaser Fragman 02:46

Shazam 6 Güç Türkçe Altyazılı Teaser Fragman

Eğer Dünya'yı kurtarmak istiyorsan, sihirli kelimeyi söylemelisin Shazam6guc Nisan 2019'da sinemalarda David F. Sandberg (“Annabelle: Creation”) yönetmenliğindeki orijinal hikayeden uyarlanmış DC Süper kahramanı ‘Shazam..

Her Şey Seninle Güzel Fragman 00:59

Her Şey Seninle Güzel Fragman

Deniz başarılı bir kariyere sahip olan genç bir kadındır. Eski sevgilisi Emre ile yollarını ayırsa da genç adam Deniz için her zaman hayatının aşkı olarak kalır. Deniz, bir türlü unutmayı başaramadığı Emre’yi gerçekten k..

Çalgı Çengi İkimiz - Fragman (6 Ocak'ta Sinemalarda) 02:50

Çalgı Çengi İkimiz - Fragman (6 Ocak'ta Sinemalarda)

Çalgı Çengi İkimiz'den Yeni Fragman Geldi. Sinema izleyicilerinin merakla beklediği Çalgı Çengi İkimiz filminden yeni fragman yayınlandı. Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in başrollerini paylaştığı film 6 Ocak'ta vizyona gire..

  • PengoTV tarafından
  • 1.842 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Korkaçak Bir Şey Yok Fragman İzle 00:24

Korkaçak Bir Şey Yok Fragman İzle

fragman korkaçak bir şey yok fragman..