#Kış masalı

Bodrum Masalı 36. Bölüm Fragmanı 00:59

Bodrum Masalı 36. Bölüm Fragmanı

Evren, Gözde’nin karnındaki bebeğin düştüğünü öğrenen ve bunu Bora’ya söylemekle tehdit eden Lal’i kaçırmış, gizli bir yerde tutmaktadır. Bir yandan da Gözde’ye büyük bir sürpriz yapma hazırlığı içindedir. Savcılıktaki i..

Bodrum Masalı 40. Bölüm Fragmanı İzle 01:00

Bodrum Masalı 40. Bölüm Fragmanı İzle

Yıllardır birbirlerini bekleyen Faryalı ile Yıldız, nihayet yeniden bir araya gelmişlerdi. Hemen akabinde Aslı'nın, Maya ile Faryalı'nın kızı olduğunu öğrenmiş; ikili arasına bir duvar daha örülmüştü. Maya'nın Bodrum'a g..

Kadile Den Kırmızı Başlıklı Kız Masalı 01:09

Kadile Den Kırmızı Başlıklı Kız Masalı

Çılgın Kadile nin köyünden bir kırmızı başlıklı kız geçti. Zavallı kırmızı başlıklı kızzzzz.. Bu masallarda mutlu son yok. :)) İyi seyirler, bol gülmeler.... Oynayan Zuhal Göncü..

  • JET TV tarafından
  • 753 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Minik Nisandan Kibritçi Kız Masalı! 06:33

Minik Nisandan Kibritçi Kız Masalı!

Show Tv ekranlarında yayınlanan Çocuktan Al Haberi adlı programda Minik Nisandan Kibritçi Kız Masalını anlatıyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.199 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çitos Efenin Eğlenceli Masalı! 03:59

Çitos Efenin Eğlenceli Masalı!

Çocuktan Al Haberi Ünlüler'in 13. Bölümünde; 'Çitos' lakabıyla tanınan minik Efe Koçyiğit, eğlenceli masalıyla stüdyodakilere keyifli anlar yaşattı...

  • ANKA tarafından
  • 636 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hande Yener - Kışkışşş ( Official Video ) 02:52

Hande Yener - Kışkışşş ( Official Video )

Şarkı Sözleri: BANA KARŞI AKLI DÜĞÜMLÜ BEN BİLE UNUTURKEN DÜNÜMÜ NE İŞİN VAR SENİN ORALARDA BULAMADIN Bİ DENGİNİ YÖNÜNÜ BANA KARŞI AKLI DÜĞÜMLÜ BELLİ Kİ KRONİK BU DURUMU BİRİKTİRDİ BENİ BENİ BİRİKTİRDİ KUTLARIM KOLLEKSİY..

Mert Demir - Karakış 03:55

Mert Demir - Karakış

Mert Demir - Karakış Dinle Karakış şarkı sözleri ile Sevmem ben kara kaşını gözlerini Al da götür herşeyini bana bırak sözlerini Sevmekten usanılmaz Sen olmadan bu can dayanmaz Zamanla geçer sandım Kara kış gibi çö..

'Burdur Gölü'ndeki kuruma su kuşlarına sayısal olarak zarar verecek' 08:57

'Burdur Gölü'ndeki kuruma su kuşlarına sayısal olarak zarar verecek'

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü öğretim üyesi Ornitolog (kuş bilim uzmanı) Prof. Dr. Tamer Albayrak, Burdur Gölü'nün son dönemde ciddi oranda çekilme gösterdiğini söyle..

Murat Yaman - Nasip Kısmet 04:19

Murat Yaman - Nasip Kısmet

Dilediğin olmuyorsa Aşk kapını çalmıyorsa Şansın yaver gitmiyorsa Hiç üzülme arkadaş Her şey nasip kısmet Her şey nasip kısmet Bazen yaz, bazen kış olur Bazen az bazen çok olur Dünyanın kanunu budur İsyan etme arkadaş ..

Barış Manço - Nane Limon Kabuğu 06:23

Barış Manço - Nane Limon Kabuğu

Eski adamlar doğruyu söylemiş Bir çiçekle bahar olmaz Kişi kendini bilip sağa sola sormalı Can pazarı bu oyun olmaz Zürafanın düşkünü beyaz giyer kış günü Sonunda şifayı kapıpta şaşırınca Bana gel beni dinle iyi ya..

En İyi Olimpiyat Oyunları Reklamı 04:28

En İyi Olimpiyat Oyunları Reklamı

Olimpiyat Oyunları[1] veya kısaca Olimpiyatlar,[2] Yaz ve Kış Olimpiyatları olmak üzere iki ayrı kategoride, dört yılda bir düzenlenen uluslararası çok sporlu etkinlik. 200'ün üzerinde ülkeyi temsil eden sporcuların katı..

  • JET TV tarafından
  • 589 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pratik Domates Soyma Yöntemi 01:21

Pratik Domates Soyma Yöntemi

Kış hazırlıkları birçok evde hararetli bir şekilde yapılmaya devam ediyor. Ya da kış hazırlığı hazırlıkları yapılmaya başlanıyor. Kış hazırlığının en vazgeçilmez parçası ve hatta birçok kışlık yiyeceğin de tem taşı domat..

Halil Özçelik - Bad-ı Saba 04:22

Halil Özçelik - Bad-ı Saba

Bad-ı Saba şarkı sözleri ile Badı sabah selam selam söyle o yâre Badı sabah selam selam söyle o yâre Mübarek hatırı yâr yâr hoş mudur nedir Nideyim yitirdim yâr yâr, bulamam çare Mestane gözleri de yâr yâr yaş mıdır ne..

Maşa ile Koca Ayı 2. Bölüm - Mawa Kawa 06:53

Maşa ile Koca Ayı 2. Bölüm - Mawa Kawa

Rus çizgi karakter Mawa Kawa ve sevimli ayısının maceralarını izliyoruz. Bahara kadar uyanma adlı bu bölümde, sonbahara gelir. Sevimli ayı kış hazırlıklarını kendini Mawa Kawa'dan uzak durarak yani kendini eve kilitley..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.878 görüntüleme
  • 8 yıl önce
481 Yıllık Gelenek 02:25

481 Yıllık Gelenek

Erzurum’da 481 yıl önce Pir Ali Baba tarafından başlatılan Binbir Hatim geleneğini devam ettiren esnaf, arkadaşları ile birlikte doğaya bin 1 ekmek bıraktı. Erzurumlu esnaf Muhittin Olçan Pir Ali Baba'nın türbesinin bu..

Salaş Kazak Modelleri -Tarz Sahibi Bayanların Tercihi 03:55

Salaş Kazak Modelleri -Tarz Sahibi Bayanların Tercihi

Salaş kazak modelleri kış aylarında tüm bayanların en gözde giysisi olacak gibi gözüküyor. Özellikle moda sektöründeki hızlı yükseliş ve markalar arası rekabet bu kış siz moda severlere birbirinden harika kazak modelleri..

  • Kadınca tarafından
  • 1.215 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Buz Hokeyinde Rusya'ya 42-0 Mağlup Olduk 04:14

Buz Hokeyinde Rusya'ya 42-0 Mağlup Olduk

2017 Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali’nde Türkiye ve Rusya Federasyonu buz hokeyi grup müsabakasında karşı karşıya geldi. Karşılaşma Rusya’nın 42-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Buz Hokeyi Arena'da oynanan karşılaşma..

Kışın Donup Yazın Dirilen Kurbağa 02:53

Kışın Donup Yazın Dirilen Kurbağa

Ağaç kurbası, donar ve tıbben ölür. Haftalar sonra dirilir. Bilim adamları Bunun nasıl olduğunu hala anlayabilmiş değiller. Kış mevsimi geldiğinde kalbi durur, nefes almaz, vücudu donar, tıbben artık ölüdür. Aylar son..

  • JET TV tarafından
  • 1.285 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Küstürdün Gönlümü 04:50

Müslüm Gürses - Küstürdün Gönlümü

Müslüm Gürses - Küstürdün Gönlümü Dinle Şarkı Sözleri : Küstürdün gönlümü güldüremedin Baharım güz oldu yazım kış oldu Gönüle yarimi bulduramadın Baharım güz oldu yazım kış oldu Şu fani dünyada murad almadan Eller gibi..

Domates Çorbası Tarifi 03:23

Domates Çorbası Tarifi

Malzemeler: 5 adet olgun domates, 2 yemek kaşığı tereyağ, 1 tepeleme yemek kaşığı un, 1 tatlı kaşığı toz biber, 5 su bardağı su, İsteğe bağlı olarak 1/2 su bardağı süt, Tuz, Üzeri için kaşar rendesi. Sonbaharı yaşayamad..

Bamya Nasıl Temizlenir Mutfak Püf Noktaları 01:03

Bamya Nasıl Temizlenir Mutfak Püf Noktaları

Benim için kış hazırlıklarının vazgeçilmezi dondurucuya attığım bamya ve taze fasulyedir. Bamya temizlemesi biraz daha vakit aldığı için daha fazla gündeme sahiptir bizim evde. Ben genelde Yasin'in de evde olduğu bir zam..

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı 45:22

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, “İstanbul, Bursa, Kocaeli, Kahramanmaraş, Denizli’de ki vaka artışı tüm Türkiye için risktir” dedi. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Erzurum’da bölge illerin valileri ve sağlık müdürle..

Besiciler Yaylalarda Son Günlerini Geçiriyor 03:14

Besiciler Yaylalarda Son Günlerini Geçiriyor

Ordu'da, ilkbahar aylarında yaylalara çıkan besiciler, havaların soğumasıyla birlikte alçak kesimlere dönmek için gün sayıyor. Büyükbaş hayvanların ayrıldığı ancak küçükbaş hayvanların otlatıldığı yaylalarda besiciler, o..

Aracına 50 Liralık Antifriz Eklemeyen Sürücüleri 8 Bin Liralık Masraf Bekliyor 04:01

Aracına 50 Liralık Antifriz Eklemeyen Sürücüleri 8 Bin Liralık Masraf

Havaların soğumasıyla kışlık bakımları yapılmayan araçlar büyük risk altına girmeye başladı. Araçlarına 50 liralık antifriz eklemeyen sürücüler, 8 bin lirayı bulan masrafla karşılaşabiliyor. Havaların soğuması ile birlik..

TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR! 59:50

TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR!

İFLASLAR, EKONOMİK KRİZ, KARA KIŞ GELİYOR! Hasat zamanı yaşanıyor! İflaslar, Ekonomik Kriz, Kara Kış... Tehlike çanları çalıyor! Göçmen adı altında geldiler! Binlerce Radikal Unsur Türkiye'de!' Düzensiz Göçmen Girişi Kon..

  • STUDIO AS tarafından
  • 44 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Chape Onunla, o Chape'yle Büyümeye Devam Edecek 01:24

Chape Onunla, o Chape'yle Büyümeye Devam Edecek

Peri masalı gibi bir yükselişin ardından trajik bir uçak kazasıyla sarsılan Chapecoense'de yaralar sarılmaya çalışılıyor. Tüm bu kaosun arasında, 5 yaşındaki bir Chape taraftarı da umutları ayakta tumtmaya yetiyor. Brezi..

 Serenay Sarıkaya'nın Tahtını Serel Yereli Zorlayacak!! 01:59

Serenay Sarıkaya'nın Tahtını Serel Yereli Zorlayacak!!

Bodrum Masalı dizisinde gösterdiği performansının yanı sıra sosyal medayada paylaştığı müziklerle de adından son günlerde baya söz ettiren güzel oyuncu Serel Yereli son zamanların tartışılmaz başarılı kadın oyuncuları ar..

  • ANKA tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Masum 224. Bölüm Fragmanı - 1 Kasım Pazar 01:15

Masum 224. Bölüm Fragmanı - 1 Kasım Pazar

BİR GARİP AŞK izisinin tüm bölümlerini izlemek için tıklayın; https://www.izle7.com/kanal7/kategori/bir-garip-ask MASUM dizisinin tüm bölümlerini izlemek için tıklayın; https://www.izle7.com/kanal7/kategori/masum-saath..

  • Dizi Tv tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sibel Can'ın Harbiye Açıkhava Konserine Ünlü Akını 07:24

Sibel Can'ın Harbiye Açıkhava Konserine Ünlü Akını

Turkcell Yıldızlı Geceler etkinliği kapsamında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sahneye çıkan Sibel Can, konsere “Seyyah” şarkısıyla başladı. “5 Dakika” ve “Üşüyorum” şarkılarıyla geceyi ısıtan sanatçıya “Kış..

  • BETA tarafından
  • 77 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Türkçe Karışık Duygusal Fon Şarkılarını Piyano 1:00:56

Türkçe Karışık Duygusal Fon Şarkılarını Piyano

Türkçe Karışık Duygusal Piyano Listesi - Turkish Emotional Piano List 00:00 - 02:23 Ben Yoruldum Hayat 02:26 - 03:55 Omuzumda Ağlayan Bir Sen 03:57 - 07:05 Unutama Beni 07:07 - 08:52 Bana Ellerini Ver (Piano Turca Cover,..