#Kış sporları

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı 45:22

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, “İstanbul, Bursa, Kocaeli, Kahramanmaraş, Denizli’de ki vaka artışı tüm Türkiye için risktir” dedi. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Erzurum’da bölge illerin valileri ve sağlık müdürle..

Besiciler Yaylalarda Son Günlerini Geçiriyor 03:14

Besiciler Yaylalarda Son Günlerini Geçiriyor

Ordu'da, ilkbahar aylarında yaylalara çıkan besiciler, havaların soğumasıyla birlikte alçak kesimlere dönmek için gün sayıyor. Büyükbaş hayvanların ayrıldığı ancak küçükbaş hayvanların otlatıldığı yaylalarda besiciler, o..

Aracına 50 Liralık Antifriz Eklemeyen Sürücüleri 8 Bin Liralık Masraf Bekliyor 04:01

Aracına 50 Liralık Antifriz Eklemeyen Sürücüleri 8 Bin Liralık Masraf

Havaların soğumasıyla kışlık bakımları yapılmayan araçlar büyük risk altına girmeye başladı. Araçlarına 50 liralık antifriz eklemeyen sürücüler, 8 bin lirayı bulan masrafla karşılaşabiliyor. Havaların soğuması ile birlik..

TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR! 59:50

TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR!

İFLASLAR, EKONOMİK KRİZ, KARA KIŞ GELİYOR! Hasat zamanı yaşanıyor! İflaslar, Ekonomik Kriz, Kara Kış... Tehlike çanları çalıyor! Göçmen adı altında geldiler! Binlerce Radikal Unsur Türkiye'de!' Düzensiz Göçmen Girişi Kon..

  • STUDIO AS tarafından
  • 44 görüntüleme
  • 2 yıl önce
 Spor Yaparak Daha Bi Güzelleşen Ünlüler! 05:54

Spor Yaparak Daha Bi Güzelleşen Ünlüler!

Televizyondan çok yakından tanıdığımız ve spor tutkunu olan kadın ünlülerimizle, kısa bir haber turu derledik.İyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kenya'nın Karateci Nineleri: Kendilerini Savunmak İçin Karate Öğreniyorlar 01:10

Kenya'nın Karateci Nineleri: Kendilerini Savunmak İçin Karate Öğreniyo

Kenya'da yaşayan bir grup nine kendilerini taciz ve tecavüze karşı savunmayı öğreniyorlar. Nairobi'nin yoksul mahallerinde yaşayan ninelerin yaşları değişirken ortak noktaları ise genç erkeklerin hedefi olmaları. Genç e..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.752 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çağan Atakan Arslan Kimdir? 01:13

Çağan Atakan Arslan Kimdir?

27 Ağustos 1989 yılında Sivas'ta dünyaya gelen Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan, spor hayatına basketbol ile başlamıştır. 16 yaşında vücut geliştirmeye başlayan Atakan Arslan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanışmış ve ..

Sualtı Hokeyi: 23 Yaş ve Altı Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası 02:48

Sualtı Hokeyi: 23 Yaş ve Altı Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) tarafından düzenlenen Sualtı Hokeyi 23 Yaş ve Altı Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası, Çorum'da başladı...

 Karete Türkiye Şampiyonası Yoğun İlgi Gördü 00:54

Karete Türkiye Şampiyonası Yoğun İlgi Gördü

Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı Okul Sporları Şubesi 2016- 2017 Yılı Faaliyetleri Kapsamında Karate Genç Erkekler(A-B) Kız-Erkek Türkiye Birinciliği Müsabakaları Türkiye Genelinden 46 İlde 591 S..

Define Avcıları Şehitliği Talan Etti 01:52

Define Avcıları Şehitliği Talan Etti

Define Avcıları Şehitliği Talan Etti Erzurum’da 1916 yılında Rus işgaline karşı Kargapazarı dağlarında direnirken şehit düşen 350 subay ve erin naaşlarının bulunduğu şehitlik define avcılarının talanına uğradı. Jandarma..

Kahramanmaraş’a 2 Başarı Birden 01:33

Kahramanmaraş’a 2 Başarı Birden

TOKİ Kazım Karabekir Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Erkek Hokey Takımı İle Öğretmenler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Kız Takımı Okul Sporları Gençler Hokey Türkiye Şampiyonasında Büyük Başarı Elde Ettiler...

2017 Dünya Hava Oyunları'nın 2. Ayağı Yapıldı İzle 01:03

2017 Dünya Hava Oyunları'nın 2. Ayağı Yapıldı İzle

Birleşik Devletlerde yapılan 2017 Dünya Hava Oyunları'nda sergilediği performansla ilk sırayı alan Japon pilot Yoshihide Muroya oldu...

Bira İçerek Su Üzerinde Şov Yapan Adam 01:56

Bira İçerek Su Üzerinde Şov Yapan Adam

İnsanları çıldırtan gösterinin en başına gidecek olursak, garsonun büyük bir gururla bira bardağını taşıması dikkatlerden kaçmadı...

  • JET TV tarafından
  • 691 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2 Yıl Önce Kemaliye'de Düşerek Ölen Sporcu Anıldı 04:13

2 Yıl Önce Kemaliye'de Düşerek Ölen Sporcu Anıldı

2 yıl önce Kemaliye'de düşerek ölen sporcu anıldı Arkadaşlarının anısına 450 metreden basejump atlayışı yaptılar ERZİNCAN - 38. Erzincan Kemaliye Uluslararası Kültür ve Doğa Sporları Festivalinin 2. gününde 2015 yılınd..

 Su Altında Kına Gecesi 00:53

Su Altında Kına Gecesi

İstanbul'da, dünyaevine girmeye hazırlanan Beylikdüzü Sualtı Sporları Kulübü öğrencilerinden Seyhan Acar ve Erdinç Çoruhlu, farklı bir tercih yaparak kına gecesi etkinliğini su altında gerçekleştirdi..

  • ANKA tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Formula 1'de Ecclestone Dönemi Kapandı 00:38

Formula 1'de Ecclestone Dönemi Kapandı

Bernie Ecclestone’un Formula 1’in tepe yönetimindeki 40 yıllık serüveni son buldu. Dünyanın en büyük motor sporları organizasyonunun sahibi Liberty Media, 86 yaşındaki Ecclestone ile yollarını ayırdı. Formula 1’i yakın ..

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet' 03:07

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet'

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde bulunan Hazar Gölü'ndeki batık kente eksi 16 derecedeki soğuğa rağmen dalış yapan, Ak Parti Elazığ milletvekili Metin Bulut, ünlü su altı fotoğrafçısı Bedri Sincar ve eğitmen Suat Toksun refer..

19 Yaşındaki Genç Dev Dövüşcüyü Yıktı 04:21

19 Yaşındaki Genç Dev Dövüşcüyü Yıktı

Şüphesiz en tehlikeli dövüş sporları kafeslerde ve ringlerde yapılan ve neredeyse hiçbir kuralın olmadığı MMA. Bu videomuzda 19 yaşında bir delikanlının dev bir dövüşcüyü yere serişini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Sporcuların Geriden Gelip Çinli ve Yunan'a Verdikleri Tarihi Ders 02:46

Türk Sporcuların Geriden Gelip Çinli ve Yunan'a Verdikleri Tarihi Ders

Okul Sporları Olimpiyatları’nda genç milli yüzme takımımız tarih yazdı. 100 metre karışık bayrak yarışmasında Aleyna Özkan, Demirkan Demir, İlayda Kargın, Eminalp Baştan’dan oluşan takımımız yaklaşık 10 metre geriden gel..

  • JET TV tarafından
  • 646 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yarasa Pilotlar Nefes Kesti 01:28

Yarasa Pilotlar Nefes Kesti

Erzincan'ın Kemaliye ilçesinde devam eden Wingsuit atlayışları yerli ve yabancı turistleri büyülüyor. 39'uncu Uluslararası Erzincan Kemaliye (Eğin) Kültür ve Doğa Sporları Şenliği'nin bir ayağı olan Kemaliye 'Sırat on Fı..

Adanalı doğa tutkunları, Kayseri'nin saklı güzelliklerini keşfetti 02:40

Adanalı doğa tutkunları, Kayseri'nin saklı güzelliklerini keşfetti

Adana Profesyonel Doğa ve Su Sporları Kulübü (PRODOSS), Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesindeki Soğanlı Vadisi ile Avla Kanyonu'nda tarih ve doğa gezisi düzenledi. Egzotik bir yapıya sahip, yer yer bir metreye kadar daralan ..

Bize Saadet hep Kışta gelir ! 00:09

Bize Saadet hep Kışta gelir !

Bizde Kış böyle Geçer..

  • PengoTV tarafından
  • 740 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kapalı Havalara İsyan Eden O Adam - Aykut Elmas 00:39

Kapalı Havalara İsyan Eden O Adam - Aykut Elmas

Kış saati uygulamasına geçmeyen canım ülkemin güzel insanları her gün sabah karanlıkta işe ve okula gitmeye çalışıyor. Bu durumu Aykut kardeşimizde çok güzel mizaha dökmüş...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.273 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tek Kişilik Milli Takım 01:09

Tek Kişilik Milli Takım

Milli sporcu Muhammed Ali Bedir, Erzurum'da düzenlenecek 2017 Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali'nde kayakla atlama branşında Türkiye'nin tek temsilcisi olacak...

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar 03:29

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar Doğu illerinde kar ve soğuk kış şartları hakim olurken, Batı illerinde yaşayanlar ise sıcak havanın ve denizin keyfini çıkarıyor. Ardahan’ın Posof ilçesi Ilgar Dağı mevkisi ile Ard..

Çocuk Botları 2017 01:55

Çocuk Botları 2017

2017 Çocuk Botları Çocuk Bot Modelleri Önerileri ve Çocuklar için Harika Bot Modelleri.İşte sahibi olmanız için hazırladığımız en güzel çocuk botları.Soğuk kış günlerinde çocuklarımızı ayaklarını hem sıcacık tutacak olan..

  • Kadınca tarafından
  • 1.285 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeni Trendin Öncüsü Bayan Bot Modelleri 10:02

Yeni Trendin Öncüsü Bayan Bot Modelleri

2017 Bayan Bot Modelleri klasik deri den modern deri tasarımlara ve değişik modellere kadar birbirinden güzel seçenekler sunuyor .Belki ilerleyen zamanlarda botları belki de her mevsim görebiliriz. Yine de 2017 kış sezon..

  • Kadınca tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeni Trend Çantalarla Bir Adım Önde Olun!!! 02:12

Yeni Trend Çantalarla Bir Adım Önde Olun!!!

Kadınlar için en önemli aksesuarlardan biri çantalardır. Çanta almaya doymayan kadınlar için 2017 harika bir yıl. Çünkü çanta modelleri değişiyor ve tasarımlar işin içine giriyor. Sonbahar-Kış sezonunun tüm çantalarına b..

  • Kadınca tarafından
  • 1.161 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı 02:18

Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği, (BMMYK) Irak’ın Musul kentini terör örgütü IŞİD’den geri almak için başlatılan operasyonda yaklaşık 100 bin sivilin (96 bin 864) yerlerinden edildiğini açıkladı. Ülkeni..

Tekneleri Batarken Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaptılar 02:25

Tekneleri Batarken Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaptılar

Bodrum’da düzenlenen Tirhandil Yelken Yarışlarında 'Aganta' isimli tekne alabora oldu. Teknede bulunan 7 kişi canını zor kurtarırken, yarışmacılar teknenin batma anlarını sosyal medyadan canlı yayında verdi. Bodrum’da d..