#La casa de papel 1 sezon 11 bölüm türkçe altyazılı İzle

Disenchantment Türkçe Altyazılı Teaser 00:34

Disenchantment Türkçe Altyazılı Teaser

Matt Groening bizi geçmişe, hem de epey geçmişe götürüyor. Disenchantment çok yakında yalnızca Netflix'te...

Komplo Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:27

Komplo Türkçe Altyazılı Fragmanı

Genç Michael Birleşmiş Milletler temsilcisi olarak çalışmaktadır. Hayatı boyunca hep bir diplomat olmak istemiş olan Michael'ın hayali ise dünyayı daha güzel bir yer haline getirmek ve ülkeler arasındaki barışı güçlendir..

Terminal Türkçe Altyazılı Fragman #2 01:02

Terminal Türkçe Altyazılı Fragman #2

Terminal, büyümekte olan isimsiz bir şehrin karanlık merkezinde geçiyor. Film, şeytani bir görevi yerine getiren iki suikastçıyı, ölümcül bir hastalıkla mücadele eden bir öğretmeni, gizemli bir hademeyi ve iki farklı hay..

Mary Shelley Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:02

Mary Shelley Türkçe Altyazılı Fragmanı

Dünyaya kült roman Frankenstein'ı armağan eden yazar olarak edebiyat tarihine kazınan Mary Shelley'nin romanı yazma süreci de bir o kadar büyüleyicidir. Ünlü felsefeci babası ile 18. yüzyıl Londra'sında büyüyen Mary Woll..

Mary Shelley Türkçe Altyazılı Teaser 00:39

Mary Shelley Türkçe Altyazılı Teaser

Dünyaya kült roman Frankenstein'ı armağan eden yazar olarak edebiyat tarihine kazınan Mary Shelley'nin romanı yazma süreci de bir o kadar büyüleyicidir. Ünlü felsefeci babası ile 18. yüzyıl Londra'sında büyüyen Mary Woll..

Deniz Kıyısındaki Ev Türkçe Altyazılı Fragman 01:41

Deniz Kıyısındaki Ev Türkçe Altyazılı Fragman

Marsilya'da denize nazır bir villada yaşayan Martin ölüm döşeğindedir. Angele, Joseph ve Armand babalarının son günlerine eşlik etmek için onun yanına gelirler. Çocuklarını etrafına toplayan Martin, onlara aşıladığı ide..

Korkuluk Türkçe Altyazılı Fragman 01:28

Korkuluk Türkçe Altyazılı Fragman

Bir grup genç rüyalarındaki yazı geçirmek için yola koyulurlar. Gittikleri yerde bulunan gizli bir kıyı gölüne doğru yürüyüşe çıkarlar. Yola devam etmeleri için mısır tarlasını geçmeleri gerekmektedir. Fakat büyük bir te..

Meg Derinlerdeki Dehşet Türkçe Altyazılı Fragman 02:18

Meg Derinlerdeki Dehşet Türkçe Altyazılı Fragman

Yenmeye davetlisiniz. Jason Statham'ın rol aldığı #Megderinlerdekidehset 10 Ağustos'ta Sinemalarda..

Ghoul Türkçe Altyazılı Fragman 01:28

Ghoul Türkçe Altyazılı Fragman

Ruhlar Bölgesi, Get Out ve Udta Punjab'ın yaratıcılarının tüyler ürperten yeni dizisi Ghoul, ücra bir askerî sorgulama merkezine getirilen ve sorgulayıcılarının en utanç verici sırlarını ortaya çıkararak avantajı kendi l..

Sibirya Türkçe Altyazılı Fragman 01:58

Sibirya Türkçe Altyazılı Fragman

Lucas elmaslı ticaret yapan ABD'li bir ticaret adamıdır. Kaynağı belirsiz olan nadir mavi elmasları satmak için Rusya'ya gider. Yaptığı anlaşma çökmeye başlarken Rus bir kafe sahibi Katya ile küçük bir Sibirya kasabasınd..

Cupcake ve Dino Hizmetinizde Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:30

Cupcake ve Dino Hizmetinizde Türkçe Altyazılı Fragmanı

Cupcake ve Dino, son derece rekabetçi genel hizmetler sektöründe adlarını duyurmak isteyen iki kardeştir. 27 Temmuz'dan itibaren bu ikilinin olağanüstü serüvenlerine tanık olun!..

Şeytan Kulesi Türkçe Altyazılı Fragman 01:30

Şeytan Kulesi Türkçe Altyazılı Fragman

Şeytan Kulesi, deniz feneri onarımı için adaya giden bir adamın hikayesini konu ediyor. Tom Doherty, deniz fenerini ilk gördüğünde lanetlendiğinden bihaberdir. Gazetede gördüğü ilan ile adaya gelen Tom, eski bir deniz fe..

Dehşet Yolu Türkçe Altyazılı Fragman 01:35

Dehşet Yolu Türkçe Altyazılı Fragman

Dehşet Yolu, yolda kalan bir grup gencin peşlerine düşen nişancıdan kurtulmak için verdikleri mücadeleyi anlatıyor. Altı üniversite öğrencisi bir arabaya doluşmuş dolaşmaktadır. Ancak ıssız bir yolda tekerleklerinden bir..

Yüz Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:37

Yüz Türkçe Altyazılı Fragmanı

Polonya’da yaşayan Jacek, dünyanın en büyük İsa heykelinin inşaatında çalışmaktadır. Yaşadığı korkunç kaza sonucu Jacek'İn yüzü paramparça olur. Hemen ameliyata alınan Jacek'e Polonya’nın ilk yüz nakli uygulanır. Geçirdi..

Gizem Treni Türkçe Altyazılı Fragman 01:45

Gizem Treni Türkçe Altyazılı Fragman

Kendi hayran kitlesini oluşturan, günümüz sinemasının en özel yönetmenlerinden biri olan Jim Jarmusch, Mystery Train'de Memphis'te geçen birkaç öyküyü kesiştiriyor. Aynı otelde mesken tutan ancak birbiriyle hiçbir şekild..

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Teaser #2 00:30

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Teaser #2

İlk Arınma Gecesi, her suçun 12 saat boyunca serbest olduğu bir günde yaşananları konu ediyor. Her geleneğin arkasında bir devrim yatar. Gelecek 4 Temmuz, Amerika'nın yılda 1 kez gerçekleşen, 12 saatlik yasadışılığının y..

Alfa Kurt Türkçe Altyazılı Fragman 01:40

Alfa Kurt Türkçe Altyazılı Fragman

Liderler mücadeleden doğar...#AlfaKurt 7 Eylül'de Sinemalarda!...

Overlord Türkçe Altyazılı Fragman 02:10

Overlord Türkçe Altyazılı Fragman

İkinci dünya savaşında, müttefik güçlerin Normandiya'ya asker çıkarması yapacağı günün arifesinde, bir grup Amerikalı paraşütçü, düşman hattının arkasında bırakılır. Askerlerin buraya bırakılmasının amacı saldırının başa..

Insatiable Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:40

Insatiable Türkçe Altyazılı Fragmanı

Bir öfke öyküsü. Başrolünde Debby Ryan'ın yer aldığı Insatiable, 10 Ağustos'ta Netflix'te...

Nightflyers Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:48

Nightflyers Türkçe Altyazılı Fragmanı

İnsanlık tehlikedeyken kime güvenebilirler? Nightflyers, George R. R. Martin'in eserinden uyarlanan bir psikolojik gerilim dizisi. Dünya'nın yok edilmesinin hemen öncesinde uzayın derinliklerinde geçiyor. Galaksinin en g..

Godzilla Canavarlar Kralı Türkçe Altyazılı Fragman 02:20

Godzilla Canavarlar Kralı Türkçe Altyazılı Fragman

Godzilla: Canavarlar Kralı fragmanını kaçırmayın... Mayıs 2019'da sinemalarda. 2014’de Godzilla ve 2017’de Kong: Kafatası Adası filmleri ile büyük bir başarı sağladıktan sonra büyük yaratıklar dünyasına bir yenisi daha..

Shazam 6 Güç Türkçe Altyazılı Teaser Fragman 02:46

Shazam 6 Güç Türkçe Altyazılı Teaser Fragman

Eğer Dünya'yı kurtarmak istiyorsan, sihirli kelimeyi söylemelisin Shazam6guc Nisan 2019'da sinemalarda David F. Sandberg (“Annabelle: Creation”) yönetmenliğindeki orijinal hikayeden uyarlanmış DC Süper kahramanı ‘Shazam..

Alita Savaş Meleği Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:51

Alita Savaş Meleği Türkçe Altyazılı Fragmanı

Alita (Rosa Salazar) kim olduğunu veya nereden geldiğini bilmediği bir halde tanımadığı bi gelecekte uyanır. Şefkatli bir doktor olan Ido (Christoph Waltz) onu yanına alır ve cyborg görüntüsünün altında olağanüstü bir ge..

Eva Türkçe Altyazılı Fragman 02:01

Eva Türkçe Altyazılı Fragman

Oyun yazarlığı yapan bir adam, şiddetli bir kar fırtınasından kurtulmak için bir dağ evine sığınmak zorunda kalır ve burada gizemli bir kadınla tanışır. James Hadley Chase’in kitabından uyarlanan filmin yönetmenliğini Be..

Bohemian Rhapsody Türkçe Altyazılı Fragmanı #3 02:32

Bohemian Rhapsody Türkçe Altyazılı Fragmanı #3

Film, Queen grubuna, müziklerine, klişelere meydan okuyan ve kuralları yıkarak dünyanın en sevilen sanatçılarından biri haline gelen ikonik solistlerine bir saygı duruşu niteliği taşıyor. Film, simgeleşmiş şarkıları ve d..

Upgrade Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:15

Upgrade Türkçe Altyazılı Fragmanı

31 AĞUSTOS'TA SİNEMALARDA Geleceğin korkutucu yüzünü görmeye hazır olun! UPGRADE heyecan verici hikayesiyle 31 Ağustos'ta sinemalarda sizi bekliyor.....

Maniac Türkçe Altyazılı Fragman 02:24

Maniac Türkçe Altyazılı Fragman

MANIAC, gizemli bir ilaç deneyinin son aşamalarına katılan Annie Landsberg (Emma Stone) ve Owen Milgrim (Jonah Hill) adlı iki yabancının öyküsünü anlatıyor. Ancak bu hikâyede işler planlandığı gibi gitmiyor. Cary Joji F..

Acayip Güzelim Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 01:56

Acayip Güzelim Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Renee Barrett kendine güveni düşük bir kadındır. Günlük olarak güvensizlik ve yetersizlik hisleriyle baş etmeye çalışan genç kadın günün birinde bir kaza geçirir ve başına sert bir darbe alır. Aldığı bu darbe sonucu özgü..

Şafaktan Önce Türkçe Altyazılı Fragman 01:54

Şafaktan Önce Türkçe Altyazılı Fragman

Gerçek bir hikayeden uyarlanan filmde, Tayland’ın en ünlü hapishanelerinden birinde üç yıl hapis yatan İngiliz boksör Billy Moore'un hayatı anlatılıyor. Hapishane içerisindeki çete savaşları ve uyuşturucu ile mücadele ed..

X - Men Dark Phoenix Türkçe Altyazılı Fragman 02:22

X - Men Dark Phoenix Türkçe Altyazılı Fragman

Game Thrones'tan tanıdığımız Sophie Turner, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, James McAvoy ve Jessica Chastain'in başrollerinde yer aldığı X-men: Dark Phoenix 8 Şubat'ta sinemalarda!..