#La casa de papel 1 sezon 7 bölüm türkçe altyazılı İzle

Köpek Dişi Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:37

Köpek Dişi Türkçe Altyazılı Fragmanı

Yunanistan’dan gelen en şok edici, kışkırtıcı ve en yaratıcı filmlerden biri olan Köpek Dişi, atmosferiyle Michael Haneke’yi, duygusal sıkıntı açısından Lars Von Trier’i anımsatıyor. Film, üç genç kardeşin anne babalar..

Borg vs. McEnroe Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:09

Borg vs. McEnroe Türkçe Altyazılı Fragmanı

Başrollerini Sverrir Gudnason ve Shia LaBeouf'ın üstlendiği film gerçek hikayeden uyarlama bir spor dramı. İkonik tenisçiler Björn Borg ve en büyük rakibi John McEnroe arasındaki mücadeleyi konu alan film, ikilinin 1980 ..

Ayin Türkçe Altyazılı Teaser 00:19

Ayin Türkçe Altyazılı Teaser

Graham ailesinin sert maderşahisi Ellen öldüğünde, kızı Annie ve ailesi atalarının gizemli ve giderek korkunçlaşan sırlarını keşfetmeye başlar. Keşfettikleri karanlıklaştıkça, aile üyeleri kendilerine miras kalmış gibi g..

Dul Kadınlar Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:17

Dul Kadınlar Türkçe Altyazılı Fragmanı

Oscar'lı yönetmen Steve McQueen'in yönetmenliğini üstlendiği dram filmi Dul Kadınlar'ın başrollerinde Oscar'lı oyuncu Viola Davis, Elizabeth Debicki, Michelle Rodriguez, Liam Neeson, Colin Farrell ve Daniel Kaluuya yer a..

Hiçbir Zaman Burada Değildin Türkçe Altyazılı Fragman 02:03

Hiçbir Zaman Burada Değildin Türkçe Altyazılı Fragman

Mesleğinde bir ömre yetecek kadar şiddete tanık olan Joe, mesleğini geride bırakmış ve hayatını, seks ticareti için kaçırılan kızları kurtararak kazanmaya başlamıştır. Yozlaşmış New York senatörünün kızını kurtarması içi..

Yabani Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:08

Yabani Türkçe Altyazılı Fragmanı

Film, genç bir kızın büyüme hikayesi ile kurt adam efsanesini birleştiriyor ve ortaya korkutucu bir deneme çıkartıyor. Anna, dünyaya geldiğinden beri 'Baba' olarak bildiği bir adam tarafından toplumdan uzak bir şekilde b..

Mamma Mia Yeni̇den Başliyoruz Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 02:31

Mamma Mia Yeni̇den Başliyoruz Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Dünya çapında 600 milyon dolardan fazla hasılat yapan Mamma Mia! filminden 10 yıl sonra, ABBA şarkılarından oluşan orijinal bir müzikalle büyülü Yunan adası Kalokairi'ye yeniden davet ediliyorsunuz. Filmin orijinal oyunc..

Alex Strangelove Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:31

Alex Strangelove Türkçe Altyazılı Fragmanı

Lise son sınıf öğrencisi Alex Truelove (Daniel Doheny) isteyebileceği her şeye sahiptir: yüksek notlar, kız arkadaşı (Madeline Weinstein) ve birbirinden çok farklı tiplerden oluşan eğlenceli bir arkadaş grubu. Her şey yo..

Adrift Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:44

Adrift Türkçe Altyazılı Fragmanı

Gerçek bir hikayeden uyarlanan “Adrift”, tanıştıktan kısa süre sonra birbirlerine aşık olan ve hayatlarının macerasına doğru yelken açan iki insanı anlatıyor. Hevesli denizciler okyanusa açılırlar fakat yolculukları doğr..

Mile 22 Türkçe Altyazılı Fragman 02:45

Mile 22 Türkçe Altyazılı Fragman

James Silva devlet tarafından yok sayılan bir adamdır. O ve başında olduğu ekip, CIA'in en değerli, en müdahale edilemez ve hakkında çok az kişinin bilgisi olduğu bir ekiptir. 6 şehire yayılan bir zararı önlemek için giz..

El Royale'de Zor Zamanlar - Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:26

El Royale'de Zor Zamanlar - Türkçe Altyazılı Fragmanı

Gömülecek sırları ve karanlık geçmişleri olan 7 yabancı bir otel odasında bir araya gelir. Onların her şey bitmeden önce kendilerini kurtarabilecekleri son bir şansları vardır. Dehşet Kapanı filminin yönetmeni Drew Godda..

The Last Dance Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:54

The Last Dance Türkçe Altyazılı Fragmanı

ESPN Films ve Netflix, ortak yapımları The Last Dance'in duyurusunu gerçekleştirdi. Bu 10 bölümlük belgesel dizisi, spor tarihinin gelmiş geçmiş en büyük isimlerinden biri olan Michael Jordan'ı ve 1990'lardaki başarısıyl..

Ay'da İlk İnsan Türkçe Altyazılı Fragman 02:30

Ay'da İlk İnsan Türkçe Altyazılı Fragman

Ay'a ilk ayak basan insan Neil Armstrong'un NASA temelli aya gidiş görevini konu alacak olan yapımın yönetmenliğini 6 Oscar ödüllü Aşıklar Şehri'nde birlikte çalışmış olan ve 2017 yılının Akademi Ödülleri'nde En İyi Yöne..

Mogli Orman Çocugu Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Mogli Orman Çocugu Türkçe Altyazılı Fragmanı

Andy Serkis yönetmenliğindeki bir çok film yıldızlarının yer aldığı, Rudyard Kipling’in klasiklerinden Mogli: Orman Çocuğu dev ekranlara geliyor. Film Hindistan’da bir kurt sürüsü tarafından büyütülen orman çocuğu Mogli’..

Kitap Kulübü Türkçe Altyazılı Teaser 00:26

Kitap Kulübü Türkçe Altyazılı Teaser

Yakın arkadaş olan Diane, Vivian, Sharon ve Carol aşka tövbe etmiştir. Diane 40 yıllık evliliğin ardından dul kalmıştır. Vivian, sadece erkeklerle takılmayı tercih eder. Sharon, uzatmalı bir boşanma sürecindedir. Carol’u..

Hayalet Hikâyeleri Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:59

Hayalet Hikâyeleri Türkçe Altyazılı Fragmanı

Profesör Goodman doğaüstü olaylara, hayaletlere ve ölümden sonraki yaşama inanmayan bir akademisyendir. Şüpheci bir psikolog olan Goodman, bu düşüncesini sarsacak türden olaylar yaşadığında ise her şey bir anda değişiver..

Dovlatov Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:24

Dovlatov Türkçe Altyazılı Fragmanı

Filmde, 70’lerin Sovyet Rusya’sında yaşayan ironik yazar Sergei Dovlatov’un hayatının altı günü anlatılıyor. Zamanını eserlerinin yayımlanması için koşturarak geçiren Dovlatov, Sovyet dergileri ve gazeteleri tarafından s..

Transit Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:49

Transit Türkçe Altyazılı Fragmanı

Alman askerleri Paris’in hemen dışındadır. Gerog, Weidel adlı bir yazarın eşyalarını ulaştırmak için yola çıkar ve Marsilya’ya ulaşır. Fakat şehre geldiğinde Weidel’in işkence korkusundan intihar ettiğini öğrenir. Artık ..

Dehşetin Yüzü Türkçe Altyazılı Fragman 01:27

Dehşetin Yüzü Türkçe Altyazılı Fragman

Romanya'daki bir manastırda yaşayan genç bir rahibenin intihar etmesi, sorunlu geçmişinin etkisinden kurtulamayan bir rahip ile nihai yeminini etmenin eşiğindeki bir çırak Vatikan tarafından bölgeye gönderilir. İkilinin ..

Yakalandın Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Yakalandın Türkçe Altyazılı Teaser

Russell Adams'ın 2013 yılı imzalı The Wall Street Journal yazısına dayanan film, bir çocuk oyununu dozunu arttırarak senelerce oynamaya devam eden bir arkadaş grubunu temel alıyor. Beş yakın arkadaş çocukluklarından beri..

Tau Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:48

Tau Türkçe Altyazılı Fragmanı

Sadist bir dâhinin tasarladığı yüksek teknolojili eve hapsedilen kadın yaşamak için sofistike YZ'yi alt etmek zorunda...

Sevdiğim Tüm Erkeklere Türkçe Altyazılı Teaser 01:57

Sevdiğim Tüm Erkeklere Türkçe Altyazılı Teaser

Ya şimdiye kadar âşık olduğunuz herkes onlar hakkındaki hislerinizi öğrenseydi? Üstelik aynı anda? Lara Jean Song Covey'nin hayal ürünü aşk hayatı, o ana dek sevmiş olduğu beş oğlana yazdığı mektupların gizemli biçimde ..

Madame Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:01

Madame Türkçe Altyazılı Fragmanı

Paris’te bir malikaneye taşınan Bob ve Anne, sosyeteden dostlarını akşam yemeğine davet eder. Çift 12 kişilik bir davetli listesi oluşturmuştur fakat son dakika eklenen bir konuk sayının 13’e çıkmasına neden olur. Bu dur..

Ölümcül Makinalar Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:32

Ölümcül Makinalar Türkçe Altyazılı Fragmanı

TÜR: 3D Epik Macera OYUNCULAR: Hugo Weaving, Hera Hilmar, Robert Sheehan, Jihae, Ronan Raftery, Leila George, Patrick Malahide ve Stephen Lang YÖNETMEN: Christian Rivers YAZARLAR: Fran Walsh, Philippa Boyens, Peter Jac..

Atölye Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:43

Atölye Türkçe Altyazılı Fragmanı

Marsilya yakınlarındaki bir kasaba olan La Ciotat'ta yaşayan 7 kişi bir atölye çalışması için bir araya gelir. Gruba ünlü yazar Olivia Dejazet önderlik etmektedir. Genç yazar adaylarından kasabanın endüstriyel geçmişiyle..

Fakir Bir Hint Fakirinin Olağanüstü Yolculuğu Türkçe Altyazılı Fragman 02:01

Fakir Bir Hint Fakirinin Olağanüstü Yolculuğu Türkçe Altyazılı Fragman

Hint Fakiri Aja, annesinin ölümünün ardından yapayalnız kalmıştır. Babasını tanımayan Aja, onu bulmaya karar verir ve bunun için Fransa’ya gider. Babasını bulmak için çıktığı bu yolculuk Aja’nın hiç de düşlediği gibi git..

Creed II Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:53

Creed II Türkçe Altyazılı Fragmanı

Adonis Creed için hayat daha dengeli olmaya başlamıştır. Kişisel sorumlulukları ve önündeki önemli maç arasında büyük bir mücadele vermektedir. Ocak 2019'da sinemalarda. Yönetmen: Steven Caple Jr. Oyuncular: Michael B. J..

Terminal Türkçe Altyazılı Fragman 02:39

Terminal Türkçe Altyazılı Fragman

Terminal, büyümekte olan isimsiz bir şehrin karanlık merkezinde geçiyor. Film, şeytani bir görevi yerine getiren iki suikastçıyı, ölümcül bir hastalıkla mücadele eden bir öğretmeni, gizemli bir hademeyi ve iki farklı hay..

How It Ends Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:28

How It Ends Türkçe Altyazılı Fragmanı

Gizemli bir felaketin sonrasında yanlış bilgi ve şiddet yayılırken bir adam, hamile karısını kurtarmak için kayınpederiyle birlikte kaotik ve parçalanmış bir ülkeyi boydan boya kateder. Başrollerinde Theo James, Forest W..

Predator Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 02:43

Predator Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Kült seri geri dönüyor! Predator 14 Eylül'de sinemalarda! Aksiyon ve bilim kurguyu harmanlayan Predator serisinin 4. devam halkasında yönetmen koltuğunda Shane Black otururken, filmin senaryosunu ise yönetmenle birlikte..