#Lanetli konak 2018 fragmanı

Krypton Original Fragmanı 01:06

Krypton Original Fragmanı

Krypton Original Fragmanı Yayınlandı. Yeni Dizi 21 Mart Çarşamba Günü Syfy'de Başlıyor. » Krypton Çarşamba Günleri Syfy'de » Oyuncular: Cameron Cuffe, Georgina Campbell..

Terminal Orijinal Fragmanı 02:02

Terminal Orijinal Fragmanı

Büyümekte olan isimsiz bir şehrin karanlık merkezinde geçen “Terminal”, şeytani bir görev yerine getiren iki suikastçıyı, ölümcül bir hastalıkla mücadele eden bir öğretmeni, gizemli bir hademeyi ve iki farklı hayat süren..

Yenilmezler Sonsuzluk Savaşı - Avengers Infinity War Türkçe Dublaj Fragmanı 02:25

Yenilmezler Sonsuzluk Savaşı - Avengers Infinity War Türkçe Dublaj Fra

Yenilmezler Sonsuzluk Savaşı - Avengers Infinity War Türkçe Dublaj Fragmanı Yayınlandı. Mayıs 2018 'de Sinemalarda Marvel'ın en karizmatik süper kahramanları yeni maceralarında bir kez daha bir araya geliyor. Hangi kah..

Yenilmezler Infinity War Türkçe Altyazılı Orijinal Fragmanı 02:24

Yenilmezler Infinity War Türkçe Altyazılı Orijinal Fragmanı

Yenilmezler Infinity War Türkçe Altyazılı Orijinal Fragmanı Yayınlandı. Yenilmezlerin 2 . Serisi Olan Marvel Studios' Avengers: Infinity War Orijinal Fragmanı Yayınlandı. Mayıs 2018 'de Sinemalarda..

Ruhlar Bölgesi Son Anahtar Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:00

Ruhlar Bölgesi Son Anahtar Türkçe Altyazılı Fragmanı

Ruhlar Bölgesi Son Anahtar Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Konu: Ruh Bölgesi serisinin dördüncü filminde yönetmenliği ikinci kez bir uzun metraja imza atan, genç isim Adam Robitel üstleniyor. Senaryoda Leigh Whan..

Outlander 4. Sezon Türkçe Altyazılı Tanıtım Fragmanı 00:20

Outlander 4. Sezon Türkçe Altyazılı Tanıtım Fragmanı

Outlander 4. Sezon Türkçe Altyazılı Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 2018'de » Outlander Pazar Saat 8:00'da Starz'da » Oyuncular: Caitriona Balfe, Sam Heughan..

Narcos 4. Sezon Tanıtım Fragmanı 00:34

Narcos 4. Sezon Tanıtım Fragmanı

Netflix'in Sevilen Dizilerinden Narcos 4. Sezon Tanıtım Fragmanını Yayınlandı. 2018 De 4. Sezon Sizlerle Olacak Beklemede Ve Takipte Kalın...

Puloi Asla Yalnız Uçmayacaksın Türkçe Dublajlı Fragmanı 01:36

Puloi Asla Yalnız Uçmayacaksın Türkçe Dublajlı Fragmanı

Ailesi sonbaharda göçen, uçmayı öğrenememiş bir yağmurkuşu, kutup soğuğu, hain düşmanları ve kendine rağmen gelecek baharda sevdiğine kavuşmak için hayatta kalmak zorundadır. Vizyon tarihi: 9 Şubat 2018 Tür: Animasyon ..

Slenderman Orijinal Fragmanı 02:28

Slenderman Orijinal Fragmanı

İnsanları takip eden, kaçıran ve travmatize eden doğaüstü karakter Slender Man'e odaklanan aynı adlı filmin yönetmen koltuğunda “Stomp the Yard”ın yönetmeni Sylvain White oturuyor. Filmin senaryosunda ise David Birke imz..

Altered Carbon Türkçe Altyazılı Orijinal 2. Fragmanı 02:12

Altered Carbon Türkçe Altyazılı Orijinal 2. Fragmanı

Uzak bir gelecekte, insan zihni sayısallaştırılarak farklı bedenlere indirilebilmektedir. Dünyanın en zengin adamı Laurens Bancroft (James Purefoy) tarafından 250 yıl aradan sonra hayata döndürülen eski Elçi askeri Takes..

Tom Clancy’s Jack Ryan Fragmanı 00:59

Tom Clancy’s Jack Ryan Fragmanı

Tom Clancy’s Jack Ryan Original Fragmanı Yayınlandı. » Tom Clancy’s Jack Ryan 2018 Ağustos Ayında Amazon'da » Oyuncular: John Krasinski, Abbie Cornish, Wendell Pierce, Peter Fonda..

Bosch 4. Sezon Fragmanı 02:00

Bosch 4. Sezon Fragmanı

Bosch 4. Sezon Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 13 Nisan Cuma Günü Amazon'da Bosch Sezon 4, 13 Nisan'da Amazon'da başlıyor. Dedektif Harry Bosch yeni bir hareketli mevsim İle geri dönüyor. Los Angeles kentine isyan fırla..

The Walking Dead 8. Sezon 14. Bölüm Fragmanı 00:47

The Walking Dead 8. Sezon 14. Bölüm Fragmanı

The Walking Dead 8. Sezon 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı.Yeni bölüm 1 Nisan Pazar Günü AMC'de Oyuncular: Andrew Lincoln, Jeffrey Dean Morgan, Norman Reedus Tarih: April 1st, 2018..

Adalet 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:37

Adalet 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı

Adalet 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yönetmenliğini Antoine Fuqua Yaptığı Aksiyon Filmi 10 Ağustos 2018'de Sinemalarda...

Rüzgar Fragmanı 01:53

Rüzgar Fragmanı

35 yaşındaki Ece, çocuk bezi üreten bir şirketin genel müdür yardımcılığını yapmaktadır. Sevgilisi Alper ile mutlu bir ilişkileri vardır ve 2 yıllık ilişkilerini evlilikle taçlandırmanın zamanı gelmiştir. Fakat Alper’in ..

Yok Oluş Orijinal Fragmanı 02:24

Yok Oluş Orijinal Fragmanı

Gerçekleşen anormal faaliyetlerden dolayı hükümet tarafından gizlice karantinaya alınan gizemli “Area X” bölgesi, onyıllardır kıtanın geri kalanından ayrıdır. Doğa, insan uygarlığının son izlerini de bölgeden silmiş duru..

Ölüm Odası Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:02

Ölüm Odası Türkçe Altyazılı Fragmanı

İki kız kardeş Leah ve Vee, tanınmış bir gangstere ait depoyu yakan abileri Michael'i kurtarmak için bir banka soymaya zorlanır. Soyguna başlayan kız kardeşlerin topladıkları paranın abilerini kurtarmaya yetmez. Bunun üz..

Kayıp Prenses Türkçe Dublajlı Fragmanı 01:03

Kayıp Prenses Türkçe Dublajlı Fragmanı

Cesur şövalyelerin, güzel prenseslerin ve savaşan büyücülerin zamanında geçen hikayede Ruslan, şövalye olmanın hayalini kuran bir sanatçıdır. Güzeller güzeli Mila ile tanışır ve ona aşık olur. Onun kralın kızı olduğu akl..

Kızıl Serçe Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:36

Kızıl Serçe Türkçe Altyazılı Fragmanı

Dominika Egorova, Rus güvenlik servisinde eğitimli bir baştan çıkarıcı olan sparrow olma isteği üzerine eğitilir. Dominika vücudunu bir silah olarak kullanmayı öğrenir ancak kişiliksizleştirme eğitimi süreci boyunca be..

Ben, Tonya Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:22

Ben, Tonya Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tonya Harding buz patenine gönül vermiş ve hırslı bir sporcudur. Buz pateni sporunda giderek yükselen Tonya, memnun edilmesi zor annesi, eski eşi Jeff Gillooly ile dengesiz ilişkileri ve hep daha iyi olmak adına kendini ..

En Karanlık Saat Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:23

En Karanlık Saat Türkçe Altyazılı Fragmanı

Deneyimli yönetmen Joe Wright'ın yönetmenliğini üstlendiği film, İkinci Dünya Savaşı'nın ilk yıllarında Winston Churchill'in, Hitler'in ordusuna karşı verdiği mücadeleyi anlatır. Churchill, hayatının belki de en büyük sı..

Ölümlü Dünya Fragmanı 02:50

Ölümlü Dünya Fragmanı

Mermer Ailesi, 8 kişiden oluşan geniş bir ailedir. Yıllardır Haydarpaşa Garı’nda Anadolu Tat Lokantasını işletirler. Ailenin, kendi halinde, sıradan gözüken hayatları aslında pek de gözüktüğü gibi değildir. Bu ailenin uz..

Kabir Azabı Tanıtım Fragmanı 00:24

Kabir Azabı Tanıtım Fragmanı

Sinema kariyerinde Üç Harfliler ve Şeytan-ı Racim gibi seriye dönüşen filmler yer alan yönetmen Arkın Aktaç ve son yılların senaryoları en fazla sinemaya uyarlanan senaristi Murat Toktamışoğlu’nu yeniden bir araya getir..

Paramparça Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 01:06

Paramparça Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Paramparça Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı Yayınlandı. Katja, eşi Nuri ve 6 yaşındaki oğlunu bir patlamada kaybetmiştir. Yaşadığı acıdan sonra yıkılan Katja’nın tek isteği, terör saldırısının kimler tarafından neden yapıld..

Gökdelen - Skyscraper Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:28

Gökdelen - Skyscraper Türkçe Altyazılı Fragmanı

FBI Rehine Kurtarma Takım lideri ve eski bir asker olan Will Ford artık gökdelenlerin güvenliğini değerlendirmektedir. Çin’deki görevi sırasında dünyanın en uzun ve en güvenli binası ateşler içinde kalınca tüm suç onun ü..

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:19

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Yönetmen Steven Spielberg bilimkurgu aksiyon macera filmi ‘‘BAŞLAT Ready Player One” ile sinema perdelerine geliyor. Film Dünya çapında bir fenomen haline gelmiş Ernest Cline’in aynı adlı çok satan romanından uyarlandı. ..

Mamma Mia Yeni̇den Başliyoruz Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 02:31

Mamma Mia Yeni̇den Başliyoruz Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Dünya çapında 600 milyon dolardan fazla hasılat yapan Mamma Mia! filminden 10 yıl sonra, ABBA şarkılarından oluşan orijinal bir müzikalle büyülü Yunan adası Kalokairi'ye yeniden davet ediliyorsunuz. Filmin orijinal oyunc..

Tomb Raider Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:18

Tomb Raider Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Lara Croft neredeyse genç bir kızken ortadan birdenbire kaybolan egzantrik maceracı babanın asi kızıdır. Şimdiler 21 yaşında, Doğu Londra’da yaşayan, bisikletle kuryelik yapan ve zar zor kirasını ödeyen amaçsız genç bir ..

Good Behavior 1. Sezon 8. Bölüm Fragmanı 00:21

Good Behavior 1. Sezon 8. Bölüm Fragmanı

Good BehGood Behavior 1. sezon 8. bölüm fragmanı yayınlandı! Good Behavior’un 1. sezon 8. bölümü 27 Aralık 2016 (Salı) tarihinde yayınlanacak....

The Librarians 3. Sezon 6. Bölüm Fragmanı 00:30

The Librarians 3. Sezon 6. Bölüm Fragmanı

he Librarians 3. sezon 6. bölüm fragmanı yayınlandı! The Librarians’ın 3. sezon 6. bölümü 25 Aralık 2016 (Pazar) tarihinde..