#Lara di lara giderken teaser müzik dinle

Plaj Çantamda Ne Var? 01:13

Plaj Çantamda Ne Var?

Herkese merhabaa , yine yeniden 'Çantamda Ne Var ?' ile sizlerle beraberim. Bu sefer plaja giderken yanıma neler alıyorum yani plaj çantamda ne var videosu hazırladım. Oldukça zevkli bir başlık bence... Evet plaja giderk..

Kız Başka Şehire Üniversiteye 00:14

Kız Başka Şehire Üniversiteye

Kız Başka Şehire Üniversiteye Giderken Ve Erkek Giderken İzle..

  • JET TV tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bengü - Yaralı 03:52

Bengü - Yaralı

Sormuyor hatırımı, çalmıyor hiç kapımı Hanidir bekliyorum bi haber yok Kalbimde gizli yara, kalmadı aklım Güç bela kendimi dışarı attım Bendeki bu durumu, yakmışım gururunu Buldum da sorununu, yakışmadı çözümü Ken..

maNga - Dursun Zaman 05:19

maNga - Dursun Zaman

Her sabah doğan güneş Bir sabah doğmaz oldu Elleri ellerimden Kayıp giden yıldız oldu Gülünce ışık saçan O gözler yaşla doldu Ağlama duymaz artık Bir varmış, bir yok oldu Giderken bıraktığı Bütün renkler siyah o..

Sezen Aksu - Günaydın Memur Bey 04:44

Sezen Aksu - Günaydın Memur Bey

Günaydın memur bey Uzun zamandır hasretim Hem güneşten hem tenimden nefesimden Mahrumum hepsinden Günaydın memur bey Simsiyah bir çukur tıkıldığım sıkıştığım Kemiklerimi saydığım Dünya seyretti ben giderken Erimiş c..

Kırmızı Işıkta Dans Ettiler 01:22

Kırmızı Işıkta Dans Ettiler

Adana’da dans tutkunu bir grup genç, insanları dansa yöneltmek için trafikte kırmızı ışık yandığı anda yola atlayarak çektikleri dans videosuyla sosyal medyada ilgi odağı oldu. Geçtiğimiz hafta; La Noche Dans ve Sanat A..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

Derya ÜRKMEZ-Bana Bırak 03:54

Derya ÜRKMEZ-Bana Bırak

Derya ÜRKMEZ-Bana Bırak Şarkı Sözleri Bana bırak sevdayı giderken sadece Bana bırak acısını hallederim içimde Bana bırak sevdayı giderken sadece Bana bırak acısını hallederim içimde Ben senden öncede yaşıyordum Sen..

  • Dinleyelim tarafından
  • 1.894 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yolda Motorcuyu Gören Sürücünün Hırsına Yenik Düşmesi 01:15

Yolda Motorcuyu Gören Sürücünün Hırsına Yenik Düşmesi

Motorcu ara gazlarıyla giderken havaya kapılan diğer sürücü aralardan kaçmaya başlar. Galibi duvar belirliyor. Hata da var elbet.Motorcu ara gazlarıyla giderken havaya kapılan diğer sürücü aralardan kaçmaya başlar. Galib..

  • JET TV tarafından
  • 780 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Arka Sokaklar 429. Bölüm Fragmanı 00:49

Arka Sokaklar 429. Bölüm Fragmanı

Rıza Baba, suçsuz olduğunun kanıtlanmasıyla görevinin başına geçer. Tüm ekip, Kenan'ın peşinden giderken hangi sürpriz onları bekliyor?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.070 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul Arabesque Project feat. Kamuran Akkor - Unutamadım 00:16

İstanbul Arabesque Project feat. Kamuran Akkor - Unutamadım

İstanbul Arabesque Project feat Kamuran Akkor Unutamadım Teaser Dinle..

Yaşamak Güzel Şey - Fragman (14 Nisan 2017) 00:58

Yaşamak Güzel Şey - Fragman (14 Nisan 2017)

Yılın en duygusal komedisi Yaşamak Güzel ŞeY filminin ilk teaser fragmanı... KONU: Sıradan bir adam acı gerçekleri öğrenince, sıra dışı bir kahramana dönüşür. Hayatı sorgulayıp yaşamın gerçek güzelliklerini keşfetmeye ba..

  • PITIRCIK tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kasırgada Vurgun Türkçe Altyazılı Fragman 01:00

Kasırgada Vurgun Türkçe Altyazılı Fragman

Bir kasırga tehdidi altında, fırsatçı suçlular bir ‘ABD Mint’ tesisine sızarak 600 milyon dolar çalar. Kasırga, 5. kategori bir fırtınaya dönüşünce çok iyi hazırladıkları planları ters gider ve yalnızca bir Maliye Bakanl..

Nightflyers Tanıtım Fragmanı #2 00:26

Nightflyers Tanıtım Fragmanı #2

Sürükleyici bir psikolojik gerilim olan Nightflyers, popüler yazar George R.R. Martin'in kısa romanından uyarlandı. Bilim insanlarından ve kâşiflerden oluşan mürettebat, tarihin en gelişmiş gemisiyle bir yolculuğa çıkar...

Rilakkuma ve Kaoru 1. Sezon Tanıtım Fragmanı 00:25

Rilakkuma ve Kaoru 1. Sezon Tanıtım Fragmanı

Netflix'in yeni dizisi Rilakkuma'nın sevimli yaratıklarına, kare kare animasyon tekniğiyle çekilen bu tanıtım fragmanında bir göz atalım. Rilakkuma, sıradan gibi görünen Kaoru adlı genç kadınla birlikte yaşamaya başlayan..

The Outpost Tanıtım Fragmanı 00:30

The Outpost Tanıtım Fragmanı

The Outpost Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Cw'nin Yeni Dizisi The Outpost 10 Temmuz Salı Günü Başlıyor. » The Outpost Salı Günleri Saat 9:00pm CW'de » Oyuncular: Jessica Green..

Her Şey Seninle Güzel Fragman 00:59

Her Şey Seninle Güzel Fragman

Deniz başarılı bir kariyere sahip olan genç bir kadındır. Eski sevgilisi Emre ile yollarını ayırsa da genç adam Deniz için her zaman hayatının aşkı olarak kalır. Deniz, bir türlü unutmayı başaramadığı Emre’yi gerçekten k..

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

 Sonbahar Rüzgarı 04:13

Sonbahar Rüzgarı

Lara Sonbahar Rüzgarı Dinle..

Cambaz - Bacardi 03:11

Cambaz - Bacardi

Bacardi şarkı sözleri ile Hadi vurmaya başla saldır bana saldır Beni yerden yere vurmaya başla Gücünüz yetecekmi'ki buna Bilemediler gelemediler Mermilerimi hesap edemediler Zifiri karanlık sokakların içinden Korkdu..

Bağzıları - Hayaletler 04:05

Bağzıları - Hayaletler

Bağzıları - Hayaletler Müzik Dinle Şarkı Sözleri Buharlaşıp uçmuşum, odamın penceresinden Tütmüşsün burnuma kaybolurken Ben artık bir hayaletim Giderken göreyim istedim Gidiyormuşsun sen de Öyle yazıyor kağıtta Bi düş..

Velet - Çatla 02:17

Velet - Çatla

Velet - Çatla Müzik Dinle Şarkı Sözleri Elim avucuma sığmıyo ki bu derdim İnadına inadına yaşarım İnadına da yaparım, yapıp bidaha yanarım Sıfırım ben, noktayı da ben koyarım Zorla, şeytanla meleği de bi arada, tutma Y..

Pera - Biri Vardı 04:23

Pera - Biri Vardı

Pera - Biri Vardı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yürüyorum bomboş sokak Kaldırımlar ıslak Ve gözümde bir damla yaş Duruyorum sonra bir an Geçince zaman Yokluğunu anlıyorum Susuyorum tüm sözler tükenmiş gibi Anlamı yok ya da..

Koridor - Ölmem Mi 05:37

Koridor - Ölmem Mi

Bana git demiştin nereye gideyim Bukalb gömdümü nereye gömeyim Belki ağlarsın sende günün birinde İhtimal yok biliyorum artık seni görmeeye Ne kolaymış terketmek sen gibi birisine Ben sensiz ölmemmi ölmemmi bu gün ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.138 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayaz - Unut Diyorsun 05:31

Ayaz - Unut Diyorsun

Sevemiyorum ben, senden başka birini. Gidişin hâla, aklımda dün gibi. Nedeni oldun tüm hayatımın. Kim ölmüş, kim yanmış senin umrunda değil. Direniyorum ben, Sarıldım gururuma. İnadı bırak gel, Ne olursa olsun aşktan. ..

Kalben - Taşikardi 03:45

Kalben - Taşikardi

Yaşamak güzel Bildiğin gibi Hiçbir şey değişmedi Gittiğinden beri Halılar yerde Lambalar eski Aynalar bomboş Ayaklar yalnız Bağır çağır ağlıyor üst komşunun kızı Altında çırılçıplak gülen Biz değil miyiz artık? Ayrılı..

Müslüm Gürses Yağmur Duası 05:09

Müslüm Gürses Yağmur Duası

Müslüm Gürses Yağmur Duası Dinle Şarkı Sözleri : Vefasız bir talihim bir çaresiz derdim var Sanki bunlar yetmez gibi irde yardan zulüm var Nasıl yanmam nasıl ağlamam Hergün içip nasıl kahrolmam Yağmur duasımı ettin g..

Sehabe - Vazgeçmedim #ŞuleÇetİçinAdalet 02:38

Sehabe - Vazgeçmedim #ŞuleÇetİçinAdalet

Sehabe - Vazgeçmedim #ŞuleÇetİçinAdalet Dinle Susarsan onlar gibisindir Ağlarsam üzgün demesinler Giderken bile başım dik ama Böyle olsun istemezdim... Dur dur dur Yağmur dur dur dur Onlar yumdular gözlerini Ben bir s..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 7.247 görüntüleme
  • 6 yıl önce
DAHA Fragmanı 01:13

DAHA Fragmanı

12 OCAK'TA SİNEMALARDA! 14 yaşındaki Gaza, yaşadığı küçük sahil kasabasından ayrılarak büyük şehirde liseyi okumayı hayal ederken, babasının onu insan kaçakçılığı şebekesinin bir parçası haline getirmesiyle suçla tanışır..

Daha - Fragman 01:08

Daha - Fragman

DAHA (Sinema Filmi) 14 yaşındaki Gaza, yaşadığı küçük sahil kasabasından ayrılarak büyük şehirde liseyi okumayı hayal ederken, babasının onu insan kaçakçılığı şebekesinin bir parçası haline getirmesiyle suçla tanışır. G..

  • PengoTV tarafından
  • 835 görüntüleme
  • 7 yıl önce