#Legolardan yapılmış en büyük yapılar

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi 03:04

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi Meme kanseri olduğunu gelinlik provasında öğrenmesiyle gündeme gelen ve tedavi sürecinde düğününü ertelemek zorunda kalan Türkan Kendirci, hayatını nişanlısı Tuncay Kaya ile..

Deutsche Bank Abd Adalet Bakanlığı'na 7,2 milyar Dolar Ödeyecek 00:25

Deutsche Bank Abd Adalet Bakanlığı'na 7,2 milyar Dolar Ödeyecek

Almanya’nın en büyük bankası Deutsche Bank, 2008 krizinden önce kullandırdığı sorunlu konut kredileri ile ilgili soruşturmanın düşürülmesi karşılığında Amerika Birleşik Devletleri Adalet Bakanlığı’na 7,2 milyar Dolar öde..

Küçük Cadı Türkçe Dublajlı Fragman 02:14

Küçük Cadı Türkçe Dublajlı Fragman

Die kleine Hexe, küçük bir cadıdır. Onun yeteneklerini iyi kullanabilen müthiş bir cadı olması için fedakarlık yapması gerekir. Küçük cadının en büyük isteği büyük festivalde dans edebilmektir. Ancak gelecek sene gerçekl..

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu 02:17

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu Kanseri yendikten sonra iki kez kalp krizi geçiren ve açık kalp ameliyatı olan 26 yaşındaki Zübeyde Nisa Karabacak, geçirdiği trafik kazasında sağ kolunu kaybetti. Genç kız, takı..

İmran Ve Tuba Hanım Arasında Avize Polemiği 01:34

İmran Ve Tuba Hanım Arasında Avize Polemiği

Gelin Evi'nin 518. bölümünde, 6 aylık evli, 29 yaşında, edebiyat öğretmeni Tuba Nur Gürsoy’un evine konuk olundu. İmran Hanım, ev sahibi Tuba Nur Hanım'ın yatak odasındaki avizeleri büyük buldu. Tuba Hanım ise yatağının ..

  • BETA tarafından
  • 615 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırımlar Uygulamayın 03:35

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırı

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye ile müzakerelerin dondurulmasına ilişkin kararının ardından Avrupa Birliği üyesi ülkelerin liderlerine seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti, kurulduğu tariht..

Diablo Oynarken Tanışan Çift Sevdikleri Karakterlere Büründü 03:59

Diablo Oynarken Tanışan Çift Sevdikleri Karakterlere Büründü

Oyun sevenlerin en büyük hayalllerinden biri tıpkı kendileri gibi oyunlara düşkün biriyle yollarının kesişmesi oluyor. Bu arzularına kavuşan Alvin Lau ve Alexis Loo çifti yıl dönümlerini enteresan bir şekilde kutladı. İ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çin Temiz Enerjiye 361 Miilyar Dolar Ayırdı 01:00

Çin Temiz Enerjiye 361 Miilyar Dolar Ayırdı

Çin Halk Cumhuriyeti, 2020 yılına kadar yenilenebilir enerji kaynaklarına 361 milyar dolara karşılık gelmek üzere 2 buçuk trilyon yen tutarında yatırım yapacak. Dünyanın en büyük enerji piyasasına sahip Çin’de Ulusal En..

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı 05:04

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı

Çernobil faciasında sağ kurtulduktan sonra bölgedeki sağlık çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Vasiliy Nikolovayevic Melnicenko, İstanbul’da en az Çernobil kadar tehlike saçan iyot eksikliğini anlattı. Başta kanser, otiz..

Kardeş Payı 5.Bölüm Kartal’ın Okul Fobisi 01:50

Kardeş Payı 5.Bölüm Kartal’ın Okul Fobisi

Kardeş Payı 5.Bölüm Büyük Hilmi’nin Sürüş Keyfi İzle..

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler 06:29

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan,”FETÖ denen örgüt 40 yıl boyunca 15 Temmuz gecesi için çalıştılar. O dönemde bir casusluk şebekesi olarak kurulmuş 40 yıl bunları 15 Temmuz gecesi i..

CES'in Vitrininde Giyilebilir Teknoloji Var 02:11

CES'in Vitrininde Giyilebilir Teknoloji Var

Dünyanın en büyük teknoloji fuarlarından biri olan Tüketici Elektronik Fuarı (Consumer Electronic Show- CES) bu yıl kapılarını 5 ile 8 Ocak arasında Las Vegas’ta açıyor. 300 bin metrekarelik sergi alanıyla rekor kıran fu..

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı  Özeti 00:29

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Özeti

Beşiktaş ile Ülker Stadyumu’nda oynadığı karşılaşmadan 0-0’lık sonuçla ayrılan Fenerbahçe, Süper Lig’de bu sezonki yenilmezliğini 10 maça çıkardı. Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Ülker Stadyumu’nda oynanan Fenerba..

Bursa Hayvanat Bahçesinin Bebek Üyeleri İlgi Odağı Oldu 01:32

Bursa Hayvanat Bahçesinin Bebek Üyeleri İlgi Odağı Oldu

Türkiye’nin en büyük, hayvanat bahçesi olan Bursa Zoopark’ta bahar mevsimi ile birlikte bebek heyecanı yaşanıyor. Karıncayiyen, lemur, deve, zürafa ve zebralar, havaların ısınmasıyla birlikte yavrularıyla birlikte yeşill..

  • JET TV tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bakan Kılıç Diyarbakır’da 09:22

Bakan Kılıç Diyarbakır’da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kentte spor alanında yapılan yatırımları incelemek amacıyla Diyarbakır’a geldi. Diyarbakır’a yapılan yatırımları incelemek ve bilgi almak amacıyla Diyarbakır’a gelen Gençlik ..

Bodrum Masalı 2. Bölüm Sen Olmayınca 05:55

Bodrum Masalı 2. Bölüm Sen Olmayınca

Bodrum Masalı 2. Bölüm Evren'i Bekleyen Büyük Tehlike..

Pratik Beyti Kebabı Yufkalı Tarifi 04:40

Pratik Beyti Kebabı Yufkalı Tarifi

Malzemeler: İç harcı için: 350-400gr kadar tercihen orta yağlı kıyma 1 iri tutam maydanoz 1 büyük boy soğan 2 yemek kaşığı dolusu ince bulgur 1 büyük kırmızı kapya biber 1er çay kaşığı tuz, karabiber, kimyon, kırmızı..

Bodrum Masalı 31. Bölüm Benimle Evlenir Misin 03:11

Bodrum Masalı 31. Bölüm Benimle Evlenir Misin

Bodrum Masalı 30. Bölüm Gözde'den Lal'a Büyük Tehdit İzle..

Gazze'de Hazırlık Ve Uyarı Cuması 01:44

Gazze'de Hazırlık Ve Uyarı Cuması

İsrail ablukası altında 2006'dan beri büyük bir insani kriz yaşayan Gazze Şeridi'ndeki binlerce Filistinli, 30 Mart'tan bu yana devam eden barışçıl Büyük Dönüş Yürüyüşü gösterileri kapsamında bugün de sınırda toplandı...

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti 05:07

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti

Dünyanın gözünü 1972’deki Vietnam Savaşı’na çeviren ünlü fotoğraftaki Kim Phuc, Ortadoğu’daki savaşa dikkat çekerek, kalbinin hala çok kırık olduğunu söyledi. Kim, “Bugün hala aynı durumda olan çocukları gördüğüm zaman y..

'Plantix' İle Her Çiftçi Ziraat Mühendisi Gibi Çalışacak 02:04

'Plantix' İle Her Çiftçi Ziraat Mühendisi Gibi Çalışacak

Yeni geliştirilen bir cep telefonu aplikasyonu sayesinde bitkilerin hastalıkları bir fotoğraf yardımıyla tespit edilecek. Örneğin toz küfü isimli yaygın bir bitki hastalığına yakalanan domates. Yapraklar üzerine beyaz bi..

Kalçasına Ayrı Sigorta Yatan Abla 00:36

Kalçasına Ayrı Sigorta Yatan Abla

Evde düzenledikleri eğlencede büyük kalçalı abla müziğe eşlik ederken iyi ki salondan birine yada bir eşyaya zarar vermemiş. Çünkü kalçaları öyle büyük ki....

  • JET TV tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi 05:00

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi

Varşova, Avrupa Birliği içinde en hızlı büyüyen şehirler arasında. Avrupa’nın merkezindeki bu nokta iş dünyasını kendisine çekiyor. Kentte bulunan 27 bin kayıtlı şirketin bazıları uluslararası markalar. Daleen Hassan, ..

Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar 04:36

Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar

Batman merkeze bağlı köyde birkaç yıl önce bir köylünün sigarayı bırakmasıyla birlikte başlattığı kampanya yayıldı. Neredeyse bütün vatandaşların sigarayı bıraktığı köyde sigara içmek yasaklanırken, köyün girişine “Sigar..

Patatesli Kaşar Dolgulu Köfte Tarifi 03:31

Patatesli Kaşar Dolgulu Köfte Tarifi

Malzemeler: 1 büyük boy patates 1 orta boy soğan 2 dilim bayat ekmek 1 büyük tutam maydanoz 1 yumurta 250 gr. kıyma damak tadınıza göre kimyon, kırmızı toz biber, tuz ve karabiber (en az 1er çay kaşığı koyun:) kıvamına g..

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle 1:26:00

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle

Hz. Muhammed (S.A.V.), Son Peygamber Filminin Özeti Bundan 1400 yıl önce Mekke bugünkünden çok farklıydı. Kumar, içki, kölelik, kadınlara zulüm, batıl inançlar ve açgözlülüğün kol gezdiği şehirde Kabe’nin içi de çeşit çe..

  • Umut Tv tarafından
  • 7.507 görüntüleme
  • 8 yıl önce
TALİHSİZ SERÜVENLER DİZİSİ FİLMİNİ İZLE ( Jim Carrey ) 1:47:58

TALİHSİZ SERÜVENLER DİZİSİ FİLMİNİ İZLE ( Jim Carrey )

Son derece zengin bir ailenin Violet, Klaus ve Sunny Baudelaire adlarındaki 3 çocukları, muazzam bir gelecek ile yetim kalmışlardır. Kendilerine kalan bu büyük mirası, anne ve babalarının bir yangında can vermelerinin ar..

  • PengoTV tarafından
  • 12.524 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Salçalı Köfte Patates Tarifi 03:24

Salçalı Köfte Patates Tarifi

Malzemeler: Köfte için: 1 adet soğan 3-4 dilim ekmek 1 büyük tutam maydanoz yarım kilo orta yağlı veya az yağlı kıyma 1er silme tatlı kaşığı tuz karabiber (köfteniz yağlı değilse biraz zeytinyağı ekleyebilirsiniz) 4-5 ad..

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı 02:36

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı

İsveç‘in Göteborg kentindeki Svartedalens Huzur Evi’nde çalışma saatlerinin düşürüldüğü yeni uygulama hayata geçirildi. Göteborg Belediyesi’nin iki yıl önce başlattığı ve yeni sona eren bu uygulama kapsamında huzur evin..