#Leman sam sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı

Güçlü Soydemir - Allah Bir Sevgim Bir 04:47

Güçlü Soydemir - Allah Bir Sevgim Bir

Söz & Müzik: Sabattin Kara Düzenleme: Derviş Yönetmen: Rıdvan Ahmet..

Engin Altay Erdoğan Bir Swap Bir Dolar Uğruna Herkesle Kanka Oluyor 10:15

Engin Altay Erdoğan Bir Swap Bir Dolar Uğruna Herkesle Kanka Oluyor

CHP'NİN MECLİS GÜNDEMİ..

Tarkan - Uzun İnce Bir Yoldayım 04:58

Tarkan - Uzun İnce Bir Yoldayım

Uzun ince bir yoldayım gidiyorum gündüz gece Bilmiyorum ne haldeyim gidiyorum gündüz gece Gündüz gece gündüz gece gündüz gece Dünyaya geldiğim anda yürüdüm aynı zamanda İki kapılı bir anda gidiyorum gündüz gece Gündüz g..

Bir Garip Patron 00:33

Bir Garip Patron

Beyoğlu Piliçleri. Beyoğlu... 1300 metrelik ana cadde. İnsanların sağlığında geçtikleri Sırat Köprüsü. Biraz bocalayanlar Gayya kuyusuna düşerler. Kenan; İşler nasıl? Leman; Fena değil. Kenan; Fena değil demek 'iyi ..

Hülya Avşar - Bana Bir Koca Lazım 04:36

Hülya Avşar - Bana Bir Koca Lazım

yüreğinde isyan varsa gel yanıma yanıma yanı başıma gizli bir rüyan varsa gel yanıma yanıma yanı başıma kendinle kavgan varsa gel yanıma yanıma yanı başıma imkansız bir sevdan varsa gel yanıma yanıma yanı başıma ateşe ba..

Aşık Veysel  Uzun Ince Bir Yoldayım 04:41

Aşık Veysel Uzun Ince Bir Yoldayım

Uzun İnce Bir Yoldayım Gidiyorum Gündüz Gece Bilmiyorum Ne Haldeyim Gidiyorum Gündüz Gece Dünyaya Geldiğim Anda Yürüdüm Aynı Zamanda İki Kapılı Bir Handa Gidiyorum Gündüz Gece Uykuda Dahi Yürüyom Kalmaya Sebep Arı..

Zeki Müren - Gelmedin Bir Kere (İçimdeki Büyük Aşkı) 05:27

Zeki Müren - Gelmedin Bir Kere (İçimdeki Büyük Aşkı)

İçimdeki büyük aşkı hangi kitap, Hangi şiir, hangi şarkı anlatacak Anlatsam da bu derdimi hangi dostum, Hangi dostluk, sevgilim mi anlayacak Gelmedin bir kere Öldürdün bin kere Bıraktın ellere Yalnızım her gece ..

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak 04:05

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak

Hulusi Akar- 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Şehitlerimizin, gazilerimizin kanının bir damlasının dahi yerde kalmayacağını hepiniz bilin dedi. Genelkurmay Baş..

Erol Evgin & Nükhet Duru - Bir De Bana Sor 03:35

Erol Evgin & Nükhet Duru - Bir De Bana Sor

Nerden aklıma esti kimbilir Gezdim dün gece şehri şöyle bir Herkes evinde kendi halinde Heryerde huzur her yerde neşe Bir ben uykusuz bir ben huzursuz Bir ben çaresiz bir ben sensiz Gel sen ne çektiğimi bir de ba..

IKEA, Norveç'teki Mağazasında Bir Mülteci Evi İnşa Etti 00:45

IKEA, Norveç'teki Mağazasında Bir Mülteci Evi İnşa Etti

IKEA, Norveç'teki mağazasında Şam'da 9 kişinin bir arada yaşadığı 25 metrekarelik gerçek bir evden örnek alarak bir ev dekore etti. Mağazada fiyat etiketi veya ürün açıklaması gibi görünen her şey, gerçekte o evde yaşaya..

  • Cowboy tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir Günde Ağırlığının Yarısı Kadar Süt Vererek Rekor Kırdı 04:57

Bir Günde Ağırlığının Yarısı Kadar Süt Vererek Rekor Kırdı

Bursa'da bir keçi bir günde ağırlığının yarısına yakın süt vererek sahibine büyük şaşkınlık yaşattı. Mudanya ilçesinin Çepni köyünde faaliyet gösteren Seçen Keçi Çiftliğinde bakılan keçi, bir günde 17 litre süt vererek r..

Tarihi Zaferi Bir De Mimarından Dinleyin 01:50

Tarihi Zaferi Bir De Mimarından Dinleyin

Türk basketboluna unutulmaz katkıları bulunan Petar Naumoski, beIN SPORTS'ta yayınlanan Gün Ortası'na konuk oldu. Anadolu Efes'in tarihi zaferin baş mimarlarından olan efsane oyuncu, o günleri anlattı...

Uluslararası Bir Suikastçının Gerçek Anıları Türkçe Dublaj Hd İzle 1:38:26

Uluslararası Bir Suikastçının Gerçek Anıları Türkçe Dublaj Hd İzle

Kevin James canlandırdığı Sam Larson kendi halinde bir hayatı olan ve oldukça uyumlu sevimli bir yazardır. ''Uluslararası Bir Suikastçının Gerçek Hatıraları'' adlı bir kitap yazar ve başı beladan kurtulmaz. Kitaptaki hi..

Bayhan Bir Ask Hikayesi 04:00

Bayhan Bir Ask Hikayesi

Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Ateşle su dikenle gül gibi Bizimkisi roman gibi biraz Bu g..

Ceza - Bir Minik Mikrofon 04:47

Ceza - Bir Minik Mikrofon

Ceza - Bir Minik Mikrofon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sapır sapır dökülür yere patır patır ayak sesleri vardı düşmanın yok oldu hatırlatın zaten akıl makıl yok birinde çatır çatır aldım hep ben şadırvanın başında takıld..

Cinli Define Köyünde Bir GeceTuzağa Düştük Paranormal Olaylar 45:31

Cinli Define Köyünde Bir GeceTuzağa Düştük Paranormal Olaylar

Anadolu’nun orta vilayetlerinden bir köyde toplanan odunlar, köye yakmak için getirilmiş. Bu odunların getirildiği hane, cinler tarafından adeta cezalandırılıyor ve yasak odunların bulunduğu hanede peş peşe yangınlar çık..

  • ZULMA tarafından
  • 1.765 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz 04:38

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fırat Kalkanı operasyonu ile ilgili yaptığı açıklamada Dertleri Kuzey Suriye’de yeni bir devlet kurmak. Biz böyle bir devletin kurulmasına müsaade etmeyeceğiz, bu böyle bilinmeli dedi..

Muş’ta Bir Köy Güne Metrelerce Kar Sürpriziyle Uyandı 04:20

Muş’ta Bir Köy Güne Metrelerce Kar Sürpriziyle Uyandı

Muş’un 1600 rakımlı Yukarıyongalı köyü sakinleri, etkili olan kar yağışı nedeniyle güne metrelerce kar sürpriziyle uyandı. Merkeze 50 kilometre mesafede bulunan Yukarıyongalı köyü, akşam etkili olan kar yağışıyla kara gö..

Özcan Deniz - Bir Dudaktan 03:21

Özcan Deniz - Bir Dudaktan

Balık,rakı,roka var soframda Kuşlar da uçuşuyor dallarda Bir şarkı söylüyor kız fonda Bir sen yoksun ortamda Bir üzüldüm, bir üzüldüm, bir hüzünlendim sorma Bir açıldım, bir kapandım duygusal bağlamda Yağmur yağa..

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar' 07:55

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar'

Rusya Liberal Demokrat Partisi Genel Başkanı Vladimir Jirinovski, Türklerin Erdoğan gibi bir lidere sahip oldukları için çok şanslı olduğunu belirterek, Şuanda dünyada en etkin rol oynayabilecek 3 tane devlet başkanı va..

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün 04:05

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün

Canbay Wolker Elbet Bir Gün Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her şey söz verdiğim gibi Canının yanmasını ister miyim Korkma yarim üzmem seni Bari haber ver küs gelmeyim Saçına rüzgar değsin Onuda kıskanırım ben bilmez misin..

Bir Yıldız Doğuyor - A Star is Born Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Bir Yıldız Doğuyor - A Star is Born Türkçe Altyazılı Fragmanı

Jackson Maine, kariyerinde düşüş gösteren bir müzisyendir. Henüz keşfedilmemiş genç bir yetenek olan Ally ile tanışır ve ikili arasında tutkulu bir aşk başlar. Ally'nin yeteneğinin farkedilmesi için çalışan Jason onu sah..

Taylan Paskal - Bir Damla Gözyaşı 03:00

Taylan Paskal - Bir Damla Gözyaşı

Söz & Müzik: Taylan Paskal Düzenleme: Ufuk Bulut Yönetmen: Celal Turgut, Ahmet Furkan Öksü Bir Damla Gözyaşı şarkı sözleri ile Seni bir de bana sorsan, Ateşimi alıp soğutsan, Bir gönülden, bir serden, bir de senden. B..

Bir Sorun Mu Var - Habibe Muhteşem Jest 04:10

Bir Sorun Mu Var - Habibe Muhteşem Jest

Habip Bitkin'in ilham verici başarı öyküsü! Bir Sorun Mu Var?'ın 19. Bölümünde; Türkiye’yi gururlandıran TEOG ikincisi Habib Bitkin yarıştı. Başarısını anlatan Habip Bitkin, stüdyodakilere ve ekran başındakilere duygusal..

  • ANKA tarafından
  • 729 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arsenal'dan Manchester United'a Bir İlk 00:14

Arsenal'dan Manchester United'a Bir İlk

Arsenal'dan 2015 yılında Manchester United'a Premier Lig tarihinde bir ilki yaşattı...

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor 04:23

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan’ın FETÖ ile kararlı bir mücadele sergilediğini belirterek, örgütün ülkeden defedilmesinden sonra bir bo..

Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır 04:55

Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Yunanistan'ın darbeci askerlerle ilgili kararını sert bir dille eleştirerek, Bu karar yargısal adalet dağıtan bir karar değil, bu karar siyasi bir karardır. Yunanistan'ın biz bugüne kad..

Gazapizm Tepecik Filarmoni - Bir Gün Her Şey 04:32

Gazapizm Tepecik Filarmoni - Bir Gün Her Şey

Hangi suyla hangi kiri temizleyeceğiz şimdi? Derken insanlar gökyüzüne açacaklar ellerini Kaçıncı söz gelişi söylenişin bana? İnan ben değilim seni böyle utandıran, dönmelisin Bir şeylerin mücadelesi, bir tür militanlık..

Büyücü Mezarlığında Yahudi Bir Cin Çağırdım ! 10:02

Büyücü Mezarlığında Yahudi Bir Cin Çağırdım !

Türkiye'deki tek büyücü mezarlığına gittim Bu mezarlık yaklaşık 1000 yılı aşkın süredir , Hristiyanlar ve Müslümanlar tarafından kullanılmış. Normalde köylerin çok uzağında kalsada son 50 yılda köy büyüyerek mezarlığın y..

  • ZULMA tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi 02:03

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi

Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde 17 yıl boyunca general olarak görev yapan Kerkük doğumlu General Khudhur Ahmed Raoof Weli, IŞİD’in işkencelerinden kurtulduktan sonra geldiği Sivas’ta tercümanlık yapmaya başladı Irak’ta..