#Lenka everything at once müzik dinle

İbrahim Tatlıses - Mutlu Ol Yeter 04:26

İbrahim Tatlıses - Mutlu Ol Yeter

Belkide dilinden bu şarkı düşmez Dilin söylesede gönlün hissetmez Bilsen bile benim için farketmez Bir tek dileğim var mutlu ol yeter. Bunu sana yazdığımı bilmezsin Bir yabancı şarkı gibi dinlersin Benim için önce..

Kendrick Lamar - Humble 03:03

Kendrick Lamar - Humble

KENDRICK LAMAR LYRICS HUMBLE. [Music video version:] Wicked or weakness, you gotta see this, waaaaay (yeah, yeah!) [Regular version:] Nobody pray for me, it been that day for me, waaaaay (yeah, yeah!) Aye, I remember..

Müslüm Gürses - Mutlu Ol Yeter 04:42

Müslüm Gürses - Mutlu Ol Yeter

Belkide dilinden bu şarkı düşmez Dilin söylesede gönlün hissetmez Bilsen bile benim için farketmez Bir tek dileğim var mutlu ol yeter. Bunu sana yazdığımı bilmezsin Bir yabancı şarkı gibi dinlersin Benim için önce tanrı ..

Bilge Su - Yaralı 03:57

Bilge Su - Yaralı

BİLGESU - YARALI Seni de beni de savurmuştu hayat Parçalara ayırmıştı önce Ne senin suçun vardı Ne benim günahım O zaman olmalıydı böyle O yüzden kanattık öpüşürken dudaklarımız ilk tanıştığında O yüzden yaraladık sev..

Burcu Güneş - Ufo 03:28

Burcu Güneş - Ufo

Ufo şarkı sözleri ile Atlamadan önce durup Denizin dibine bakılmaz mı? Dibe çakılır mıyız hesabı Ya akarsın bu hızla ya akmaz durursun bir kenarda Yüksek voltaj çarpılırsın aman dikkat!. Yıldızlar ışıldarken Dilek..

Flört - Rasta Baba II 03:53

Flört - Rasta Baba II

Rasta Baba II (2019) şarkı sözleri ile Baba herkes seni çok özlemiş Konu komşu yolunu gözlemiş Son mevzuyu ötelim istersen Haber alsın el alem senden! Baba iyiydi, artık tertemizdi Yaş yetmiş ama iş bitmemişti Kafayı b..

Ömer Korkunç - İmkansızlıklar 03:52

Ömer Korkunç - İmkansızlıklar

İmkansızlıklar şarkı sözleri ile 1.verse Saatim kurulu bu imkansızlık kafamda yok yere türetiyorum Sığmıyor içim içime , istediğim gibi olmuyor hiç birşey Tek çaren hep vasıfsız olmak eskisi gibi hiç iyi gibi değil N..

Ege Yakut - Nevermore To Seoul 04:11

Ege Yakut - Nevermore To Seoul

NEVERMORE TO SEOUL ~Verse: I met with you on the fourth floor, After that asked for your phone, Two days passed we were on our first date now. A couple of drinks were all we wanted I found a good place at the center We..

Ceyhun Bilgiç - Seni Alanlar Olmuş 05:18

Ceyhun Bilgiç - Seni Alanlar Olmuş

Seni Alanlar Olmuş şarkı sözleri ile Aşk, Dudaklarından yitip gitmiş, Ey sevdam sen kendinden eksilmişsin Katran tadı dudaklar, Dudaklarına değmiş, O zümrütlerine göz diye bakanlar olmuş. And içmiştik, iki mevsim ö..

Killa Hakan Ezhel Gringo - İlk Kural Saygı 04:41

Killa Hakan Ezhel Gringo - İlk Kural Saygı

İlk Kural Saygı şarkı sözleri ile Sokak Straße, spielt halt alleine Her yerde ilk kural: “Saygı” Çok zor değil buralarda Güller açarken betonlarda Sokak Straße, spielt halt alleine Her yerde ilk kural: “Saygı” Çok zor d..

Sancak - Bana Kendimi Ver feat Taladro (Gözden Uzak) 04:39

Sancak - Bana Kendimi Ver feat Taladro (Gözden Uzak)

Sancak - Bana Kendimi Ver feat Taladro (Gözden Uzak) Şarkı Sözleri : Sancak Verse; Bu günahsız gözlerimi de yaktırma bana. Sana mı ona mı inanayım battım yalana. Tam unuttum dediğim an bulaştın yakama. Bi de onu öperken..

  • Candy tarafından
  • 1.994 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro Şarkı Sözleri: Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana d..

  • Candy tarafından
  • 1.848 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyaca Ünlü Dj Avicii Öldü 00:30

Dünyaca Ünlü Dj Avicii Öldü

İsveç doğumlu 28 yaşındaki DJ Avicii, Umman'ın başkenti Maskat'ya ölü bulundu. İki MTV, bir Billboard Müzik Ödülü'nün sahibi Avicii, 2 defa da Grammy'ye aday gösterilmişti. Asıl adı Tim Bergling olan ve Aviciii ismiyl..

  • BETA tarafından
  • 581 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ziynet Sali - Kalbim Tatilde 02:45

Ziynet Sali - Kalbim Tatilde

Ziynet Sali'nin, DMC etiketiyle yayınlanan Kalbim Tatilde isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te.nnSöz & Müzik: Emrah Karakuyu (Editör: FLOOM Music)nDüzenleme: Mustafa Ceceli nYönetmen: Murad Küçüknnnetd ..

  • GÜL tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 4 yıl önce
EŞREF ZİYA 4:37:23

EŞREF ZİYA "En Sevilen Ezgiler" ( 60 Eser )

Youtube kanalımıza abone olmayı unutmayalım : @Marmara Müzik 00:00 Zaman 04:59 Sensin Gülüm 11:22 Susma Kalbim 15:44 Yalvarsam Her An 21:54 Kalksam Ve Dirilsem 26:55 Ağlama Karanfil 32:17 Sensiz 37:27 Sevda Yaz..

  • TEK KANAL tarafından
  • 38 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Hasan Doğru - Roxanne (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 02:43

Hasan Doğru - Roxanne (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

Hasan Doğru - Roxanne Şarkı Sözleri Roxanne You don't have to put on the red light Those days are over You don't have to sell your body to the night Roxanne You don't have to wear that dress tonight Walk the streets for..

  • PengoTV tarafından
  • 1.224 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Anne Marie & Hozan Cahit Ciao Adios Kürtçe Düet İngilizce Yeni 2017 03:21

Anne Marie & Hozan Cahit Ciao Adios Kürtçe Düet İngilizce Yeni 2017

ANNE-MARIE LYRICS FEat Hozan Cahit Ciao Adios Ciao Adios Yeah, yeah, yeah, yeah, yeah Uh Ask you once, ask you twice now There's lipstick on your collar You say she's just a friend now Then why don't we call her So y..

  • PengoTV tarafından
  • 2.166 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sibel Can - En Büyük Aşkım (Official Video) 03:41

Sibel Can - En Büyük Aşkım (Official Video)

Söz-Müzik: Sinan Akçıl Düzenleme: Mustafa Ceceli Mix: Koray Püskül Mastering: Emre Kıral Yönetmen: Tamer Aydoğdu Görüntü Yönetmeni: Murat Tuncel Prodüksiyon: Emre Alev Yardımcı Yönetmen: Serhan Yalçın Işık Şefi: Ahmet ..

Bayhan - Bana Sor 04:49

Bayhan - Bana Sor

Ferdi Tayfur Arabesk deyince akla gelen en önemli isimlerden. Hatırladığım çocukluk yıllarımda Adana açık hava sinemasında 1987 yapımı Derbeder filmini izleme şansı elde etmiştim. Yankılanan kalitesiz ses sistemine rağm..

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video) 04:19

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video)

Söz: Ceza Müzik: Melih Kibar Düzenleme: Alper Erinç Producer: Seda Sertbaş Directed & Animated: Saruhan Saral/mightyraccoon Post Production & Creative Director: Tepki Kayıt Stüdyo: Marşandiz Stüdyoları Akustik Piyano: Me..

DJ Suppa x Çağrı Sinci feat. Eypio - ÖLMEZSEN KAYBETMEZSİN (Official Music Video) 03:18

DJ Suppa x Çağrı Sinci feat. Eypio - ÖLMEZSEN KAYBETMEZSİN (Official M

Söz: Çağrı Sinci & Eypio Müzik: Dj Suppa Mix & Mastering: Savaş Ceyhan Yönetmen: Sertan Özcan DOP: Doğu Gülbağ Edit: Yeeid Asistanlar: Doğukan Yalçın Burak Atasever Drone: Burak Özdemir Sözler: Çiv..

Sezen Aksu - Sen Ciddisin (Official Video) 04:13

Sezen Aksu - Sen Ciddisin (Official Video)

Sen Ciddisin”, 2 yıl önce Okay Barış’ın albümünde çıkan şarkılardan biri. Albümün adı: “Artık Sevilmiyor Böyle”. Okay’ın sesi benim kalbime saplanır, kendi gibi sağlam ve rengârenk müzisyenliği her defasında gözümü yaşa..

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2 03:52

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2

Söz: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Müzik: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Düzenleme: Can Volkan, Serhat Şensesli Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Yürütücü Yapımcı: Aytaç Bil..

Rope - Karanfil 03:44

Rope - Karanfil

Söz / Vokal : Rope Müzik : Arya Mix / Mastering : Rope Elektro Bağlama : Emrah Yılmaz Türkmen Oğlu Tasarım / Video : Olcay Satılmış & Furkan Engin Skit; Allah kahretsin yani erkeklik olmasa ağlayacağım be, 3-5 gün..

Taladro - Ayakta Dur! ( Ft.Rashness ) 02:55

Taladro - Ayakta Dur! ( Ft.Rashness )

Söz: Taladro, Rashness Müzik: Ely Teyp - Rashness Mix-Mastering-Düzenleme: Rashness _________________________________________ Yönetmen: Buğra Karaçam Yardımcı yönetmen: Merve Duran Karaçam Görüntü Yönetmeni: Alpaslan ..

Taladro - Ayakta Dur! ( Ft.Rashness ) 02:55

Taladro - Ayakta Dur! ( Ft.Rashness )

Taladro, Ayakta Dur! isimli yeni teklisi ile 2021 yılının ilk parçasını sevenleriyle buluşturuyor. Taladro'ya şarkıda Rashness eşlik ediyor. Söz: Taladro, Rashness Müzik: Ely Teyp - Rashness Mix-Mastering-Düzenleme: R..

HiraiZerdüş - İyi değilim 04:14

HiraiZerdüş - İyi değilim

Bir kaç yüzyıl uzağına düştüm hayatın Sanıyorum ki senden önce hiç olmadım Senden sonra hiç yaşamayacağım.. Çok şey birikti Ama çok az şey konuşacağım. - Ellerimin üstü Boynumun altı üşüyor Anlıyor musun? ... B..

Yiğit Taşcılar - Türbülans 03:17

Yiğit Taşcılar - Türbülans

Türbülans şarkı sözleri ile Tarzım bu, that's my cru! Bak sen masadaki asalete. Dünya flu, bir dürbün bul, gör sana kim yakın mesafede. İflah yok, birlik yok. Sadece para için mücadele. New school sh*t, üstüne perlit. Y..

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var 03:52

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var

Duyanlar Var şarkı sözleri ile Yorulduğum bir yerdeyim ben, her bi saat yaşamak için sorunlarım neden üzerinde. Sorgulamak için doğrularım yolumu yarıda bırakmadı, bir sebeple geldim benim hep peşimden. Aklımdaki sorun..

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) 03:50

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik)

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gitme Beni, üzme Biraz olsun hatırım yokmu Bitme, Duyma, Beni Duyma Ama kalbimin sözü var dinle, dinle Yalvarıp aşkını direnmek Ağlamamak için direnme..