#Lenka everything at once müzik dinle

Candan Erçetin - Sakın Bırakma (Sadan Hanım Film Müziği) 03:25

Candan Erçetin - Sakın Bırakma (Sadan Hanım Film Müziği)

Sakın Bırakma şarkı sözleri ile; Karanlıkta bir ışık Yakar önce kalbimi Bir an takılır kalırım Akar hayat yanımdan Bulurum ben yolumu Dönerim sislerden Işıklardan sana Yeter ki sen sarıl bana Çok sıkı sarıl, sa..

YGT - High Libido 02:56

YGT - High Libido

High Libido şarkı sözleri ile Hayatım YediTepe yokuşu Son düzlüğe maratona koşuşu Küçük öpücüğü malafata koyuşun Stilim Maradona koşusu Karı durmaz bıdı bıdı konuşur Boş yere bana tırı vırı mat oluşun Borç vere vere..

Everblaze - Bullet Time 04:53

Everblaze - Bullet Time

Bullet Time şarkı sözleri ile Inside your eyes I'm immaterial I'm fading away before my time I thought I could never leave your side Inside your eyes I'm immaterial Would you dare to say One last goodbye? When I c..

Batu x Bilal Tarhan - Interpol 03:18

Batu x Bilal Tarhan - Interpol

Interpol şarkı sözleri ile... Arıyor bak bizi İnterpol Arayıp dursun sen rahat ol Bi lal Mahallemiz antik cehennem fragmanı geçilmiyo hiç si renden Bu maçın galibi mutlak biziz aga Deği Şti rmez hiçbi şey di renmen E..

Allame x Aga B - Çay Koy (Official Video) 03:19

Allame x Aga B - Çay Koy (Official Video)

Sözler Nakarat x2 Paylaş aga paylaş size para size mal mülk yok tez ölün dediler Paylaş paydaş para taş gibi demli çay koy Aga B verse Sicilimiz temiz gece gece biz ikimiz pek tekin değiliz alo Mevzuya mahal yok, ilk ..

Hülya Polat feat. Ahmet Özhan Güven - Ula Nuri 03:40

Hülya Polat feat. Ahmet Özhan Güven - Ula Nuri

Ula Nuri şarkı sözleri ile... Sabahtan kalkacağım, Ateş mi yakacağım İnek mi sağacağım, Tarlamı kazacağım, Mısır mı kıracağım, Fındık toplayacağım Uşak mı bakacağım Sen kahvede durursun, ben mi çalışacağım Uşakların z..

İlyas Tuna - Canımsın Sen 04:20

İlyas Tuna - Canımsın Sen

Canımsın Sen şarkı sözleri ile Adın başka, tadın başka Sığmıyorsun ele avuca delisin sen Dilerim ki benle yaşa Bildiklerin ezber değil, yenisin sen Boşuna mı yaprak gibi rüzgarına kapıldım ben? Unutup kendimi bir diva..

Patron & Ati242 - Maskeli Balo (Audio) 03:14

Patron & Ati242 - Maskeli Balo (Audio)

Şarkı Sözleri: İçinize işlemiş bak Biraz öfke biraz kin Düşmanımı sınar dilim Biraz bozuk biraz pis Hiphop bizde classic Biz varken kimse kral değil Sen kendi evinde misafir Bitch benim villam kira değil Siz karada kapta..

Berat - Alev Alev 02:53

Berat - Alev Alev

Alev Alev şarkı sözleri ile Yak bu şehir bak, Alev alev Unut gitsin her neyim varsa Yak bu şehir bak, Alev alev Unut gitsin her neyim varsa Al hepsi senin olsun Ben sana sığınman Bu şehire sığmam Taşar gönlüm yak Mis..

Serdar Şar - Azer Baba 03:18

Serdar Şar - Azer Baba

Azer Baba şarkı sözleri ile Psikolojim bozuk değil aslında Yeni bir psikolojiyim her takıntı rafımda Okudum bitmedi başladım yazmaya Einstein’a soru sorduğumda başladı atmaya Bakırköy bir morg olsa Elazığ’da deli olur ..

Barış Manço - Kırık Bir Fincan 04:25

Barış Manço - Kırık Bir Fincan

Dinle oğlum çok eskiden bir konakta Akşamları gaz lambası ışığında Paşa dedesinden kalan bu fincanla Ninem eliyle kahve sunarmış Abdi beye Yıllar sonra kırküç kırkdört harp ortası Ekmek karnesi ve yoksulluk yılları Kayın..

İmat Rekani - Kürtçe Halay 10:13

İmat Rekani - Kürtçe Halay

Rıdvan Adıyaman'ın Düğünü Daha fazlası için abone olmayı unutmayın.. yüksekova, yüksekova düğünleri, hakkari düğünleri, arif çoban, koma gel, süper kürtçe müzikler, med music, med müzik, kurdish music, kürtçe halaylar, ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan - Çok Ağladım  ( Video Klip ) 04:33

Tarkan - Çok Ağladım ( Video Klip )

Tarkan - Çok Ağladım Dinle Tarkan'ın, DMC etiketiyle yayınlanan, 10 albümünde yer alan Çok Ağladım isimli şarkısı, video klibiyle netd müzik'te. Söz: Ayça Z. Aydın (Miya) Müzik: Murat Matthew Erdem Düzenleme: Ozan ..

Ben Fero - Motivasyon 02:53

Ben Fero - Motivasyon

Ben Fero Motivasyon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uyuma kalk işine bak kanını canını dişine tak hadi Fişini tak hadi işini yap bi şınav atalım bi de pull up Tanıma duranı ve de kural yapamaz diyenler diyo kral Atalım havay..

Aşkın Nur Yengi - Serserim Benim 04:33

Aşkın Nur Yengi - Serserim Benim

Karanlığın içinde yandı gözbebeklerim İlk önce gözlerini gördüm Ilık rüzgarlar misali Tenin değdi tenime Belki bin defa yanıp yanıp söndü Bir yanda sen Bir yanda tövbeler Bir yanım karşı koyar Bir yanım ister Serserim ..

Ya Fata - Grand Recorder Beatbox - Medhat Mamdouh 01:12

Ya Fata - Grand Recorder Beatbox - Medhat Mamdouh

Yarışmaya çıkmadan önce küçük bir gösteri sergileyen Medhat Mamdouh'u izliyoruz...

  • JokerS tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ajda Pekkan  Petrol 03:07

Ajda Pekkan Petrol

Sen gelmeden önce her yer karanlık Dünya ıssız dünya durgundu bilmem niçin Her yerde aradım tatlı bir ışık Bir ateş bul gönlümü ısıtmak için Sen gelince sanki bir güneş doğdu Aydınlık günüm gecem artık çok güzel ha..

Haiti'de Otobüs Kalabalığın İçine Daldı: 38 ölü 01:08

Haiti'de Otobüs Kalabalığın İçine Daldı: 38 ölü

Haiti'de bir otobüsün kalabalığın içine dalması sonucu en az 38 kişi hayatını kaybetti. Olayda çok sayıda kişi de yaralandı. Bölgesel sivil savunma koordinatörlüğünden yapılan açıklamada, Gonaives kentinde bir yolcu ot..

Demet Akalın, 'Nazar' Şarkısının Klibini Yayınladı 03:18

Demet Akalın, 'Nazar' Şarkısının Klibini Yayınladı

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Rakipsiz albümünün üçüncü klibini Nazar şarkısı için çekti. Klip çekimleri için Nihat Odabaşı ile anlaşan Demet Akalın daha önce de kamera karşısına geçtiğini Instagram'dan duyurmuştu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 933 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Berkay - Sen Varsın 03:35

Berkay - Sen Varsın

İçimde bitecek gibi durmayan Adını koyamadığım sen varsın Aklıma geldiği an kahreden İçimi acıtan sen varsın Nereden bilirim Kısmet olmayacak Tutunurum sandığım dala Başkası konacak x2 Sanki yıllar önce rastlamış gibiy..

  • PITIRCIK tarafından
  • 919 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Koray Avcı'dan Ahmet Kaya'nın 'Yakarım Geceleri' Şarkısına Klip Geldi 05:57

Koray Avcı'dan Ahmet Kaya'nın 'Yakarım Geceleri' Şarkısına Klip Geldi

Sözleri Yılmaz Odabaşı'na, müziği Ahmet Kaya'ya ait olan ve çok sevilen bir şarkı olan 'Yakarım Geceleri'ne Koray Avcı'dan klip geldi. Daha önce şarkıyı yorumlayan Koray Avcı beğenilen performansı sonrası şimdi klibi ile..

  • PITIRCIK tarafından
  • 3.228 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşkın Nur Yengi  Serserim Benim 04:35

Aşkın Nur Yengi Serserim Benim

aranlığın içinde yandı gözbebeklerim İlk önce gözlerini gördüm Ilık rüzgarlar misali Tenin değdi tenime Belki bin defa yanıp yanıp söndü Bir yanda sen Bir yanda tövbeler Bir yanım karşı koyar Bir yanım ister Serserim ben..

AB Orkestrası İngiltere’den Taşınıyor 01:07

AB Orkestrası İngiltere’den Taşınıyor

32 yıl önce kurulan AB Barok Orkestrası Brexit nedeniyle gelecek yıl İngiltere’den Belçika’ya taşınıyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 811 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahar Candan Yine Rahat Durmadı Emine Kadın! 13:38

Bahar Candan Yine Rahat Durmadı Emine Kadın!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 02 Mayıs 2017 Salı günü yayınlanan 134. bölümünde daha önce R&B müzikle yürümek istediğini söyleyen Simay Tokatlı'ya çalan müzik üzerine Öykü Serter dans etmesini istedi. Daha sonra Simay kazağ..

  • ANKA tarafından
  • 581 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 İnna Eurovision'da Türkiye’yi Temsil Edebileceğini Açıkladı 05:27

İnna Eurovision'da Türkiye’yi Temsil Edebileceğini Açıkladı

Müzik dünyasında yakaladığı başarıyla adından sıkça söz ettiren Romanyalı şarkıcı İnna İhlas Haber Ajansı'na özel açıklamalarda bulundu. Eurovision'a katılıp katılmayacağıyla ilgili konuşan İnna: İlk önce kendi ülkem iç..

  • ANKA tarafından
  • 848 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selami̇ Şahi̇n Basın Emekçi̇leri̇ni̇ Allah Başımızdan Eksi̇k Etmesi̇n 09:26

Selami̇ Şahi̇n Basın Emekçi̇leri̇ni̇ Allah Başımızdan Eksi̇k Etmesi̇n

Selami Şahin dün akşam Jolly Joker’de konser verdi. Selami Şahin basın çalışanlarına övgüler yağdırdı. Usta sanatçı Selami Şahin hayranlarına müzik ziyafeti yaşatmadan önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Basın..

  • BETA tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yamaç Paraşütünde Saz Çalıp Türkü Söylemek 00:48

Yamaç Paraşütünde Saz Çalıp Türkü Söylemek

Kayseri'de, ses sanatçısı Ayfer Zenginsöz, yamaç paraşütü pilotu arkadaşı Özlem Bağ ile gerçekleştirdiği uçuşta, gökyüzünde bağlama çalarak 'Şafak söktü Sunam uyanmaz', 'Haydar Haydar' ve Hangimiz Sevmedik' parçalarını s..

  • JET TV tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin 02:58

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin

Söz: Sezen Aksu Müzik: Serkan İzzet Özdoğan Video Prodüksiyon: Videomite Şarkı Sözleri: Yetinmeyi bilir misin? Sana verdiği kadarıyla hayatın Hoş bilsen de bilmesen de Yara bere içinde bu yollardan geçeceksin Kazanmayı..

Uluslararası uyuşturucu kartelinin İngiliz üyesinin kaçış görüntüleri ortaya çıktı 03:01

Uluslararası uyuşturucu kartelinin İngiliz üyesinin kaçış görüntüleri

Happy Monday's ve Black Grape isimli müzik gruplarının bir dönem turne müdürlüğü ve organizasyon işlerini yürüten uyuşturucu çetesinin İngiliz üyesi Anthony Murray'ın, İstanbul’da yakalanmadan kısa süre önce kaçış hazırl..

TARKAN - Cuppa 04:23

TARKAN - Cuppa

Cuppa Hey tayfa Kalk kalk kalk hadi durma Hey hey tayfa Hey hey hey hey Televizyonu açma Telefona da bakma Ne acıklı ne saçma Sanki kıyamet Her şey satılık Kalplerde katılık Aşklar yatılık Akışta millet Cuppa cuppa c..

  • PengoTV tarafından
  • 907 görüntüleme
  • 8 yıl önce