#Lens veda

İşte Benim Stilim 7. Sezon - 114. Bölüm Tek Parça 3:07:39

İşte Benim Stilim 7. Sezon - 114. Bölüm Tek Parça

İşte Benim Stilim 7. Sezon 09 Nisan 2017 Pazar günü yayınlanan 114. Bölümünde haftanın finalinde neler yaşandı? Hangi yarışmacı dans konseptine nasıl hazırlandı? Hangi yarışmacı kostümü ve sahne şovuyla jüriden kaç puan ..

  • ANKA tarafından
  • 796 görüntüleme
  • 7 yıl önce
9 Nisan Kısmetse Olur Haftanın Finalinde Kim Elendi! 05:06

9 Nisan Kısmetse Olur Haftanın Finalinde Kim Elendi!

Kısmetse Olur 9 Nisan Haftanın Finali bölümünde zarftan çıkan karar ile herkes büyük bir şok yaşadı! Peki hangi aday eve veda etti?..

  • ANKA tarafından
  • 765 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler' 06:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Suriye Ordusu ve arkalarında Türk Komandolarının El Bab'a girdiğini söyledi. Doğu ve Güneydoğu’sundaki operasyonları hatırlatarak, da hatırlatan Erdoğan, “Güneydoğu’da, Doğu’da..

İş Benden Önemli Mi Yumurcak 01:07

İş Benden Önemli Mi Yumurcak

Yönetmenliğini Orhan Aksoy'un yaptığı 1974 yapımı Yumurcak Veda filminin başrollerinde İlker İnanoğlu ve Filiz Akın yer alır. Film, iş yoğunluğu nedeniyle oğluyla ile gerektiği gibi ilgilenemeyen annenin çaresizliği ve k..

2017  Kış Bayan Saç Modası 02:59

2017 Kış Bayan Saç Modası

2016-2017 sonbahar-kış bayan saç modası, yaza veda etmeye hazırlanmaya başladığımız şu günlerde birçok bayanın merak konusu. sonbahar-kış sezonu saç trendleri. Hadi bakalım. Sezon trendler arasında bulunan kahküllerin ha..

  • Kadınca tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 8 yıl önce
George Michael 53 Yaşında Öldü 00:30

George Michael 53 Yaşında Öldü

Ünlü İngiliz müzisyen George Michael 53 yaşında hayata veda etti. Menajeri, sanatçının İngiltere’nin Oxford kentindeki evinde dün gece öldüğünü duyurdu. Polis, pop yıldızının ölümünde ‘şüpheli bir durum bulunmadığını’ b..

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro Şarkı Sözleri: Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana d..

  • Candy tarafından
  • 1.846 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yumurcak'ın Tatlı Rüyaları 02:49

Yumurcak'ın Tatlı Rüyaları

Film, Yumurcak serisinin üçüncü filmidir. Serinin devam filmleri; Yumurcak Köprüaltı Çocuğu (1970), Yumurcak (1969), Yumurcak Küçük Şahit (1972), Yumurcak Küçük Kovboy (1973), Yumurcak/Veda (1974) ve Yumurcak Belalı Tati..

Hayat Şarkısı - Melek'in Herkesi Ağlatan Vedası 04:56

Hayat Şarkısı - Melek'in Herkesi Ağlatan Vedası

51. Bölüm - Kızı Bahar'ın hızla büyümesinden ötürü onu gerçek annesi Hülya'ya bırakmaya karar veren Melek, veda ederek İstanbul'u terk ediyor!..

Çağatay Ulusoy Ve Aras Bulut İynemli İçerdede Ölüyor 11:57

Çağatay Ulusoy Ve Aras Bulut İynemli İçerdede Ölüyor

İçerde dizisinde başrolde oynayan Bensu Soral bu hafta izleyiciyle buluşan sahnesinde, senaryo gereği ölerek diziden ayrıdı.Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli'nin de dizinin final bölümünde ölerek ekranlara veda etmes..

  • ANKA tarafından
  • 995 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar 04:36

Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar

Batman merkeze bağlı köyde birkaç yıl önce bir köylünün sigarayı bırakmasıyla birlikte başlattığı kampanya yayıldı. Neredeyse bütün vatandaşların sigarayı bıraktığı köyde sigara içmek yasaklanırken, köyün girişine “Sigar..

Menemen Belediyespor 3-2 Gençlerbirliği (Maç Özeti - 25 Ocak 2017) 05:41

Menemen Belediyespor 3-2 Gençlerbirliği (Maç Özeti - 25 Ocak 2017)

GENÇLERBİRLİĞİ YENİLDİ AMA LİDER ÇIKTI Menemen Belediyespor, Spor Toto Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği’ni mağlup etmeyi başardı. Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 6. hafta karşılaşmasında Spor Toto 2. Lig ekiplerinde..

  • Ömer tarafından
  • 1.036 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Galatasaray 6-2 24 Erzincanspor (Maç Özeti - 24 Ocak 2017) 10:05

Galatasaray 6-2 24 Erzincanspor (Maç Özeti - 24 Ocak 2017)

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu son hafta maçında Galatasaray sahasında 24 Erzincanspor'u 6-2 yendi. Sarı kırmızılı ekibin Alman futbolcusu Podolski tam 5 gol atarak galibiyetin mimarı oldu. Galatasaray grubu ikinci sırada..

  • Ömer tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sarp Akkayanın Bekarlığa Vedası 11:26

Sarp Akkayanın Bekarlığa Vedası

Sar Akkya yakın arkadaşlarıyla birlikte Bekarlığa Veda Partisi için Amsterdam'a gittiler...

  • ANKA tarafından
  • 615 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şimdi Geçti Buradan Levent Kırca 01:00

Şimdi Geçti Buradan Levent Kırca

Güldürünün, mizahın, hicvin ustalarından Levent Kırca'yı kaybettik. Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde karaciğer kanseri nedeniyle tedavi gören 67 yaşındaki Levent Kırca gece geç saatlerde hay..

Ali Kınık - Bildiğin Gibi Değil 04:31

Ali Kınık - Bildiğin Gibi Değil

Eskiden Bir adım vardı Ümidim feryadım vardı Şimdi ben o ben değilim Yolumu bilmiyorum Ölmüyor gülmüyorum Bu hayat yordu beni Bildiğin gibi değil Dallarım devriliyor gençliğim savruluyor Bir ayaz vurdu beni Bildiğin g..

Juventus 1-0 Porto (Uzun Özet - 14 Mart 2017) 09:06

Juventus 1-0 Porto (Uzun Özet - 14 Mart 2017)

Juve zorlanmadan turladı: 1-0 İlk maçta elde ettiği 2-0'lık galibiyetin verdiği rahatlıkla maça başlayan Juventus, ilk bölümde oyunun hakimiydi. Topa daha fazla sahip olarak rakibini üzerine çekmeye çalışan siyah-beyazlı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 634 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Almanya 1-0 İngiltere - Maç Özeti izle (22 Mart 2017) 03:00

Almanya 1-0 İngiltere - Maç Özeti izle (22 Mart 2017)

Lukas Podolski’nin milli formaya veda maçında Almanya ile İngiltere, Dortmund kentindeki Signal Iduna Park’ta karşı karşıya geldi. Podolski'nin 69. dakikada attığı muhteşem golle ev sahibi İngiltere mücadelesinden 1-0 ga..

Sihirli Annem 3.Bölüm Dizi İzle 1:31:14

Sihirli Annem 3.Bölüm Dizi İzle

Sihirli Annem 3. Bölüm Tek Parça Star Tv 2011 Sihirli annem sihirli annem izle sihirli annem seyret sihirli annem 2011 sihirli annem tek parça sihirli annem tek parça izle yerli dizi izle dizi izle film izle dizi izle hd..

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat. Taladro  Canfeza 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat. Taladro Canfeza

Sancak: Kim için gülüsün degistiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir seyler kalir mi bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana düser belki ölümler, yarin da sana. Sana bakan bu gözler..

Emre Madak - Gelip de Halimi Gördün mü 03:38

Emre Madak - Gelip de Halimi Gördün mü

Veda edip gittin gideli, nedense Ne bir mektup ne selam gelmedi Durup dururken şimdi niye, sebep ne? Arayıp soruyormuşsun, herkesten beni Yok olmaz artık, yok olmaz artık Sen değerimi bilmedin Farketmez artık, far..

Üzüntüyü Boşver Yaşamaya Bak 01:06

Üzüntüyü Boşver Yaşamaya Bak

Yönetmenliğini Orhan Aksoy'un yaptığı 1974 yapımı Yumurcak Veda filminin başrollerinde İlker İnanoğlu ve Filiz Akın yer alır. Film, iş yoğunluğu nedeniyle oğluyla ile gerektiği gibi ilgilenemeyen annenin çaresizliği ve k..

Numara Yaptığın Besbelli 01:27

Numara Yaptığın Besbelli

Yönetmenliğini Orhan Aksoy'un yaptığı 1974 yapımı Yumurcak Veda filminin başrollerinde İlker İnanoğlu ve Filiz Akın yer alır. Film, iş yoğunluğu nedeniyle oğluyla ile gerektiği gibi ilgilenemeyen annenin çaresizliği ve k..

Oğlunuz Lösemi 01:12

Oğlunuz Lösemi

Filmin Adı: Yumurcak Veda Yönetmen: Orhan Aksoy..

Yumurcak Efkarlanırsa 01:01

Yumurcak Efkarlanırsa

Filmin Adı: Yumurcak Veda Yönetmen: Orhan Aksoy Oyuncular: İlker İnanoğlu, Filiz Akın Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1974..

İzzet Yıldızhan - Ben Burdayım 04:34

İzzet Yıldızhan - Ben Burdayım

Sen ne yaparsan yap ne söylersen söyle Aşk yemin sevmez inansa bile İnadına inadına sor kabullenmez kalbim Aşk veda etmez hala sevene Kaç kere sövdün kim bilir kaçırdığım fırsatlara Öyle büyük bir imtihan ki bu ipin üst..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.070 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Can Ataklı Kimdir? 01:39

Can Ataklı Kimdir?

(d. 1956, Diyarbakır), Türk gazeteci, haber sunucusu. İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler'den mezun olan Ataklı, Gazeteciliğe Yeni Ortam gazetesinde başladı. Vatan, Günaydın, Dü..

Feride Hilal Akın - Yokuş 02:00

Feride Hilal Akın - Yokuş

Müsadesi olmayan bir aşkı nasıl kabulleneyim Çekip mi gideyim yoksa ziyaret mi edeyim Kalabalık bir yerden tesadüfen selam vereyim Beni görür müsün bunu bilmem ama şansımı denerim Ama hoştun, boştun, yanımda duran bir y..

 Müslüm Gürses - Ağır Yaralı 03:52

Müslüm Gürses - Ağır Yaralı

Beni ta kalbinden vurdu gidişin Bütün umutlarım ağır yaralı Aklımdan çıkmıyor veda edişin Bütün duygularım ağır yaralı Dünyayı başıma yıkmışçasına Bağrıma kurşunlar sıkmışçasına Sanki bir savaştan çıkmışçasına Bütün duy..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.115 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Kısmetse Olur Haftanın Finalinde Kim Elendi 03:46

Kısmetse Olur Haftanın Finalinde Kim Elendi

Kısmetse Olur 13 Mayıs Cumartesi yayınlanan Haftanın Finali bölümünde eve veda eden aday belli oldu. Haftanın birincileri evini koruyabildi mi? Rabia mı yoksa Enes mi elendi? Haftanın finalinde neler yaşandı?..

  • ANKA tarafından
  • 837 görüntüleme
  • 7 yıl önce