#Lens veda

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün 04:05

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün

Canbay Wolker Elbet Bir Gün Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her şey söz verdiğim gibi Canının yanmasını ister miyim Korkma yarim üzmem seni Bari haber ver küs gelmeyim Saçına rüzgar değsin Onuda kıskanırım ben bilmez misin..

Gökmen Esgin - Hayal Meyal 03:34

Gökmen Esgin - Hayal Meyal

Gökmen Esgin - Hayal Meyal Müzik Dinle Şarkı Sözleri Son bir defa daha sarılsam Yalvarsam ağlasam kal diye haykırsam Yine gideceksin bana veda edeceksin Yaşanmamış bir aşk düşle diyeceksin Hayal meyal hatırlarsın Bel..

Tuğkan - Küçük Civcivim ( Akustik ) 03:20

Tuğkan - Küçük Civcivim ( Akustik )

Tuğkan - Küçük Civcivim (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her veda edişimde düşünürüm Seni bidaha görememek var Keşke kimsesiz kalsak heryerde biz olsak Ama yine de seninleyken dünya bile dar Yine seni düşünürken..

Are You Human? 1. Sezon 18. Bölüm 1:00:20

Are You Human? 1. Sezon 18. Bölüm

Jong-gil son bir kez yönetimi ele geçirme girişiminde bulunurken Nam Shin III, Nam Shin'i kurtarmak ve So-bong'a veda etmek arasında bir seçim yapmak zorunda kalır...

  • Koreli tarafından
  • 877 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An 04:59

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim ..

Göksel - Uzaktan 03:55

Göksel - Uzaktan

Göksel - Uzaktan Müzik Dinle Şarkı Sözleri Neden kaçtın, neden, mesut olurduk belki Korkuttum mu seni, benden ne zarar gelir ki Seni seyir etmem, gezmem lazımdı Bu yolun sonunu bulmam lazımdı Seni tanımam, bilmem laz..

Söz | 36.Bölüm 2:22:49

Söz | 36.Bölüm

Söz’ün 35. Bölümünde;nDerman’ın kurduğu tuzaktan kurtulan Tim’i yeni bir görev bekliyordur.nYolun sonuna geldiğini anlayan Çolak (Serhat Kılıç) gösterişli bir veda için çalışmaya başlar. Büyükelçi, Agah (Mehmet Özgür) v..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 74 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Vali - Sinema Filmi 1:33:01

Vali - Sinema Filmi

Filmin KonusunnVali Faruk Yazıcı'nın en son görev yeri Denizli merkezli olacak filmin ana eksenine ise yine bir dünya ve Türkiye meselesi olan enerji konusu oturuyor.nBilindiği gibi Yeniçağ dünyasında gizli ve açık bir..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 2.931 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Funda Arar - Doldur Yüreğimi 03:44

Funda Arar - Doldur Yüreğimi

Doldur Yüreğimi şarkı sözleri ile Bazen bir söz bir tek kelime Bir ömrü değiştirir 2 ayrı yaralı yürek tekrar Bir anda birleşir Ben her zaman aynı renkken Ya siyahsın sen ya da beyaz Sende bence anladın biraz Ne olurs..

Buray - Kış Bahçeleri 03:11

Buray - Kış Bahçeleri

KIŞ BAHÇELERİ Yok anlamadım Farkına varmam çok zaman aldı Sanki musallat Oldum başını belaya sardım Git diyemedi Sevdi mi sevmedi mi Anlayamadım Hayatının en kıyısına En köşesine sığamadım Can veremedi Kış bahçelerinde..

Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet (Akustik Performans) #Canlı 04:23

Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet (Akustik Performans) #Canlı

Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet Şarkı Sözü: Şeytan melek değildik Huzur zordu biz cahildik Sen bana bir emanettin Yaralı çocukluğumdan İlkbaharda kıyamettin Vuruldum tomurcuğumdan Belki de böyle öğreniriz Mutluluk ne..

Gösteriş Yapayım Derken Lamborghini'nin Camını Kıran Adam 00:19

Gösteriş Yapayım Derken Lamborghini'nin Camını Kıran Adam

Lamborghini Huracan sahibi adam kalabalığın ortasında aracın üstüne çıkıp gösterişli şekilde fotoğraf çektirmek istemiş. Çektirdi ama ön cama da veda etmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 225 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yunus Emre Kayaoğlu - Kelam 03:10

Yunus Emre Kayaoğlu - Kelam

Kelam şarkı sözleri ile... Prangalar koptu zindandan kelebek uçtu Simsiyah dumanlara karıştı hayaller Mızrakla vuruldu her bir anı hücresi Aşıklar şaşkın hüzne boğdu elini yüzünü Sen gittin Soluk bitti Veda etti..

Gazapizm - Sağı Solu Kes 04:24

Gazapizm - Sağı Solu Kes

Söz: Gazapizm Müzik: Ateş Berker Öngören Vokal: Bahar Sönmez Trompet: Fırat Akcan Keman: İdil Han Bass Gitar & Perdesiz Bass: Erdal Eriş Mix: Okan Çam Mastering: Barış Büyük Kurumuş boğazım Bekliyorlar yol ağzında onlar ..

Deeperise & Burak Akyol - Nida 04:07

Deeperise & Burak Akyol - Nida

Söz: Burak Akyol Müzik: Deeperise, Burak Akyol Düzenleme: Deeperise Mix & Mastering: Deeperise Gitarlar : Jabbar Video: Hamdi Dönmez Lyrics ; kuş gibi uçtun, geldin, kondun dallarıma güneş olup açtın en karanlık dağlar..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Zamanla (2_5) 03:37

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Zamanla (2_5)

VERSE 1 Acıyı öldürmek için ilaçlar yetersiz zehir. Fikir kuyularını kazıyor küreklerim bulmak için bilgileri kim olduğuma dair. Kısa bir mola veriyor ve sigarasını yakıyor şair. İşte böyle misallerle süslenir anlatılanl..

Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor 02:47

Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor

Artvin'de, Çoruh Nehri üzerinde yapımı süren ve tamamlandığında Türkiye'nin en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı nedeniyle ilçe merkezi su altında kalacak. 150 yıllık tarihinde 7'nci kez yerleşim yeri değiştirilecek o..

Harun Hardal - Nokta 04:26

Harun Hardal - Nokta

Nokta şarkı sözleri ile Elimden aldın oyuncağımı tamam bitti gidiyorum Yalnız kalmak bana hiç yaramıyor ağlıyorum, gülüyorum, bitiyorum Sesim çıkmıyor artık susuyorum. Yanımdasın ama bir o kadar uzak, gülümseyişin bil..

O gençlerin son videosu! 02:48

O gençlerin son videosu!

CANSIZ BEDENLERİ MANİSA'DA YOL KENARINDA BULUNMUŞ, TÜRKİYE, 4 GENCİN SIR ÖLÜMÜNÜ KONUŞMUŞTU... BUGÜN, O GENÇLERDEN ÜÇÜNE AİT VEDA VİDEOSU ORTAYA ÇIKTI. İNTİHAR İHTİMALİ AĞIRLIK KAZANDI. DİĞER GENCİN NASIL ÖLDÜĞÜ İSE, HA..

Seda Yiyin - Uçurum (Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizi Müziği) 05:45

Seda Yiyin - Uçurum (Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizi Müziği)

Uçurum (Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizi Müziği) şarkı sözleri ile Aşk veda ediyor Sen ağla gözlerim Kor gibi yakıyor O yalan sözlerin Ah bu ayrılığın Bizimle zoru çok Hep acı bir elveda Başka bir sözü yok Bir sonu yolu yo..

YGT - High Libido 02:56

YGT - High Libido

High Libido şarkı sözleri ile Hayatım YediTepe yokuşu Son düzlüğe maratona koşuşu Küçük öpücüğü malafata koyuşun Stilim Maradona koşusu Karı durmaz bıdı bıdı konuşur Boş yere bana tırı vırı mat oluşun Borç vere vere..

Baran Sertkaya - Kanmam 03:25

Baran Sertkaya - Kanmam

Kanmam şarkı sözleri ile... Kaldı mı senden benden daha geriye bir şeyler? Aldı mı aklını başından verdiğin sözler? Sardım hep en başa, senden medet umduğum günler. Farkın ne her defasında yine yalan hisler. Seni..

Hüner Çoşkuner hayatını kaybetti! 02:07

Hüner Çoşkuner hayatını kaybetti!

TÜRK SANAT MÜZİĞİ SANATÇISI HÜNER COŞKUNER, BİR SÜREDİR AMANSIZ BİR HASTALIĞIN PENÇESİNDEYDİ... DÜN AKŞAM FENALAŞTI, YOĞUN BAKIMA ALINDI... ANCAK NE YAZIK Kİ, TEDAVİ GÖRDÜĞÜ HASTANEDEN KÖTÜ HABER GELDİ... HÜNER COŞKUNER,..

İkbal Aferin - Cemşit 03:30

İkbal Aferin - Cemşit

Cemşit şarkı sözleri ile Geldim,baktım,yoktun sen de Bir şeyler eksik bende Kurtulmadın da sayemde Haa, haa ! Gittiğimde görmeliydin Beyaz buharlarını Tesafüfe inanır mıyız? Asla! Fotoğraflar acımasız Kalibrem ço..

Yıldız Tilbe - Peşindeyim Koşa Koşa 03:54

Yıldız Tilbe - Peşindeyim Koşa Koşa

Peşindeyim Koşa Koşa şarkı sözleri ile Bir adım atsan bana İnan uçardım sana Şaka mı sandın Nasıl yalvardım Allah'a Unutuldum kaç bahar Hayat bildiğin kadar Bir geç bir erken Gönül gözümden Nereye kadar firar Pe..

Ferhan Şensoy, Ses Tiyatrosu'ndan son yolculuğuna böyle uğurlandı 03:04

Ferhan Şensoy, Ses Tiyatrosu'ndan son yolculuğuna böyle uğurlandı

Salı günü İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde kalp damar hastalıkları ve solunum yetersizliği nedeniyle hayatını kaybeden ünlü tiyatrocu Ferhan Şensoy, bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Usta tiyatrocu için ilk tören bi..

Meg - Derin (Official Video) 03:49

Meg - Derin (Official Video)

Meg - Derin (Official Video) Yen inadı gel gülelim Anıları yeniden süsleyelim Kazanını yok bu savaş değil Bakıyorsun hep Derin Derin ( 2 ) Odam sade karanlık Korkarım bu ölüm sanki aradığım Doymamıştı gözüm sana sayfa..

Funda Arar - Doldur Yüreğimi Yusuf Güven  Hüseyin Keskin Remix 04:05

Funda Arar - Doldur Yüreğimi Yusuf Güven Hüseyin Keskin Remix

Bazen bir söz, bir tek kelime Bir ömrü değiştirir İki ayrı yaralı yürek Tekrar bir anda birleşir Ben her zaman aynı renkken Ya siyahsın sen ya da beyaz Sen de bence anladın biraz Ne olursan vazgeçmem Doldur yüreğimi, y..

Roe - Yaktım Eski Günlere 03:10

Roe - Yaktım Eski Günlere

Yaktım Eski Günlere şarkı sözleri ile Görmezden geldim, Sen değilmiş gibi derdim. “Olmadı, yaşa.” dedim acını en iyisi. İçtim, kendime geldim. Dağıttım her yeri, her gece. “Bu son!” dedim, söz verdim. Tutamadım, umrum..

Xg 163 - Geçmişe Dair 02:53

Xg 163 - Geçmişe Dair

Geçmişe Dair şarkı sözleri ile Böyle gitmeye gerek kalmadı Biz içimizdekini öldürdük Herkes yerini bulmuş Bir ben çaldığım kapıdan kovulmuşum Hak ettmediğim halde yaptıklarınıza sessiz kaldım ama anladım ki, Ben her se..