#Levent karabacak antebin elinde

Park Ettiği Aracın Yerini Bir Aydır Hatırlayamayan Adam 02:57

Park Ettiği Aracın Yerini Bir Aydır Hatırlayamayan Adam

Kanser hastası olan Adem Açıkgöz arkadaşının otomobilini emanet aldı. Tedavi olmak için hastaneye gitti. Hastaneden aynı otomobille çıktı ama evine yaya olarak döndü. İddiasına göre otomobili nereye park ettiğini bir ayd..

  • PengoTV tarafından
  • 1.187 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor 05:46

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Şahin, Fetullah Gülen'in iade sürecine dair, ABD, Gülen'i Türkiye'ye teslim ederse, öteceğinden korkuyor. ..

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Batı Şeria'da Filistinli bir kadın vuruldu 00:25

Batı Şeria'da Filistinli bir kadın vuruldu

Batı Şeria'da Filistinli bir kadın İsrailli güvenlik güçlerince vurularak yaralandı. İsrail polisi, Kudüs yakınlarındaki Kalendiya kontrol noktasında, güvenlik güçlerine doğru ilerleyen kadının elinde bıçak olduğunu ve ..

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı 00:46

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Gülay -  Uyandım Sabah İle 03:10

Gülay - Uyandım Sabah İle

Uyandım sabah ile Göz yaşım sile sile Ecel kapımı çaldı Ağlıyorum nafile Deryada feryada Gam çekmişem dünyada Elimde yeşil güğüm Yara yetmiyor gücüm Yar gurbet ellerinde Ağlıyorum dilsizim Deryada feryada Gam çekmişem..

  • PengoTV tarafından
  • 1.234 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kılıçla Şov Yapmak İsterken Burun Kesen Adam 00:12

Kılıçla Şov Yapmak İsterken Burun Kesen Adam

Elinde kılıç tutan adamın mı yoksa ağzıyla sosis tutan adamın mı zekasında problem var bilemiyoruz ama ortada kesinlikle çok büyük bir sıkıntı var. Öyle ki sonucunda bir burun fena şekilde kesildi.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 661 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elindeki Alkolü Yere Bırakıp Bir Anda Yolun Ortasında Allah'a Sığınan Adam 00:29

Elindeki Alkolü Yere Bırakıp Bir Anda Yolun Ortasında Allah'a Sığınan

Elinde alkolü ile yürürken bir anda gelen Allah korkusundan yere yığılıp namaz kılan adam.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.043 görüntüleme
  • 8 yıl önce
En Süper Kahramanlar İzle 1:19:45

En Süper Kahramanlar İzle

Sam çok sevdiği en kıymetli aşkı sue'ile evlenmek istemektedir. Bunu yapabilmek içinde çok değerli bir yüzük ile bunun gerçekleşeceğine inanmaktıdır. Bir gün her şeyi ayarlar ve tam zamanında elinde istediği yüzükte vard..

Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı 00:29

Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı

Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı Şanlıurfa'da Erdoğan'ın posterinin bulunduğu billboarda 'Dünya 5'ten büyüktür. Dik dur eğilme. İnanlar seninle' sloganlarını yazarak reklam yapan müteahh..

Çeşitli Sanatçılar - Taş Plak Serisi - Efsane Albümler 1 (Full Albüm) 1:04:39

Çeşitli Sanatçılar - Taş Plak Serisi - Efsane Albümler 1 (Full Albüm)

TAŞ PLAK SERİSİ - EFSANE ALBÜMLER 1 Şarkı Listesi: 1. Gezdiğin Kırlara - Afitap 00:00 2. Bana Aşkın Şarabını - Ahmet Üstünses 03:21 3. Desemki Aşk Yalandır - Alaeddin Şensoy 06:39 4. Kalbin Kalbimin Sesine - Baki Çallıo..

Tabula Rosa Fragman - Fragman izle 01:00

Tabula Rosa Fragman - Fragman izle

Tabula Rosa filminin fragmanı yayınlandı! Şehir keşmekeşi içinde garip bir dalgınlıkla yürümekte olan kadın. O esnada oradan geçmekte olan bir adam, kadını mutlak bir kazadan kurtarmıştır. Kadının elinde bir çanta dol..

  • PengoTV tarafından
  • 2.135 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Evlenme Teklifine Güzel Kızdan Şok Cevap! 02:14

Evlenme Teklifine Güzel Kızdan Şok Cevap!

Sürpriz evlilik teklifi yapan genç herkesin ortasında reddedildi. Brezilya'da AVM'de bir genç elinde çiçeğiyle keman eşliğinde sürpriz evlenme teklifi yaptı fakat reddedildi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.674 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. 02:28

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başl

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından A sınıfı Gümrük Müdürlüğüne yükseltilen Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 yıl sonra ihracat resmen ..

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı 03:02

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı Sualtı restoranı- Maldivler Hilton otellerine ait bu sualtı restoranı dünyada bir ilk. İlk olarak Yeni Zelanda'da tasarlandı, Singapur'da yapıldı ve Maldivler'e getirildi., Restoranın içi..

  • Kadınca tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı 00:51

Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Karargah'ta 15 Temmuz Gecesi 02:04

Karargah'ta 15 Temmuz Gecesi

Darbe girişimine ilişkin Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırlardığı çatı iddianamede, o gece yaşananlara ilişkin çarpıcı ayrıntılar yer alıyor. İddianameye giren görüntülerde, eski tümgeneral Mehmet Dişli'nin elinde..

Disketlerden Oluşan Sanat Eseri 05:00

Disketlerden Oluşan Sanat Eseri

Londra'lı artist Nick Gentry, elinde bulunan binlerce disket ile bu görsel şöleni oluşturdu... Kameraya yansıyan muhteşem çalışmayı hep birlikte izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.284 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Intel'den Dev Satın Alma - Corporate 00:35

Intel'den Dev Satın Alma - Corporate

Intel, İsrailli sürücüsüz otomobil teknolojisi firması Mobileye'ı 15,3 milyar Dolara satın alıyor. Bu rakamlar, Amerikalı mikroçip üreticisi hisseler için cuma günkü kapanışın yüzde 35 üzerinde bir fiyat vermiş oldu. Ge..

Zeynep Bastık - Şahaneyim 03:33

Zeynep Bastık - Şahaneyim

Dolandım durdum gecelerin elinde Güzel mi böyle yoksa bir bende mi sürünce Hassas gergin, ay ay ay ay Çocuk sabır bırakmadı yeterince İsterim şöyle güzel bir samanlık seyran Aşk durağında indim trafik tıkanmadan Ne sağd..

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk 06:01

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk

İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan, 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde yaşadıklarını, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi öğrencileri ile paylaştı. İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi'nin İlham Veren Hayatlar Ko..

Caber Kalesi IŞİD Örgütünden Temizlendi 00:52

Caber Kalesi IŞİD Örgütünden Temizlendi

Rusya, Suriye’deki askeri varlığını azaltma kararı aldı. Duyurunun ardından Suriye Genelkurmay Başkanı Ali Abdullah Eyüp, misyonunu tamamlayan Rus gemilerini ziyaret etti. Eyüp, Suriye’den ilk ayrılacak olan Amiral Kuzn..

Trump, CNN muhabirine soru hakkı vermedi 00:58

Trump, CNN muhabirine soru hakkı vermedi

ABD'nin 45. Başkanı seçilen Donald Trump, seçimin ardından düzenlediği ilk basın toplantısında, hakkındaki istihbarat raporları ile ilgili soru yağmuruna tutuldu. Trump, raporu haber yapan basın kuruluşlarından biri ola..

Her Eve Lazim Abla Te Ma Etmaje  Şarkısı İle Kopuyor 00:21

Her Eve Lazim Abla Te Ma Etmaje Şarkısı İle Kopuyor

Her an neşeli olmak insanin elinde olabiliyormuş demek ki. İnsanin çok mutlu olmasi icin fazla bir şeye gerek yokmuş.....

  • Umut Tv tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşık Mahsuni Şerif - İşte Gidiyorum Çeşmi Siyahım 03:50

Aşık Mahsuni Şerif - İşte Gidiyorum Çeşmi Siyahım

Aşık Mahsuni Şerif – Çeşm-i Siyahım Şarkı Sözü : İşte gidiyorum çeşmi siyahım Önümüze dağlar sıralansa da Sermayem derdimdir hey hey sevetim ahım Karardıkça bahtım karalansa da Haydi dolaşalım yüce dağlarda Dost beni bır..

Öfkelenen Adam  Tokat Manyağı Yaptı 01:00

Öfkelenen Adam Tokat Manyağı Yaptı

Görgü tanıkları insan ve St. Petersburg iki trafik polisi arasındaki öfkeli çatışma filme. görüntüleri - video kelepçele onu çalışırken yere bir eşofman şiddetli bir adamı vurma iki kolluk kuvvetleri gibi. Ancak, kalan o..

  • PITIRCIK tarafından
  • 963 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Promretheus Türkçe Dublaj Film İzle 1:58:43

Promretheus Türkçe Dublaj Film İzle

Konusu[değiştir Bir uzay aracı dünyaya gelir, insansı bir yaratık elinde bulunan sıvıyı içerek parçalanmaya başlar ve suya karışır. Onun DNA'sı biyogenez bir reaksiyon başlatır. 2089 yılında, arkeologlar Elizabeth Shaw..

  • Film İzle tarafından
  • 6.236 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD TEMSİLCİLER MECLİSİ 01:18

ABD TEMSİLCİLER MECLİSİ "OBAMACARE"İN FESHEDİLMESİ İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Amerika Birleşik Devletleri’nde Senato’nun ardından Temsilciler Meclisi de “Obamacare” adıyla bilinen sağlık sigortası sistemini yürürlükten kaldırmak için harekete geçti. Fesihle ilgili yasal düzenlemenin ilgili komite..

DÜNYA HABERLER : Tabka Hava Üssü IŞİD'den kurtarıldı 00:43

DÜNYA HABERLER : Tabka Hava Üssü IŞİD'den kurtarıldı

ABD destekli Kürt YPG ve Arap savaşçılardan oluşan koalisyon güçleri, Suriye'nin Rakka kentinin 45 kilometre batısında bulunan Tabka Askeri Hava Üssü'nü terör örgütü IŞİD'den geri aldı. IŞİD, 2014'ten bu yana üssün kon..

Rafadan Tayfa 16.Bölüm İzle 14:27

Rafadan Tayfa 16.Bölüm İzle

Rafadan Tayfa çocukları mahallede canları sıkkın bir şekilde bankta otururken Akın yanlarına gelir. Mert üç günden beri yanımıza uğramıyorsun nerelerdeydin diye sorar. Akın çok güzel bir yere gittiğini söyler. '' Boş gir..