#Levent karabacak antebin elinde

Levent Yüksel Ve Küçük Aşkı Tam 1 Yıldır Birlikte 12:14

Levent Yüksel Ve Küçük Aşkı Tam 1 Yıldır Birlikte

Çağla Şıkel, Emre Altuğ Evlilik, Sıla,Merve Boluğur, M.Sandal Ve Bir Çok Ünlü Hakkında Bilmedikleriniz Bu Kanalda Kanalıma Abone Olmayı Unutmayalım.....

  • BETA tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 7 yıl önce
DJ LeVenT 01:42

DJ LeVenT

Video Jıngle Tasarımı RemiX Müzik İle Daha Dikkat Çekici.....

  • Zgz_Levent tarafından
  • 390 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Levent Dörter - Bilmiyorum - (Official Video) 03:03

Levent Dörter - Bilmiyorum - (Official Video)

BİLMİYORUM Onu da benim gibi uyku tutmuyor mu Ahbap sohbetlerinden sıkılıp kaçıyor mu Benim gibi boş tavana bakarak ağlıyor mu Ona da bu yalnızlık çok fena koyuyor mu Bilmiyorum... Başkası bakıyor mu benim gibi şimdi s..

Levent Canses - Vur Oynasın 03:13

Levent Canses - Vur Oynasın

Vur Oynasın şarkı sözleri ile Vur oynasın tellere Teller gelsin dillere Yeter ki sen razı ol Ben düşeyim dillere İçim bir hoş oluyor Seni gördüğüm zaman Bu ne güzellik. böyle Yandım Allah'ım aman Kaçma artık sevgimde..

Haluk Levent & Melek Mosso - Zülüf 04:23

Haluk Levent & Melek Mosso - Zülüf

Zülüf şarkı sözleri ile Zülüf dökülmüş yüze aman Kaşlar yakışmış göze aman aman Usandım bu canımdan aman aman Derdimden geze geze Usandım bu canımdan aman aman Derdimden geze geze Bu ellerde gez gayri aman Kâtip ol ..

Haluk Levent - Geçti Dost Kervanı 00:09

Haluk Levent - Geçti Dost Kervanı

cosmopolitan..

Haluk Levent & Ziliia Shumilina - Kara Toprak 04:13

Haluk Levent & Ziliia Shumilina - Kara Toprak

Kara Toprak şarkı sözleri ile Dost dost diye nicesine sarıldım Benim sadık yarim kara topraktır Beyhude dolandım boşa yoruldum Benim sadık yarim kara topraktır Nice güzellere bağlandım kaldım Ne bir vefa gördüm, ne f..

Levent Omağ - Gel 03:38

Levent Omağ - Gel

Gel şarkı sözleri ile Hani biz seninle bir dağın iki eteği Hani biz seninle bir balın iki peteği İlkbaharım yaz gülüm nar çiçeğim Bir bedende can gibiyiz Sen sağ ben sol haydi… Zor olmadan gel Kor olmadan gel Yangın y..

Metin Levent - Sen Yan 04:01

Metin Levent - Sen Yan

Sen Yan şarkı sözleri ile Elimde güz gülleri var Umrumda değilki bahar kaç geceyi sabah ettim yar sanki haberin mi var Kaç geceyi sabah ettim Yar sanki haberin mi var Ya bu İstanbul ya da ben Bu akşam birimiz gide..

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu 02:17

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu Kanseri yendikten sonra iki kez kalp krizi geçiren ve açık kalp ameliyatı olan 26 yaşındaki Zübeyde Nisa Karabacak, geçirdiği trafik kazasında sağ kolunu kaybetti. Genç kız, takı..

Burcu Güneş - Gül Kokusu 05:19

Burcu Güneş - Gül Kokusu

Burcu Güneş - Gül Kokusu Şarkı Sözü: Sen sevmeye yeltenmemişsin çocuk Belki de kendine güvenmemişsin Gönlün kurak yaşlarla büyümemişsin çocuk Nefes almak yeter sanma yaşamayı öğrenmemişsin Gönlün kurak yaşlarla büyümemi..

Bekircan Kartal - Çıkış Yolu 03:18

Bekircan Kartal - Çıkış Yolu

Söz - Müzik:Bekircan Kartal Aranjör:Levent Karabacak Stüdyo:GNC Production Gitar:Ömer Ok Mix:Levent Karabacak Mastering:Agrin Azad Elektro Bağ:Servan Gencer Yönetmen:İzzet Güneş Producer:Celal Başeğmez Çıkış Yolu şa..

Sevdanın Bahçesi- Sevdanın Hayatının Değiştiği An! 05:10

Sevdanın Bahçesi- Sevdanın Hayatının Değiştiği An!

Sevda, Levent'in onu terk etmesiyle birlikte 18 yıl boyunca yaşadıklarını acısıyla tatlısıyla anlatıyor. Sevda, hayatının dönüm noktalarından biri olan hamilelik haberiyle sevinirken, Levent'ten gelen hamle her şeyin akı..

  • ANKA tarafından
  • 732 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevdanın Bahçesi  - Sevdaya Ben Aşığım! 02:04

Sevdanın Bahçesi - Sevdaya Ben Aşığım!

Levent ile Eray sohbet ediyor ve konu dönüp dolaşıp Sevda'ya geliyor. Sevda'dan hoşlandığını söyleyen Eray, Levent'in söyledikleri karşısında şaşkına dönüyor. Eray'ın son zamanlarda Sevda'ya olan ilgisi günden güne artıy..

  • ANKA tarafından
  • 798 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Musul'un Doğusu Deaş'tan Temizlendi 01:07

Musul'un Doğusu Deaş'tan Temizlendi

Irak’ta Musul’un doğusunun tamamının terör örgütü DEAŞ‘tan geri alındığı bildirildi. Irak Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, örgütün elinde bulundurduğu son bölge olan Reşidiye’nin de kurtarıldığı söylendi. Ayrı..

Ceza - Bir Minik Mikrofon 04:47

Ceza - Bir Minik Mikrofon

Ceza - Bir Minik Mikrofon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sapır sapır dökülür yere patır patır ayak sesleri vardı düşmanın yok oldu hatırlatın zaten akıl makıl yok birinde çatır çatır aldım hep ben şadırvanın başında takıld..

Ahmet Kaya - Koçero 09:50

Ahmet Kaya - Koçero

(S.BAGCAN) Kocunmayın güzel beyler, hanımlar Alınıp ıncınmeyın Sılah sılah catmayın o guzel kaşlarınızı, İmdatlara saldırmayın Basmayın dugmelere, yureklerı hoplatmayın, guzel beyler hanınmlar.. Zor ve cetın bır agıttır ..

Eli Bıçaklı Adamı Beyzbol Sopasıyla Nakavt Etmek 01:15

Eli Bıçaklı Adamı Beyzbol Sopasıyla Nakavt Etmek

Amerika'da sokak ortasında kavga eden adamlardan birinin elinde bıçak diğerinin elinde ise beyzbol sopası bulunuyor. Birbirine hamleler yapan 2 adamın kavgasında son sözü elinde beyzbol sopası olan adam söylemiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.226 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bukalemunun Doğum Anı 01:06

Bukalemunun Doğum Anı

Güney Afrika'da yaşayan 54 yaşındaki Aldo Kleyn, beslediği bukalemunun elinde doğum yaptığı görüntüleri paylaştı. Bukalemunun 26 yavrusunu elinde doğurduğunu belirten Kleyn, yaprak üzerinde doğum yapması için bırakmak i..

  • JET TV tarafından
  • 988 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oğlan Oğlan Kalk Gidelim -Gülseven Medar 03:11

Oğlan Oğlan Kalk Gidelim -Gülseven Medar

Oğlan oğlan kalk gidelim İdareyi feneri yak gidelim Ne güzel oğlan Boynuma dolan Oğlanın elinde şapkası var Öpülecek sevilecek ablası var Ne güzel oğlan Boynuma dolan Oğlan oğlan ne güzel oğlan Kolum sana yastık saçl..

  • PengoTV tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 8 yıl önce
HEREM FENOMEN YENİ KLİP 2019 04:11

HEREM FENOMEN YENİ KLİP 2019

HEREM '' FENOMEN '' ELİNDE KAMERASİ ÇEKEYİ YAYLALARİ GEÇİLMEZ HAVASİNDAN YALANCİ SEVDALARİ YARİMİ İNSTAGRAMDA GÖREN VARSA SÖYLESUN HERALDE ENGELLEMİŞ ALLAH RAHMET EYLESUN KARNUM ACİKTİ DESAN YAPAMAZ BİR MENEMEN YENİ..

Vatandaşlar Caddeyi Trafiğe Kapatarak İETT'yi Protesto Etti. 02:12

Vatandaşlar Caddeyi Trafiğe Kapatarak İETT'yi Protesto Etti.

Vatandaşlar Caddeyi Trafiğe Kapatarak İETT'yi Protesto Etti. Beşiktaş'ta Levent Büyükdere Caddesi'nde saatlerdir otobüs gelmemesi üzerine vatandaşlar yolu trafiğe kapattı. İstanbul'un en işlek caddesinde yapılan otobüs..

Kadir İnanır'ın Sağlık Durumu Nasıl 04:27

Kadir İnanır'ın Sağlık Durumu Nasıl

Beynine pıhtı atması nedeniyle dün akşam yoğun bakıma alınan Kadir İnanır'ın, sağlık durumu ile ilgili açıklamayı yeğeni Levent İnanır ''Söylemezsem Olmaz'a'' yaptı... ''Söylemezsem Olmaz''a konuşan Levent İnanır, usta s..

  • BETA tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erzurum’da Şiddete Dikkat Çeken Büfe 03:31

Erzurum’da Şiddete Dikkat Çeken Büfe

Erzurum’da bir esnaf şiddete dikkat çekmek için iş yerinin dışını sosyal mesajlarla kaplattı. Meşhur tostlarıyla vatandaşların karnını doyurduğu büfe ayrıca şiddete karşı farkındalık oluşturuyor. Erzurum’un Yakutiye ilçe..

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü 04:02

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü

Otobüs kaptanlığı yaparken geçirdiği kaza sonrasında iki bacağı ve bazı parmaklarını kaybeden Ramazan Aslan (43), hayırseverlerin desteği ile yürüyebilme hayalini gerçeğe dönüştürdü. İhlas Haber Ajansı'na (İHA) geçtiğimi..

 Irmak Ünal Bekar Hayatına Alıştı 01:17

Irmak Ünal Bekar Hayatına Alıştı

Geçen ay Emre Karabacak'tan tek celsede boşanan Irmak Ünal, bekarlığa alıştı bile Irmak Ünal, arkadaşı Gözde Vardar'la verdiği bu pozu Instagram hesabından paylaştı, altına da 'İçindeki çocuğu kaybetme' notunu düştü...

  • ANKA tarafından
  • 746 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Umudumuz Şaban'ın Küçük Ringosu Şimdi Ne Yapıyor 03:42

Umudumuz Şaban'ın Küçük Ringosu Şimdi Ne Yapıyor

İstanbul'da dünyaya gelen Adnan Karabacak, ilkokulu bitirip bir tamircinin yanında çırak olarak çalışmaya başladıktan sonra Türk sinemasında komedi filmlerini çok sevdiği için hafta sonları film şirketleri ve oyuncula..

  • BETA tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Zeynep Bastık & @Oğuzhan Koç - Aşkın Mevsimi Akustik 02:55

Zeynep Bastık & @Oğuzhan Koç - Aşkın Mevsimi Akustik

Akustik Gitar: Nihat Üney Klasik Gitar: Doğukan Aydın Bass: Kerim Emre Türkoğlu Davul: Cenk Saraç Kayıt - Mix: Akın Erdem Kadız Yapım & Menajerlik Şirketi: Hypers New Media Yönetmen: Mali Ergin Uygulayıcı Yapımcı: Aytaç..

SAVAŞ UÇAKLARI NEREDE? DEPREM SONRASI OLASI KAOSLAR. İŞGAL İHTİMALLERİ 29:09

SAVAŞ UÇAKLARI NEREDE? DEPREM SONRASI OLASI KAOSLAR. İŞGAL İHTİMALLERİ

25 Ocak Miçotakis “Bir gece ansızın gelebiliriz diyenler uyanacak diyenler bir sabah acı gerçeğe uyanabilirler” demişti. 1 ŞUBAT İstanbul’da şu konsolosluklar kapandı. ABD KANADA BÜYÜK BRİTANYA ALMANYA BELÇİKA İTALYA FNA..

  • STUDIO AS tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 2 yıl önce