#Lewis carrollun düşündüren sorusu

Billions 3. Sezon 7. Bölüm Fragmanı 00:45

Billions 3. Sezon 7. Bölüm Fragmanı

Billions 3. Sezon 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 6 Mayıs Pazar Günü Showtime'da Billions 3x07 Promo/Preview Not You, Mr. Dake Billions Season 3 Episode 7 Promo Billions 3x07 Promo Not You, Mr. Dake (HD) »..

Billions 3. Sezon 8. Bölüm Fragmanı 00:30

Billions 3. Sezon 8. Bölüm Fragmanı

Billions 3. Sezon 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 13 Mayıs Pazar Günü HBO'da Billions 3x08 Promo/Preview All the Wilburys Billions Season 3 Episode 8 Promo Billions 3x08 Promo All the Wilburys (HD) » Billi..

Billions 3. Sezon 9. Bölüm Fragmanı 00:30

Billions 3. Sezon 9. Bölüm Fragmanı

Billions 3. Sezon 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 20 Mayıs Pazar Günü Showtime'da Billions 3x09 Promo/Preview Icebreaker Billions Season 3 Episode 9 Promo Billions 3x09 Promo Icebreaker (HD) » Billions Paz..

Billions 3. Sezon 10. Bölüm Fragmanı 00:30

Billions 3. Sezon 10. Bölüm Fragmanı

Billions 3. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 27 Mayıs Pazar Günü HBO'da Billions 3x10 Promo/Preview Redemption Billions Season 3 Episode 10 Promo Billions 3x10 Promo Redemption (HD) » Billions Pazar ..

Chuck Norris - 6 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:24

Chuck Norris - 6 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Carlos Ray Norris (Чак Норрис) Ryan, Oklahoma'da doğdu, hiç kimse gerçekten Chuck Norris'in içinde yaşayan inanılmaz yetenek biliyordu. Jimnastik salonunda saf bir bağlılık ve sayısız saatler vasıtasıyla, Amerikan Hava K..

Billions 3. Sezon 10. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:30

Billions 3. Sezon 10. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Billions 3. Sezon 10. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 27 Mayıs Pazar Günü HBO'da Billions 3x10 Promo/Preview Redemption Billions Season 3 Episode 10 Promo Billions 3x10 Promo Redemption (HD) ..

Billions 3. Sezon 11. Bölüm Fragmanı 00:30

Billions 3. Sezon 11. Bölüm Fragmanı

Billions 3. Sezon 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 3 Haziran Pazar Günü Showtime'da Billions 3x11 Promo/Preview Kompenso Billions Season 3 Episode 11 Promo Billions 3x11 Promo Kompenso (HD) » Billions Paza..

Billions 3. Sezon 12. Bölüm Fragmanı 00:30

Billions 3. Sezon 12. Bölüm Fragmanı

Billions 3. Sezon 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 10 Haziran Pazar Günü Showtime'da Billions 3x12 Promo/Preview Elmsley Count (Season Finale) Billions Season 3 Episode 12 Promo Billions Season 3 Season Final..

Senden Önce Ben Romantik Film İzle 1:50:14

Senden Önce Ben Romantik Film İzle

Senden Önce Ben, bir 2016 Amerikan-İngiliz[1] romantik komedi-drama filmidir, yönetmen Thea Sharrock'tur ve Jojo Moyes'un 2012 yılında yayınladığı roman ile aynı adı taşır,romandan esinlenilmiştir.Film yıldızları Emilia ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.267 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hamilton- ''İstanbul Park'ın asfaltı B-K gibi!'' 03:58

Hamilton- ''İstanbul Park'ın asfaltı B-K gibi!''

Türkiye GP'sinin ilk antrenmanları 15. ve dördüncü sırada tamamlayan Mercedes AMG Petronas pilotu Lewis Hamilton, İstanbul Park'ın yeni zeminini eleştirdi. Pek çok sürücü, yarış hafta sonundan sadece birkaç gün önce yapı..

Fantastik Canavarlar Grindelwald'ın Suçları Türkçe Altyazılı Fragman 02:18

Fantastik Canavarlar Grindelwald'ın Suçları Türkçe Altyazılı Fragman

J.K. Rowling’in büyücü dünyasındaki beş seriden ikinci macerası Fantastik Canavar: Grindelwald’ın Suçları Warner Bros. Pictures ile vizyona geliyor. Güçlü büyücü Gellert Grindelwald (Johnny Depp), Newt Scamander (Eddie R..

RTE Recep Tayyip Erdogan Hiç Görmediğiniz Fotoğrafları , Çocukluğu Gençliği 03:44

RTE Recep Tayyip Erdogan Hiç Görmediğiniz Fotoğrafları , Çocukluğu Gen

RTE Recep Tayyip Erdogan Hiç Görmediğiniz Fotoğrafları , Çocukluğu Gençliği Başbakan Erdoğan, Usta'nın Hikayesi adlı belgeselde çocukluğundan öğrencilik yıllarına, aile yaşamından siyasete kadar yaşadıklarını izleyici..

Bahçeli'den Fetö Sorusuna Tokat Gibi Yanıt 00:24

Bahçeli'den Fetö Sorusuna Tokat Gibi Yanıt

Bahçeli'den Fetö Sorusuna Tokat Gibi Yanıt MHP Genel Başkanı Bahçeli, bir basın mensubunun FETÖ'yle ilgili sorusuna tokat gibi yanıt verdi. MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisinin TBMM’deki grup toplantısında yaptığı ko..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı 05:27

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı Son zamanlarda özellikle Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Rusya ve Çin arasında yaşanan siber savaşların Türkiye’ye sıçrayıp sıçramayacağı sorusu akıllara gelirken, Bili..

Adanalı Gençler Cevaplıyor: Görünmez Olsaydınız Ne Yapardınız? 00:56

Adanalı Gençler Cevaplıyor: Görünmez Olsaydınız Ne Yapardınız?

Adana'da yapılan bir sokak röportajında gençlere 'Görünmez Olsaydınız Ne Yapardınız?' sorusu yöneltildi. Haliyle de birbirinden ilginç cevaplar geldi.....

  • Cowboy tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cennete Gitmenin En Kolay Yolu - Sivas Avm 02:37

Cennete Gitmenin En Kolay Yolu - Sivas Avm

Sivas avm röportajında vatandaşlara cennete gitmenin en kolay yolu sorusu sorulmuş.Diğerlerine nazaran 1:30 daki adamın verdiği cevap çok aydınlatıcı olmuş(!) İyi seyirler..

  • PITIRCIK tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kim Milyoner Olmak İster'e Damga Vuran Soru! 03:44

Kim Milyoner Olmak İster'e Damga Vuran Soru!

ATV'de Selçuk Yöntem'in sunumuyla ekranlara gelen 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışması yine ilginç bir soruyla gündeme geldi. 60 bin TL değerindeki ABD başkanlarının besledikleri resmi hayvanları arasında hangisi yoktur..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.487 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gözaltına Alınan Engin'den İlk Açıklama 00:40

Gözaltına Alınan Engin'den İlk Açıklama

Gözaltına Alınan Engin'den İlk Açıklama Gözaltına Alınan Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Aydın Engin, Sağlık Kontrolünden Geçirildi. Sabah saatlerinde gözaltına alınan Cumhuriyet Gazetesi yazarı Aydın Engin, sağlık kontrolü..

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İlişkisi Ne 01:09

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İl

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İlişkisi Ne Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'nda konuşan İlker Başbuğ, CHP'li Tanrıkulu'nun 27 Nisan e-muhtırası ve Dolmabahçe görüşmeleriyle ilgili ..

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri 01:25

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri MHP lideri Devlet Bahçeli, HDP’li vekillerin tutuklanmasını eleştiren ve bu yöndeki kampanyaların başını çeken CHP’yi topa tuttu. Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, PK..

Bir Erkek Bir Kadını Arkadaşça Öpebilir Mi ? 01:19

Bir Erkek Bir Kadını Arkadaşça Öpebilir Mi ?

Sokak röportajında vatandaşlara bir erkek bir kızı arkadaşça öpebilir mi sorusu sorulmuş bakalım nasıl cevaplar alınmış...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.361 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ateşin Mucidi Siz Olsaydınız Yakacağınız ilk Şey Ne olurdu? 01:58

Ateşin Mucidi Siz Olsaydınız Yakacağınız ilk Şey Ne olurdu?

Bu bölümde Ateşin mucidi siz olsaydınız yakacağınız ilk şey ne olurdu? sorusu soruldu. Birbirinden eğlenceli ve komik yanıtlar sizlerle...

  • PITIRCIK tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz 02:27

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz ABD'de dananın kuyruğu bugün kopuyor. Ülkeyi gelecek dört yıl boyunca yönetecek yeni başkan bugün belli olacak. Hillary Clinton hem anketlerde, hem de bahislerde önde..

'Messi mi Ronaldo mu-' Sorusuna Fatih Terim'in Cevabı 01:59

'Messi mi Ronaldo mu-' Sorusuna Fatih Terim'in Cevabı

Fatih Terim katıldığı Milli Takım Çocuk Kulübü'nün etkinliğinde çocukların sorularını cevapladı. Miniklerden gelen sorulardan birisi de 'Messi mi Ronaldo mu?' sorusu oldu. Terim'in verdiği o cevap....

  • PITIRCIK tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 8 yıl önce
'Hayır'cılar Bakın Nasıl 'Evet'çi Oldu! 02:44

'Hayır'cılar Bakın Nasıl 'Evet'çi Oldu!

Referanduma sayılı günler kala yapılan ve 18 maddelik anayasa değişiklik paketini tam olarak bilmediğimizi gözler önüne seren bir sosyal deney yapıldı. Hayır diyenlere anayasa maddelerinin açıklanıp tepkilerinin ölçüldü..

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar 03:59

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar KOÇ Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Otokar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Altay muharebe tankının prototipinin tamamlandığını 250 tanklık ilk seri..

Büyüdüğünüzü Ne Zaman Anladınız? 02:02

Büyüdüğünüzü Ne Zaman Anladınız?

Bu bölümde sokaktaki insanlara Büyüdüğünüzü ne zaman anladınız? sorusu soruldu. Birbirinden ilginç cevaplar sizlerle...

  • PITIRCIK tarafından
  • 725 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İyi ki Vermişim Dediğiniz Şey Nedir? Röportaj 01:13

İyi ki Vermişim Dediğiniz Şey Nedir? Röportaj

Sokak röportajında vatandaşlara iyi ki vermişim dediğiniz şey nedir sorusu sorulmuş soru manidar olunca oldukça ilginç cevaplar alınmış...

  • JET TV tarafından
  • 889 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nereden Geliyorsun Sorusuna En Dürüst Cevabı Veren Trabzonlu Teyze 00:43

Nereden Geliyorsun Sorusuna En Dürüst Cevabı Veren Trabzonlu Teyze

Karadenizin bir yerel televizyonunda karadenizli teyze ile röportaj yapan muhabir teyzeye nereden geliyorsun sorusu soruyor, teyzenin cevabı ise evden geliyorum oluyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.829 görüntüleme
  • 7 yıl önce