#Lezzetli börek

Dondurma ile Harikalar Yaratan Taylandlı Kadın 09:05

Dondurma ile Harikalar Yaratan Taylandlı Kadın

aylandlı kız lezzetli dondurmalarını yapmaya devam ediyor. Taylandlı kızın yapmış olduğu Tayland dondurması ülkemizde tava dondurma ve rulo dondurma olarak da geçmekte. Bu dondurma yapımı oldukça basit aslında. Tava dond..

  • JET TV tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mandalin Peynirli Meze Yemek Tarifi 00:55

Mandalin Peynirli Meze Yemek Tarifi

Rus Tarifi Peynirli Meze Mandalin ❄❄????????❄❄ Muhteşem Çok Lezzetli. Günlük menünüzü çeşitlendirin ve Tatil masasını süsleyin. Birkaç dakika çok hızlı ve kolay pişirin Malzemeler: 150 gram sert peynir; 100 gram işle..

  • Cowboy tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bütün Bir Kış Hastalıklardan Korunmanın Yolu 00:59

Bütün Bir Kış Hastalıklardan Korunmanın Yolu

Hastalıktan bir türlü kurtulamadığımız kış ayının en lezzetli şifası burada! Bol bol baharat ile sizi hastalıklardan bütün bir kış koruyacak bu içecek içinizi ısıtacak..

  • JET TV tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sahura Özel 5 Muhteşem Kahvaltılık 00:43

Sahura Özel 5 Muhteşem Kahvaltılık

Her zaman olduğu gibi sahur gecelerinde de pratik tariflerle sizlerleyiz. Hem pratik hem doyurucu bir şeyler olsun diyorsanız bu tarifler tam size göre.Ağzınıza layık doyurucu kahvaltılık kızarmış peynirli ekmeklerimiz,p..

Ayva Tatlısını Tarifi 06:32

Ayva Tatlısını Tarifi

ÇOK LEZZETLİ YAPIMIDA BASİT OLAN AYVA TATLISININ TARİFİ..

Ramazan Pidesi Tarifi 08:13

Ramazan Pidesi Tarifi

Ramazan Pidesi Tarifi Ekmek Tarif Kolay ve Yumuşacık çok lezzetli..

Yiyecek Fabrikalarında Kullanılan En İnanılmaz 10 Makine 06:36

Yiyecek Fabrikalarında Kullanılan En İnanılmaz 10 Makine

Videonun başındaki bildirme için çok sağolun da bu kadar lezzetli şeyi izletip, sandviçin keseceğini düşündüyseniz yanılmışsınız ...

  • JET TV tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Son Şovalyeler Türkçe Dublaj Film Hd izle 1:54:53

Son Şovalyeler Türkçe Dublaj Film Hd izle

Son Şovalyeler – Last Knights filminin konusunda. Filmin yönetmenliğini Kazuaki Kiriya üstlenirken başrollerinde ise Clive Owen, Morgan Freeman, Aksel Hennie gibi ünlü yıldız oyuncular yer almtakdır. Eski bir savaşçının,..

  • PengoTV tarafından
  • 13.415 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Balık Nasıl Seçilir Filetosu Nasıl Çıkarılır 06:30

Balık Nasıl Seçilir Filetosu Nasıl Çıkarılır

Taze bir balık seçmenin bir kaç püf noktası bulunmaktadır. Bunların birincisi balığın gözlerini kontrol etmektir. Taze bir balığın gözleri her zaman canlı ve parlaktır, asla puslu bir görüntüye sahip olmamalıdır. İkinci ..

Çıtır Çıtır Kızarmış Tavuk Tarifi (Crispy Fried Chicken Recipe) 00:22

Çıtır Çıtır Kızarmış Tavuk Tarifi (Crispy Fried Chicken Recipe)

Maden suyu sayesinde, çok lezzetli tarif sizlerle.Tavuk, et, balık, sebze için de kullanabilirsiniz.. Çıtır çıtır (gevrek ) kızarmış tavuk, et, balık ve sebzelerin yumuşaklığını ve sululuğunu korur..

  • PengoTV tarafından
  • 1.395 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kuru Börülce Salatası Tarifi  Meze Tarifi 02:01

Kuru Börülce Salatası Tarifi Meze Tarifi

Salata ve meze tarifi sevenler için nefis lezzetli bir kuru börülce salatası tarifi videosu hazırladık. Yapımı kolay ve çok kısa süren kuru börülce salata tarifini evde hızlıca yapabilir ve yemeğin yanına servis edebilir..

Kıymalı Tel Şehriye Çorbası Tarifi 02:14

Kıymalı Tel Şehriye Çorbası Tarifi

Nefis bir kıymalı ve tel şehriyeli çorba tarifi videosu hazırladık sizler için. Yapımı da oldukça kolaydır. Yemek öncesi lezzetli bir çorba için güzel bir seçim olacaktır. Kıymalı tel şehriye çorbası tarifi nasıl yapılı..

Dereotlu Mayalı Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri 03:14

Dereotlu Mayalı Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri sevenler için nefis dereotlu mayalı poğaça tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık hamuru, içinde beyaz peyniri ve dereotu ile nefis lezzetli bir tarif. Mutlaka deneyin. Deretotlu ve mayalı poğaça nasıl ya..

İki Renkli Baton Kek Tarifi  Kek Tarifleri 02:32

İki Renkli Baton Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri listemize nefis bir kek daha ekledik. İki renkli baton kek tarifi videosu ile sizler de kolayca ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Bu tarifimiz hem kakaolu hem de sade kek tadını sevenler içindir. Yumuşac..

Kuru Etli Kiş Tarifi 05:32

Kuru Etli Kiş Tarifi

Kuru Etli Kiş Malzemeler : Hamuru İçin 400 gr un 200 gr tereyağı 1 tutam tuz 2 adet yumurta İç Harcı 3 adet yumurta 1 su bardağı krema 1 su bardağı rende cheddar peyniri Tuz Karabiber 12- 13 dilim Kuru Et Üzeri İçin..

Meyveli Pudingli Hafif Tatlı Tarifi 07:01

Meyveli Pudingli Hafif Tatlı Tarifi

Meyveli Pudingli Hafif Tatlı Tarifi ve Malzemeler : 1 Paket vanilyalı puding Yarım litre süt (Pişirmek için) 2 Yemek kaşığı şeker 1 Paket soğuk krema (200 gr.) 1 Paket toz kremşanti 1 Paket 250 gr. quark (yoksa 2-3 yeme..

Kaşarlı Menemen Tarifi 04:45

Kaşarlı Menemen Tarifi

Tarifi Tavaya 3 yemek kaşığı sıvıyağ 1 yemek kaşığı tereyağı koyun.1 tane kuru soğanı doğrayıp ekleyelim. Soğanımızı yağda kavuralım. Ardından 3 tane soyup doğradığımız domatesleri ekleyelim. Kapağını kapatıp 2-3 dk. pi..

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:25

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için nefis kokulu ve lezzetli bir limonlu çatlak kurabiye tarifi videosu hazırladık sizler için. Üstelik yapım süresi kısa ve malzeme sayısı oldukça azdır. Evde bulabileceğiniz malzemeler ile ..

Havuçlu Kereviz Salatası Tarifi  Meze Tarifleri 02:26

Havuçlu Kereviz Salatası Tarifi Meze Tarifleri

Meze tarifleri sevenler için hafif ve nefis bir meze tarifi videosu hazırladık sizler için. Havuçlu kereviz salatası tarifi videosu ile siz de kolayca ve hızlı bir şekilde lezzetli bir meze - salata yapabilirsiniz...

10 Dakikada Nefis Dereotlu Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri 02:32

10 Dakikada Nefis Dereotlu Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için 10 dakika da hazırlayabileceğiniz nefis bir dereotu kurabiye tarifi videosu hazırladık. Evde bulunan malzemeler ile kısa sürede lezzetli bir kurabiye tarifi yapabilirsiniz...

Browni Kurabiye tarifi Kurabiye Tarifleri 02:47

Browni Kurabiye tarifi Kurabiye Tarifleri

Kakaolu kurabiye tarifi sevenler için nefis bir video hazıladık. Browni kurabiye tarifi videosu ile inanılmaz lezzetli bir kurabiye yapabilirsiniz. Üstelik yapımı da kolay ve kısa sürmektedir. Browni kurabiye ne çok ısl..

Çikolatalı Tiramisu Tarifi 07:27

Çikolatalı Tiramisu Tarifi

Çikolatalı Tiramisu Tarifi ve Malzemeler : 1 buçuk paket kedidili kullandım. Kreması için gerekenler : 700 gr. krema (schlagsahne) 1 paket mascarpone (250gr.) 2 yemek kaşığı labne peyniri (frischkäse) 3 yemek kaşığı pu..

10 Dakikada Pratik Çikolatalı Sütlü Tatlı Yapımı 01:20

10 Dakikada Pratik Çikolatalı Sütlü Tatlı Yapımı

Sade ve çikolatalı muhteşem iki renkli hafif ve pratik sütlü tatlı tarifini sizlerle paylaşıyoruz. Sütlü tatlı severlere yepyeni lezzetli ve şık sunumuyla gözlere hitap ederken, lezzeti ile damaklarınıza yer edecek nefi..

Neden Böceklerden Korkarız 02:43

Neden Böceklerden Korkarız

Böceklerden neden korkarız? Hadi, tamam tamam korkmak demeyelim de neden tiksiniriz? Hadi biraz daha hafifletelim, neden böcekleri ortalıkta görmek istemeyiz? Neden böcek girince bir ortama komik, garip, ilginç hallere g..

Bostan Kebabı Nasıl Yapılır 03:03

Bostan Kebabı Nasıl Yapılır

Bostan kebabı nasıl yapılır? Davet sofralarınız için son derede lezzetli bir ana yemek tarifi. Bostan patlıcanın arasındaki kuşbaşı sarımsak ve soğanın lezzetiyle bütünleşen salçalı sosuyla enfes lezzeti denemenizi öneri..

Sultan Sarması Tarifi Tatlı Tarifi 03:36

Sultan Sarması Tarifi Tatlı Tarifi

Tatlı tarifleri sevenler için hafif ve lezzetli bir sultan sarması tarifi videosu hazırladık. Az malzeme ile nefis bir tatlı tarifi için haydi mutfağa...

Zor Anlar İçi̇n Akıl Dolu 30 Tüyo 14:38

Zor Anlar İçi̇n Akıl Dolu 30 Tüyo

Bu tüyolar günlük aksilikleri hallederek hayatınızı kolaylaştıracak. Kıyafetlerinizi süper hızla nasıl katlayacağınızı, çabuk ve lezzetli yemekler nasıl hazırlayacağınızı, evinizin her yerinde cırt kelepçeyi nasıl kull..

Sultan Kebabı Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri 02:53

Sultan Kebabı Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

Yufkadan hazırlanan lezzetli bir kebap tarifi paylaşıyoruz. Hazırlanışı oldukça pratik olan sultan kebabını çay saatlerinde ve akşam yemeklerinde sizlerde hazırlayabilirsiniz. Yufkanın arasında bezelyeli, patlıcan ile ..

Kavurma Tarifi 01:55

Kavurma Tarifi

Şimdiye kadar defalarca kavurma yaptım ama en lezzetlisi bu kavurma oldu diyebilirim,çünkü geceden tuzda dinlendiği için hiç su kullanmadan yapılıyor ve lokum gibi yumuşak ve çok lezzetli bir kavurma oluyor daha ne ols..

Nevzine Tatlısı Nasıl Yapılır 07:43

Nevzine Tatlısı Nasıl Yapılır

Malzemeler : 1 tane yumurta 100 gr. oda ısısında yumuşamış tereyağı 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvıyağ Yarım çay bardağı tahin 1 su bardağı iri halde kırılmış ceviz 1 paket kabartma tozu Yaklaşık 3 su bardağı un..