#Lezzetli börek

Tahinli Kurabiye Tarifi - Kurabiye Tarifleri 02:12

Tahinli Kurabiye Tarifi - Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri kahve yanında veya çay saatinde hayır diyemeyeceğimiz lezzetlerdir. Tahinli kurabiye tarifi yapımı kolay ve az malzeme ile yapılmasına rağmen çok lezzetli bir tatlı kurabiye dir. Tahinli kurabiye nası..

Kahvaltılık Çıtır Patates Tost Tarifi 04:47

Kahvaltılık Çıtır Patates Tost Tarifi

Yapılışı kolay ve oldukça lezzetli bir tarif. Tatil kahvaltıları için şahane bir alternatif...

Mini Pizza Yeme Kapışması - Kim Pes Edecek 20:01

Mini Pizza Yeme Kapışması - Kim Pes Edecek

Yeni bir yeme kapışması ile beraberiz. Bu kez önümüzde birbirinden lezzetli küçük pizzalar var. Bu yarışmada kazanmak için hem şans gerekiyor hem de büyük mide...

  • JET TV tarafından
  • 908 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Peynirli Tuzlu Tarifi 01:47

Peynirli Tuzlu Tarifi

Malzemeler 1 yumurta 2.5 su bardağı un 5 yemek kaşığı yoğurt yarım çay bardağı sıvı yağ 60 gram tereyağı (yumuşamış) 1 paket kabartma tozu 1 tatlı kaşığı tuz peynir Üzeri için; 1 yumurta sarısı çörek otu Hazırlanışı; ..

Fırında Kıymalı Karnabahar Yemeği Tarifi 07:15

Fırında Kıymalı Karnabahar Yemeği Tarifi

Malzemeler Orta boy bir tane karnibahar 200 300 gram kadar dana kıyma 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı 1 tane kırmızı biber 2 tane kuru soğan bir tutam maydanoz 2 _3 tane doğranmış domates 2 dis sarmisak yarım su bar..

Fırın Poşetinde Kabak Tatlısı 01:40

Fırın Poşetinde Kabak Tatlısı

Bugün lezzetli, yumuşacık, fırında poşetinde pratik yapımı ile kabak tatlısı tarifini paylaşıyoruz. Lifi bol bir meyve olan, vücudumuza da bir çok faydası da bulunmaktadır. Türk mutfağında en yaygın yapılan bir tatlı ola..

Domates Konserve Tarifi 07:28

Domates Konserve Tarifi

Domates konservesi tarifi Bu tariften ortalama kavonozun büyüklügüne kücüklügüne göre 15 20 tane kavonoz cikar. Malzemeler 15 kilo domates (not.annem her zaman yerli domates ve bursa domatesini karistirarak yapar.Cok le..

Adana Lezzetlerini Tadan Turistin Hastanelik Olması 00:59

Adana Lezzetlerini Tadan Turistin Hastanelik Olması

Türkiye'nin en özgün ve en lezzetli mutfaklarından biri Adana'ya ait. Adana mutfağı ülkemizde et ve kebap kültürünün en iyi temsilcilerinden. Adana'ya turistik bir gezi düzenleyen çift bu lezzetleri ara vermeden tatmaya ..

  • JET TV tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Om Nom Hikayeleri - Bilimsel Deneyler 14:12

Om Nom Hikayeleri - Bilimsel Deneyler

Bilimsel Deneyler’ Om Nom dizisinden süper komik bir derleme! Süper tatlı minik yeşil canavar OmNom'un ve sarı, kırmızı lezzetli şeker tutkusunun süper eğlenceli hikayeleri bu web dizisinde! Bu müthiş komik, kahkaha dolu..

  • ÇocukTV tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Om Nom Hikayeleri - Süper Şakalar 15:11

Om Nom Hikayeleri - Süper Şakalar

Süper Şakalar’ Om Nom dizisinden süper komik bir derleme! Süper tatlı minik yeşil canavar OmNom'un ve sarı, kırmızı lezzetli şeker tutkusunun süper eğlenceli hikayeleri bu web dizisinde! Bu müthiş komik, kahkaha dolu Om ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 159 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Rumi Ve Gani Gani - Hasta Pasta 03:31

Rumi Ve Gani Gani - Hasta Pasta

Rumi muhteşem bir aşçıdır ve lezzetli çilekli bir pasta yapmıştır. Fakat ortada ciddi bir sorun vardır. Bu sorunun adı: Gani Gani!..

  • ÇocukTV tarafından
  • 340 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Om Nom Hikayeleri - Kaykay Yapmak 15:18

Om Nom Hikayeleri - Kaykay Yapmak

Kaykay Yapmak’ Om Nom dizisinden süper komik bir derleme! Süper tatlı minik yeşil canavar OmNom'un ve sarı, kırmızı lezzetli şeker tutkusunun süper eğlenceli hikayeleri bu web dizisinde! Bu müthiş komik, kahkaha dolu OmN..

  • ÇocukTV tarafından
  • 171 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Pişmeyen Pasta Tarifi 01:48

Pişmeyen Pasta Tarifi

Malzemeler; Tabanı için; 2 paket yulaflı bisküvi 3 yemek kaşığı tereyağı Arası için; 5 su bardağı süt 1 su bardağı şeker 1 su bardağı irmik 1 su bardağı hindistan cevizi Üstü için; 2 paket sütlü çikolata 1 paket bitte..

Börülce Salatası 01:01

Börülce Salatası

Malzemeler: 300g kuru börülce Bir tutam dereotu Bir tutam maydanoz 5 adet yeşil soğan Nar ekşisi Zeytinyağı Bir tatlı kaşığı tuz Limon suyu Hazırlanışı; 1.1 gece önceden ıslatıp haşladığımız 1,5 su bardağı börülce,1 tu..

Havuçlu Kereviz Salatası 01:05

Havuçlu Kereviz Salatası

Havuçlu Kereviz Salatası Tarifi İçin Malzemeler; 1 adet kereviz 1 adet havuç yarım çay bardağı dövülmüş ceviz içi 1 su bardağı yoğurt 2 yemek kaşığı mayonez Karabiber Tuz Hazırlanışı; 1.Derin bir kapta 1 su bardağı yoğ..

Evde Soğan Halkası Yapımı 11:32

Evde Soğan Halkası Yapımı

5 dolu çorba kaşığı un 3 çorba kaşığı mısır nişastası 1 şişe soda(200 ml) 2 çay kaşığı tuz 3 adet iri yuvarlak soğan 1 kuru beyaz ekmek 1 tane beyaz ekmeği dilimleyin veya fırından dilimletip alın. Ekmeğin beyaz ekmek ..

Kurban etini pişirirken bunlara dikkat 03:09

Kurban etini pişirirken bunlara dikkat

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala uzmanı daha sağlıklı ve lezzetli bir et pişirmenin püf noktalarını anlattı...

Gel-Al dönemi dönere yaradı! 02:22

Gel-Al dönemi dönere yaradı!

RESTORANLARDAKİ KISITLAMANIN ARDINDAN ÇOĞU ESNAF KEPENK İNDİRMEK ZORUNDA KALDI. AMA GEL-AL VE PAKET SERVİSLE AYAKTA KALMAYA ÇALIŞANLAR VAR. ÖZELLİKLE GEL-AL DÖNEMİ EN ÇOK DÖNERCİLERE YARADI... HEM PRATİK HEM LEZZETLİ OLU..

Hamsinin Boyu Küçüldü Avlanma Yasağı Geldi 02:33

Hamsinin Boyu Küçüldü Avlanma Yasağı Geldi

Balık denince aklımıza ilk olarak hamsi gelir. Izgarası, kızartması, buğulaması birbirinden lezzetli olur. Ancak son günlerde hem hamsi miktarı azaldı hem de hamsinin boyu kısaldı. Bu durumu göz önünde bulunduran Tarım B..

Pofidik Tarçınlı Çörek 09:36

Pofidik Tarçınlı Çörek

Hamuru için, 500 gr un- 1,5 kavanoz* 250 ml süt- kavanozda 3 parmak yüksekliğinde 1 yumurta 4 çorba kaşığı tereyağı 4 çorba kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı tuz 1 paket instant maya 10 tane kakule İçi için, 3 çorba kaşığı t..

Fırında Çıtır Tavuk Tarifi 01:51

Fırında Çıtır Tavuk Tarifi

malzemeler; 1 kilo kanat veya parça tavuk Sosu için : 1 kutu krema 1 tatlı kaşığı dolusu köri 1 tatlı kaşığı dolusu tatlı toz kırmızı biber 1 çay kaşığı dolusu karabiber 1 çay kaşığı dolusu tuz (baharatları arttırıp, e..

Adana kebap dünya ikincisi... 02:18

Adana kebap dünya ikincisi...

DÜNYANIN EN LEZZETLİ GELENEKSEL YEMEKLERİ LİSTESİ AÇIKLANDI. ADANA KEBABI TÜM RAKİPLERİNİ SOLLADI. LİSTEDE TÜRK MUTFAĞINDAN BAŞKA SÜRPRİZ LEZZETLER DE VAR...

7 ayda 43 kilo verdi! 02:52

7 ayda 43 kilo verdi!

HAMİLELİK SÜRECİNDE ADETA KARBONHİDRAT BAĞIMLISI OLAN BİR KADIN... HAMBURGER, PİZZA KAPANINA DÜŞÜNCE 50 KİLODAN 98'E ÇIKTI, OBEZİTE SINIRINA YAKLAŞTI... AMA PES ETMEDİ... SAĞLIKLI VE LEZZETLİ YEMEKLERLE 7 AYDA TAM 43 KİL..

Bal kabağında damak çatlatan lezzet! 02:24

Bal kabağında damak çatlatan lezzet!

SAĞLIKLI VE LEZZETLİ OLDUĞU KONUSUNDA HERKES HEMFİKİRDİ. ŞİMDİ ARTIK TESCİLLENDİ. ANTALYA'YA ÖZGÜ BAL KABAĞI TATLISI COĞRAFİ İŞARET BELGESİ ALDI. İŞİN USTASI O TATLININ PÜF NOKTALARINI BAKIN NASIL ANLATTI?..

İşte kavurmanın rakipleri! 02:26

İşte kavurmanın rakipleri!

KAVURMA, BAYRAMIN VAZGEÇİLMEZİ... AMA KURBAN ETİYLE YAPILACAK ÇOK LEZZETLİ VE PRATİK BAŞKA YEMEKLER DE VAR... MESELA, ELİ BÖĞRÜNDE, ARAP TAVA VE TEPSİ KEBABI... ŞİMDİ GELİN, TARİFLERİ İÇİN SÖZÜ İŞİN USTASINA BIRAKALIM.....

Makarna tüketimi patladı! 02:05

Makarna tüketimi patladı!

İTALYAN MUTFAĞINDAN TRANSFER ETTİĞİMİZ MAKARNANIN, YILLIK TÜKETİMİ 1 KİLO ARTTI. DOMATES SOSLU, KIYMALI, SALÇALI... HAZIRLAMASI KOLAY, YEMESİ LEZZETLİ, KESEYE DE UYGUN.....

Kadınlar mahallenin fırınlarında Çeçen ekmeği yapıyor 03:08

Kadınlar mahallenin fırınlarında Çeçen ekmeği yapıyor

Kahramanmaraş’ta yaz mevsiminde artan nüfusu ile adeta mini bir kasabaya dönüşen mahallenin fırınlarını kadınlar çalıştırıyor. 7 adet fırında çalışan kadınlar, birbirinden lezzetli Çeçen ekmeği üretiyor...

Kaşarı Fezaya Kadar Uzanan Sucuklu Ekmek 07:36

Kaşarı Fezaya Kadar Uzanan Sucuklu Ekmek

500 gr beyaz un-1,5 kavanoz* 350 gr su- dolu kavanozdan 3 parmak eksik. 1 çorba kaşığı instant maya 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı şeker 15 ince dilim sucuk- 100 gr 250 gr kaşar 1 çorba kaşığı tereyağı 1 diş sarımsak ma..

Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Tavuk Döner Tarifi 11:08

Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Tavuk Döner Tarifi

2 parça tavuk göğüs 3 parça kemiksiz tavuk but 1 adet soğan 1 çay kaşığı domates salçası 1 çay kaşığı biber salçası 2 çorba kaşığı yoğurt 2 çorba kaşığı zeytinyağı 2 çay kaşığı tereyağı 2 çorba kaşığı kekik 1 tatlı kaşığ..

Evde Ramazan Pidesi Nasıl Yapılır 02:16

Evde Ramazan Pidesi Nasıl Yapılır

İFTAR SOFRALARININ VAZGEÇİLMEZİ RAMAZAN PİDESİNİ EVDE YAPMAK MÜMKÜN MÜ? SHOW HABER EN LEZZETLİ PİDENİN TARİFİNİ İŞİN UZMANINDAN ALDI...