#Lezzetli tarifler

Maceracı _ Ağrı 1:11:50

Maceracı _ Ağrı

Maceracı Doğu’nun Efsanelerle Dolu Kenti Ağrı’da Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, kentleşmenin örnek yüzü, doğanın kültürle buluştuğu Ağrı’dan çok özel görüntülerle ekrana geliyor. Murat Yeni..

Maceracı _ Artvin 1:15:21

Maceracı _ Artvin

Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, bu hafta Artvin’in şirin ilçesi Yusufeli’ni ekrana taşıyor. Yusufeli’ne özgü doğal lezzetlerden Cağ kebabının yapım sırlarını ekrana taşıyan Murat Yeni, Yusufe..

Maceracı _ Özel Bölüm 1 1:09:58

Maceracı _ Özel Bölüm 1

Her hafta Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, bu hafta birbirinden renkli karelerin yer aldığı özel bölümüyle sizlerle. Kahramanmaraş’a giden Yeni, Maraş’ın bir çok ayak rahatsızlığına iyi gelen, y..

Sultan Sarması Tarifi Tatlı Tarifi 03:36

Sultan Sarması Tarifi Tatlı Tarifi

Tatlı tarifleri sevenler için hafif ve lezzetli bir sultan sarması tarifi videosu hazırladık. Az malzeme ile nefis bir tatlı tarifi için haydi mutfağa...

Patatesli Rulo Börek Tarifi  Börek Tarifleri 04:50

Patatesli Rulo Börek Tarifi Börek Tarifleri

Börek tarifleri sevenler için nefis bir patatesli rulo börek tarifi videosu hazırladık sizler için. Görüntüsü ve katlar arasındaki nefis malzemesi ile çok lezzetli bir börek tarifi dir, mutlaka tavsiye ederiz. Patatesli..

Zor Anlar İçi̇n Akıl Dolu 30 Tüyo 14:38

Zor Anlar İçi̇n Akıl Dolu 30 Tüyo

Bu tüyolar günlük aksilikleri hallederek hayatınızı kolaylaştıracak. Kıyafetlerinizi süper hızla nasıl katlayacağınızı, çabuk ve lezzetli yemekler nasıl hazırlayacağınızı, evinizin her yerinde cırt kelepçeyi nasıl kull..

Pırasalı Havuçlu Gül Böreği Tarifi  Börek Tarifleri 03:08

Pırasalı Havuçlu Gül Böreği Tarifi Börek Tarifleri

Börek tarifleri kategorimize bu sefer çok lezzetli bir pırasalı havuçlu gül böreği tarifi videosu hazırladık. Gül böreği içindeki havuç ve pırasa ile nefis bir lezzet bütünlüğü oluşturdular ve mutlaka tavsiye ederim, ben..

Maceracı _ Edirne 1:07:03

Maceracı _ Edirne

Türkiye’nin batı ucuna doğru şöyle bir uzanmaya, keyifli ve bir o kadar da ilginç hikayelerini sakinlerinden duymaya ne dersiniz? Maceracı bu hafta sizleri, ülkemizin serhat şehri Edirne’ye götürüyor. Murat Yeni izleyen..

The Corn Dog Competition Begins! - Season 5 Ep. 4 - MASTERCHEF JUNIOR 01:15

The Corn Dog Competition Begins! - Season 5 Ep. 4 - MASTERCHEF JUNIOR

MASTERCHEF JUNIOR beşinci olarak geri döndü! Şef yemek yarışması serisi, 8-13 yaşları arasındaki yetenekli çocuklara yemek yeteneklerini ve yiyecek tutkusunu bir dizi lezzetli zorlukla sergileme şansı veriyor. Ev sahibi ..

Dünyanın En Kolay Tatlısı 03:25

Dünyanın En Kolay Tatlısı

Halley Tatlısı Malzemeler: 12 tane Halley 2 paket krem şanti 2 bardak soğuk süt Çikolata sos için: 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı kakao Yarım bardak toz şeker 1 Su bardağı su 1 Su bardağı süt Yapılışı: Önce kremşantim..

Çok Çikolatalı Pasta 00:55

Çok Çikolatalı Pasta

Çok çikolatalı pastanın tadı müthiş. Özellikle kremasını her yerde kullanıyorum, kremalı tatlılarda, cupcake'lerde Malzemeler; 150 gram tereyağı 1,5 su bardağı tozşeker 3 yumurta 1 paket vanilya 1,5 su bardağı un 1 çay..

Tavada Pizza Tarifi  Pizza Tarifleri 04:08

Tavada Pizza Tarifi Pizza Tarifleri

Pizza tarifleri sevenlere özel evde kolayca yapabileceğiniz çok pratik pizza tarifi videosu hazırladık. Tavada pizza tarifi ile hızlı ve kolayca lezzetli bir pizza yapabilirsiniz. Tavada pizza nasıl yapılır ve tam ölçül..

PAMUK POĞAÇA TARİFİ ( Muhteşem bir tarif ) 05:43

PAMUK POĞAÇA TARİFİ ( Muhteşem bir tarif )

Malzemeler; 1 paket yaş maya 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvı yağ 2 yemek kaşığı toz şeker 1 yemek kaşığı tuz 1 paket kabartma tozu 4 adet yumurta ( 2 tanesinin sarısı üzerine,beyazı için..

İçli Köfte Tarifi 11:47

İçli Köfte Tarifi

İÇLİ KÖFTE TARİFİ MALZEMELER İÇ MALZEMELER: -300 gr az yağlı kıyma -2 orta boy soğan -1 yemek kaşığı domates ve biber salçası -1 tatlı kaşığı tuz -1 tatlı kaşığı pul biber -Yarım çay kaşığı karabiber -1 Çay bardağı çeki..

Ev Usulu Tantuni 01:00

Ev Usulu Tantuni

Nasil yaptigimi kisaca tarif edyim.Sizde yapin arkadaslar cok lezzetli oluyor.Istiyenler tavuk etindende yapabilir illaki dana eti olmasi gerekmez. Lavas icin gereken malzemeler bu malzemeden yaklasik 12 adet lavas cikiy..

Doyuran Pasta Tarifi  Tatlı Tarifleri 03:21

Doyuran Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri, daha doğrusu pasta tarifi sevenler için hazırladığımız nefis ve pratik doyuran pasta tarifi videosu ile kısa sürede muhteşem lezzetli pasta yapabilirsiniz. Doyuran pasta tarifi hazırlama süresi 10-15 d..

Arda Türkmen'in Yaptığı Yemekleri Yediler 99. Bölüm Survivor 2018 04:36

Arda Türkmen'in Yaptığı Yemekleri Yediler 99. Bölüm Survivor 2018

Mor oda oyununu kazanarak Arda Türkmen'in yapacağı bayram sofrasını tatma hakkı elde eden yarışmacılar birbirinden lezzetli yemekler yediler...

  • BETA tarafından
  • 481 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Patatesli Simit Börek 01:50

Patatesli Simit Börek

Bol susamlı, çıtır çıtır patatesli simit tadında börek tarifini sizler için hazırladık. Ağızda dağılan susam tanelerinin arsındaki lezzetli patates harcı ile muhteşem tadıyla yedikçe yedirten bir börek tarifi. Bizler bu ..

İnegöl Köfte Tarifi 01:31

İnegöl Köfte Tarifi

Lezzeti ile sunumuyla harikalar yaratacak, misafirlerinizi hayran bırakacak, yemek saatlerinizi keyfe dönüştürecek bu köfte tarifini denemenizi öneririm. Köftelerin arasında en favori olan İnegöl köfte, yıllar önce Bursa..

Sebzeli Çorba Yapımı 02:13

Sebzeli Çorba Yapımı

Kar yağışı ile birlikte soğuyan havalar akıllara sıcacık bir çorba fikrini sık sık getirmeye başladı bile. Klasik çorbalardan sıkılıp farklı çorba tarifi arayanlara harika bir önerimiz var. Kış mevsiminin sebzelerinden h..

Hanım Ağa Çorbası Tarifi 01:28

Hanım Ağa Çorbası Tarifi

Bugün sizlere yöresel bir çorba olan Hanım ağa çorba tarifini sizler için hazırladık. İç Anadolu bölgesinin marifetli ellerinden günümüze kadar gelen bu Hanım Ağa çorbası, malzemeleri her evde bulunan ve yapılışı ile de..

Evim Lokanta 33.Bölüm Fragmanı 00:42

Evim Lokanta 33.Bölüm Fragmanı

Evim Lokanta 33. Bölüm Fragmanı yayında! Şef Burak Zafer Sırmaçekici Çarşamba günü misafiri Feyza Hanım ile birlikte bizlere Açma Kete, Nevzine ve Şebit Yağlaması tarifi veriyor. Yemek Sihirbazı olarak da anılan Şef Bu..

  • ANKA tarafından
  • 608 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sucuklu Kaşarlı Pizza Tarifi - Pizza Tarifleri 03:30

Sucuklu Kaşarlı Pizza Tarifi - Pizza Tarifleri

Pizza tarifleri sevenler için yapımı kolay, hızlı olan kaşarlı ve sucuklu pizza tarifi videosu hazırladık. Evde pratik ve lezzetli pizza yapmak isteyenler bu tarifimizi mutlaka izlesin. Sucuklu pizza nasıl yapılır ve ta..

Hindistan Dondurma İş Budur 05:26

Hindistan Dondurma İş Budur

Merhabalar yeni bir videoyla karşınızdayım. bugün hindistan mallof india alışveriş merkezini gezdik. Kahraman maraştan dünyaya açılan maraş dondurmacısını ziyaret ettik. kahraman maraşlılar hindistanda. lezzetli dondurma..

Fırında Kızartma Tarifi 03:20

Fırında Kızartma Tarifi

Yaz aylarının vazgeçilmez yemek tarifleri listesinden en üst sırada yer alan şüphesiz kızartma dır. Yağda biraz ağır olan kızartmayı bir de fırında denemenizi tavsiye ediyoruz ve size fırında kızartma tarifi videosu hazı..

Tarihi Yarımada’da Baklava Festivali 02:28

Tarihi Yarımada’da Baklava Festivali

Tarihi Yarımada’da bu yıl 10’uncusu düzenlenen Baklava Festivali, renkli görüntüler oluşturdu. Gaziantep’ten gelen baklava ustaları Altın Oklava Yarışması’nda hünerlerini sergilerken, baklavanın tadına bakmak isteyen vat..

Son Şovalyeler Türkçe Dublaj Film Hd izle 1:54:53

Son Şovalyeler Türkçe Dublaj Film Hd izle

Son Şovalyeler – Last Knights filminin konusunda. Filmin yönetmenliğini Kazuaki Kiriya üstlenirken başrollerinde ise Clive Owen, Morgan Freeman, Aksel Hennie gibi ünlü yıldız oyuncular yer almtakdır. Eski bir savaşçının,..

  • PengoTV tarafından
  • 13.415 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuru Etli Kiş Tarifi 05:32

Kuru Etli Kiş Tarifi

Kuru Etli Kiş Malzemeler : Hamuru İçin 400 gr un 200 gr tereyağı 1 tutam tuz 2 adet yumurta İç Harcı 3 adet yumurta 1 su bardağı krema 1 su bardağı rende cheddar peyniri Tuz Karabiber 12- 13 dilim Kuru Et Üzeri İçin..

Pratik Tuzlu Bisküvi Tarifi 02:58

Pratik Tuzlu Bisküvi Tarifi

Evde ekmek olmadığını farkettiğinizde yarım saate hazırlayıp pişirebileceğiniz, özellikle çorbalarınıza harika bir eşlikçi olacak lezzetli bir bisküvi tarifi..

Biber Kızartması Tarifi 01:23

Biber Kızartması Tarifi

Yaz mevsiminin vazgeçilmez yemek tarifleri listesinde en üstte yer alan biber kızartması tarifi videosu hazırladık sizlere. Özellikle yoğurt ile çok lezzetli olmaktadır, yapımı da oldukça kolay ve lezzetlidir. Biber kız..