#Lezzetli tarifler

7 ayda 43 kilo verdi! 02:52

7 ayda 43 kilo verdi!

HAMİLELİK SÜRECİNDE ADETA KARBONHİDRAT BAĞIMLISI OLAN BİR KADIN... HAMBURGER, PİZZA KAPANINA DÜŞÜNCE 50 KİLODAN 98'E ÇIKTI, OBEZİTE SINIRINA YAKLAŞTI... AMA PES ETMEDİ... SAĞLIKLI VE LEZZETLİ YEMEKLERLE 7 AYDA TAM 43 KİL..

Bal kabağında damak çatlatan lezzet! 02:24

Bal kabağında damak çatlatan lezzet!

SAĞLIKLI VE LEZZETLİ OLDUĞU KONUSUNDA HERKES HEMFİKİRDİ. ŞİMDİ ARTIK TESCİLLENDİ. ANTALYA'YA ÖZGÜ BAL KABAĞI TATLISI COĞRAFİ İŞARET BELGESİ ALDI. İŞİN USTASI O TATLININ PÜF NOKTALARINI BAKIN NASIL ANLATTI?..

İşte kavurmanın rakipleri! 02:26

İşte kavurmanın rakipleri!

KAVURMA, BAYRAMIN VAZGEÇİLMEZİ... AMA KURBAN ETİYLE YAPILACAK ÇOK LEZZETLİ VE PRATİK BAŞKA YEMEKLER DE VAR... MESELA, ELİ BÖĞRÜNDE, ARAP TAVA VE TEPSİ KEBABI... ŞİMDİ GELİN, TARİFLERİ İÇİN SÖZÜ İŞİN USTASINA BIRAKALIM.....

Çökertme Kebabı Tarifi 04:36

Çökertme Kebabı Tarifi

Hazirlanisi Yarim kilo dana bifteginizi jülyen dograyin.Kizgin tavada etleri güzelce pisirin.3 yk siviyag azicik kekik koyun.Ocaktan almadan tuzunuda serpin etiniz hazir. 6 7 tane patatesi soyun kibrit cöpü büyüklügünd..

Balkabaklı Bisküvili Toplar Tarifi 05:31

Balkabaklı Bisküvili Toplar Tarifi

MALZEMELER 2 paket pedibör bisküvi 1 cay kasigi dolusu tarcin(istemiyorsaniz katmayin) 1 su bardagi ince sekilde kiyilmis ceviz bulamak icin hindistancevizi Benim evde bir gün önceden pisirdigim kabak tatlim vardi onu k..

Fırın Torbasında Kıymalı Biber ve Domates Dolması Tarifi 02:45

Fırın Torbasında Kıymalı Biber ve Domates Dolması Tarifi

Malzemeler 11 adet dolma biber 3 tane iri domates İçi için; 100g kıyma 1 çay bardağı pirinç 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ 2 adet Domates rendesi 1 adet soğan 1-2 diş sarımsak Bir tutam Maydanoz 1 çay kaşığı Pul biber 1 çay ..

 Köstebek Pasta Tarifi 10:02

Köstebek Pasta Tarifi

Malzemeler Su bardagimin ölcüsü 250 ml dir. 3 tane oda isisinda yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağından 1 parmak eksik sıvıyağ 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu 2 su bardağı un 3 yemek kaşığı..

Makarna tüketimi patladı! 02:05

Makarna tüketimi patladı!

İTALYAN MUTFAĞINDAN TRANSFER ETTİĞİMİZ MAKARNANIN, YILLIK TÜKETİMİ 1 KİLO ARTTI. DOMATES SOSLU, KIYMALI, SALÇALI... HAZIRLAMASI KOLAY, YEMESİ LEZZETLİ, KESEYE DE UYGUN.....

Kadınlar mahallenin fırınlarında Çeçen ekmeği yapıyor 03:08

Kadınlar mahallenin fırınlarında Çeçen ekmeği yapıyor

Kahramanmaraş’ta yaz mevsiminde artan nüfusu ile adeta mini bir kasabaya dönüşen mahallenin fırınlarını kadınlar çalıştırıyor. 7 adet fırında çalışan kadınlar, birbirinden lezzetli Çeçen ekmeği üretiyor...

Tavada Pizza Tarifi 03:04

Tavada Pizza Tarifi

Malzemeler Hamuru İçin; 1 adet çırpılmış yumurta 4 yemek kaşığı yoğurt 1 çay kaşığı şeker 2 çay kaşığı tuz yarım paket instant maya 1,5 su bardağı un Üzeri için Domates sosu Rendelenmiş kaşar peynir Sucuk, zeytin, minik..

Arabaşı Çorbası ve Hamurunun Tarifi 12:49

Arabaşı Çorbası ve Hamurunun Tarifi

Arabasi hamurunun hazirlanisi 1 su bardagi arti yarim cay bardagi una 2 su bardagi soguk suyu koyun cirpin ve süzgecten gecirin. Tencerede 3 su bardagi suyu koyup kaynatin 2 cay kasigi tuzu koyun. Süzdügümüz pürüzsüz unu..

Evde Ramazan Pidesi Nasıl Yapılır 02:16

Evde Ramazan Pidesi Nasıl Yapılır

İFTAR SOFRALARININ VAZGEÇİLMEZİ RAMAZAN PİDESİNİ EVDE YAPMAK MÜMKÜN MÜ? SHOW HABER EN LEZZETLİ PİDENİN TARİFİNİ İŞİN UZMANINDAN ALDI...

Haşhaşlı Şekerli Çörek Yapımı 02:57

Haşhaşlı Şekerli Çörek Yapımı

Bugün sizlere çay saatlerinizin o muhteşem sofralarına lezzetli haşhaşlı çörek tarifi paylaşıyoruz. Şık sunumu ve tatlı tadıyla damak tadınızı şenlendirecek çörek tarifini denemenizi öneririz. Misafirlerinize ve ailenize..

Milföy Çanağında Muhallebi Tarifi 01:58

Milföy Çanağında Muhallebi Tarifi

Bugün sizlere çıtır çıtır milföy çanağında muhallebi tarifini paylaşıyoruz. Şık görünümü ile beğenileri kazanacağından emin olduğumuz tatlı tarifimizin lezzeti de bir o kadar muhteşem. Çıtırdayan milföyün arasında muhall..

Portakal Rüyası Tarifi 02:34

Portakal Rüyası Tarifi

Lezzetine doyum olmayacak şık görünümüyle iştah açacak olan portakal rüyası tarifi sizlerle paylaşıyoruz. Vazgeçemeyeceğiniz bir lezzet olacağından emin olduğumuz portakallı nefis tatlı tarifini çok beğeneceksiniz. Gün m..

Sebzeli Çorba Tarifi - Terbiyeli Sebze Çorbası Tarifi 01:25

Sebzeli Çorba Tarifi - Terbiyeli Sebze Çorbası Tarifi

Kış aylarında şifa niyetine terbiyeli sebze çorbası içebilirsiniz. Videomuzda yer verdiğimiz konular: terbiyeli sebze çorbası nasıl yapılır, bebekler için çorba haazırlama, terbiyeli çorba nasıl yapılır? Sebzeli çorba, ..

Arasi Kremalı Bademli Pasta Tarifi 10:03

Arasi Kremalı Bademli Pasta Tarifi

BADEMLI KREMALI PASTA TARIFI Su bardagimin ölcüsü 250 ml cay bardagimin ölcüsü 100 ml Malzemeler 5 tane odasında yumurta 250 gram şeker (1 su bardagi arti yarim cay bardagi geliyor) 1 tane vanilya 1 tane kabartma tozu ..

Nişastalı Limonlu Kek Tarifi 04:31

Nişastalı Limonlu Kek Tarifi

3 tane yumurta 1 su bardağı seker (çok şekerli seviyorsanız oranı biraz çoğaltabilirsiniz. Mesela 3 yemek kaşığı daha koyun. 1 paket krema (200gr) 1 paket vanilya 1 tane limon kabuğu rendesi Yarım limon suyu 1 paket kaba..

Beşamel Soslu Fırında Top Köfte Tarifi 02:58

Beşamel Soslu Fırında Top Köfte Tarifi

Patates yatağında beşamel soslu top köfte tarifi sizler için hazırladık. Yumuşacık patates püresinin üzerine kızarttığımız köfteleri diziyoruz ve beşamel sosunu döküyoruz. Fırında üzerinde kızaran kaşarlar tadını damağım..

Gevrek Sokak Simidi Tarifi - Evde Simit Nasıl Yapılır 02:03

Gevrek Sokak Simidi Tarifi - Evde Simit Nasıl Yapılır

Herkesin bildiği sokaklarda gevrek simit satıcılarından alınan acele gidilen okul ve iş yollarında ellere alınıp ısıra ısıra gidilen o simidin tadını kimse unutamaz. Çıtır çıtır, bol susamı ağızda dağılan lezzetli bu sim..

Köz Biberli Cevizli Ezme Zeytin Salatası 11:29

Köz Biberli Cevizli Ezme Zeytin Salatası

Malzemeler 5 6 tane közlenmiş kırmızı biber 1 yemek kaşığı acı biber salçası 1 yemek kaşığı domates salçası 2 3 diş sarmısak 2 tane tost ekmeği Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 su bardağı ceviz Arzu ederseniz maydano..

Peynirli Tuzlu Tarifi 01:47

Peynirli Tuzlu Tarifi

Malzemeler 1 yumurta 2.5 su bardağı un 5 yemek kaşığı yoğurt yarım çay bardağı sıvı yağ 60 gram tereyağı (yumuşamış) 1 paket kabartma tozu 1 tatlı kaşığı tuz peynir Üzeri için; 1 yumurta sarısı çörek otu Hazırlanışı; ..

Fırında Kıymalı Karnabahar Yemeği Tarifi 07:15

Fırında Kıymalı Karnabahar Yemeği Tarifi

Malzemeler Orta boy bir tane karnibahar 200 300 gram kadar dana kıyma 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı 1 tane kırmızı biber 2 tane kuru soğan bir tutam maydanoz 2 _3 tane doğranmış domates 2 dis sarmisak yarım su bar..

Fırın Poşetinde Kabak Tatlısı 01:40

Fırın Poşetinde Kabak Tatlısı

Bugün lezzetli, yumuşacık, fırında poşetinde pratik yapımı ile kabak tatlısı tarifini paylaşıyoruz. Lifi bol bir meyve olan, vücudumuza da bir çok faydası da bulunmaktadır. Türk mutfağında en yaygın yapılan bir tatlı ola..

Domates Konserve Tarifi 07:28

Domates Konserve Tarifi

Domates konservesi tarifi Bu tariften ortalama kavonozun büyüklügüne kücüklügüne göre 15 20 tane kavonoz cikar. Malzemeler 15 kilo domates (not.annem her zaman yerli domates ve bursa domatesini karistirarak yapar.Cok le..

Pişmeyen Pasta Tarifi 01:48

Pişmeyen Pasta Tarifi

Malzemeler; Tabanı için; 2 paket yulaflı bisküvi 3 yemek kaşığı tereyağı Arası için; 5 su bardağı süt 1 su bardağı şeker 1 su bardağı irmik 1 su bardağı hindistan cevizi Üstü için; 2 paket sütlü çikolata 1 paket bitte..

Börülce Salatası 01:01

Börülce Salatası

Malzemeler: 300g kuru börülce Bir tutam dereotu Bir tutam maydanoz 5 adet yeşil soğan Nar ekşisi Zeytinyağı Bir tatlı kaşığı tuz Limon suyu Hazırlanışı; 1.1 gece önceden ıslatıp haşladığımız 1,5 su bardağı börülce,1 tu..

Havuçlu Kereviz Salatası 01:05

Havuçlu Kereviz Salatası

Havuçlu Kereviz Salatası Tarifi İçin Malzemeler; 1 adet kereviz 1 adet havuç yarım çay bardağı dövülmüş ceviz içi 1 su bardağı yoğurt 2 yemek kaşığı mayonez Karabiber Tuz Hazırlanışı; 1.Derin bir kapta 1 su bardağı yoğ..

Evde Soğan Halkası Yapımı 11:32

Evde Soğan Halkası Yapımı

5 dolu çorba kaşığı un 3 çorba kaşığı mısır nişastası 1 şişe soda(200 ml) 2 çay kaşığı tuz 3 adet iri yuvarlak soğan 1 kuru beyaz ekmek 1 tane beyaz ekmeği dilimleyin veya fırından dilimletip alın. Ekmeğin beyaz ekmek ..

Pofidik Tarçınlı Çörek 09:36

Pofidik Tarçınlı Çörek

Hamuru için, 500 gr un- 1,5 kavanoz* 250 ml süt- kavanozda 3 parmak yüksekliğinde 1 yumurta 4 çorba kaşığı tereyağı 4 çorba kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı tuz 1 paket instant maya 10 tane kakule İçi için, 3 çorba kaşığı t..