#Lezzetli tarifler

Pratik Milföy Hamurundan Patates Mantısı 01:45

Pratik Milföy Hamurundan Patates Mantısı

Hanımlar bugün sizlere çıtır çıtır, pratik milföy hamurundan patates mantısı tarifini bugün sizler için paylaşıyoruz. Ağızda dağılan, az malzemelerle hazırlayabileceğiniz kolay mantı tarifimizi beğeneceğinize eminiz. Mis..

Şehriyeli Tavuk Suyu Çorba 01:34

Şehriyeli Tavuk Suyu Çorba

Tam bir kış çorbası olan sıcacık, şehriyeli tavuk suyu çorba tarifini bugün sizler için paylaşıyoruz. İçinizi ısıtacak şehriyeli tavuk suyu çorba tarifini bizler çok beğendik. Çocuklarınıza bile hazırlayabileceğiniz lezz..

Maceracı _ Hatay 1:12:27

Maceracı _ Hatay

Eşine az rastlanır tatların, sonu gelmez kahkahaların, en güzel sohbetlerin ve elbette yepyenibir şehri tanımanın özlemi içinde misiniz? Eğer cevabınız evet ise bu hafta Maceracı’yı sakın kaçırmayın. Çünkü Maceracı tüm n..

Patatesli Büzgü Börek Tarifi 03:15

Patatesli Büzgü Börek Tarifi

Çabucak yapılan lezzetli patatesli büzgü börek tarifini sizler için paylaşıyoruz. Şık sunumuyla lezzetli patates harcı ile damak lezzeti uygun börek tarifini denemenizi tavsiye ediyoruz. Hazır yufkadan kolayca hazırlayab..

Düğün Çorbası Tarifi 01:39

Düğün Çorbası Tarifi

Bugün sizlere düğün çorbası tarifini paylaşıyoruz. Yedikçe yedirten Sağlıklı ve lezzetli bir çorba tarifi hazırladık. Kaşığı gelen et parçacıklarıyla harika bir çorba, yoğurt ve ve un yumurtanın sarısıyla terbiyelenmiş ..

Margarinsiz Yumuşacık Elmalı Kurabiye Tarifi 02:29

Margarinsiz Yumuşacık Elmalı Kurabiye Tarifi

Hanımlar bugün sizler için margarinsiz kolay ve lezzetli bir elmalı kurabiye tarifi hazırladık. Yumuşacık kurabiye hamurunun içinde elmalı tarçınlı ceviz harikasını bilmeyenimiz çok nadirdir. Çay saatlerin, gün masaların..

Kıymalı Domates Soslu Gnocchi Yapımı 01:33

Kıymalı Domates Soslu Gnocchi Yapımı

Kaç Kişilik: 6-8 kişilik Hazırlama: 1 saat Pişirme: 10dk Kıymalı Domates Soslu Gnocchi İtalyan mutfağının vazgeçilmez tariflerinden biride Gnocchi. Yapımı mantı açmak kadar zahmetli biraz ama tadı bir o kadarda lezzetli...

Mercimek Çorbası Nasıl Yapılır Tarifi 01:42

Mercimek Çorbası Nasıl Yapılır Tarifi

Bugün sizlere muhteşem bir kış çorbası tarifi paylaşıyoruz. Kırmızı mercimek ile domates salçası ile lezzetli görünüşüyle ezogelin çorba tarifinin o leziz tadını bilmeyen varsa diye sizlerle paylaşmak istedik. Gaziantep'..

Etli Kesme Hamur Çorbası 02:11

Etli Kesme Hamur Çorbası

Et suyu ile besleyici hem de çok lezzetli bir çorba yapmaya ne dersiniz? Bugün sizlere etli kesme hamur çorbası tarifi ile karşısındayız. Et parçalarının ve minik hamur parçalarıyla lezzetli at sulu çorba tarifimizi sizl..

'Soğukta Yapamazsın' Dediler, Şimdi Paraya Para Demiyor 05:35

'Soğukta Yapamazsın' Dediler, Şimdi Paraya Para Demiyor

Sivas'ın Yıldızeli ilçesine bağlı Kalın köyünde bin 500 dönüm araziye Ayçiçeği eken Ali Çetin 'Sivas'ın soğuk havasında yapamazsın' sözlerine aldırış etmeden yaptığı işten yılda yaklaşık 2 milyon lira gelir elde ediyo İl..

Makarna Tarifi 03:05

Makarna Tarifi

Makarna Tarifi ve Malzemeler : 1 paket makarna istediğiniz gibi makarna şekillerini kullanabilirsiniz (haşlayıp suyunu süzün) Yarım kilo doğranmış tavuk göğsü 1 tane kuru soğan Yeşil kırmızı sarı biber (paprika) tombul o..

Soslu Biftek Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri 01:35

Soslu Biftek Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

Kırmızı etin vücudumuz için sağlık açısından çok faydalı vitamin ve besinlerle zengin olduğunu bilsek de bir eti pişirirken yumuşacık olması, etin kurumaması için tarifimizi bire bir hazırladık. Tavada ilk önce kızartıla..

El Açması Tadında Ispanaklı Börek Tarifi 02:22

El Açması Tadında Ispanaklı Börek Tarifi

Hanımlar bugün sizlere el açması tadında lezzetli bir börek tarifi paylaşıyoruz. Hazır yufkadan kolayca hazırlayabileceğiniz sirkeli ıspanaklı börek tarifimizi sizlerde çok beğeneceksiniz. Çıtır çıtır, yufkanın arasındak..

Yumuşacık Portakallı Kek Tarifi 01:36

Yumuşacık Portakallı Kek Tarifi

Çay saatlerin vazgeçilmez lezzetli, yumuşacık kek tarifini kim sevmez ki? Kış ayları geldiğinde genelde yapılan kek tariflerinden bir tanesi olan portakallı kek. Mevsimi gelmişken miss gibi kek tarifi yapmazsak olmazdı. ..

Ayvalık Tostu Meydan Okuması, Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Ayvalık Tostu Tarifi 09:14

Ayvalık Tostu Meydan Okuması, Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Ayvalık Tost

2 dilim Ayvalık Tostu Ekmeği 5 ince dilim sucuk 3 dilim salam 10-12 ince dilim İzmir Tulumu 2 tane kornişon turşu 2 tane biber turşusu 3 tatlı kaşığı garnitür 2 çorba kaşığı Mayonez 1 çay kaşığı Tereyağı Tuz Karabiber Pu..

3 Gurme Yumurta Tarifi ( Pofidik, Mantarlı Çıtırtılı ve Simitli ) 16:30

3 Gurme Yumurta Tarifi ( Pofidik, Mantarlı Çıtırtılı ve Simitli )

Sucuklu Hellimli Pofidik Yumurta 6 yumurta 2 dolu çorba kaşığı labne ½ kalıp hellim 2/3 minik kangal sucuk 5-6 tane kuru domates 2 dal taze soğan 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Fırını 180 derecede altlı üstlü ve..

Evde Sarımsaklı Tuz Yapımı 08:50

Evde Sarımsaklı Tuz Yapımı

1 kase deniz tuzu ½ kase soyulmuş sarımsak Mutfak doğrayıcısına yarım kase soyulmuş sarımsak ve 1 kase deniz tuzunu biraz sarımsak biraz tuz dökerek karışık şekilde koyun. Sarımsak oranını daha az isterseniz 1/3 kase ko..

Kıymalı Makarna Tarifi 12:12

Kıymalı Makarna Tarifi

Yarım paket spagetti 250 gr dana döş çift çekim kıyma 2 adet soğan 15 dal maydanoz Yarım kavanoz domates püresi(200gr) 1,5 tatlı kaşığı tuz 1,5 tatlı kaşığı karabiber 1,5 tatlı kaşığı pul biber 1 dolu tatlı kaşığı tereya..

Piyano Kek Tarifi 03:09

Piyano Kek Tarifi

MALZEMELER Kek için; 2 yumurta, 1 çay bardağı şeker, 1 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı süt, 1,5 su bardağı un, 2 yemek kaşığı kakao, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, Keki ıslatmak için 1 çay bardağı süt. Krema..

Portakallı Haşhaşlı Kek Tarifi  Çikolata Soslu Kek Yapımı 05:25

Portakallı Haşhaşlı Kek Tarifi Çikolata Soslu Kek Yapımı

Yerken çıtır çıtır ağza gelen haşhaş ve üzerine çikolata sosu dökülmüş portakal kabuklarıyla lezzetlendirilmiş nefis bir haşhaş kek tarifi ile bugün sizin o daha sonra yaparım diye kaydettiğiniz kekler arasına girecek bi..

Mayasız Sütlü Çiçek Poğaça Tarifi  Bayatlamayan Patatesli Poğaça 05:13

Mayasız Sütlü Çiçek Poğaça Tarifi Bayatlamayan Patatesli Poğaça

Bu harika görünümlü patatesli çiçek şeklinde ki poğaçaları kesinlikle çok seveceksiniz. Kolay kolay bayatlamayan bu sütlü poğaça tarifini öğrenmek için tek yapmanız gerek detaylı tarifimizi izlemek ve işe koyulmak. Biz n..

Alman Pastası ve Donut için Vanilyalı Pasta Kreması Tarifi 02:14

Alman Pastası ve Donut için Vanilyalı Pasta Kreması Tarifi

Bu iki ünlü pasta tarifi için sizlere leziz bir vanilya krema hazırladık! İçinde krem şanti bulunan bu krema o kadar lezzetli ki içine girdiği her şeye lezzet katıyor. İster alman pastası ister donut yapacak olun bu lezi..

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata  Rus Salatası Tarifi 03:00

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata Rus Salatası Tarifi

Sizlere bu videomuzda leziz bir Rus salatası tarifi diğer adıyla Amerikan salatası nasıl yapılır detaylı olarak anlatayacağız. Bu leziz salata tarifini yapmak çok kolay. Aslında Amerikan salatası içinde bulunun aşırı mik..

İstiridye Mantar Sote Tarifi  Sote Nasıl Yapılır 02:24

İstiridye Mantar Sote Tarifi Sote Nasıl Yapılır

Mantar sote nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı çok kolay ve nefis bir tada sahip olan istiridye mantarları zeytinyağı ile soteliyoruz. Genellikle mantar sote tavukla yapılıyor. Fakat bizim tar..

Meyveli Pastacı Kreması Tarifi  Yaş Pasta Kreması 02:10

Meyveli Pastacı Kreması Tarifi Yaş Pasta Kreması

Bu videoda sizlere frambuazlı pasta kreması hazırladık. Fakat bu pasta kremasını sade,çilekli veya istediğiniz herhangi bir meyve ile yapabilirisiniz. Tek yapmanız gereken kremaya son aşamada frambuaz yerine istediğiniz ..

Zeytinyağlı Pırasa Kavurması Sağlıklı Diyet Yemeği Tarifi 03:04

Zeytinyağlı Pırasa Kavurması Sağlıklı Diyet Yemeği Tarifi

Sizlerle uzun süredir çok sağlıklı bir yemek olan pırasa kavurması tarifini paylaşmak istiyorduk. Hem diyet yemeği hemde lezzetli olan sayılı yemeklerden birisi olan zeytinyağlı pırasa kavurması nasıl yapılır öğrenemek i..

Çikolatalı Tart Tarifi 04:21

Çikolatalı Tart Tarifi

Malzemeler:Tabanı için; 20 adet petit beurre bisküvi, 2 tepeleme yemek kaşığı tereyağ, 1 tepeleme yemek kaşığı kakao. Üzeri için; 200 gr Çikolata (damak zevkinize göre bitter veya sütlü olabilir), 100 gr tereyağ, 3 yemek..

Pratik Peynirli Pide Tarifi 04:45

Pratik Peynirli Pide Tarifi

Malzemeler: 1 adet baget ekmek, 200 g eriyebilen türde bir peynir, 5 dilim pastırma, 1/2 çay bardağı zeytinyağ, 1/2 su bardağı domates rendesi, 3 diş sarımsak. Genellikle Tarifi olan yemeklerin videosunu çekiyorum, ama ..

Muzlu Rulo Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi Pasta Nasıl Yapılır 05:04

Muzlu Rulo Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi Pasta Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlerle muzlu rulo pasta nasıl yapılır onu paylaştık. Videoyu izleyip kolayca harika bir muzlu rulo pasta yapabilirsiniz. Çocuklar harika bir kış meyvesi olan muzu çok sever. Onlara bugün güzel bir sürpriz..

Sütsüz Pratik Mozaik Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri 03:15

Sütsüz Pratik Mozaik Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler için çok pratik ve gerçekten çok lezzetli olan sütsüz mozaik pasta tarifi videosu hazırladık. Tadını tarif etmek gerekirse; yoğun bir kıvamı var ve çok lezzetli. Ancak çok tatlı değil yani şeke..