#Lezzetli tarifler

Bulgur Pilavı Tarifi 03:13

Bulgur Pilavı Tarifi

Malzemeler 1 su bardağı Bulgur, 1 adet soğan, 3 adet yeşil biber, 1 adet orta boy domates, 3 yemek kaşığı sıvıyağ, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı toz biber, 2 su bardağı sıcak su, Tuz. Bulgur pilavının..

Fırında Mantarlı Tavuk Tarifi - Yemek Tarifleri 02:41

Fırında Mantarlı Tavuk Tarifi - Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri denince Türk mutfağında en lezzetli ve geleneksel yemeklerimizden olan karnıyarık tarifi videosu hazırladık sizler için. Fırında karnıyarık nasıl yapılır ve malzemeleri tam ölçülü nedir tüm detayları aşam..

Aksekili Kadınlardan İmece Usulü Erişte 08:20

Aksekili Kadınlardan İmece Usulü Erişte

Antalya’nın Akseki ilçesinde yaşayan kadınlar, sofraların vazgeçilmez yemeklerinden olan erişteyi keserek kışa hazırlık yapmaya başladı. Mahallede komşuları ile bir araya gelen kadınlar, imece usulü özenle kestikleri eri..

İngiliz Keki Tarifi 02:40

İngiliz Keki Tarifi

İngiliz Keki Tarifi..

Davetsiz Misafir _ Adıyaman 1:20:17

Davetsiz Misafir _ Adıyaman

Adıyaman’a konuk olan Turgay Başyayla, Adıyaman’ın birbirinden güzel lezzetlerinin ve türkülerinin izini sürüyor. İlk olarak yöre esnafından Adıyaman tavasının yapımını öğrenen Davetsiz Misafir, türküler eşliğinde yenile..

5 Dakikada Bulgur Köftesi(Fellah Köfte) 04:13

5 Dakikada Bulgur Köftesi(Fellah Köfte)

Beş çayları için de kısa sürede hazırlayacağınız kolay ve pratik yapımıyla fellah köftesi yapımını videomuzda izleyebilirsiniz.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen unutmayın,iyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.197 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maya Maskesinin Mucizesi 05:01

Maya Maskesinin Mucizesi

Güzel bir cilt için önemli ve pratik tarifler veren Şems Arslan, herkesin evde rahatlıkla yapabileceği mucizevi bir formülü de seyirci ile paylaştı...

  • SAGLIK tarafından
  • 960 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Değişik Şekil de Yumurta Nasıl Yapılır 06:46

Değişik Şekil de Yumurta Nasıl Yapılır

Farklı tarifler için kanalıma abone olun.İyi seyirler...

Nurselle Evin Tadı 6.Bölüm Fragmanı 00:56

Nurselle Evin Tadı 6.Bölüm Fragmanı

Nursel, Edirne'den ünlü şefleri ağırlıyor; Trakya'nın en güzel yemekleri yapılıyor! Enfes lezzetler ve pratik tarifler sizi bekliyor!..

  • ANKA tarafından
  • 716 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nurselle Evin Tadı 12.Bölüm Fragmanı 00:48

Nurselle Evin Tadı 12.Bölüm Fragmanı

Nursel'le Evin Tadı 12. Bölüm Fragmanı yayında! Nursel 21 günlük egzersiz programına başlıyor; mide doktoru çok özel tarifler yapıyor!..

  • ANKA tarafından
  • 1.175 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nurselle Evin Tadı 17.Bölüm Fragmanı 00:46

Nurselle Evin Tadı 17.Bölüm Fragmanı

Nursel'le Evin Tadı 17. Bölüm Fragmanı yayında! Ayhan Ercan sindirime iyi gelen tarifler veriyor; Hande Akın insan ilişkilerini değerlendiriyor!..

  • ANKA tarafından
  • 650 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mesir Macunu Tarifi - Aslı İnandık 02:10

Mesir Macunu Tarifi - Aslı İnandık

Aslı İnandık'tan mükemmel tarifler dinliyoruz.Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mantar Yemenin Faydaları Nelerdir 05:56

Mantar Yemenin Faydaları Nelerdir

İşte sizlere mantarla ilgili birbirinden güzel ve leziz tarifler....

  • NABIZ tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Domates Soslu Makarna Domatesli Makarna Tarifi 03:59

Domates Soslu Makarna Domatesli Makarna Tarifi

MALZEMELER Yarım kilo Makarna 3 Domates 3 Diş Sarımsak 1 Yemek kaşığı Tereyağ 2 Yemek kaşığı Zeytinyağı 1 Çay kaşığı Pul biber Yarım çay kaşığı Kimyon 1 Çay kaşığı Nane Yarım çay kaşığı Karabiber..

Hazır Yufkadan Ispanaklı Gözleme Tarifi 02:54

Hazır Yufkadan Ispanaklı Gözleme Tarifi

Kahvaltılık tarifler içinde en çok sevilenlerinden olan gözleme tarifi için evde tapımı çok kolay ve pratik bir video hazırladık. Hazır yufkadan ıspanaklı gözleme tarifi yapımı videosu ile adım adım her aşamasını uygulay..

Patatesli Kahvaltılık Börek Tarifi 02:59

Patatesli Kahvaltılık Börek Tarifi

Kahvaltılık tarifler için tok tutan ve nefis birşeyler arayanlara patatesli kahvaltılık börek tarifi videosu hazırladık. Yapımı da kolay olan patatesli kahvaltılık tarifi için malzeme listesi de oldukça azdır...

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu 73.Bölüm _Balıkesir_ 50:42

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu 73.Bölüm _Balıkesir_

Davetsiz Misafir, Turgay Başyayla'nın keyifli sunumuyla bu hafta Türkiye'nin en çok adasını bünyesinde barındıran şehri olan Balıkesir'den ekrana geliyor. Davetsiz Misafir Balıkesir'de ilk olarak dillere destan Çavuşoğl..

Şırdan - mumbar - karın dolması - şırdan dolması - mumbar dolması - Adana 01 - Kebap tarifleri 13:54

Şırdan - mumbar - karın dolması - şırdan dolması - mumbar dolması - Ad

Şırdan, midenin bir bölümüdür. Aynı zamanda sakatat yemeklerinden mumbar ve kokoreç gibi, Adana'da sıkça tüketilen ve Adana'nın yöresel nitelikteki yiyeceğidir. Şırdan olarak anılsa da asıl adı şırdan dolmasıdır . Bu do..

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor 03:56

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor

Dijital devrim, mutfak robotu kavramına da yeni bir boyut getirdi. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Kolombiya Üniversitesi’nden bir grup mühendis, üç boyutlu yazıcıları mutfağa taşıdı. Örneğin şekli bilgisayarda tasarl..

Yüzdeki Kılcal Damarlara Çözüm 07:42

Yüzdeki Kılcal Damarlara Çözüm

Gençliğimizdeki elastikli , lekesiz ve pürüzsüz cilt yerine kırışmış , lekelenmiş, kılcal damarlar belirginleşmiş bir yüz cildi ile karşı karşıya kalmak kadar insanı kötü hisseden bir durum olamaz. Yüzdeki kırışıklıklar..

  • Kadınca tarafından
  • 1.315 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rus Salatası - Makarna Salatası 01:54

Rus Salatası - Makarna Salatası

Hepimizin severek tükettiği yapımıyla oldukça kolay ve doyurucu olan makarna salatasının malzemelerini eksiltebilir veya çoğaltabilirsiniz. Yeşil zeytin, haşlanmış sosis, ton balığı ve dereotu gibi malzemeleri ekleyebili..

Tavada Kol Böreği Tarifi Pratik Ispanaklı Börek 03:16

Tavada Kol Böreği Tarifi Pratik Ispanaklı Börek

Son zamanlarda sizlerden de gelen talep üzerine tavada pratik bir şekilde yapabileceğiniz tarifler paylaşmaya dikkat ediyoruz. Bu videomuz da da kış mevsiminin en sevilen sebzelerinden olan ıspanağı kullanarak güzel bir ..

Kayseri Tepsi Mantısı Tarifi 03:20

Kayseri Tepsi Mantısı Tarifi

Bu videoda Kayseri tepsi mantısı nasıl yapılır? izleyebilirsiniz. Yöresel tarifleri sevenlerin, farklı mantı tariflerini merak edenlerin, yöresel tepsi mantısı tarifi arayanların bu videoyu izlemesini tavsiye ederim. Tep..

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi 02:42

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi

Hazır yufkadan kolay ve leziz tarifler hazırlamak isteyenler için güzel bir tavuklu şiş mantısı tarifi hazırladık ve sizlerle paylaşıyoruz. Soslanan tavuklar ile şişe sarılan kızarmış çıtır yufkaların üzerindeki baharatı..

Tavuklu Yufka Sarması Tarifi 01:50

Tavuklu Yufka Sarması Tarifi

Bugün yufkadan leziz tavuklu sarma tarifini sizler için paylaşıyoruz. Çıtır yufkasının arasındaki tavukları ve üzerine dökülen yoğurt ile muhteşem lezzetine doyamayacağınız bir tarif. Kolay hazırlanışı ve lezzeti ile mis..

Panna Cotta Tarifi Vişne Soslu Sütlü İtalyan Tatlısı 04:03

Panna Cotta Tarifi Vişne Soslu Sütlü İtalyan Tatlısı

Bugün sizlere süt kreması ile yapılan nefis bir italyan tatlısı tarifi vereceğiz. Evet tabiki panna cotta yapımı gayet pratik olan fakat vakit alan bu tatlıyı çok seveceksiniz. Sevgililer gününde veya özel günlerinizde y..

Brokoli Mücver Tarifi 02:34

Brokoli Mücver Tarifi

MALZEMELER 500 g kalın sapları ayıklanmış brokoli çiçeği, 1 büyük yumurta, 2 tepeleme yemek kaşığı un, 1 tepeleme yemek kaşığı parmesan veya kaşar rendesi (ince rendelenmiş), Tuz, Karabiber, Kızartmak için 4 yemek kaşığ..

Tahinli Cevizli Kuru Baklava Tarifi  Hazır Yufkayla Rulo Baklava Kurabiyesi 03:49

Tahinli Cevizli Kuru Baklava Tarifi Hazır Yufkayla Rulo Baklava Kurab

Üzerine şerbet dökülmeden hazırlanan tahinli kuru baklava yapmayı denediniz mi ? Bu harika lezzete sahip baklavayı yapmak için hazır yufka kullanacağız. Aynı normal baklava yapar gibi hazır yufka katları arasına tereyağı..

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi 03:19

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi

Sebze yemekleri içinde belki en bilinenlerden birisi içinde bulgur ve pirinç bulunan nefis ıspanak yemeği tarifi. Bazıları bu harika ve besleyici sebze yemeğini kıymalı olarakta yapıyor fakat biz ev yemeği tarifleri olar..

Yeşil Mercimekli Büzgülü Midye Börek Tarifi  Pileli Börek 04:10

Yeşil Mercimekli Büzgülü Midye Börek Tarifi Pileli Börek

Kırmızı et yerine tercih edilecebilecek harika bir tat olan yeşil mercimeği mutlaka bu midye börek tarifinde denemelisiniz. Aslında bakarsanız yeşil mercimek soğanla kavrulduğunda lezzet olarak aynı kıymaya benziyor. Ayn..