#Liman turuncu müzik dinle

Çağla - Saz mı Caz mı 03:25

Çağla - Saz mı Caz mı

Çağla - Saz mı Caz mı Müzik Dinle..

Irmak Arıcı - Gece Gibi Gönlün 02:56

Irmak Arıcı - Gece Gibi Gönlün

Irmak Arıcı - Gece Gibi Gönlün Müzik Dinle Şarkı Sözleri Elimde olsa sesine sarılırdım En gizli şahidim, senin vicdanındır. Nefesimdin, bana el oldun. Ellerin oldun, ellerin oldun.. Bedenim olmuş ayaz, ruhum yerinde ..

Berna Tan - Kına 04:24

Berna Tan - Kına

Berna Tan - Kına Müzik Dinle..

Serdar Ayyıldız Feat. Seren Uzun - Pulim 03:44

Serdar Ayyıldız Feat. Seren Uzun - Pulim

Serdar Ayyıldız Feat. Seren Uzun - Pulim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kar yağiyi tepeden Yel vuruyi kapiden Gitti de benim pulim Göremedim tipiden oyy Oyy duman kara duman Al beni dağdan aşağaa Ay buluta girince Yarin ..

İrem Derici - Acemi Balık 04:09

İrem Derici - Acemi Balık

İrem Derici - Acemi Balık Müzik Dinle Şarkı sözleri Beni kalbimden vuranlar varya Sürüne sürüne sürüne kapımı çalacak Karşıma geçip kıs kıs gülenler var ya Kapanıp önümde diz çöküp ağlayacak Eder miyim, eder miyim Del..

Aleyna Tilki - Nasılsın Aşkta 02:58

Aleyna Tilki - Nasılsın Aşkta

Aleyna Tilki - Nasılsın Aşkta Müzik Dinle Şarkı sözleri Bu nasıl aşk Bu nasıl yaz Bu nasıl bir heyecan Eskidendi kalbim transparan Dipteydim, koyuydum, soğuktum yani ben Isındı kalbim senleyken Kimseye sorma Aşkla a..

Gamze Ökten  - Anlamıyosun ( Remix ) 04:06

Gamze Ökten - Anlamıyosun ( Remix )

Gamze Ökten - Anlamıyosun ( Remix ) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kim anlar halimi Sen de anlamazsan halim yaş Kim özlerki beni Sen özlemezsen ben derdimden ayyaş Geçmesin zaman Olmasın sabah Doğmasın güneş Dönmesin Dünya..

Son Feci Bisiklet - Bu Kız 02:55

Son Feci Bisiklet - Bu Kız

Son Feci Bisiklet - Bu Kız Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bu kız beni sever Bu kız beni öldürür Bu kız bana güzel hayaller gördürür Bu kız beni tutar Ve kendine çeker Bu kızla bana bir oda bir yatak bi kütüphane yeter Bell..

Burcu Güneş - Ufo 03:28

Burcu Güneş - Ufo

Burcu Güneş - Ufo Müzik Dinle Şarkı sözleri Atlamadan önce durup Denizin dibine bakılmaz mı? Dibe çakılır mıyız hesabı Ya akarsın bu hızla ya akmaz durursun bir kenarda Yüksek voltaj çarpılırsın aman dikkat!. Yı..

Sibel Can - Vallahi Yalan 03:24

Sibel Can - Vallahi Yalan

Sibel Can - Vallahi Yalan Müzik Dinle Şarkı Sözleri Canım çok özlüyormuş Bensiz çok üşüyormuş Gözüne uyku girmiyormuş Vallahi yalan Bir daha kadrimi bilicem Elleri güldürmeyicem Dedim de dinlemedin ki Vefasız niye b..

Kutsi & Zara - Aşıklar Şehri 03:54

Kutsi & Zara - Aşıklar Şehri

Kutsi & Zara - Aşıklar Şehri Müzik Dinle..

Umut Timur - Oyna  03:18

Umut Timur - Oyna

Umut Timur Oyna Müzik Dinle..

Berkay - Ayrılmam 03:37

Berkay - Ayrılmam

Berkay - Ayrılmam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sona ermekte gün yine seninle Akşamlar böyledir hep sessiz Eşyalar başka yerde ben bir yerde Gölgen dolaşır gibi sanki peşimde Işıkları yakın nedir bu his Yokluğunda sen ..

Bilal SONSES - Derdime Dermanım (Akustik) 02:52

Bilal SONSES - Derdime Dermanım (Akustik)

Bilal SONSES - Derdime Dermanım (Akustik) Müzik Dinle..

Hande Yener Ft. Serdar Ortaç  -  İki Deli 04:32

Hande Yener Ft. Serdar Ortaç - İki Deli

Hande Yener Ft. Serdar Ortaç - İki Deli Müzik Dinle..

Hande Yener - Benden Sonra 03:22

Hande Yener - Benden Sonra

Hande Yener - Benden Sonra Müzik Dinle..

Emre Kaya - Nasıl Diye Sorma 03:01

Emre Kaya - Nasıl Diye Sorma

Emre Kaya - Nasıl Diye Sorma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Söylediği yalanlar Tersine konuşmalar Hiç çıkmıyo aklımdan Malesef kafamda Cevapsız bi çok soru var En zoruda ihanet Kalpte adı felaket Unut beni devam et D..

Gülşen - Bir İhtimal Biliyorum 03:35

Gülşen - Bir İhtimal Biliyorum

Gülşen - Bir İhtimal Biliyorum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gözyaşım kurak, bu son durak İndim yürüyorum… Harcayıp attın, sen bizi sattın İnanamıyorum Nasıl bir yalan, koynumda yılan mı Besledim yani? Ölümü şaka sanmışs..

Göksel - Hiç Yok 04:10

Göksel - Hiç Yok

Göksel - Hiç Yok Müzik Dinle Şarkı Sözleri: Muhteşemdi gözümden düşüşün Son masum parçamı çaldın gördüm Ağlıyordum kahkahalarla güldüm Aslında ben bunu biliyordum Acı da yok gözyaşı da Kaybedecek bi’ şey kalmadıysa Al..

Bilal SONSES - İnat Keçi 03:28

Bilal SONSES - İnat Keçi

Bilal SONSES - İnat Keçi Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gitsen de geleceğim hep, ölürüm inan bitti diyeceğime Ben adında ki bir heceyim hep, bir gündüzüm bir geceyim hep Hiç inanmadım biteceğine, beni böylesi uçuruma iteceğ..

Velet - Hara Lo 02:45

Velet - Hara Lo

Velet - Hara Lo Müzik Dinle Şarkı Sözleri [Verse 1] Benden adam olmazmış Dediler, dediler, dediklerini yediler Yediği kaba tüküren kadının Tabağından yemedim diye bana deli dediler Ezdiler, gururumu yediler Doymadıl..

Fettah Can - Kalakaldın mı 03:05

Fettah Can - Kalakaldın mı

Fettah Can - Kalakaldın mı Müzik Dinle , Şarkı Sözleri Elimden gelen bu Ardına koymayanlardanım Baktığın yerde değil Bakmadıklarındayım Yalnızca bir an meselesi Aklının ücrasıyım Dön demek hakkım sandığın değil yandığı..

Aydın Kurtoğlu - Söz 03:49

Aydın Kurtoğlu - Söz

Aydın Kurtoğlu - Söz Müzik Dinle Şarkı Sözleri Geliyor haberlerin İhanet zaferlerin O senin günah gözlerin Kimin kalbine değdi Dilimin duaları Tek senin nöbetçindi Gönlümün sevda sancısı Adın elveda şimdi Bir hazin s..

Demet Akalın Feat . Emrah Karaduman - Ses Kes  02:45

Demet Akalın Feat . Emrah Karaduman - Ses Kes

Demet Akalın Feat Emrah Karaduman Ses Kes Müzik Dinle Şarkı Sözleri Benden nefret ediyormuşsun Benim de buna vaktim olsa Tamam uzaktan kusursuzsun Yakından lüzumsuz oysa İki yüzü vardı, bi kalbi yoktu, Kırıklarımı ..

Velet - Çatla 02:17

Velet - Çatla

Velet - Çatla Müzik Dinle Şarkı Sözleri Elim avucuma sığmıyo ki bu derdim İnadına inadına yaşarım İnadına da yaparım, yapıp bidaha yanarım Sıfırım ben, noktayı da ben koyarım Zorla, şeytanla meleği de bi arada, tutma Y..

Umut Timur  - Vermedin Ft. Mrc 04:00

Umut Timur - Vermedin Ft. Mrc

Umut Timur - Vermedin Ft. Mrc Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbimi alıp vermedin geri vermedin geri vermedin Kalbimi alıp gelmedin geri gelmedin geri gelmedin Kafamı kaldı bende saçmaladım yine seni görünce e akıl bıra..

Mustafa Sandal - Gel Bana 03:00

Mustafa Sandal - Gel Bana

Mustafa Sandal - Gel Bana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Oldu bi kere kalp uydu sana Ne dersen de vazgeçmem artık Gel Bana… Gel Bana… İçimde bi tutku, sürekli bir kurgu Bakınca görünce görüyorum senle hayatı Gel Bana… Ge..

Elif Kaya - Bir Bilebilsen 03:39

Elif Kaya - Bir Bilebilsen

Elif Kaya - Bir Bilebilsen Müzik Dinle..

Kürşat Zengin - Kalp Yolu 04:25

Kürşat Zengin - Kalp Yolu

Kürşat Zengin - Kalp Yolu Müzik Dinle..

Ali471 - Hadi Gel Gezelim 02:42

Ali471 - Hadi Gel Gezelim

Ali471 - Hadi Gel Gezelim Müzik Dinle..