#Lionel messiden nefret ediyorsanız bu videoyu İzleyin fikirleriniz kesinlikle değişecektir

Meyve Ve Sebzelerde Kullanabi̇leceği̇ni̇z 25 Tüyo 16:58

Meyve Ve Sebzelerde Kullanabi̇leceği̇ni̇z 25 Tüyo

Mutfakta profesyonel gibi mi hissetmek istiyorsunuz? En sevdiğiniz yemeği çabucak pişirmek mi istiyorsunuz? O zaman bu videoyu izlemenizi tavsiye ederiz! Meyve ve sebzelerin en hızlı şekilde nasıl soyulacağını ve kesilec..

Kadayıflı Muhallebi Tarifi 04:52

Kadayıflı Muhallebi Tarifi

Muhallebi için; . 1 lt süt, . 1 su bardağı un, . 3/4 su bardağı şeker, . 100 ml krema, . 2 parça damla sakızı, . 1 paket şekerli vanilin. Kadayıf için; . 250 g çiğ tel kadayıf, . 1 su bardağı iri çekilmiş fındık, . 1/..

Baloncu Kavgası - Amerikan Dublaj 00:59

Baloncu Kavgası - Amerikan Dublaj

Videonun uzun halini Mustafa Karadeniz balon şakası diye aratıp bulabilirsiniz :) kanalıma abone olmayı videoyu beğenmeyi unutmayın beybiler :)..

  • JET TV tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Deniz Karasu Kolay Kış Makyajı 13:28

Deniz Karasu Kolay Kış Makyajı

Selam kızlarııım, umarım videoyu keyifle izlersiniz..

Özüm Sabay Sivilcelerden 2 Günde Kurtulun İlaçsız 3 Malzemeli Tarif 07:12

Özüm Sabay Sivilcelerden 2 Günde Kurtulun İlaçsız 3 Malzemeli Tarif

Selamlarr! Sivilceler büyüklü küçüklü hepimizin dönemsel dertleri oluyor. Araştırmalarım sonucu sivilceleri yok etmekte etkili üç malzemeyi bir araya getirerek müthiş bi sivilce kurutucu oluşturdum. Bu videoda da bunu si..

Özüm Sabay Diyetsiz Sporsuz Kilo Vermek 10 Adım 08:32

Özüm Sabay Diyetsiz Sporsuz Kilo Vermek 10 Adım

Hepinize seelamlar! :) Kış gelince kilo alanlardan mısınız? Öyleyse bu video tam sizin için. Sizlerle diyet yapmadan kilo vermenizi sağlayacak 10 tüyoyu paylaşıyorum. Hepimiziin fit, sağlıklı olması dileğiyle çok öpüldün..

Fakirlerin Daha Yaratıcı Olduğunu Gösteren Fotoğraflar 04:10

Fakirlerin Daha Yaratıcı Olduğunu Gösteren Fotoğraflar

Sadece zeki insanların aklına gelebilecek çözümlerden biri. Turkiyedeki toplu taşıma araçlarından sag çıkabilmek icin geliştirilmiş yöntemlerden biri. Bu anneleri tebrik etmek lazım. Ellerini kullanmak yerine zekalarını ..

  • JET TV tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Asena Ermis Kıvırcık Saçlı Kızlar Yapamaz 04:20

Asena Ermis Kıvırcık Saçlı Kızlar Yapamaz

Herkese merhaba, bugün kivircik sacli kizlarin karsilastiklari zorluklar hakkinda konusmak istedim. Umarim videoyu begenmissinizdir. Daha cok video icin ★ABONE★ olmayi ve yorumlarda benim ile iletsime gecmeyi unutmayin..

Özüm Sabay Kivili Peeling Deniyorum Maske Önerileri Parasına Değer Mi? 10:25

Özüm Sabay Kivili Peeling Deniyorum Maske Önerileri Parasına Değer Mi?

Bir süredir Instagram'da gördüğüm ve aşık olduğum kivili şeker peelingini aldım veee ilk kez sizlerle deniyorum. Bu videoda 3 maske önerisi bulacaksınız. Şimdiden iyi seyirler ceylanlarım. Kanalıma ABONE olmayı ve videoy..

Aleyna Atalar Şal Bağlama - 3 Farklı Stil - Hijab Tutorial 06:25

Aleyna Atalar Şal Bağlama - 3 Farklı Stil - Hijab Tutorial

Herkese Merhaba! Bu videoda sizlere üç farklı şal bağlama stili gösterdim.En beğendiğiniz şal bağlama stilini benimle yorumlarda paylaşabilirsiniz. Videoyu beğendiyseniz beğen butonuna tıklamayı ve kanalıma ABONE OLMAYI ..

Deniz Karasu Hızlı Tırnak Uzatma Hileleri 06:27

Deniz Karasu Hızlı Tırnak Uzatma Hileleri

Tırnak videomun ikincisiyle karşınızdayım! Umarım videoyu keyifle izlersiniz hepinizi kocaman öpüyorum!???????? Bu arada GÜLMEME CHALLENGE videomda söylediğim uygulamayı bu videoya ekleyemedim çünkü bu video daha öncede..

Çağla Hangi Ayakkabı Nerede Giyilir Moda Güzellik 08:51

Çağla Hangi Ayakkabı Nerede Giyilir Moda Güzellik

Biliyorum biliyorum hepiniz biliyorsunuz ama ya yeni başlayanlar :) Bu videoyu genç kızlar için çektim. Yeni yeni topuklu ayakkabı giymeye başlayan minnoşlar için. Düğünde ne giyicez? Peki kır düğünüyse? Uzun elbisenin ..

Kılıçdaroğlu Ve Erdoğan'ın Kahkahaya Boğan Videosu 00:30

Kılıçdaroğlu Ve Erdoğan'ın Kahkahaya Boğan Videosu

Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim öncesi yaptığı konuşma Erdoğan'ın miting görüntüleriyle birleştirildi sosyal medyada paylaşım rekorları kıran videoyu hep birlikte izleyelim efenim :)..

  • JET TV tarafından
  • 619 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Özüm Sabay Pratik Kusursuz French Oje Sürme Taktiklerim  French Manicure 06:16

Özüm Sabay Pratik Kusursuz French Oje Sürme Taktiklerim French Manic

French oje bir çoğumuzun favorisi olsa da kendi başımıza yapamayabiliyoruz. Bu videoda sizlere 3 pratik yöntemle kusursuz french yapabilmeyi gösteriyorum. Siz nasıl sürüyorsunuz? Yorum olarak aşağıda benimle paylaşınn! ..

Özüm Sabay Kirpikleri Uzatan Mükemmel Maskaralar 05:00

Özüm Sabay Kirpikleri Uzatan Mükemmel Maskaralar

Sizlere severek kullandığım, kirpiklerimi upuzun yapan hem gündelik hemde özel günlere uygun rimellerimi gösterdimm. Ne kullanıyorsun? sorularınıza cevap niteliğinde olmuştur umarım :) Videoyu beğendiyseniz BEĞEN butonun..

Paranormal Kanlı Havuz Vakası 25:13

Paranormal Kanlı Havuz Vakası

Bir zamanlar bu ev dönemin en görkemli ve zengin ailesinin yaşadığı bir konakmış. Bir vakit yaşlı bir adam bu köye gelerek hane hane dolaşmış, insanlardan: kızım açım, ekmek verir misin?, oğlum çok susadım, bir bardak s..

  • JET TV tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Kızıl Tepede Bir Gece Geçirdik 44:50

Paranormal Olaylar Kızıl Tepede Bir Gece Geçirdik

Diğer vakalarımız gibi, bu vakayıda Instagram üzerinden bizlere ulaşarak bildiren birisinin, babasının köyüne gidiyoruz.Rakım 2000+ metreden fazla, rüzgar yoğunluğu çok sert. Köy yıllar önce yaşanan bazı olaylar yüzünden..

  • JET TV tarafından
  • 748 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Lubbey Köyünde Bir Gece 57:54

Paranormal Olaylar Lubbey Köyünde Bir Gece

Lübbey, bundan yaklaşık 30 yıl önce, göçle boşalıp, neredeyse tam bir hayalet yere dönüşmüş bir Ege köyü.Lübbey Köyü, alışılagelmiş köylerden değil. 130 haneli, Yörük Türkmen köyü olan Lübbey, “satılık köy”, “terk edilmi..

  • JET TV tarafından
  • 717 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olay Mağarada Bir Gece Geçirdik (Kilise) 44:52

Paranormal Olay Mağarada Bir Gece Geçirdik (Kilise)

Uzun zaman önce, bu topraklar başka diyarlara aitken bu mağara bir kiliseymiş.O kadar ihtişamlı ve görkemliymiş ki zamanında, insanlar burada bağışlar yapar, kendilerini dinlerine adarlarmış. Fakat asırlar geçtikçe, bura..

  • JET TV tarafından
  • 959 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Mezarlıkta Bir Gece Geçirdik 40:53

Paranormal Olaylar Mezarlıkta Bir Gece Geçirdik

Yine sizin istediğiniz bir video ile karşınızdayız. Biz çekerken çok gerildik, umarım siz çok gerilmezsiniz. Bu arada videonun sonunda kameraman arkadaşımız Sinan sakatlandığı için videoyu bitirmek zorunda kaldık iyi sey..

  • JET TV tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Merve Özkaynak İlginç Makyaj Malzemelerini Denedim 13:33

Merve Özkaynak İlginç Makyaj Malzemelerini Denedim

Birbirinden enteresan makyaj malzemelerini denediğim yeni ve ilginç ürünlerin yer aldığı serinin ikinci videosunu hazırladım. Çok güzel ve faydalı yeni ürünler keşfetmiş oldum. Umarım sizlerde videoyu keyifle izler ve fa..

Duygu Özaslan Arap Tarzı Makyaj 15:46

Duygu Özaslan Arap Tarzı Makyaj

Kore makyajı videosundan sonra Arap tarzı makyaj yapmamı çok isteyen olmuştu. Özellikle Katar'da gördüğüm inanılmaz göz makyajlı kadınlardan sonra bu videoyu daha da fazla yapmak istedim. Bu tarz farklı ve ağır makyajlar..

Paranormal Terk Edilmiş Ev Dul Hatun Vakası 22:44

Paranormal Terk Edilmiş Ev Dul Hatun Vakası

Bu olay beni diğer vakalardan çok daha fazla etkiledi. Kapalak kızı, mezarlıkta bir gece veya çektiğimiz diğer paranormal olan olayların yaşandığı yerler... Bu olay başka.Bu sefer yolumuz Samsun ile Ordu sınırını bağlaya..

  • JET TV tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Perili Köşkte Bir Gece Geçirdik 52:09

Paranormal Olaylar Perili Köşkte Bir Gece Geçirdik

1. dünya savaşı zamanında, Osmanlı ordusunda görevli Alman Generale ait bu çiftlik'de yaşanan tuhaf olayları incelemek üzere yola koyulduk.Eskiden savaş sığınağı olarak tasarlanan bir yerin içi su dolmuş, zaman zaman alk..

  • JET TV tarafından
  • 638 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Duygu Özaslan Jaclyn Hill'in Makyajını Yapmaya Çalıştım 15:15

Duygu Özaslan Jaclyn Hill'in Makyajını Yapmaya Çalıştım

Çok uzun zamandır severek takip ettiğim Nikkietutorials'ın makyajını yapmaya çalıştığım videoyu beğenmiş ve de bu formatta daha fazla video görmek istediğinizi söylemiştiniz...

Paranormal Olaylar Ouıja İle Ruh Çağırma Seansı 35:50

Paranormal Olaylar Ouıja İle Ruh Çağırma Seansı

Bilinen en eski Ouija tablaları 1200 ve 540 yıllarına dayanır.Bir çok farklı kültür ve dinde çeşitli şekil ve modellerde ouija mevcuttur.Bunların bir çoğu ölen bir ruh ile iletişime geçmek için veya Cinler gibi varlıklar..

  • JET TV tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çernobil Terk Edilmiş Sovyet Hastanesi 38:38

Çernobil Terk Edilmiş Sovyet Hastanesi

Çernobil faciası yaşandıktan sonra terk edilmiş bir hastane.Fakat bildiğiniz sıradan hastanelerden değil...Burası Sovyet Rusya (SSCB) döneminde yapılan gizli araştırmalara ve deneylere ev sahipliği yapmış.Yapılan deneyle..

  • JET TV tarafından
  • 1.240 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cansu Yegin Benimle Hazırlanın Ödül Töreni 17:26

Cansu Yegin Benimle Hazırlanın Ödül Töreni

Herkese yeniden merhaba! Yepyeni bir 'Benimle Hazırlanın' videosuyla karşınızdayım! Bu sefer ödül törenine hazırlandım,umarım videoyu beğenmişsinizdir.Benim için biryere giderken sizinle hazırlanmak çok keyifli oluyor!..

Rimel Askına Başörtüsü Kullananların Bilmesi Gereken 10 İpucu 08:52

Rimel Askına Başörtüsü Kullananların Bilmesi Gereken 10 İpucu

Herkese merhabalar bu videomda başörtüsü kullananların hayatını kolaylaştıracağını düşündüğüm 10 maddeden oluşan bu videoyu hazırladım.Hepsi benim çok işime yarayan ve sıklıkla kullandığım yöntemler, eminim içlerinde siz..

Rimel Askına Günlük Makyajım  Sohbet Bir Süredir Neden Yoktum İlişki Kariyer 14:16

Rimel Askına Günlük Makyajım Sohbet Bir Süredir Neden Yoktum İlişki K

Uzun bir aradan sonra neden ortalardan kaybolduğumu anlatyım biraz sohbet edelim birazcık da makyaj yapalım istedim. Buraları çok özlemişim, umarım videoyu beğenirsiniz sizi seviyorum :)..