#Lirik perpara per pare müzik dinle

Hayalperest - Ay Kız | Official Music Audio - #aykız #türkçerap #melankolia 03:07

Hayalperest - Ay Kız | Official Music Audio - #aykız #türkçerap #melan

Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/zjMwJRiT Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için ..

Ahmet Kaya - Ben Gönlümü Sana Verdim 04:51

Ahmet Kaya - Ben Gönlümü Sana Verdim

Ahmet Kaya - Ben Gönlümü Sana Verdim Dinle Şarkı Sözleri Dİnle: Ben gönlümü sana verdim Pare pare yola serdim Vakitsiz bir nara düştüm Gelmedin yar, gelmedin yar. Dağlar dağlar sözüm var sana Duy sesimi, sitemim sana Yo..

  • PengoTV tarafından
  • 6.126 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barkın - Nefeslendim 03:07

Barkın - Nefeslendim

Nefeslendim şarkı sözleri ile Nakarat(1) Dünya ciğerime dolar hava gibi Nefeslendim bir derviş gibi edebim sarhoş gibi,güz gibi gülümser.. Aklım döner ve gider İnsanlar neyi ister? Sabreden neyi çözer? Kaybeden neye..

Rafet El Roman - Yüreğimle Seviyorum 02:19

Rafet El Roman - Yüreğimle Seviyorum

Yalan sevgilim inanma ellere Kapılıp düşlere bana sitem etme Hiç mi hissetmedin ah bendeki yüreği Ben sadece seni hep seni sevdim İnan sevgilim bir ben bilirim Hasret acısı içimde saklı Yaşadığım her şey yüzümde y..

Tripkolic - Gereksizdi Yaşamım 04:13

Tripkolic - Gereksizdi Yaşamım

ömrümden ömrümü aldın yetmedi mi geriye ne kaldı tek bi candı o da senin olsun gereksizdi yaşamım ahhh sevmiştim koymadım engel gözlerde sen varken eller bana uzak olsun benliğim seni özler ömrümden ömrümü aldı..

Kutsi - Zor Olsa Da 04:20

Kutsi - Zor Olsa Da

Ne yaparsan yap umrumda değil Şikayetim var ahh elimde değil Bu kadar mağdur olma sevgilim İntizarım var ahh elimde değil Zor olsa da sana geri dönüyorum Rüyaysa da hayırlara yoruyorum Bu ayrılık yakışmadı biliyor..

Hüsnü Arkan - Tutuşsun 03:36

Hüsnü Arkan - Tutuşsun

Bir garip bülbül öter su başında. Nice gül yansın, nice tutuşsun. Ne böyle sevda gördüm ne böyle yara. Adın unutursam Dicle tutuşsun. Haye haye haye varımsın haye. Viran bahçelerde narımsın haye. Haye haye haye zârım tut..

Levent Yüksel   Yeter Ki Onursuz Olmasın Aşk 04:40

Levent Yüksel Yeter Ki Onursuz Olmasın Aşk

Bak yüreğime bak Ateşimi gör içimi hisset Hadi hazırım; Yeter ki Onursuz Olmasın Aşk Gel sokağıma gel Penceremi aç yatağıma gel Hadi hazırım; Yeter ki Onursuz Olmasın Aşk Ölürüm yoluna ölürüm de yine Boyun eğm..

Hayalperest - Ay Kız | Official Music Audio - #aykız 03:07

Hayalperest - Ay Kız | Official Music Audio - #aykız

Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için bildirimleri açmayı unutmayın. Kanala abone olmak için: @HAYALPERESTOFF..

Olidena S'jena Na 03:50

Olidena S'jena Na

Lyrics Nuk e di pse prap te kerkoja Dhe pse ti me le un te shkoja C'do sekond me ty perjetoja You feel, don't feel me anymore Ja ke nis senin, ja ke nis senin you just wanna play the game se ke lon venin, se ke lon ve..

Samanta ft. 2Ton - Bashk 03:19

Samanta ft. 2Ton - Bashk

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) Po du me tpas Po du me tpas Une po du me tpas vec ty Po du me tdasht Po du me tdasht Une po du me tpas vec ty Po don me mpas Me mpas Ti po don me mpas vec mu Po don me mdasht Me md..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Baustelle - Love 00:56

Baustelle - Love

Şarkı Sözleri Ti ricordi noi Il giorno in cui dicesti Che siamo ragazzi Siamo ragazzi Per quello che vuoi E' troppo presto Amore mio Che buio c'? Che freddo fa Nudi sull'erba Nudi sull'erba Il fumo ce l'ho Coraggio ce l'..

Mehtap Arslan - Saçının Tellerine 03:58

Mehtap Arslan - Saçının Tellerine

Gündüzün yok gecen yok Gözlerin hep yaşlı niye Anlatmak İstersen eğer Çekinme söyle derini Saçının tellerine Beyaz düşüren utansın Eni böyle per perişan Eden murat almasın Çektiklerin yetmedi mi Çilen derdin bitmedi m..

Suits 8. Sezon 4. Bölüm Fragmanı 00:19

Suits 8. Sezon 4. Bölüm Fragmanı

Suits 8. Sezon 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 8 Ağustos Çarşamba Günü USA'da Suits 8x04 Promo/Preview Revenue Per Square Foot Suits Season 8 Episode 4 Promo Suits 8x04 Promo Revenue Per Square Foot (HD) #..

Selim Tekin x Flex - EGO 03:16

Selim Tekin x Flex - EGO

EGO şarkı sözleri ile... Senı bıtıren ego ego Senı kül eden ego ego Ses yok aç echo echo Kaybol hadı kaybol kaybol Kendıne bak adımları say Pıyasa deprem bız fay Selim artık online Bılıyorum rısk var Sokaklarda poli..

Ege Rum Meyhane Şarkıları 01:35

Ege Rum Meyhane Şarkıları

Çilingir sofrasında ekaliyet mutfağının unutulan mezeleri ile Ege, Ada , Osmanlı mutfağını birleştirerek yunan müziği Rebetiko'nun ve nostaljinin lirik ezgileri eşliğinde sunmaktadır...

Cumhuriyet'in Çocukları 29 Ekim'i Coşkuyla Kutladı 02:39

Cumhuriyet'in Çocukları 29 Ekim'i Coşkuyla Kutladı

Cumhuriyet'in Çocukları 29 Ekim'i Coşkuyla Kutladı Bahçeşehir Okulları Cumhuriyetimiz'in 93. Kuruluş yılı şerefine '29 Ekim Cumhuriyet Gençleri Konseri' ile kutladı. Bahçeşehir Okulları Cumhuriyetimiz'in 93. Kuruluş y..

Sagopa Kajmer - Avutsun Bahaneler (Official Video) 05:42

Sagopa Kajmer - Avutsun Bahaneler (Official Video)

LİRİK ( LYRICS) 1.KISIM Kaybetmedim hiçbir zaman dürüstlüğümü ama dürüstlükten çok kaybettim. Ben her şeye kafa tutmadan önce her şey bana kafa tutmuştu ben gördüm. Anladım ya fayda etmiyor bir şey. Engel olamıyorum,dağ..

Mabel Matiz Ft. Sibel Gürsoy - Mendilimde Kırmızım Var 06:03

Mabel Matiz Ft. Sibel Gürsoy - Mendilimde Kırmızım Var

Mabel Matiz Ft. Sibel Gürsoy - Mendilimde Kırmızım Var Dinle Mendilimde Kırmızım Var şarkı sözleri ile Mendilimde kırmızım var Ağladım da görmedin mi Yangın oldum yandım ben yar Su getirdin, sönmedim mi Sayılı günl..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 8.638 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mabel Matiz Feat. Sibel Gürsoy - Mendilimde Kırmızım Var 06:03

Mabel Matiz Feat. Sibel Gürsoy - Mendilimde Kırmızım Var

Mabel Matiz Feat. Sibel Gürsoy - Mendilimde Kırmızım Var Müzik Dinle Şarkı Sözleri Mendilimde kırmızım var Ağladım da görmedin mi Yangın oldum yandım ben yar Su getirdin, sönmedim mi Sayılı günler geçer ah Başa gelmiş..

Lidia Buble - Undeva La Mijloc 03:50

Lidia Buble - Undeva La Mijloc

Lyrics: Ai planul făcut mă ții pe intuneric Nu mă suni nu te sun Iubirea în generic este despre cine-i vinovat mai mult De anul trecut mirajul fericirii Si in pat l am pierdut Stam prada despartirii Înnebunesc în filmul ..

Dj Khaled - It's Secured 04:22

Dj Khaled - It's Secured

I know I said Nas album done We the Best Music! But we got one more to do first Straight up DJ Khaled! 150 stack it all in my Gucci jacket 50 more in the Goyard, it's secured Yah, yah, yah, yah, yah, yah It's secured, ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nurselin Evi 00:53

Nurselin Evi

Nursel'in Evi her Pazartesi olduğu gibi bu Pazartesi de konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Özlem Yüksektepe bugün sizler için etli tart, pancarlı pilav ve fındık pare tatlısı yapımını gösterirken, Diyetisyen Çağatay De..

  • JET TV tarafından
  • 1.202 görüntüleme
  • 7 yıl önce
SEAL Team 1. Sezon 10. Bölüm Fragmanı 00:30

SEAL Team 1. Sezon 10. Bölüm Fragmanı

SEAL Team 1. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 3 Ocak Çarşamba Günü CBS'de SEAL Team 1x10 Promo/Preview Pattern of Life SEAL Team Season 1 Episode 10 Promo SEAL Team 1x10 Promo Pattern of Life (HD) » ..

SEAL Team 1. Sezon 12. Bölüm Fragmanı 00:20

SEAL Team 1. Sezon 12. Bölüm Fragmanı

SEAL Team 1. Sezon 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 17 Ocak Çarşamba Günü CBS'de SEAL Team 1x12 Promo/Preview The Upside Down SEAL Team Season 1 Episode 12 Promo SEAL Team 1x12 Promo The Upside Down (HD) »..

SEAL Team 1. Sezon 13. Bölüm Fragmanı 00:20

SEAL Team 1. Sezon 13. Bölüm Fragmanı

SEAL Team 1. Sezon 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 31 Ocak Çarşamba Günü CBS'de SEAL Team 1x13 Promo/Preview SEAL Team Season 1 Episode 13 Promo SEAL Team 1x13 Promo (HD) » SEAL Team Çarşamba Günleri 9:00pm/..

Seal Team 1. Sezon 14. Bölüm Fragmanı 00:30

Seal Team 1. Sezon 14. Bölüm Fragmanı

Seal Team 1. Sezon 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 28 Şubat Çarşamba Günü CBS'de SEAL Team 1x14 Promo/Preview SEAL Team Season 1 Episode 14 Promo SEAL Team 1x14 Promo (HD) » SEAL Team Çarşamba Günleri Saat 9:..

Seal Team 1. Sezon 15. Bölüm Fragmanı 00:20

Seal Team 1. Sezon 15. Bölüm Fragmanı

Seal Team 1. Sezon 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 7 Mart Çarşamba Günü CBS'de SEAL Team 1x15 Promo/Preview No Man's Land SEAL Team Season 1 Episode 15 Promo SEAL Team 1x15 Promo No Man's Land (HD) » SEAL..

SEAL Team 1. Sezon 16. Bölüm Fragmanı 00:30

SEAL Team 1. Sezon 16. Bölüm Fragmanı

SEAL Team 1. Sezon 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 21 Mart Çarşamba Günü CBS'de SEAL Team 1x16 Promo/Preview Never Get Out of the Boat SEAL Team Season 1 Episode 16 Promo SEAL Team 1x16 Promo Never Get Out ..

Seal Team 1. Sezon 17. Bölüm Fragmanı 00:20

Seal Team 1. Sezon 17. Bölüm Fragmanı

Seal Team 1. Sezon 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 28 Mart Çarşamba Günü CBS'de SEAL Team 1x17 Promo/Preview In Name Only SEAL Team Season 1 Episode 17 Promo SEAL Team 1x17 Promo In Name Only (HD) » SEAL ..