#Liseli genç

Yürek yakan tesadüf! 01:17

Yürek yakan tesadüf!

22 YAŞINDAKİ STAJYER ÖĞRETMEN TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ, OLAY SONRASI YARDIMA KOŞAN AFYONKARAHİSAR AFAD EKİPLERİ BÜYÜK BİR ŞOK YAŞADI. KAZADA ÖLEN GENÇ KIZ GÖREV ARKADAŞLARININ KIZIYDI. ACI HABERİ VERMEK KOLAY O..

Utandıran ''şort'' tartışması! 03:32

Utandıran ''şort'' tartışması!

TÜRKİYE BUGÜN, KADIKÖY'DE, ŞORTLU BİR KIZA YAPILAN TACİZİ KONUŞTU...ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ ŞEBNEM TÜFEKÇİ, BAKIŞLARINDAN RAHATSIZ OLDUĞU BİR ADAMA TEPKİ GÖSTERDİ... AMA AĞZA ALINMAYACAK HAKARETLERE MARUZ KALDI. GENÇ KIZI..

Bozcaada’da Alıkonulan Gazeteci O Anları Anlattı 06:33

Bozcaada’da Alıkonulan Gazeteci O Anları Anlattı

Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde önceki gün Habbele Koyu’ndaki özel bir otelin inşaat faaliyetlerini haber yapmak için bölgeye giden gazetecinin aracının önü kepçelerle kapatılmıştı. Genç gazeteci yaşadığı o anları İHA’y..

Maske çenede, sinirler tepede! 01:29

Maske çenede, sinirler tepede!

İSTANBUL METROSUNDA GENÇ BİR ADAM MASKESİNİ ÇENESİNE İNDİRİNCE TANSİYON YÜKSELDİ. YOLCULAR ÇİLEDEN ÇIKTI. SHOW HABER WHATSAPP İHBAR HATTI'NA GÖNDERİLEN O ANLAR VAR SIRADA.....

Ayazma Plajı'nda dalga faciası 02:30

Ayazma Plajı'nda dalga faciası

TEDBİR, UYARILARI YİNE İŞE YARAMADI, ŞİLE'NİN O MEŞHUR AZGIN SULARI YİNE CAN ALDI... SABAH SAATLERİNDE ÇIKAN ŞİDDETLİ DALGAYA KARŞI KOYAMAYAN 5 GENÇ, DENİZDE KAYBOLDU... AKŞAM SAATLERİNDE İKİSİNDEN ACI HABER GELDİ... DİĞ..

Burak Bulut & Kurtuluş Kuş - Nabız 03:18

Burak Bulut & Kurtuluş Kuş - Nabız

Söz :Burak Bulut, Aykut Açık Müzik : Kurtuluş Kuş, Aykut Açık Aranje : Mustafa Ceceli Mix - Mastering : Koray Püskül Müzik Yönetmeni : Kurtuluş Kuş, Vedat Aygıran Klarnet : Aykut Sütoğlu Ud : Özdemir Güz Back Vokal : Cel..

Kamyonet Kasasını Diskoya Çeviren Yurdum İnsanı 00:40

Kamyonet Kasasını Diskoya Çeviren Yurdum İnsanı

Antalya'da kamyonetin kasasını adeta diskoya çeviren bir grup genç, seyir halinde dans edip eğlendi. Gençlerin bu eğlencesi kimi vatandaşı gülümsetirken kimileri ise trafiği tehlikeye atan eyleme tepki gösterdi. Eğlenmey..

  • PengoTV tarafından
  • 889 görüntüleme
  • 3 yıl önce
''Yaz cezamı'' 01:36

''Yaz cezamı''

MASKESİ YOKTU, ÜSTELİK BU DURUM UMRUNDA BİLE DEĞİLDİ, GENÇ KADIN MASKE TAKMAKTANSA ''CEZA KESİN'' DEYİP DURDU. SONUNDA DA İSTEDİĞİ GİBİ OLDU...

Sel gitti, çamur kaldı 02:13

Sel gitti, çamur kaldı

GENÇ KARI KOCA BİR ANDA DİZİNE KADAR SUYA BATTI. NE YAPSALAR OLMADI. ONLAR DA YAKINLARINI ARADI... HELALLİK ALDI. TAM UMUTLARININ TÜKENDİĞİ ANDA BİR İP İKİSİNİN DE HAYATINI KURTARDI. SELİN VURDUĞU ARTVİN'DEN GELEN GÖRÜNT..

Onur Alp Eker arı sokması yüzünden ölmüş! 02:01

Onur Alp Eker arı sokması yüzünden ölmüş!

Ankara'da kurban bayramının 1. günü kaçan kurbanlığı yakalamak isterken kaybolan ve cansız bedenine ulaşılan Onur Alp Eker'in ön otopsi sonucu açıklandı raporda genç adamın arı sokmasına bağlı beyin kanaması geçirdiği o..

Göle dönen caddede yaşam savaşı 02:07

Göle dönen caddede yaşam savaşı

ARTVİN ARHAVİ'DE GEÇEN HAFTA YAŞANAN SEL FELAKETİNİN YENİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI. GÖLE DÖNEN CADDEDE NEREDEYSE GIRTLAĞINA KADAR SUYA BATAN BİR ESNAFI BİR GENÇ BOTLA YANAŞIP KURTARIYOR. İŞTE O ANLAR.....

Herem - Karga

Herem'in, Zonguldağın üstünden karga geçiyor karga Kız ben seni seviyorum dalga geçiyorum dalga A benim söm söm yarim ah a benim güzelim yarim Bir oncuk öpsem yarim bir kere sarsam yarim Öpmeyle birşey olmaz bir oncuk s..

ÖLMEDEN ÖNCEKİ GÖRÜNTÜLERİ DUYGULANDIRDI 01:41

ÖLMEDEN ÖNCEKİ GÖRÜNTÜLERİ DUYGULANDIRDI

MARMARİS'TEKİ YANGINDA KAZA YAPARAK ALEVLERİN ARASINDA KALAN GENÇ HAYATINI KAYBETTİ...

Plaj şemsiyesi sopasıyla dayak! 02:22

Plaj şemsiyesi sopasıyla dayak!

Aylar önce tanıklık yaptıkları bir dava yüzünden komşularıyla sorun yaşamışlardı genç kadın annesi ve çocuklarıyla dışarı çıktığında dehşeti yaşadı cani komşu 2 kadına plaj şemsiyesinin sopasıyla saldırdı!..

TARTIŞTIĞI BABASINI BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ 00:54

TARTIŞTIĞI BABASINI BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

15 YAŞINDAKİ GENÇ KIZ POLİS TARAFINDAN GÖZ ALTINA ALINDI..

AZRA CİNAYETE KURBAN GİTTİ 01:18

AZRA CİNAYETE KURBAN GİTTİ

5 GÜNDÜR ARANAN GENÇ KIZIN CESEDİ ORMANLIK ALANDA 10 PARÇAYA BÖLÜNMÜŞ HALDE BULUNDU...

'Bu çay soğuk' dedi, semaveri devirdi 01:13

'Bu çay soğuk' dedi, semaveri devirdi

İNANILIR GİBİ DEĞİL AMA BİR DEMLİK ÇAY YÜZÜNDEN KORKUNÇ BİR CİNAYET İŞLENDİ... 'BU ÇAY SOĞUK' DEYİP SEMAVERİ DEVİREN MÜŞTERİYE KIZAN ÇAYCI, GENÇ KADINI BAŞINDAN VURUP ÖLDÜRDÜ.....

Pandemide Mezar Bakım İşine Girdi, Taleplere Yetişemiyor 07:09

Pandemide Mezar Bakım İşine Girdi, Taleplere Yetişemiyor

Bursa'da, pandemide işsiz kalan organizatör, mezar bakım işine girdi, şimdi taleplere yetişemiyor. Uzun yıllar büyük organizasyonlara ev sahipliği yapan bir firmanın yöneticiliğini yapan Ebubekir Yüce, pandemi döneminde ..

Tiki yüzünden işinden oldu! 01:35

Tiki yüzünden işinden oldu!

BATMAN'DA YAŞAYAN ÖMER SONGUR'UN HAYATI TİKİ YÜZÜNDEN KABUSA DÖNMÜŞTÜ. ONBİNDE BİR GÜRÜLEN BİR RAHATSIZLIĞA YAKALANAN GENÇ, SONUNDA SAĞLIĞINA KAVUŞTU...

''Futbolcu Gökhan Gönül'ün kardeşiyim'' 02:56

''Futbolcu Gökhan Gönül'ün kardeşiyim''

YETİŞTİRME YURDUNDA BÜYÜYEN 27 YAŞINDA BİR GENÇ... MİLLİ FUTBOLCU GÖKHAN GÖNÜL'ÜN KARDEŞİYİM DEDİ, TÜRKİYE ONUN İDDİASINI KONUŞTU. DÜĞÜM BUGÜN, DİDEM ARSLAN YILMAZ’LA VAZGEÇME PROGRAMI’NDA ÇÖZÜLDÜ...

'Denizde yüzürken pitbull saldırdı!' 01:50

'Denizde yüzürken pitbull saldırdı!'

28 YAŞINDAKİ GENÇ PİTBULL KURBANI..

Ezgi ve Eda kayboldu! 01:59

Ezgi ve Eda kayboldu!

ÖNCE 16 YAŞINDAKİ EZGİ ARDINDAN DA YAKIN ARKADAŞI EDA ORTADAN KAYBOLDU. POLİSLER KIZLARIN İZİNİ SÜRERKEN, GENÇ KIZLARIN BİRLİKTE EVDEN KAÇTIĞI İDDİA EDİLDİ. EZGİ KARATEKELİOĞLU'NUN GÖZÜ YAŞLI BABASI BAKIN KIZINA NASIL SE..

Gölde eğlence faciaya döndü! 01:29

Gölde eğlence faciaya döndü!

Gölde eğlence faciaya döndü Yüzmek için göle giren genç kayboldu, arkadaşı güçlükle kurtarıldı Teknede bulunan iki kız da AFAD ekipleri tarafından kıyıya getirildi Sakarya'nın Sapanca ilçesinde eğlenmek için tekneyle göl..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Adaletsizliğe ses çıkarılmalı, Müslümanlar sorumluluk üstlenmelidir 06:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Adaletsizliğe ses çıkarılmalı, Müslümanlar sor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Müslümanlar, hem kendi huzur ve esenlikleri hem de bütün insanlığın güvenlik ve geleceği adına artık sorumluluk üstlenmeli, şahit oldukları adaletsizlikler karşısında seslerini daha f..

Şarkıcı Begüm Polat’a komşusu saldırdı! 01:16

Şarkıcı Begüm Polat’a komşusu saldırdı!

Genç şarkıcı Begüm Polat ile erkek arkadaşı, Polat'ın tartışma yaşadığı kadın komşusu tarafından saldırıya uğradı...

İmkansızı Başarmak 00:14

İmkansızı Başarmak

Basketbol oynarken potanın çemberine sıkışan topu kurtarmak isteyen genç ayakkabısını atmış. Attığı ayakkabı da potada kalmış...

  • PengoTV tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Öfkeden çıldırdı, bunu yaptı! 01:24

Öfkeden çıldırdı, bunu yaptı!

İSTANBUL BAŞAKŞEHİR'DE GÖRENİ ŞAŞKINA ÇEVİREN ANLAR YAŞANDI... SEVGİLİSİNE ÖFKELENEN KADIN, GENÇ ADAMIN ÜZERİNE ARACINI SÜRDÜ,,, ONU EZMEYE ÇALIŞTI.....

Annesinin gözyaşlarına dayanamadı, iki buçuk ayda 20 kilo verdi 06:02

Annesinin gözyaşlarına dayanamadı, iki buçuk ayda 20 kilo verdi

Kahramanmaraş'ta 18 yaşındaki genç kız, annesinin gözyaşlarına dayanamayarak iki buçuk ayda 20 kilo verdi...

Yanan Manavgat ormanı küllerinden doğuyor! 01:38

Yanan Manavgat ormanı küllerinden doğuyor!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde 10 günde söndürülen 75 hektar alanın zarar gördüğü orman yangınının ardından tabiat yeniden canlanıyor. Küle dönen ormanlık alanda 7 bitki türü filizlendi, 20 metrekarelik alanda 15 bitki y..

Furkan Ceran - Bana Göresin 02:43

Furkan Ceran - Bana Göresin

Söz & Müzik : Hakan Altun Aranje & Mix : Onur Aşar Mastering : Onur Aşar Kaval : Vedat Aygıran Müzik yönetmeni : Kurtuluş Kuş - Furkan Ceran Yönetmen : Fatihhan Genç, Sedat Yağız Bedavacı Kurgu & Montaj : Berke Küçük Sty..