#Lit

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit 00:50

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit

Türkiye’nin Suriye’de başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı’ndan acı haberler gelmeye devam ediyor. El Bab’ın IŞİD’den kurtarılması için başlatılan operasyon hızlanırken, Türk askerleri müttefik ateşiyle vuruldu. Rus hava k..

Rus Tu-22M3 Stratejik Bombardıman Uçakları, Deaş hedeflerini Suriye'de Üst Üste Dört Gündür Yok Ediyor 00:36

Rus Tu-22M3 Stratejik Bombardıman Uçakları, Deaş hedeflerini Suriye'de

Rusya, Tu-22M3 Uzun Menzilli Bombardıman Uçaklarını İlk Kez Suriye'de Teröristlere Karşı KullandıRus Havacılık ve Uzay Kuvvetleri, doğu Suriye'de ISIS karşı olan Süriye'ye hava desteği sağlamaya devam ediyor. 23 Kasım'd..

Rus Yapımı Avtoros Shaman 8×8 Araç 03:31

Rus Yapımı Avtoros Shaman 8×8 Araç

Mercedes G63 6×6’nın ardından bu sınıfta gördüğümüz en etkileyici projelerden birisiydi. 6 metrelik uzunluğuyla Mercedes’ten yarım metre gibi bir farkla daha ileride konumlanan model, her birinin ebatları 1.185 milimetre..

  • JET TV tarafından
  • 874 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Russ - Exposed (Official Video) 04:32

Russ - Exposed (Official Video)

[Intro] Yeah, I feel like I'm the only one Feel like I'm the only one [Verse 1] Y'all gon have to do better I can't believe what I'm seeing All this bullshit going on The industry is deceiving All the masses Pitching ra..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rusya ABD'yi DSG Konusunda Uyardı 01:40

Rusya ABD'yi DSG Konusunda Uyardı

Rusya, ABD’yi DSG konusunda uyardı: Tekrarlanırsa karşılık veririz Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, ABD destekli Demokratik Suriye Güçleri’nin (DSG) bulunduğu bölgelerden Suriye ordusuna 2 kez ateş açıl..

Rusya Ekonomi Bakanı Rüşvet Suçlamasıyla Gözaltına Alındı 02:33

Rusya Ekonomi Bakanı Rüşvet Suçlamasıyla Gözaltına Alındı

Rusya Ekonomi Bakanı Rüşvet Suçlamasıyla Gözaltına Alındı Rusya Ekonomi Bakanı Aleksey Ulyukayev, 2 milyon doların üzerinde rüşvet aldığı gerekçesiyle gözaltına alındı. Rusya Ekonomi Bakanı Aleksey Ulyukayev, rüşvet s..

Rusya, Suriye’de 'Fırat Köprüsü' inşa etti 02:56

Rusya, Suriye’de 'Fırat Köprüsü' inşa etti

Rusya Savunma Bakanlığı’ndan yol hizmetleri uzmanları, Suriye’nin kuzeyindeki Deyr ez Zor’da Fırat nehri üzerinde askeri araç ve personelin, nehrin doğu yakasına ulaşımı için bir köprü inşa etti. 213 metre uzunluğundaki ..

Rusya- -NATO'nun Polonya'ya yaptığı askeri tatbikat ulusal güvenliğimizi tehdittir 01:05

Rusya- -NATO'nun Polonya'ya yaptığı askeri tatbikat ulusal güvenliğimi

Rusya, NATO’nun Polonya’da düzenlemek istediği askeri tatbikat için ülkeye sevk edilen mühimmatın, ulusal güvenliklerini tehdit ettiğini açıkladı. ‘Atlantik Kararlılık Operasyonu’ kapsamında Almanya’nın Bremerhaven Lima..

Rusya:Putin'in Rakibi Muhalif Lider Navalny Serbest 01:00

Rusya:Putin'in Rakibi Muhalif Lider Navalny Serbest

Navalny, Instagram hesabından kendisini bir caddede gösteren fotoğrafı paylaştı, mesajında hapishanedeken 80 litre çay içtiğini, 20 kitap okuduğunu, Kırgızca bazı kelimeler öğrendiğini yazdı. Rusya’da devlet başkanı Vlad..

Rusya_ Abd Seçimlerine Müdahale Etme İddiaları 'Komediden' İbaret 01:48

Rusya_ Abd Seçimlerine Müdahale Etme İddiaları 'Komediden' İbaret

Rus istihbaratının Amerikan seçimlerine etki ederek Donald Trump’ın başkan seçilmesine yardım ettiği iddiaları Moskova’daki siyasi gündemin ana maddesi olmayı sürdürüyor. Amerikan istihbarat örgütleri seçimlere müdahale..

Ruth B. - If This İs Love 03:51

Ruth B. - If This İs Love

Şarkı Sözleri You're really cute, I must admit But I need something deeper than this I wanna know when I'm looking at you That you don't only see the things you want to 'Cause I'm not perfect, I'm flawed And if you don't..

Sabit Frekans, Kısa Film 01:38

Sabit Frekans, Kısa Film

Matematikten sanat tarihine, ekonomiden fen bilimlerine, basit toplamadan diferansiyel denklemlere, ilkokul seviyesinden üniversite seviyesine binlerce ücretsiz ders videosu, interaktif alıştırma ve daha fazlası Khan Aca..

Sabotaj - Duman 03:19

Sabotaj - Duman

Duman şarkı sözleri ile Sabah uyanmak izdirap oluyor bazen Bir kac motora Surat yaptim diye aciolar vepkem Kontrol bende hedef sasmaz yerinde Kimin yanlis oldugunu iyi biliriz memlekette Kaldir elleri geride biraktigi..

Sabotaj - Duman 03:19

Sabotaj - Duman

Duman şarkı sözleri ile Sabah uyanmak izdirap oluyor bazen Bir kac motora Surat yaptim diye aciolar vepkem Kontrol bende hedef sasmaz yerinde Kimin yanlis oldugunu iyi biliriz memlekette Kaldir elleri geride biraktigi..

Saçma Korku Şakası 02:18

Saçma Korku Şakası

Bu şaka diğer korkunç şakalar kadar kaliteli olmamış ama yinede eğlenceli ...

  • JET TV tarafından
  • 777 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sadece 1 Yumurta  ile Kolay Krem Karamel Tarifi 00:55

Sadece 1 Yumurta ile Kolay Krem Karamel Tarifi

Krem Karamel Yapmak İçin Gerekli Malzemeler; 1 litre süt 1 bardak toz şeker ( 200 ml. Lik bardak ) 1 bardak un 1 yumurta 2 paket Vanilya Karameli için : 1 bardak toz şeker Hazırlanışı; 1. Karameli için 1 su bardağı şe..

Şafak Bekçileri 1963 Türk Filmi İzle 1:58:32

Şafak Bekçileri 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Bir hava üsteğmeni ile bir ağa kızının aşk öyküsü. Yıl : 1963 Tür : Dram & Romantik Senaryo : Sadık Şendil, Halit Refiğ, Bülent Oran Yönetmen : Halit Refiğ Oyuncular : Ekrem Bora, Sami Hazinses, Göksel Arsoy, ..

Şafak Sezer Süper Komik Sahne 00:33

Şafak Sezer Süper Komik Sahne

Gizmoş Köpeğin Havlamasını Taklit Yapan Adamın Komik Sahnesi İzle..

Safra Kesesi Hastalıklarına Kimlerde Daha Sık Rastlanır 01:10

Safra Kesesi Hastalıklarına Kimlerde Daha Sık Rastlanır

Safra kesesi taşlarına 40 yaş üzeri, sarışın ve doğum yapmış kadınlarda daha sık rastlanır, kalıtsal olarak da kişilerde belirebilir. Safra kesesi kanserinin sebebi kesin olarak bilinmemekle beraber safra kesesi taşı ola..

  • NABIZ tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Safra Kesesi Taşlarının Oluşumunu Önlemek İçin Nelere Dikkat Edilmeli 01:04

Safra Kesesi Taşlarının Oluşumunu Önlemek İçin Nelere Dikkat Edilmeli

Safra kesesi taşlarını engellemek için bilinen kesin yöntemler yoktur, özellikle kalıtsal olması halinde safra kesesi taşları her türlü oluşurlar. Safra kesesi taşlarının oluşumuna sebep olan bir unsur çok fazla kilo alı..

  • NABIZ tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sağlık Bakanı Koca, Bilim Kuru Toplantısı Sonrası Konuştu- -Risk Tabana Yayılıyor 14:35

Sağlık Bakanı Koca, Bilim Kuru Toplantısı Sonrası Konuştu- -Risk Taban

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “2 aşı adayımız hayvan deneyleri başarıyla tamamlanmış sıra gönüllüler üzerinde yapılacak deneylere gelmiştir” dedi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilkent Yerleşkesi'nde gerçekleştirilen Kor..

Şahan Gökbakar'dan Tarkan Taklidi İle Cevap Ahmet Kural Ve Murat Cemcir'in Galasına Katılamadı 01:12

Şahan Gökbakar'dan Tarkan Taklidi İle Cevap Ahmet Kural Ve Murat Cemci

Şahan Gökbakar Tarkan'ı Taklit Ederek Cevap! Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in Galasına Katılamadı!..

  • BETA tarafından
  • 906 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şaka Yapmak İsterken Karısının Yüzünü Yakan Adam 01:02

Şaka Yapmak İsterken Karısının Yüzünü Yakan Adam

ABD'de bir adam karısına şaka yapmak için saç kurutma makinesinin içerisini pudrayla doldurdu. Kapının arkasına geçen adam büyük bir merakla karısının tepkisini beklemeye başladı. ALEV PÜSKÜRMEYE BAŞLADI Saç kurutma mak..

  • Cowboy tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sakharov Ödülü'ne Venezuela'daki Muhalif Hareket Layık Görüldü 01:37

Sakharov Ödülü'ne Venezuela'daki Muhalif Hareket Layık Görüldü

Sakharov Ödülü'nün sahibi belli oldu. Sakharov Ödülü Venezuela muhalefetinin oldu. Avrupa Parlamentosu’nun (AP) insan hakları ve demokrasi alanında mücadele eden kişi ve kurumlara verdiği Sakharov Ödülü’ne bu yıl Venezu..

Sakin Batı Film İzle 1:24:00

Sakin Batı Film İzle

Film 19. yüzyıl zamanlarında amerikada geçmektedir. Henüz daha 17 yaşında olan ve ilk görüşte aşık olduğu kadını bulabilmek için hiç bilmediği yollara tek başına düşen bu tehlikeli yolda gizemli bir adam olan Silas ile t..

  • Tv Series tarafından
  • 995 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sakızlı Muhallebi Nasıl Yapılır 04:22

Sakızlı Muhallebi Nasıl Yapılır

1 litre Süt 1 bardak Un 1 bardaktan 2 parmak az Şeker 1 çay kaşığı Tereyağı 1 çay kaşığı Sakız Çıtır Kadayıf Antep Fıstığı..

Sakızlı Muhallebili Güllaç Tarifi 07:27

Sakızlı Muhallebili Güllaç Tarifi

Muhallebili Damla Sakızlı Güllaç İçin Malzemeler: Muhallebi için yarım su bardağı un 1 yemek kaşığı nişasta yarım çay kaşığı damla sakızı 3/4 su bardağı tozşeker (1 bardaktan 2 parmak eksik) 2 su bardağı süt (500ml) 8 y..

Saksağanın Kendisini Horoz Zannetmesi 00:59

Saksağanın Kendisini Horoz Zannetmesi

Avustralya'da tavuk çiftliğinde yavru olarak terk edilmiş bulunan saksağan çiftlikte duyduğu sesleri taklit ediyor ve çoğu zaman horoz gibi davranıyormuş...

  • JET TV tarafından
  • 678 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şakşuka Nasıl Yapılır Ev Yemeği Tarifleri 01:10

Şakşuka Nasıl Yapılır Ev Yemeği Tarifleri

Şakşuka tarifi öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Gayet kolay bir anlatıma sahip videolarımız kesinlike şakşukanın nasıl yapıldığı konusunda aklınızda hiç bir soru işareti bırakmayacak. Şakşuka yemeği tarifi aslı..

Salak Milyoner  Altının Peşinde 16:26

Salak Milyoner Altının Peşinde

Salak Milyoner, yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı 1974 yapımı komedi sinema filmi. Film define bulmak için İstanbul'a gelen köylülerin büyük kentteki öyküsünü anlatmaktadır. Filmde Türk sinemasının bilinen kişileri..