#Lit

Survivor 2017 Gönüllüler Takımı Meydan Okudu! 01:42

Survivor 2017 Gönüllüler Takımı Meydan Okudu!

Survivor 2017 için geri sayım başladı. Gönüllüler Takımı, Survivor 2017 öncesi verdikleri mesajlarla iddialarını ortaya koydular... Survivor 2017, 21 Ocak Cumartesi akşamı 20.00'da TV8 ekranlarında sevenleriyle buluşaca..

  • PITIRCIK tarafından
  • 597 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Survivor Nedir 03:20

Survivor Nedir

Pek çok ülkede yayınlanan, iki grubun birbirlerini elemek için birbirine girdiği, kokonatını çaldığı, müsabakalarından çok dedikoduları ve kavgalarıyla öne çıkan, bir adada geçen, yarışma programı. Tanım da survivor old..

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA 04:21

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA - Esen Müzik Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etme sus / Bir vakit donmuştu beynim / Düzlükteyken bitmiş seyrim / Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etm..

  • PengoTV tarafından
  • 2.900 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Süt Helvası Tarifi 01:06

Süt Helvası Tarifi

Malzemeler 100 gr tereyağı 1 su bardağı un 1 litre süt 1 yumurta sarısı 1 su bardağı şeker 1 paket vanilya..

Süt Reçeli Tarifi 03:39

Süt Reçeli Tarifi

Süt reçeli nedir diye sorarsanız aslında reçelden ziyade, şekerli yoğunlaştırılmış süt (sweetened condensed milk) demek daha doğru olur. Süt, içine eklediğimiz karbonatla beraber piştikçe Karamelize oluyor ve krem hal..

Süte zam kattılar! 02:14

Süte zam kattılar!

SÜT FİYATLARI SON 1 YIL İÇİNDE ZAMLANDI. MARKETLERDE 1 LİTRE SÜTÜN FİYATI 9 LİRAYA DAYANDI. YOĞURT VE PEYNİRDE DE FİYATLAR ARTARKEN, ÜRETİCİLER “BİZ ÇİG SÜTÜN KİLOSUNU 3 LİRA CİVARINDA SATIYORUZ, MAALİYETİ BİLE KURTARM..

Sütlaç Nasıl Yapılır 05:08

Sütlaç Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1 litre süt 1 su bardağı şeker 1/4 bardak Pirinç 2 yemek kaşığı buğday nişastası 1 çay kaşığı Vanilya 1/2 bardak Su..

Sütlaç Tarifi 02:50

Sütlaç Tarifi

Malzemeler 1 litre süt 1 su bardagi pirinç(varsa kirik pirinc kullanin) 2 su bardagi su 1 su bardagi seker(az sekerli seviyorsaniz biraz daha az koyun. 1 tane vanilya Süslemek icin tarcin ve ceviz Hazirlanisi Pirinci yik..

Sütlaç Tarifi 01:59

Sütlaç Tarifi

Sütlaç nasıl yapılır? 2 çay bardağı pirinç yıkanarak tencereye alınır. Üzerine 1 litre su eklenerek pirinçler uzatıp yumuşayıncaya kadar pişirilir. Pişen pirinçlere 1 litre süt eklenerek kaynamaya bırakılır, Ayrı bir kâ..

Sütlaç Tarifi  Sütlaç Nasıl Yapılır Sütlü Tatlı Tarifleri 02:28

Sütlaç Tarifi Sütlaç Nasıl Yapılır Sütlü Tatlı Tarifleri

MALZEMELER 1 litre süt 1 çay bardağı kırık pirinç 1 su bardağı şeker 1 yemek kaşığı mısır nişastası 1 paket vanilya İri kıyılmış fındık Tarçın TARİFİ Pirinç yıkanır, 1 bardak suda haşlanır. 1 litre süt ilave edilir, ..

Sütlaç Tarifi  Tatlı Tarifleri 03:42

Sütlaç Tarifi Tatlı Tarifleri

MALZEMELER 1 Litre Süt 2 Su bardağı Su 1.5 su bardağı Şeker 1 Su bardağı yıkanmış Pirinç 1.5 yemek kaşığı Buğday Nişastası Ceviz..

Sütlü Kolay Patates Püresi Tarifi  Patatesli Püre Nasıl Yapılır 01:46

Sütlü Kolay Patates Püresi Tarifi Patatesli Püre Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda detaylı olarak patates püresi tarifi vereceğiz aslında patates püresi yapmak hiçte abartıldığı kadar zor değil tek önemli nokta kıvamını tutturabilmek. Bir defa yaptıktan sonra hiç bir tarife bakmay..

Sütlü Pamuk Ekmekcikler 03:29

Sütlü Pamuk Ekmekcikler

malzemeler 200 mililitrelik su bardağı Hamur için: Yarım paket yaş maya 1 su bardağı ılık süt Yarım çay bardağı şeker 1 paket vanilya şekeri 1 yemek kaşığı bal 1 çay kaşığı tuz 2 adet yumurta Yarım çay bardağı eritilmiş ..

Sütlü Saray Lokumu Tarifi 06:20

Sütlü Saray Lokumu Tarifi

MALZEMELER 1 Litre süt 1 paket krema(200 gr) 1 su bardagi toz seker(isterseniz 2 3 yk daha katilabilir) 1 cay bardagi nisasta 1 cay bardagi un 1 paket vanilya(isterseniz 2 paket vanilyada konulabilir) 1 yk dolusu tereya..

Suudi Kralı, Kadınların Araba Kullanmalarının Yolunu Açtı 00:42

Suudi Kralı, Kadınların Araba Kullanmalarının Yolunu Açtı

Suudi Arabistan Salı günü yani 26.09.2017 yaptığı açıklamada, kadınların aşırı denetleyici krallıkta kadınların bastırılmasının küresel bir simgesi haline gelen uzun süredir devam eden bir politikayı sona erdirerek, kadı..

Süleyman Çakır unutulmadı 02:43

Süleyman Çakır unutulmadı

17 YIL ÖNCE DİZİDE ÖLDÜ, GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI, MEVLİT OKUTULDU, YAS TUTULDU. KURTLAR VADİSİ'NİN EFSANE KARAKTERİ SÜLEYMAN ÇAKIR'IN ÖLÜM YILDÖNÜMÜ SOSYAL MEDYADA YİNE GÜNDEM OLDU. ÇAKIR'A HAYAT VEREN ÜNLÜ OYUNCU O..

Swing Dee Diablo - Heavy (Extended Version) (Audio) 04:50

Swing Dee Diablo - Heavy (Extended Version) (Audio)

she's out of luck and out of hope and out of cigarettes misunderstood with naked pictures on the internet her social deviance is teasing me I know what I want and i'm really gonna really let her know (woah) that I li..

SWORD MASTER Trailer (2017) Martial Arts Movie 01:29

SWORD MASTER Trailer (2017) Martial Arts Movie

Hong Kong sinema devleri Derek Yee ve Tsui Hark katılmak kuvvetleri Bu 3D dövüş sanatları epik, yaklaşık onun beceri peşindeyim bir elit kılıç ve ne pahasına olursa olsun onun yerini almaya amaçlayan bir meydan içinde...

  • PITIRCIK tarafından
  • 941 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Swu X Kayrae - Dubai 03:16

Swu X Kayrae - Dubai

Lyrics - Enable in video by turning on CC / Subtitles: Feelin' so fly, stuntin' like the city of Dubai tonight Nobody got it like us, no they don't got it like us Runnin' red lights, young and wild tryna have a little fu..

Sylvester Stallone (Rambo - Rocky) Çocukluğundan Günümüze Gösellerle Hayatı 05:09

Sylvester Stallone (Rambo - Rocky) Çocukluğundan Günümüze Gösellerle H

Michael Sylvester Gardenzio Stallone 6 Temmuz 1946'da New York'ta doğdu. Babası İtalyan asıllı berber Frank Stallone ve annesi Rus Yahudisi ve Fransız asıllı dansçı Jacqueline Jackie Stallone'dur. Erkek kardeşi müzisye..

  • PengoTV tarafından
  • 946 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:46

Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Sylvester Gardenzio Stallone (Сильвестр Сталлоне) Amerikalı bir oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen. 1976'dan 2015'e kadar Rocky serisinin yedi filminin başlığı karakteri olan boksör Rocky Balboa, özellikle de Hollywoo..

System Of A Down - Chop Suey 04:28

System Of A Down - Chop Suey

Wake up (wake up) Grab a brush and put a little make-up Hide the scars to fade away the shake-up (hide the scars to fade away the...) Why'd you leave the keys upon the table? Here you go create another fable You wanted ..

T.I. - Feat. Iggy Azalea - No Mediocre 03:22

T.I. - Feat. Iggy Azalea - No Mediocre

Hook: T.I.] All I fuck bad bitches, I don't want no mediocre ho Don't want no mediocre, I don't want no mediocre, no! Bad bitches only, ain't no mediocre ho Don't want no mediocre, I won't hit no mediocre, yeah Bad bitch..

Tag You're It&Milk And CookiesDF 06:44

Tag You're It&Milk And CookiesDF

MELANIE MARTINEZ LYRICS Tag, You're It Looking at me through your window Boy, you had your eye out for a little I'll cut you up and make you dinner You've reached the end, you are the winner Rolling down your tinte..

Tahran'da Yürekleri Ağza Getiren DAEŞ Şakası 01:18

Tahran'da Yürekleri Ağza Getiren DAEŞ Şakası

Tahran'da bir grup aktör, DAEŞ militanı kılığına girerek insanlara şaka yapmış. Şam Saatine Göre isimli İran filminin tanıtım çalışmaları için gerçekleştilen şakanın sosyal medyada çok fazla tepki çekmesinin ardından f..

  • JET TV tarafından
  • 732 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tak Şunu Beline Tak Tak 00:49

Tak Şunu Beline Tak Tak

Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Ali Şen, İhsan Yüce, Nubar Terziyan ......

Taksici Uber Kavgası 00:32

Taksici Uber Kavgası

Taksi vs Uber kavgası son günlerde Türkiye'nin gündeminde olduğunu hepimiz biliyoruz. Bazı kesimler vergi, plaka ücretleri ve diğer konular nedeniyle taksilerin tarafını tutarken; bir kesim özellikle hizmet kalitesi ve k..

  • JET TV tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Taksim'de Panik Anları! Lüks Cip Alev Alev Yandı 01:05

Taksim'de Panik Anları! Lüks Cip Alev Alev Yandı

İstanbul Taksim'de park halindeki lüks bir cip henüz bilinmeyen bir nedenle alev alev yandı. Lüks cip yandığı sırada vatandaşlar o anları saniye saniye kaydetti. İstanbul Taksim'de park halindeki lüks bir cip henüz bilin..

Taliban Trump'ın Yeni Afganistan Stratejisine  Cihat'la Karşılık Verecek 01:08

Taliban Trump'ın Yeni Afganistan Stratejisine Cihat'la Karşılık Verec

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın Afganistan’da askeri varlık göstermeye devam edeceklerini ve terörle mücadeleye hız verileceğini ilan ettiği yeni Afganistan stratejisine Taliban’dan cevap gecikmedi. ..

Taliban'ın 'Başkentinde' 4 gün 03:06

Taliban'ın 'Başkentinde' 4 gün

Amerika Birleşik Devletleri önderliğindeki koalisyonun işgalinden 16 yıl sonra Taliban, Afganistan'ın bazı bölgelerinde yeniden kontrolü sağladı. Taliban, ülkenin güneyinde Helmand dahil bazı kilit bölgeleri ele geçirmiş..