#Lit

Tiramisu Tarifi Kek İle Tiramisu Nasıl Yapılır 10:07

Tiramisu Tarifi Kek İle Tiramisu Nasıl Yapılır

Tiramisunun Keki için 4 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı un 3 çorba kaşığı kakao 1 paket kabartmatozu 1 paket şekerli vanilin Tiramisunun Kreması icin Malzemeler 1 litre sut 7 çorba kaşığı tepeleme un 1..

Tiramisu Tart Tarifi 04:57

Tiramisu Tart Tarifi

Gelelim tarifimizin malzemelerine; Keki için - 2 yumurta - 1 çay bardağı toz şeker - 1 çay bardağı süt - 1 çay bardağı sıvı yağ - 1 kabartma tozu - 1 vanilin - 2 yemek kaşığı kakao - 2 çay bardağı un Keki ıslatmak için; ..

TMO Fındık Alımına Başladı 01:08

TMO Fındık Alımına Başladı

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın açıkladığı takvim doğrultusunda hazırlıklarını tamamlayarak Ordu'da fındık alımına başladı. Altınordu ilçesine bağlı Karapınar Mah..

Tokat'ta 800 bin ton şeker pancarı üretimi yapıldı 04:06

Tokat'ta 800 bin ton şeker pancarı üretimi yapıldı

Tokat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Ali Çelik, kentte bu yıl 800 bin ton civarında şeker pancarı üretimi yapıldığını ve ekonomiye katkısının 400 milyon lira olduğunu söyledi. Yaklaşık 360 bin hektar tarım arazi..

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var 03:52

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var

Duyanlar Var şarkı sözleri ile Yorulduğum bir yerdeyim ben, her bi saat yaşamak için sorunlarım neden üzerinde. Sorgulamak için doğrularım yolumu yarıda bırakmadı, bir sebeple geldim benim hep peşimden. Aklımdaki sorun..

Tomb Raider Türkçe Dublaj İzle 1:57:49

Tomb Raider Türkçe Dublaj İzle

Tomb Raider Începutul 2018 Yılında Vizyona Girecek Tomb Raider Începutul filmi Amerikan aksiyon ve macera filmidir. Tomb Raider aslında hatırlanacağı üzere 2013 yılında Crystal Dynamics şirketinin yine aynı isimle piyasa..

Topuklu Ayakkabıların Vücudumuza Etkileri 02:10

Topuklu Ayakkabıların Vücudumuza Etkileri

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Şansın Tüzün açıklıyor..

  • NABIZ tarafından
  • 557 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Topuz Kebab Osmanlı ve Türk Mutfağı - Davetsiz Misafir 09:56

Topuz Kebab Osmanlı ve Türk Mutfağı - Davetsiz Misafir

Osmanlı ve Türk mutfağını şimdi Keşfet ! Ottoman and Turkish cuisine Discover now ! Geçmişini bilmeyenin geleceği olmaz, Eskisi olmayanın yenisi de olmaz Uluslararası Yiyecek ve İçecek Danışmanlığı Hizmet Alanları:..

Tortilla (İspanyol Omleti) Tarifi 07:37

Tortilla (İspanyol Omleti) Tarifi

İspanyolların en sevdiği yiyeceklerden biri tortilla. Günün üç öğünü yiyebiliyorlar. Hatta bazen ara öğünlerde de:) Sevdikleri kadar da var, yalan yok. Özellikle kaliteli malzemelerle püf noktalarına dikkat edilerek yapı..

TP-LINK NC220 IP Kamera İncelemesi 18:36

TP-LINK NC220 IP Kamera İncelemesi

TP-LINK'in IP kamerası NC220'yi inceliyoruz. Uygun fiyatlı olmasına rağmen hem kaliteli görüntüsü hem de temel güvenlik ihtiyaçlarını karşılaması beğenimizi kazandı...

  • BETA tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trabzonspor'da Çalımbay Kanunları Yürürlükte 01:10

Trabzonspor'da Çalımbay Kanunları Yürürlükte

Trabzonspor'da ilk antrenmanına çıkan Rıza Çalımbay bordo mavili takımda yepyeni bir sayfa açıyor. Antrenmandan önce oyuncularıyla toplantı gerçekleştiren Çalımbay Hepinizin kalitesini biliyorum. Çok iyi bir takımız, g..

Trafikte Son Anda Ezilmekten Kurtulan Yavru Kedi 00:59

Trafikte Son Anda Ezilmekten Kurtulan Yavru Kedi

Evcil kedi[2][3] (Felis catus[3] ya da Felis silvestris catus), küçük, genelde tüylü, evcilleştirilmiş, etobur memeli. Genelde ev hayvanı olarak beslenenlere ev kedisi,[4] ya da diğer kedigillerden ve küçük kedilerden ay..

  • Cowboy tarafından
  • 699 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trove - Geode Story Trailer - PS4 01:16

Trove - Geode Story Trailer - PS4

Discover a new world filled with danger and adventure in Trove – Geode. Use special abilities to explore mysterious caverns, make friends with new races and new creatures, or just have a blast as you fight to be the last..

Trt Fon Müzi̇kleri̇ Hari̇ka Müzi̇kler 80ler Nostalji̇ 09:50

Trt Fon Müzi̇kleri̇ Hari̇ka Müzi̇kler 80ler Nostalji̇

32.GÜN,PERDE ARKASI,ANADOOLUDAN GÖRÜNÜM,SPOR SAYFASI,FULİN ARIKAN ,HABERLER,ESKİ MÜZİKLER,VANGELİS,TRT1-TRT2-TRT3-TRT4,NOSTALJİ0ler,90lar,eski diziler,ilk öpücük,lessie,barış manço,bizimkiler,kalan,yalan rüzgarı,küçük şe..

Trump ya sözünü tutarsa 01:38

Trump ya sözünü tutarsa

Amerika Birleşik Devletleri'nde milyonlarca yasa dışı göçmen, 20 Ocak'ta göreve başlayacak olan Donald Trump'ın kendilerini ilgilendiren seçim vaatleri konusunda nasıl bir politika izleyeceğini merakla bekliyor. Sınır ..

Trump'a Karşı _Direniş_ Sürüyor 01:17

Trump'a Karşı _Direniş_ Sürüyor

ABD Başkanı Donald Trump’ın Kuzey Dakota ve Keystone XL petrol boru hatlarını hayata geçirmek için başkanlık emrini imzalaması çevrecileri kızdırdı. Trump’ın kararını protesto eden Greenpeace üyeleri Beyaz Saray yakınlar..

Trump'ın Danışmanı 'Gülen Türkiye'nin Usame Bin Ladin'i' Dedi, Fetö'nün Etekleri Tutuştu 01:15

Trump'ın Danışmanı 'Gülen Türkiye'nin Usame Bin Ladin'i' Dedi, Fetö'nü

Trump'ın Danışmanı 'Gülen Türkiye'nin Usame Bin Ladin'i' Dedi, Fetö'nün Etekleri Tutuştu Trump'ın güvenlik ve istihbarat başdanışmanı Flynn'ın FETÖ elebaşı Gülen'le ilgili sözlerinin ardından, Gülen'in avukatları paniğe..

Trump'ın Dışişleri Bakanı Adayı_ _Suriye Meselesinde Erdoğan'la Yeniden Çalışmalıyız 01:27

Trump'ın Dışişleri Bakanı Adayı_ _Suriye Meselesinde Erdoğan'la Yenide

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) 20 Ocak’ta başkanlık görevini devralacak olan Donald Trump’ın izleyeceği dış politika merak edilirken, Dışişleri Bakanı adayı Rex Tillerson Suriye konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyi..

Trump'tan Filistin'e Tehdit : Yardımları Keseriz 01:42

Trump'tan Filistin'e Tehdit : Yardımları Keseriz

ABD Başkanı Donald Trump, Filistin'i maddi yardımları kesmekle tehdit etti. Davos'taki Dünya Ekonomik Forumu'nda, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile görüşen Trump, basın toplantısında İsrail-Filistin meselesine değ..

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı 01:10

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı

ABD Başkanı Donald Trump göçmenlik konusunda seçim kampanyası sırasında verdiği söz doğrultusunda Amerikan sınırını bazı Müslüman ülkelerden giden mültecilere kapattı. Trump Irak, Suriye, Yemen, İran, Sudan, Somali ve L..

Trump- Işid'le Mücadelede Suriye Rejimi İle İşbirliği Yapılmalı 03:44

Trump- Işid'le Mücadelede Suriye Rejimi İle İşbirliği Yapılmalı

Trump- Işid'le Mücadelede Suriye Rejimi İle İşbirliği Yapılmalı ABD'nin yeni başkanı Trump, Esad'dan hoşlanmadığını ancak, IŞİD'le mücadele için Rusya ve Suriye Rejimi'yle işbirliği yapılmasını desteklediğini söyledi. ..

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması 02:14

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması

Antalya’da Polis Akademisi Başkanlığı ve 2. Uluslararası Güvenlik Sempozyumu’nda ‘Uluslararası Bir Tehdit Olarak FETÖ’ başlıklı sempozyuma katılan Trump’ın eski Seçim ve Kampanya Danışmanı Theodore Roosevelt Malloch, FET..

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist 01:36

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist

TSK’dan, son bir hafta içerisinde yurt içinde icra edilen terörle mücadele operasyonlarına ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada Şırnak Beytüşşebap İncebel-Kato Dağları, Cizre ve Silopi, Hakkari Yüksekova Alandüz- İkiyak..

Tuba Büyüküstün İstanbul Kırmızısı Filmi İle Roma'yı Salladı! 02:46

Tuba Büyüküstün İstanbul Kırmızısı Filmi İle Roma'yı Salladı!

Tuba Büyüküstün Halit Ergenç İle Enterasan Bir İkili Oldular. Tuba İlk Saçlarını Kestirdiği Zaman Çok Üzülmüştüm. Bir Kadın Birisini Sevdiği Zaman Karşısındakininde Kendisini Sevdiğini Sanır...

  • ANKA tarafından
  • 1.216 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuba Büyüküstün Set Aşkı Dedikodusuna Açıklık Getirdi 00:29

Tuba Büyüküstün Set Aşkı Dedikodusuna Açıklık Getirdi

Tuba Büyüküstün Kıvanç Tatlıtuğ aşk dedikodularına cevap verdi..

  • ANKA tarafından
  • 767 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tudor Tepkili Taraftarın Reaksiyonu Yersiz 03:20

Tudor Tepkili Taraftarın Reaksiyonu Yersiz

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, farklı Kayserispor galibiyetini beIN SPORTS'a değerlendirdi. Oyuncularnı tebrik ederek sözlerine başlayan Tudor, İyi başlamak çok, çok önemliydi. Gerçekten sahada iyi bir ruh o..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tudor'un Derbi 11'inde Tek Bir Soru İşareti Var 01:07

Tudor'un Derbi 11'inde Tek Bir Soru İşareti Var

Pazar günkü derbıye önemli bir puan avantajıyla çıkacak Galatasaray'da Tudor ve oyuncuların konsantrasyonu en üst seviyede. Atiker Konyaspor maçında sakatlanan Rodrigues'in tedavisi sürüyor. Sağlık ekibi, oyuncunun der..

Tüketen Değil Üreten Olmak İstedi, 40 Yıl Sonra Köyüne Geri Döndü 04:20

Tüketen Değil Üreten Olmak İstedi, 40 Yıl Sonra Köyüne Geri Döndü

Sivas’ın Dikmencik köyünde yaşayan 55 yaşındaki İbrahim Tarhan, 40 yıllık gurbet hayatında bir çok firmada yöneticilik yaptıktan sonra tüketen değil üreten olmak için köyüne dönüp tarım ve hayvancılık yapmaya başladı. Si..

Turabi Hırs Küpü Sokaklar Bana Tek Şey Öğretti 78. Bölüm Survivor 2018 01:52

Turabi Hırs Küpü Sokaklar Bana Tek Şey Öğretti 78. Bölüm Survivor 2018

Sembol oyunu öncesi Ünlüler tamamen Kıbrıs finaline kilitlendi. Aile ödülü olan sembol oyununu kaybeden Turabi bu kez daha hırslı.....

  • BETA tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Türk Akademisyen ve Öğrencilerden CRI'ye Ziyaret 05:10

Türk Akademisyen ve Öğrencilerden CRI'ye Ziyaret

Türkiye'den akademisyen ve öğrenciler Çin Uluslararası Radyosu (CRI)'nu ziyaret etti. Çin'in başkenti Beijing'de yer alan Çin Uluslararası Radyosu binasındaki sergi salonunu gezen heyet, radyonun tarihi ve yayın politika..