#Lit

Yoğunlaştırılmış Güneş Paneli Teknolojisinde Gelinen Son Nokta 04:00

Yoğunlaştırılmış Güneş Paneli Teknolojisinde Gelinen Son Nokta

Bu aynalar güneş ışığına odaklı çalışıyor ancak sıcaklık oldukça yüksek. Görünüşte sonsuz ve kolay işleyen bir enerji kaynağına benziyor. Peki bu teknolojiyi daha da ileri bir noktaya taşımak için ne yapılabilir? Güneş ..

Yoğurt Tarifi Yoğurt Mayalama 03:07

Yoğurt Tarifi Yoğurt Mayalama

İşte evde kolay, güveç kaplarda ve fırında yoğurt tarifim için malzemeler: 2 litre süt 1 yemek kaşığı doluca katı yerinden yoğurt 6-7 adet toprak güveç kap (yoksa kase de olur) 1 litrelik cam kavanoz..

Yoğurtlu Çorba Tarifi 03:56

Yoğurtlu Çorba Tarifi

Yesil mercimekli corba tarifi Malzemeler 1 su bardagi haslanmis yesil mercimek 1 su bardagi haslanmis nohut 1 su bardagi eriste 2 su bardagi yogurt 1 yemek kasigi tereyagi 1 yemek kasigi un 1 tane yumurta sarisi 2 tatli ..

Yoğurtlu Karnabahar Kavurma 09:50

Yoğurtlu Karnabahar Kavurma

300 gr karnabahar 4 diş sarımsak 3 çorba kaşığı zeytinyağı 400 gr yoğurt 1 dolu çorba kaşığı biber salçası 1 çorba kaşığı tereyağı 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Üzerine, 2 dal zahter kek..

Yoğurtlu Meze Haydari Tarifi Beyaz Peynirli Tarator Sos 02:13

Yoğurtlu Meze Haydari Tarifi Beyaz Peynirli Tarator Sos

Yoğurtlu peynirli nefis bir meze nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız. Bu harika görünüme sahip haydari tarifini denemeniz lazım. Aynı zamanda diğer bir ismi tarator sos olan bu mezeyi yapmak gayet basit. Bizler ev yemeği..

Yok Böyle Bir Güreş 00:45

Yok Böyle Bir Güreş

Genç eleman kendisinden biraz daha iri gözüken tecrübeli biriyle karşılaşıyor.Oldukça ilginç bir güreş sergileyen ikiliden genç olanı rakibini adeta kilitliyor. Sonunda ise onu fırlatarak mücadeleyi kazanmayı biliyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.196 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yok Oluş Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:26

Yok Oluş Türkçe Altyazılı Fragmanı

Yok Oluş Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. 12 Mart'ta Seyredelim.com'da Kocası gizli bir görev sırasında kaybolan biyolog Lena, ABD yönetimi tarafından yalıtılmış gizemli bir bölgedeki keşif görevine katılır...

Yolların Türküsü 13.Bölüm 58:35

Yolların Türküsü 13.Bölüm

Türkiye’nin illerini sosyokültürel ve ekonomik açıdan tanıtan programın 13. bölümünde; Necdet Alpar Çocuk ve Gençlik Merkezi, İzmir Kadifekale'nin Rehabilitasyon Projesi ve İzmir Ticaret Borsası konu edilmektedir...

Yolların Türküsü 14.Bölüm 45:41

Yolların Türküsü 14.Bölüm

Türkiye’nin illerini sosyokültürel ve ekonomik açıdan tanıtan programın 14. bölümünde; İzmir Çocuk Rehabilitasyon Merkezi, Atatürk Organize Sanayi Bölgesi ve İzmir'de kımız üretimi konu edilmektedir...

Yonca Poğaça Tarifi 14:22

Yonca Poğaça Tarifi

Yonca poğaça tarifi Malzemeler 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvı yağ 250 gram quark(süzmeyogurt) evde vardı diye kullandım ama Sizler quark yerine bir su bardağı süt ekleyebilirsiniz. 1 paket yaş maya (isteyenle..

Yorumlarla Şarkı Nasıl Yapılır? 11:58

Yorumlarla Şarkı Nasıl Yapılır?

3 Eylül 2016 tarihinde yaptığım ve benden sonra Tü¸rkiye'de başlayan Yorumlarla şarkı akımından sonra bir çok büyük ve kaliteli kanal da bu akıma katıldı ve Yorum Şarkısı yapmaya başladı..

  • JET TV tarafından
  • 1.184 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Youtube, TSK'nın Görüntülerini 'Rahatsız Edici Buldu' 00:36

Youtube, TSK'nın Görüntülerini 'Rahatsız Edici Buldu'

Türk Silahlı Kuvvetleri, Afrin'e girmek isteyen konvoyu havadan vuran görüntülere dün gece sosyal paylaşım sitesi Youtube'da paylaştı. Söz konusu konvoyun Afrin'e silah taşıdığı belirtilmişti. Ancak Youtube videoyu kısa..

Yozgatlı Çiftçinin Kendine Özgü Sera Yöntemi 02:02

Yozgatlı Çiftçinin Kendine Özgü Sera Yöntemi

Bayağı orijinal olmalı ki BBC haber değeri bulmuş.3-4 bin liralık plastik sera yerile, 500 tk'lik çöp toplayıcılarından alınma 5 litre su şişeleri ile yapılan ilginç sera...

  • JET TV tarafından
  • 922 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yumuşacık Mayalı Kremalı Poğaça Tarifi 12:56

Yumuşacık Mayalı Kremalı Poğaça Tarifi

MALZEMELER Su bardagimin ölcüsü 250 ml 2 su bardagi ilik süt 1 paket krema200 gr(schlagsahne) 1 su bardagi ilik su Yarim su bardagi siviyag 1 paket yas maya(kuru maya kullanmak isterseniz iki yemek kasigi kullanin.) 3 ye..

Yunanistan'da 9 Bin Yıl Önce Yaşayan Kadın 3 Boyutla Yeniden Aramızda 00:48

Yunanistan'da 9 Bin Yıl Önce Yaşayan Kadın 3 Boyutla Yeniden Aramızda

Yunanistan'da bir mağarada yaşayan genç bir kadının yüzünü 3 boyutlu halde yeniden şekillendirdi. Bir grup bilim adamı 9 bin yıl önce kuzeybatı Yunanistan'da bir mağarada yaşayan genç bir kadının yüzünü 3 boyutlu halde y..

Yunanistan'da Esnaf Kepenk İndirdi 00:52

Yunanistan'da Esnaf Kepenk İndirdi

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras'ın bugün gelmesi beklenen Midilli adasında halk, sığınmacı yoğunluğundan ve kemer sıkma politikalarından duydukları rahatsızlık sebebiyle genel greve gitti. Grev kapsamında birçok dükk..

Yunanistan′da grev 00:55

Yunanistan′da grev

Yunanistan'da hükümetin kemer sıkma politikalarını protesto eden kamu sektöründeki binlerce çalışan greve gitti...

Yusuf Yusuf Full Hd İzle 1:36:10

Yusuf Yusuf Full Hd İzle

Konusu : Hayata geçen film çocukluğundan bu yana otomobil tutkusu olan ve bir araba yarışçısı olmanın hayalleriyle yaşayan Yusuf'un hikayesini ele alıyor. Ancak şans Yusuf'a gülmez, gerçek hayat, hayalleri konusunda pek..

Z Nation 4. Sezon 12. Bölüm Fragmanı 00:19

Z Nation 4. Sezon 12. Bölüm Fragmanı

Z Nation 4. Sezon 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 15 Aralık Cuma Günü SYFY'de Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Süreklil..

Zagor ( Kara Bela ) 1971 Türk Filmi İzle 1:14:35

Zagor ( Kara Bela ) 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, Zagor’un bir çetenin düzenlediği soyguna engel olması anlatılır. Bir süredir ormanda dolaşan siyah maskeli bir hayalet, kabilelerden uzaklaşan Kızılderilileri öldürür. Kara kurt kabilesinin reisi Satko,..

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa 04:37

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa Zahid bizi tan eyleme Hak ismin okur dilimiz, Sakın efsane söyleme Hazrete varır yolumuz. Sayılmayız parmak ile, Tükenmeyiz kırmak ile. Taşramızdan sormak ile, Kimse bilmez ahvalim..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.789 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zahriyan - Benimsin Prod BeatMachine 02:34

Zahriyan - Benimsin Prod BeatMachine

Benimsin (Prod.BeatMachine) şarkı sözleri ile Bebek benimsin Bu gece benimsin Milyonlar benimsin Istanbul benimsin Elimde hennessy Diyorlar serseri Mangırlar serili Ne çabuk unuttun tükettik party Bu party bu party Dur..

Zalgiris Kaunas 68-76 Anadolu Efes - Maç Özeti izle (22 Mart 2017) 02:08

Zalgiris Kaunas 68-76 Anadolu Efes - Maç Özeti izle (22 Mart 2017)

THY Euroleague'de Anadolu Efes Deplasmanda Litvanya Ekibi Zalgiris Kaunas'ı 76-68 Yenerek Play-Off Yolunda Önemli bir Adım Attı...

Zalgiris Kaunas-Fenerbahçe: 67-76 maç özeti 04:10

Zalgiris Kaunas-Fenerbahçe: 67-76 maç özeti

Fenerbahçe, Vesely ve Sloukas’tan yoksun olarak çıktığı deplasmanda Litvanya temsilcisi Zalgiris Kaunas’ı 76-67 yendi..

Zam Bekleyen Emeklilerin Gözü Kulağı Anayasa Mahkemesi'nde 03:22

Zam Bekleyen Emeklilerin Gözü Kulağı Anayasa Mahkemesi'nde

2000 yılı ve sonrasında emekli olanlar Anayasa Mahkemesi'nden çıkacak karara kilitlendi. Yürürlük maddesi iptal edilirse, 5 milyon emekliye 355 liraya varan zam yapılacak. İntibak isteyen emeklilerin gözü, kulağı Anayasa..

Zamanın Tanığı 45.Bölüm 30:13

Zamanın Tanığı 45.Bölüm

Programın 45 bölümünde; Büyük Menderes Nehri’nin aktığı yerlerdeki kirlilik ve nedenleri konu edilmektedir. Programda ayrıca Heraklia Antik Kenti ve neolitik dönem izleri incelenmektedir...

Zara Larsson - Ft. Ty Dolla $ign - So Good 02:54

Zara Larsson - Ft. Ty Dolla $ign - So Good

So good, so good, so good, so good You know my love is So good, so good, so good, so good You know my love is [Verse 1: Zara Larsson] My love is more potent than anything in the cup that you're holdin' One little taste ..

Zavallılar  1984 - Türk Filmi 1:25:58

Zavallılar 1984 - Türk Filmi

Küçük Emrah'ın kötü yola düşen annesi ve sakat babasıyla süren hayat mücadelesi... उनकी खराब विकलांग मां और विकलांग पिता के साथ लिटिल एम्रा का जीवन संघर्ष। Yönetmen : Ümit Efekan Senaryo : Erdoğan Tünaş Yapımcı : Kemal D..

  • Tv Series tarafından
  • 8.493 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Zaz - Je Veux 03:35

Zaz - Je Veux

( HEM YABANCI SÖZLERİ HEM TÜRKÇE SÖZLERİ ) Donnez-moi une suite au Ritz, je n'en veux pas Des bijoux de chez Chanel, je n'en veux pas Donnez-moi une limousine, j'en ferais quoi ? Offrez-moi du personnel, j'en ferais ..

Zeki ve Eğlenceli Papağanlar 02:22

Zeki ve Eğlenceli Papağanlar

Zeki ve eğlenceli papağanların cep telefonu ile çekilmiş komik görüntüleri. Dans eden papağanlar, taklit eden papağanlar...

  • JET TV tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 7 yıl önce