#Lit

Barış Manço – Hemşerim Memleket Nere 03:54

Barış Manço – Hemşerim Memleket Nere

Kendimi bildim bileli yollarda tükettim koskoca bir ömrü Bir uçtan bir uca gezdim şu fani dünyayı Okumuşu, cahili, yoksulu, zengini hiç farkı yok hepsi aynı Sonunda bende anladım hanyayı Konyayı Sanki insanlık pazara çık..

Başak Dizer Ateş Püskürdü 04:04

Başak Dizer Ateş Püskürdü

Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'le ilgili çıkan estetik ve botoks haberlerine Başak Dizer isyan etti...

  • ANKA tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Binali Yıldırım Almanya'da 00:44

Başbakan Binali Yıldırım Almanya'da

Başbakan Binali Yıldırım, özel uçak TUR ile TSİ 22.50'de Almanya'nın Münih kentine geldi. Başbakan Binali Yıldırım'ı, Münih Franz Josef Strauss Havalimanı'nda, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve eşi Hülya Çavuşoğlu, ..

Başbakan Binali Yıldırım'dan Kabine Değişikliği Açıklaması 02:22

Başbakan Binali Yıldırım'dan Kabine Değişikliği Açıklaması

Bloomberg International'a mülakat veren Başbakan Binali Yıldırım, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Çankaya Köşkü'nde gerçekleştirilen mülakatta Yıldırım, Asla hayır verenleri 'Niye hayır verdin?' diye sorgula..

Başbakan Yardımcısı Kaynak: 'Yurt Yılda İki Kez Denetleniyor 05:49

Başbakan Yardımcısı Kaynak: 'Yurt Yılda İki Kez Denetleniyor

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, çıkan yangında 12 kişinin hayatını kaybettiği yurdun Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yılda iki kez denetlendiğini, en son haziran ayında denetleme yapıldığını söyledi. Başbakan Yardı..

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten  Son Dakika Vergi Açıklaması 01:43

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten Son Dakika Vergi Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, katıldığı televizyon yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Şimşek, MTV'den gelecek gelirin 2 milyar lira olacağını söyledi. Şimşek 'Gelecek yıl etrafımızdaki tehditlerle başedebilmek ..

Başbakan Yıldırım  Suriye'de İşler Düzeliyor 02:18

Başbakan Yıldırım Suriye'de İşler Düzeliyor

AK Parti Genel Başkan Vekili ve Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Sosyal Politikalar Başkanlığınca Anadolu Dünya Dolu sloganıyla Point Hotel'de düzenlenen Göç ve Uyum Sempozyumu nda katılımcılara hitap etti...

Başbakan Yıldırım Kore Gazileriyle Birlikte Ayla Filmini İzledi 00:55

Başbakan Yıldırım Kore Gazileriyle Birlikte Ayla Filmini İzledi

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgilere göre; Başbakan Binali Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım’la birlikte bir alışveriş merkezindeki sinemada “Ayla” filmimi izledi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan K..

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur 06:45

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan’da yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, Demokrasiye sahip çıkmak, teröre sahip çık..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı 01:33

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı

Başbakan Binali Yıldırım, Buradan bütün kadınlarımıza çağrıda bulunuyorum; gelin Türkiye’den yola çıkarak bir vicdan hareketi başlatalım. Halep’teki acı çeken kadınların seslerini duyuralım. Sessiz dünyanın dört bir köş..

Baskın Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle (Serbuan Maut) 1:36:55

Baskın Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle (Serbuan Maut)

Özel bir operasyon timi, şehir dışındaki mahallelerden birinde aranan bir uyuşturucu tücarrının gizlendiği istihbaratını alır ve adamı yakalamak için oturduğunu binaya baskın düzenlerler. Fakat atladıkları nokta bu apar..

  • Tv Series tarafından
  • 12.590 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Baskıya Dayanamayan Karikatürist İstifa Etti! 01:44

Baskıya Dayanamayan Karikatürist İstifa Etti!

Fransa'da İslam'ı hedef alan açıklamaların ardından Moritanyalı bir karikatürist yaşadıklarını anlattı. Macron'u eleştiren karikatürleri nedeniyle yıllardır çalıştığı bir Fransız dernekten baskı gördüğü, baskıların ardın..

Batman OSB'de Patlama 00:26

Batman OSB'de Patlama

Batman Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) ısı yalıtım fabrikasında yakıt tankının nakli sırasında meydana gelen patlamada biri ağır 11 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, OSB'de faaliyet yürüten ısı yalıtım fabrikasınd..

Battalion 1944  Announcement Trailer 05:06

Battalion 1944 Announcement Trailer

( Tabur, Unreal Engine 4 kullanarak PC ve Konsolda WW2 türünü yeniden canlandıran klasik çok oyunculu atıcıların yoğunluğunu tekrar kavrar Tabur 1944, klasik çok oyunculu atıcıların çekirdeğini tekrar ele geçirir ve WW2..

  • BETA tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bayat Ekmek Kebabı Tarifi 02:41

Bayat Ekmek Kebabı Tarifi

Malzemeler 500 g julyen doğranmış kırmızı et yarım çay bardağı sıvı yağ 1 çay kaşığı kekik 1 çay kaşığı kırmızı toz biber yarım çay kaşığı karabiber tuz 1 yemek kaşığı tereyağı 1 adet bayat Ramazan pidesi Hazırlanışı; ..

Bayhan - Bana Sor 04:49

Bayhan - Bana Sor

Ferdi Tayfur Arabesk deyince akla gelen en önemli isimlerden. Hatırladığım çocukluk yıllarımda Adana açık hava sinemasında 1987 yapımı Derbeder filmini izleme şansı elde etmiştim. Yankılanan kalitesiz ses sistemine rağm..

BBC Röportajı Sırasında Çocukları Tarafından Sabote Edilen Profesör Ailesiyle Kamera Karşısına Geçti 01:53

BBC Röportajı Sırasında Çocukları Tarafından Sabote Edilen Profesör Ai

Dünyanın en tatlı canlı yayın kazası olarak izlediğimiz ve Profesör Robert Kelly'i zor durumda bırakan ufaklıkların neden olduğu o tatlı kaza nasıl yaşandı? Oturma odasında eşinin röportajını izleyen Jung-a Kim, görüntül..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.614 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beauty and the Beast (From Beauty and the BeastOfficial Video) 04:00

Beauty and the Beast (From Beauty and the BeastOfficial Video)

Tale as old as time True as it can be Barely even friends Then somebody bends Unexpectedly Just a little change Small to say the least Both a little scared Neither one prepared Beauty and the beast Ever just the same Eve..

Bebeğinizi Nasıl Taşıyorsunuz 03:56

Bebeğinizi Nasıl Taşıyorsunuz

Fizik Tedavi ve Rahabilitasyon Uzmanı Doç. Dr. Hürriyet Yılmaz anlatıyor...

  • NABIZ tarafından
  • 668 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bebek Gibi Aglayan Papagan 01:07

Bebek Gibi Aglayan Papagan

Papaganlar taklitci hayvanlardır ama bu kadarıda şaşırtıyor...

Bebek Kız Gücü - Badanamu Derlemesi 1:00:35

Bebek Kız Gücü - Badanamu Derlemesi

Bebek Kız Gücü - Badanamu Derlemesi Dinle 1. Ponytail (00:00 - 01:48) 2. Mary Had a Little Lamb (01:49 - 04:23) 3. The Days of the Week (04:24 - 06:15) 4. Three Little Kittens (06:16 - 08:35) 5. Five Little Monkeys (08:..

Bebek Uyutan Beşik 01:32

Bebek Uyutan Beşik

Snoo Smart Sleeper'ı Tanıtım Videosu. Şimdiye kadar yapılmış en akıllı - en güvenli bebek yatağı olan SNOO ile tanışın. Ağlamayı Azalt , Uykuyu Artır. Bir düğmeye dokunarak. Ford tarafından tasarlanan akıllı beşik, araba..

BECERİKSİZ KATİL - Among US 03:56

BECERİKSİZ KATİL - Among US

Merhabalar, ben Youtube'da oyun videoları çeken bir kanal olarak yoluma devam edeceğim. Eğer videolarımı beğenirseniz kanala abone olabilirsiniz :DnnEtiketler;namong us,namong us nasıl oynanır,namong us türkçe,namong us ..

  • Emrullah tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Beg for Mercy Trailer (Extended Edition) 06:56

Beg for Mercy Trailer (Extended Edition)

For more about the book: http://www.amazon.com/Beg-Mercy-Moore-ebook/dp/B005GGMC3G/ref=pd_rhf_p_t_1 For more about the author: http://shannondermott.com/ Everyone dreams of that first kiss. Of that magic moment when ..

Bel Fıtığı Fizyoterapi İle Tedavi Edilebilir Mi 00:44

Bel Fıtığı Fizyoterapi İle Tedavi Edilebilir Mi

Bel fıtığı, uygun aşamada teşhis edilirse fizik tedavi ve rehabilitasyon yöntemleriyle tedavi edilebilir...

  • NABIZ tarafından
  • 540 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Belçika Sığınmacılara Kucak Açtı 02:09

Belçika Sığınmacılara Kucak Açtı

Avrupa'daki mülteci krizinin en önemli sembollerinden biri olan Fransa'nın Calais kentindeki mülteci kampının 2016 yılında kapatılması ile birlikte birçok sığınmacı Belçika'ya akın etti. Brüksel'de zor durumda bulunan sı..

Belly - Feat. Travi$ Scott - White Girls 04:38

Belly - Feat. Travi$ Scott - White Girls

Belly - Feat. Travi$ Scott - White Girls Şarkı Sözleri [Hook: Travi$ Scott] White girl, for the white girl, they get all excited Got enough in here to get us all indicted Call up your girls, yeah they all invited All I r..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.169 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip ) 03:02

Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip )

Ben Fero - Biladerim İçin Müzik Dinle Şarkı Sözleri Katlanarak her an katlanarak From zero Fero hero bro şakgadanak Before trap vakit geçerdi hep sallanarak (TRAP) Geriye dön bak deme lan bakamam (LET'S GO) Rakama değ..

Ben Fero - Biladerim İçin [Official Audio] - CJ 02:57

Ben Fero - Biladerim İçin [Official Audio] - CJ

Abone ol; https://bit.ly/2PVBqmL nnAlbümü Spotify'da Dinleyin: http://goo.gl/B1upLrnAlbümü Apple Music'te Dinleyin: http://goo.gl/mqWFQ3nAlbümü Fizy'de Dinleyin: http://goo.gl/DbNnXcnAlbümü Muud'dan Dinleyin: http://goo...

  • Cem Şenol tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 6 yıl önce