#Lit

Çocuklardan Gomis Taklidi 00:19

Çocuklardan Gomis Taklidi

Gomis O sen olsan bari taklit Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 1.350 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocukları Kurtar Türkçe Dublaj İzle 1:29:52

Çocukları Kurtar Türkçe Dublaj İzle

Tarım arazilerinin olduğu ağaçların yani insanların kendini iyi hissettiği nefes aldığı bir bölgede oluşturulan rehabilitasyon merkezinde uyuşturucu batağına saplanmış ve ordan kurtulmak isteyen insanların bir araya geld..

Çocuklarımız Tehlikede! 1:46:38

Çocuklarımız Tehlikede!

Küresel Oyunlar ve Zihin Kodlaması 00:00 Giriş 03:42 Çocuklara Yapılan Manipülasyonlar ve Sübniminal Mesajlar 11:52 Neden Özellikle Çocuklara Manipülasyon Yapılıyor? 17:26 İnternet Ortamının Çocuklara Oyunlar Üzerinden..

  • STUDIO AS tarafından
  • 60 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Çocukların Salıncakçısı Şaban Abi 01:52

Çocukların Salıncakçısı Şaban Abi

Yıllardır İstanbul sokaklarında seyyar salıncağıyla çalışan, çocukların Şaban abisi Mehmet Halit Atuğ ramazanda da mesaisine devam edip çocukları mutlu ediyor...

Çocukluğumuzun Seyyar Tatlısı Şambali Tarifi 15:30

Çocukluğumuzun Seyyar Tatlısı Şambali Tarifi

Malzemeler Hamur için: 500 gram irmik 1,5 su bardağı toz şeker 1,5 su bardağı yoğurt 2 paket kabartma tozu 2 paket vanilya 2 yemek kaşığı sıvı yağ (tepsiyi yağlamak için) Üzeri için: 100 gram tuzsuz fıstık Şerb..

Cola Turka 'nın İlk Reklamı : New York'ta Bir Morning 05:41

Cola Turka 'nın İlk Reklamı : New York'ta Bir Morning

New York'ta Bir Morning Eğlenceli bir bakış açısı, marka yaratma ve bunu aynı zamanda akıllara kazıma konusunda başarılı bir yaklaşım ve buram buram milliyetçilik duygularının işlendiği ‘New York'ta Bir Morning’ beynimiz..

  • PengoTV tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Come creare un account Binance Exchange ?  Registrazione a Binance 27:12

Come creare un account Binance Exchange ? Registrazione a Binance

Registrazione e funzionalita' Exchange Binance Come creo un creare account ? registrarmi a binance.com https://www.binance.com/?ref=10368178 nnBinance Coin (BNB) Cos'è e come impostare una strategia di trading per quest..

  • izle tv tarafından
  • 705 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çöp evde bitkin halde bulunan çocuğun annesi konuştu. 05:46

Çöp evde bitkin halde bulunan çocuğun annesi konuştu.

Bursa'da çöple dolu evin tahliyesi sırasında kilitli bir odada bitkin halde bulunan 9 yaşındaki çocuğun Antalya'da yaşayan annesi Yasemin A., 3 yıldır çocuğunu aradığını ve kardeşi tarafından kaçırılması nedeniyle ulaşam..

Çöp evde bulunan Muhammet- “İlk kez rahat uyudum” 01:40

Çöp evde bulunan Muhammet- “İlk kez rahat uyudum”

Bursa'da, teyzesinin çöp evinde, bir odada kilitli halde bulunan küçük Muhammed'den bir iyi haber daha var. Tedaviye hızla yanıt vermeye başladı küçük çocuk. Az da olsa kilo aldı. Daha da önemlisi, mutluluğu artık kurduğ..

Çözemiyorsun çünkü problemi yanlış tanımlamışlar, 00:22

Çözemiyorsun çünkü problemi yanlış tanımlamışlar,

Anlıyorum: - Çözemiyorsun çünkü problemi yanlış tanımlamışlar, - Harekete geçemiyorsun çünkü seni engelliyorlar, - Yapamıyorsun çünkü süreci yanlış tasarlamışlar, - Kendini ifade edemiyorsun çünkü seni anlamıyorlar, - Ge..

  • PengoTV tarafından
  • 113 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Crash Bandicoot™ 4: It’s About Time Announcement Trailer [UK] 01:30

Crash Bandicoot™ 4: It’s About Time Announcement Trailer [UK]

It’s About Time ⏰ for a brand-wumping new #CrashBandicoot game! ???? Crash fourward into a time-shattering adventure in Crash Bandicoot™ 4: It’s About Time. Available October 2, 2020 on PlayStation 4 and Xbox One. Pre-Or..

Çukurova’nın İlk Kavun Hasadı Mersin’de Yapıldı 03:36

Çukurova’nın İlk Kavun Hasadı Mersin’de Yapıldı

Mersin'in Tarsus ilçesinde Çukurova’nın ilk kavun hasadı yapıldı. Serada yetişen ve kilosu 15 liradan alıcı bulan kavunu Ruslar tercihi ediyor. Kavun, talebe göre Türkiye'nin değişik illerine de gönderiliyor. Üretici Ahm..

Cumali Ceber-Vur Bana 00:38

Cumali Ceber-Vur Bana

Cumali Ceberin sabrını sınayan arkadaş bu defa kerimcan durmaz takliti yapıyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.623 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muharrem İnce'yi Kabul Etti 00:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muharrem İnce'yi Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi kabul etti. Randevu talebi Muharrem İnce'den gelirken, Erdoğan, İnce'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi yerine AK Parti Genel Merkezinde kabul e..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muharrem İnce'yi Kabul Etti 00:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muharrem İnce'yi Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi kabul etti. Randevu talebi Muharrem İnce'den gelirken, Erdoğan, İnce'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi yerine AK Parti Genel Merkezinde kabul e..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan’ın Başkenti İslamabad’a Geldi 04:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan’ın Başkenti İslamabad’a Geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan’ın Başkenti İslamabad’a Geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere Pakistan’ın başkenti İslamabad’a geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunma..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’deki bazı mültecilerin vatandaşlığa alınacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığının kamplardaki Suriyeli ve Iraklılara ilişkin bir çal..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faize dayalı bankacılık sistemini ve yüksek reel faizleri eleştirerek, Kişisel olarak piyasaya siyaseten ve kamu gücü ile müdahaleyi doğru ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bahsettiği o Aileyi A Haber Buldu 04:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bahsettiği o Aileyi A Haber Buldu

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, eski cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e çağrıda bulundu. Spekülasyonlara açıklık getirmesini istedi; rahatsızsa net bir cevap vermesi gerekir dedi, aksi halde bu tür sorularla sürek..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Atacağız Adımları Kimse Tayin Edemez 03:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Atacağız Adımları Kimse Tayin Edemez

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazı sonrası dış politikayla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan F-35'ten S-400'ün ikinci paket alımına kadar net mesajlar verdi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı 01:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurt dışında yaşayan vatandaşlara çağrı yaparak Yurt dışındaki vatandaşlarımıza yönelik olarak ‘Komşunu al gel’ kampanyasını başlatıyoruz. Türkiye, yurt dışındaki vatandaşlarımızın çe..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Putin'le Telefonla Görüştü 00:36

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Putin'le Telefonla Görüştü

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre görüşmede; İkili ilişkiler ve Suriye konusundaki son gelişmeler ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şam rejiminin İdlib’te ve Doğu Guta’da sivillere yönelik saldırılar..

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki 01:36

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen gecede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirta..

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Koronavirüs, Doğu Akdeniz ve Terör Gündemiyle Toplanıyor 01:09

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Koronavirüs, Doğu Akdeniz ve Terör Gündemiyl

Kabine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün saat 15'te toplanacak. Toplantıda iç ve dış politikaya ilişkin birçok kritik konu masada olacak...