#Lit

Dünyada Yükselen Nükleer Savaş Korkusu 01:00

Dünyada Yükselen Nükleer Savaş Korkusu

Kuzey Kore'nin son dönemde artan füze denemeleri ve ABD'nin karşı tutumu Asya'daki gerilimi her geçen gün artırıyor. İki ülke arasında karşılıklı restleşmelerin arttığı bir dönemde ABD Başkanı Donald Trump ile Kuzey Kore..

Dünyadaki En Tehlikeli 10 Silah(Tehlikeli Yakın Dövüş Silahları) 06:22

Dünyadaki En Tehlikeli 10 Silah(Tehlikeli Yakın Dövüş Silahları)

Tüm silahların eşit derecede tehlikeli olduğunu söylemek oldukça yanlış bir düşünce olur. Bazı silahlar saplama için iyiyken diğerleri düşmanları uzaktan ekarte etmekte kullanılması için üretilmiştir. Bugün dünyadaki en ..

Dünyanın En Genç Liderleri 01:59

Dünyanın En Genç Liderleri

Macron, Fransa'nın Napolyon'dan sonraki en genç Cumhurbaşkanı oldu. Macron gibi, yaşlı ve kurt politikacıları geride bırakarak Başbakan ve Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturan çok sayıda genç lider var. 40'lı yaşlarda olmak..

Dünyanın En Hızlı Parkur Köpeği 01:11

Dünyanın En Hızlı Parkur Köpeği

Birazdan izleyeceğiniz Tex isimli köpek 2015 Masters Agility şampiyonası birincisi. Bir parkur içinde sahibinin komutları ile hız, çeviklik ve engellerin aşılması gibi bir çok etmeni bir arada kullanarak şampiyon olan Te..

  • JET TV tarafından
  • 703 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın en uzun ineği , 2metre boyunda 02:32

Dünyanın en uzun ineği , 2metre boyunda

Sevimli İneğimiz Danniel sizlerle. Danniel’nin sahipleri (Ken farley ) bize gururla Dünyanın en uzun ineğini gösterdiler. Dev sığır Danniel , Dünyanın en uzun ineğidir. Danniel 204cm boyunda, 1045kg ağırlığındadır. Ayrıc..

  • Cowboy tarafından
  • 1.312 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın İlk Akıllı Pikabı: Love 03:01

Dünyanın İlk Akıllı Pikabı: Love

Love dünyanın ilk akıllı pikabı olarak Kickstarter’da kendine fon arıyor. Love, tıpkı gramafon gibi hışırtıları ve seslerdeki patlamalara yer vererek plak kayıtlarının samimiyetini ve kalitesini koruyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.386 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın İlk Yarasa Robotu- Bat Bot 01:44

Dünyanın İlk Yarasa Robotu- Bat Bot

Yarasaların tüm hareketlerini taklit edebilen dünyanın ilk yarasa robotu Bat Bot ile tanışın! Bat Bot'un ağırlığı sadece 93 gram ve kanat zarının kalınlığı ise sadece 56 mikron...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.771 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14  Ülkesi 05:19

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14 Ülkesi

Japonya bu araştırma en öne çıkan isim oluyor. Japonya hakkında yapılan araştırmalar sonucunda gelişmiş otomobiller, cihazlar, aletler, depreme dayanaklı binaları, optik teknolojileri, modern mekanik teknolojileri, metal..

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi 06:28

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi DÜNYAYI AĞLATAN 5 ÇOCUK Akbaba ve Afrikalı çocuğun ağlatan hikayesi Bhopal faciası bebek, Aylan Bebek, Kürtaj bebek fotoğrafı Omira Sançez 5) Tıp tarihine geçen fotoğraf Anne karnında ..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dur Yoksa Seni Öldürürüm 01:31

Dur Yoksa Seni Öldürürüm

Alev Alev, Halit Refiğ'in yönettiği 1984 yapımı sinema filmi...

Duyduğunuz Ama Adını Bilmediğiniz Top 40 Yabancı Şarkı!!! 10:51

Duyduğunuz Ama Adını Bilmediğiniz Top 40 Yabancı Şarkı!!!

Duydunuz Ama Adını Bilmediğiniz 40 Yabancı Şarkılar: 1 Imany – Don't be so shy 2 Adele - Rolling in the Deep 3 Alan Walker - Faded 4 Baby Brown ft. Imbro Manaj - Per Ty 5 David Guetta - Hey Mama ft Nicki Minaj, Bebe Rex..

  • ANKA tarafından
  • 3.016 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Duygu Aycan feat. Rıza Pera - Dön Önüne 02:45

Duygu Aycan feat. Rıza Pera - Dön Önüne

Dön Önüne şarkı sözleri ile Tırnaklarla kazıyıp yürüdüm hedefe Her adımım oldu boş adama çetele Yapamıyosun bu yüzden vurur çenene Taklit etmeyi bırak dön hemen önüne Dön hemen özüne Dön hemen önüne Dön hemen özüne D..

Duygu Çevik Konseptsiz Gelince Olanlar Oldu! 07:17

Duygu Çevik Konseptsiz Gelince Olanlar Oldu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 02 Mayıs 2017 Salı günü yayınlanan 134. bölümünde Duygu Çevik konsept konusunda Öykü Serter'den yardım isteyince Kerimcan Durmaz, Öykü Serter'in konseptini beğenmedi. Kemal Doğulu ise Duygu'nun..

  • ANKA tarafından
  • 877 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Duygu Özaslan - Yılbaşı Makyajı Gold Eyeliner & Cut Crease 09:48

Duygu Özaslan - Yılbaşı Makyajı Gold Eyeliner & Cut Crease

Yılbaşı için birbirinden keyifli planlarınız vardır. Bu videoda gold eyeliner ile bir yılbaşı makyajı yaptım. Umarım sevdiklerinizle güzel bir yılbaşı gecesi geçirir, mutlu ve sağlıklı geçecek 2018'i keyifle karşılarsın..

Dying Light  The Outstanding Super Crane Trailer Community Event PS4 00:57

Dying Light The Outstanding Super Crane Trailer Community Event PS4

The Outstanding Super-Crane is go! Over Halloween, from now until 1 November, use your enhanced Grappling Hook to teach those zombies a thing or two about gravity in The Outstanding Super-Crane community bounty. During t..

  • BETA tarafından
  • 901 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dynasty 1. Sezon 12. Bölüm Fragmanı 00:41

Dynasty 1. Sezon 12. Bölüm Fragmanı

Dynasty 1. Sezon 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 4 Mayıs Cuma Günü Cw'de Dynasty 1x21 Extended Promo/Preview Trashy Little Tramp Dynasty Season 1 Episode 21 Extended Promo Dynasty 1x21 Extended Promo Trashy..

Dynasty 1. Sezon 16. Bölüm Fragmanı 00:41

Dynasty 1. Sezon 16. Bölüm Fragmanı

Dynasty 1. Sezon 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 23 Mart Cuma Günü Cw'de Dynasty 1x16 Promo/Preview Poor Little Rich Girl Dynasty Season 1 Episode 16 Promo Dynasty 1x16 Promo Poor Little Rich Girl (HD) Dy..

Eagles -- Hotel California Lyrics song 06:30

Eagles -- Hotel California Lyrics song

Lyrics: On a dark desert highway, cool wind in my hair Warm smell of colitas, rising up through the air Up ahead in the distance, I saw a shimmering light My head grew heavy and my sight grew dim I had to stop for the ni..

Ebru Gündeş - Teşekkür Ederim 04:33

Ebru Gündeş - Teşekkür Ederim

Ben kayboldu sanmıştım meğer sendeymiş Görür görmez anladım hemen o anda Sarı sandıklara kilitlemiştim aşkımızı Sahip çıkmışsın canım eksik olma Şarkı Sözleri sarkisozleri.de Nasıl özlemiş kalbim böyle atmayı Oysa yerini..

  • Candy tarafından
  • 2.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Gündeş Ben Aşkı Ölümsüz Bilenlerdenim (Canlı Performans) 04:55

Ebru Gündeş Ben Aşkı Ölümsüz Bilenlerdenim (Canlı Performans)

Ebru Gündeş Ben Aşkı Ölümsüz Bilenlerdenim (Canlı Performans) Dinle İstemem sevgilim yüzüme gülme Eğer ki sonunda ağlatacaksan istemem sevgilim ümitler verme Sonunda dünyamı karartacaksan Ben aşkı ölümsüz bilenlerdenim..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.291 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Keskin - Turned Up 02:47

Ebru Keskin - Turned Up

Verse I: I be in the club with a pocket full of K. Bet your baby daddy wanna fly me to LA I just got my visa politicking through the states Just got some OG Kush now it's time to celebrate I probably in the VIP taking ..

Ebru Yaşar - Ben Aşkı Ölümsüz Bilenlerdenim Ahmet Selçuk İlkan Unutulmayan Şarkılar Vol2 04:57

Ebru Yaşar - Ben Aşkı Ölümsüz Bilenlerdenim Ahmet Selçuk İlkan Unutulm

BEN AŞKI ÖLÜMSÜZ BİLENLERDENİM İstemem sevgilim yüzüme gülme Eğer ki sonunda ağlatacaksan İstemem sevgilim ümitler verme Sonunda dünyamı karartacaksan Ben aşkı ölümsüz bilenlerdenim Bir ömür boyunca sevenlerdenim ..

Ed Sheeran - Galway Girl 02:52

Ed Sheeran - Galway Girl

Ed Sheeran - Galway Girl Şarkı Sözleri [Chorus] She played the fiddle in an Irish band But she fell in love with an English man Kissed her on the neck and then I took her by the hand Said, Baby, I just want to dance [..

Eflow - Açıyosun Kafamı 02:43

Eflow - Açıyosun Kafamı

Açıyosun Kafamı şarkı sözleri ile Rapte para yoktu yaptık gönülden çok zaman geçti verdik ömürden farkımız kalmadı bazen kömürden içimiz kor ateş flowlar derinden herkes bilir ama kimse tanımaz havanız kime şekliniz ya..

Eğitimin Olmazsa Olmazı Disiplin 05:03

Eğitimin Olmazsa Olmazı Disiplin

Her yıl mektepler açıldığında siyasiler, bürokratlar, öğretmenler, uzmanlar ülkedeki eğitim üzerine konuşurlar. Bu yıl müfredat tartışmaları ve TEOG meselesi sebebiyle tartışmalar uzun sürdü. Hemen herkes eğitimin kalite..

Egzersiz Yapan Kedi 00:10

Egzersiz Yapan Kedi

Patisini yediğiminin kedisinin taklitle de olsa egzersizini yaparak gününü tamamlıyor efendim. İzliyoruz.....

  • JET TV tarafından
  • 1.165 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ekim Ayında  Önemli Bir Kutlama Yapmayı Umuyoruz 01:06

Ekim Ayında Önemli Bir Kutlama Yapmayı Umuyoruz

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, 2018 FIFA Dünya Kupası'na gitme umutlarının hala güçlü olduğunu söyledi. Lucescu, A Milli Futbol Takımı'nın 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde İzlanda ile ..

Ekler Pasta Tarifi Çikolatalı Ekler Yapımı 02:33

Ekler Pasta Tarifi Çikolatalı Ekler Yapımı

Ekler tarifi öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Aslında yapımı pekte zor olmayan ekler yapımı videomuzda aşama aşama anlatıldı. İlk olarak soğuması için ekler kremasını hazırlıyoruz. Hazırladıktan sonra daha iyi ..

Ekler Tarifi 13:18

Ekler Tarifi

250 gr, 1 büyük su bardağından 1 parmak eksik su 180 gr, 1 büyük su bardağından 1 parmak eksik un 110 gr tereyağı 4 yumurta 1 tutam tuz Pastacı kreması için; 50 gr, 2 çorba kaşığı un 140 gr, yarım su bardağı toz şeker ..

EKMEKTE KIL MI VAR? AHMET MARANKİ AÇIKLIYOR!!! #ahmetmaranki #shorts 01:23

EKMEKTE KIL MI VAR? AHMET MARANKİ AÇIKLIYOR!!! #ahmetmaranki #shorts

E 910, E 920 ve­ya E 921 ola­rak kod­la­nan ve di­ğer adı L-Sis­te­in (inglizce: L-cyste­ine) olan mad­de, ha­mu­run ça­buk açıl­ma­sı­nı ve ko­lay iş­len­me­si­ni sağ­la­mak­ta olup en çok yuf­ka­lık un­lar­da elas­ti­k..

  • STUDIO AS tarafından
  • 44 görüntüleme
  • 2 yıl önce