#Lit

Japonya'nın Canlı Sanat Stili 01:04

Japonya'nın Canlı Sanat Stili

Minori adlı sanatçı 8 sene önce Shironuri adı verilen ve beyaza boyanmış anlamına gelen pirinç makyajıyla vintage kıyafetleri birleştirerek yeni bir stil yarattı. 26 yaşında Tokyo da yaşayan Sanatçı , Japonya da beyaz ma..

Japonya:Başbakan Abe Yeni Anayasa İçin İstediği Yetkiyi Aldı 01:01

Japonya:Başbakan Abe Yeni Anayasa İçin İstediği Yetkiyi Aldı

Japonya'da erken seçimler için oylar kullanıldı ve sandıklar açıldı. İlk sonuçlara göre Başbakan Şinzo Abe’nin lideri olduğu Liberal Demokrat Parti büyük bir zafer kazanarak parlamentoda tek başına 465 sandalyenin en az..

Jason Statham - 9 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:00

Jason Statham - 9 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jason Statham, İngiliz aktör ve eski model ve rekabetçi dalgıç. Statham, Guy Ritchie suç filmleri Lock, Stock ve Two Smoking Barrels (1998), Snatch (2000) ve Revolver (2005) rolleri ile tanınır. Aktör gerilim filmi The T..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.400 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull 04:26

Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull

On The Floor [J-Lo] Let me introduce you to my party people In the club [Pitbull] I’m loose And everybody knows I get off the chain Baby it’s the truth I’m like Inception, I play with your brain So I don’t sleep, I sno..

  • PengoTV tarafından
  • 1.685 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Jerry Arrives To Woo Mickey With His Charm - Season 1 Ep. 10 - THE MICK 01:16

Jerry Arrives To Woo Mickey With His Charm - Season 1 Ep. 10 - THE MIC

Transforming these outrageously spoiled children into honest, hard-working, decent members of society – something this foul-mouthed, debaucherous and completely out-of-her-element woman knows absolutely nothing about. Be..

Jess Begs Nick To Come And Talk To Her Students About His Book - Season 6 Ep. 18 - NEW GIRL 01:04

Jess Begs Nick To Come And Talk To Her Students About His Book - Seaso

The sixth season of ensemble comedy NEW GIRL continues to follow Jess (Zooey Deschanel) and the gang as they attempt to find their respective places in the world, while begrudgingly accepting the responsibilities of adul..

Jimmy Meets Mickey's Mr. Perfect - Season 1 Ep. 10 - THE MICK 00:51

Jimmy Meets Mickey's Mr. Perfect - Season 1 Ep. 10 - THE MICK

THE MICK is a no-holds-barred single-camera comedy that gives new meaning to the phrase “dysfunctional family.” MACKENZIE aka “MICKEY” (Kaitlin Olson, “It’s Always Sunny in Philadelphia”) is a brash, two-bit hustler from..

Joe Biden Kabinesini Açıkladı 01:55

Joe Biden Kabinesini Açıkladı

ABD’de 3 Kasım’da yapılan başkanlık seçimlerinden zaferle çıkan Joe Biden, kabinesini açıkladı. Biden'ın özellikle dış politikadaki ekibi dikkat çekti...

Jorge Blanco - Risky Business 03:28

Jorge Blanco - Risky Business

Şarkı Sözleri Girl you walk into the room like a hurricane Bad bitch attitude got me blown away Screamin’ no but my body’s sayin’ maybe, ah I could take you home we could keep it on the low Cuz a heart won’t burn if a h..

Jüri Merveye Öyle Bir Yorum Yaptı Ki! 11:46

Jüri Merveye Öyle Bir Yorum Yaptı Ki!

11 Nis 2017 tarihinde yayınlandı İşte Benim Stilim 7. Sezon 11 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 116. bölümünde Bahar Candan, Merve Sevin'in İspanyol bir markadan giyinmesini eleştiriken Kemal Doğulu, Bahar'ın da İspanyol..

  • ANKA tarafından
  • 588 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Just Give Me A Reason Karaoke 00:56

Just Give Me A Reason Karaoke

Şarkı Sözleri Right from the start You were a thief, you stole my heart And I your willing victim I let you see the parts of me, that weren't all that pretty And with every touch you fixed them Now you've been talking in..

Kabil'de Askeri Akademiye Saldırıyı IŞİD Üstlendi 01:04

Kabil'de Askeri Akademiye Saldırıyı IŞİD Üstlendi

Afganistan'ın başkenti Kabil'de bir askeri eğitim akademisine saldırı düzenlendi. Eylemciler dahil en az 9 kişinin öldüğü saldırıyı Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) örgütü üstlendi. IŞİD'in haber ajansı Amaq'tan yapılan aç..

Kabızlık Basur Kolon Kanseri Nedeni Mi 02:12

Kabızlık Basur Kolon Kanseri Nedeni Mi

İç Hastalıkları Uzmanı Gökhan Demir: Kolon kanseri basuru taklit edebilir...

  • NABIZ tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kabızsan, Kanserli Hücreyi de Vücutta Biriktiriyorsun! Bu ZEHİR HER EVDE VAR! 20:48

Kabızsan, Kanserli Hücreyi de Vücutta Biriktiriyorsun! Bu ZEHİR HER EV

???? Evinizdeki damacanalar zehir saçıyor! 3:22 ???? Plastik su alırken şişenin altındaki bu işarete dikkat edin! 4:15 ???? Asidik vücut pörsür! 6:17 ???? İçtiğin su midende lıkır lıkır ediyorsa o su ölü sudur! 10:53 ?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 8 ay önce
Kabr-i Cin Mühür Hd İzle 1:32:41

Kabr-i Cin Mühür Hd İzle

Konusu : Yüzyıllar once iyi bir Cin tarafından Kuran-ı Kerim'den yola çıkılarak yazılan kitabın, her yüz yılda bir koruyucuları gelmektedir. Bu koruyuculara Bekçi adı verilir. 1365 yılında Demirci yine bir cin vakasını ..

Kaçacak Yer Yok Türkçe Dublaj Hd İzle 1:34:21

Kaçacak Yer Yok Türkçe Dublaj Hd İzle

Şövalye ruhlu mahkum Sam Gillen’in de bulunduğu tutukluları taşıyan bir konvoy saldırıya uğrar. Saldırıyı düzenleyen Sam’in ortağı ölürken Sam kaçmayı başarır. Sam ise oğlu Mookie ve kızı Bree ile birlikte yaşayan dul Cl..

Kaçak Akaryakıtı Toprak Altına Sakladılar 01:13

Kaçak Akaryakıtı Toprak Altına Sakladılar

Kars'ta düzenlenen operasyonda, 2 zanlı, toprak altındaki bir depoda sakladıkları 6 bin 650 litre kaçak akaryakıt ve kaçak içki, sigara ve parfüm ile yakalandı...

Kaçak Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Para Cezasına Çarptırıldı 01:00

Kaçak Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Para Cezasına Çarptırıldı

Fransa’da kaçak mültecilere yardım etmekle suçlanan 37 yaşındaki çiftçi Cedric Herrou çıkarıldığı mahkemede 3 bin Euro para cezasına çarptırıldı. Fransa – İtalya sınırındaki Roya Vadisi’nde zeytincilik yapan Fransız çif..

Kadayıf Kasesinde Muhallebi Tarifi 03:00

Kadayıf Kasesinde Muhallebi Tarifi

250 gr kadayıf 125 gr tereyağı 2 yemek kaşığı pudra şekeri Muhallebisi için: 1 litre süt 2 çay bardağı tozseker 3 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı nişasta 1 poset toz krem şanti yarım paket labne peyniri ( 100 gr) 1 paket ..

Kadayıflı Muhallebi Tarifi 10:31

Kadayıflı Muhallebi Tarifi

Kadayıflı Muhallebi İçin Gereken Malzemeler: 250gr. tel kadayıf 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı (biraz daha eklenebilir isteğe bağlı olarak) yarım su bardağı tozşeker yarım ile 1 su bardağı arası iri kıyılmış ceviz içi ve..

Kadayıflı Paşa Sarma Tarifi 09:04

Kadayıflı Paşa Sarma Tarifi

malzemeler yaklaşık 250 300 gram taze kadayıf 1 çay bardağı şeker bir yemek kaşığı tereyağı Hazirlanisi.kadayıfımızı iri şekilde bıçakla doğruyalım.ocağa geniş bir tava alin tereyağını ve kadayıfi orta ateşte kavurar..

Kadir İnanır Hülya Avşar Aşkı 02:13

Kadir İnanır Hülya Avşar Aşkı

Ölüm Yolu, yönetmenliğini Halit Refiğ'in yaptığı başrollerinde Kadir İnanır, Hülya Avşar ve Tanju Gürsu'nun oynadığı 1985 tarihli macera filmi...

Kadir İnanır Hülya Avşar'ı Ölmekten Kurtarır 00:46

Kadir İnanır Hülya Avşar'ı Ölmekten Kurtarır

Filmin Adı: Ölüm Yolu Yönetmen: Halit Refiğ..

Kadir İnanır ve Hülya Avşar Ölüm Yolu 01:34

Kadir İnanır ve Hülya Avşar Ölüm Yolu

Filmin Adı: Ölüm Yolu Yönetmen: Halit Refiğ Oyuncular: Kadir İnanır, Hülya Avşar Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1985..

Kadir İnanır'ın Hazin Sonu 02:15

Kadir İnanır'ın Hazin Sonu

Ölüm Yolu, yönetmenliğini Halit Refiğ'in yaptığı başrollerinde Kadir İnanır, Hülya Avşar ve Tanju Gürsu'nun oynadığı 1985 tarihli macera filmi...

Kaf Kaf Avrupa'da Tam Gaz Özet 02:56

Kaf Kaf Avrupa'da Tam Gaz Özet

FIBA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Pınar Karşıyaka, A Grubu'ndaki ikinci maçında Litvanya temsilcisi Juventus Utena'yı 90-78 mağlup ederek 2'de 2 yaptı...

Kafanızı Birde Sağa Yatırıp Bakın 00:40

Kafanızı Birde Sağa Yatırıp Bakın

Adamın Kafasını Ter Çevirince Başak Yüz Selüliti Ortaya Çıkıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahvaltılık Kaşar Peynirli Kırmızı Biber | Bereketli Tarifler NET 02:26

Kahvaltılık Kaşar Peynirli Kırmızı Biber | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Malzeme Listesi ..

Kahvaltılık Süt Reçeli Tarifi 02:51

Kahvaltılık Süt Reçeli Tarifi

Son zamanlarda herkes tarafından merakla yapımı istenen süt reçeli tarifi hazırladık sizler için. Aslında yapımı her ne kadar kolay olsada uzun süre kaynatmak gerektiğinden biraz vakit alıyor. Aynı zamanda süt reçeli ile..

Kakaolu Bol Sütlü Kolay Puding Tarifi Çikolatalı Muhallebi Yapımı 02:32

Kakaolu Bol Sütlü Kolay Puding Tarifi Çikolatalı Muhallebi Yapımı

Sizlere bu tarifimizde leziz bir kakaolu çikolatalı puding yani muhallebi tarifi vereceğiz. Sizlerden gelen puding nasıl yapılır sorularına karşın hazırladığımız bu detaylı anlatım sayesinde muhallebi nasıl yapılır adım ..