#Lit

Kalça Protezi Ameliyatı Sonrası İyileşme Süreci Nasıldır 00:53

Kalça Protezi Ameliyatı Sonrası İyileşme Süreci Nasıldır

Kalça protezi yapılan bir hasta bir gün dinlendikten sonra yavaş yavaş yürütülmeye çalışılır. Üç-dört günün sonunda hastane koridorunda koltuk değneği ya da yürüteç yardımıyla yürüyebilir hale gelir. Evde de rehabilitasy..

  • NABIZ tarafından
  • 1.335 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaliforniya Sendromu Nedir 03:27

Kaliforniya Sendromu Nedir

Kapitalizmi buram buram yaşadığımız şu evrende, şehirde yaşayan, yabancılaşmış, mutlu ama mutsuz, anlık yaşayan insan sendromu işte. Anlık mutlulukların peşini kovalarken kalıcı mutluluklar yaratmanın çabasına girmiyorsu..

Kalp Atışı 1.Bölüm 3.Fragman 01:00

Kalp Atışı 1.Bölüm 3.Fragman

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, başrollerinde Gökhan Alkan ve Öykü Karayel’in yer aldığı, Show TV’de Cuma günü ilk bölümüyle ekrana gelecek Kalp Atışı‘ndan bir tanıtım daha geldi. Günlerdir beklenen dizinin tanıtım..

Kalp Atışı 1.Bölüm Kolaj (Eylül Kavga Sahneleri) 05:18

Kalp Atışı 1.Bölüm Kolaj (Eylül Kavga Sahneleri)

Kalp Atışı'nın ilk bölümünde; Eylül babası ve üvey annesi yüzünden sorunlu bir çocukluk geçirmiş ve lise çağında babası tarafından Marmaris’te yaşayan babaannesinin kapısında terk edilmiştir. Babaannesi Gülayşe’nin yanın..

Kamapp Messenger ; Dahası iyisi için 00:28

Kamapp Messenger ; Dahası iyisi için

En iyi Yerli Mesajlaşma Platformu.Hiç Denediniz mi? #kamapp #kamappmessenger #kamappcom #türkiye #yerli #MilliTeknolojiHamlesi www.kamapp.com..

Kamera Çekim Yaparken Yemek Yiyememek 00:39

Kamera Çekim Yaparken Yemek Yiyememek

sanki 3 gün önce değilde, bi 20 25 yıl evvel çekilmiş gibi duran videoya konu olan durumdur efendim. ortam ve müziklerde dağistan atmosferi olsa da, insanlar bir dağıstan düğünü için çok sakin. video kalitesi ve insanlar..

  • PITIRCIK tarafından
  • 777 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği'' 08:33

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği''

Robotlar uzay araştırmalarının bir vazgeçilmezi… Bu aygıtlar yörüngede çalışmayı mümkün hale getiriyor. Birlikte çalışması en karmaşık aygıtlardan biri de Uluslararası Uzay İstasyonu’ndaki Canadarm 2 robotu… Bu robotlar..

Kanun Taksimi - Bunu mutlaka dinleyin 07:59

Kanun Taksimi - Bunu mutlaka dinleyin

Yeni aldığım kanunuma iyice alıştım. Bu nedenle ikinci kez Nihavend taksim yüklüyorum.. Mutlaka dinleyin.. Seveceğinizi umuyorum.. Mutlaka yorumlarınızı bekliyorum.. haydi seyredelim.. Not: Gerçi çok yakın çektiğim için ..

Kaplumbağa ile Oynamaya Çalışan Kediler 02:47

Kaplumbağa ile Oynamaya Çalışan Kediler

Kedilerin kaplumbağa ile oynama çabalarını ve onu taklit etmelerini izliyoruz efendim. Keyifli seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kaptan Amerika - Kahramanların Savaşı  Steve ve Sharon Öpüşmesi  03:25

Kaptan Amerika - Kahramanların Savaşı Steve ve Sharon Öpüşmesi

Kaptan Amerika - Kahramanların Savaşı Steve ve Sharon Öpüşmesi Marvel alemi için sivil savaş alarmı! Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı; süper kahramanları, öykü evreninin en önemli konusunda karşı karşıya getiriyo..

  • ANKA tarafından
  • 1.439 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kara - Honey 03:17

Kara - Honey

Kara - Honey Şarkı Sözleri [Seungyeon] Nan Nan Nan neo eobseumyeon Nan Nan Nan neo animyeon Nan Nan Nan sal su eobtjanha (OOH) (OOH~) [Gyuri] Ajikdo seollaeyeo Neoman bomyeoneun tteollyeo [Seungyeon] Moreuncheok hago n..

Kara Panter - Black Panther Türkçe Dublaj İzle 2:14:33

Kara Panter - Black Panther Türkçe Dublaj İzle

Black Panther Sonunda Çekildi! Marvel çizgi romanlarında onlarca yıldır rol aldıktan sonra, Black Panter sonunda Captain America: Civil War filminde ilk kez film izleyicisine merhaba demişti. Bundan çok kısa bir süre son..

Karakolda Ayna Var 1966 Türk Filmi İzle 1:15:26

Karakolda Ayna Var 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Amiri tarafından gizli bir operasyon için görevlendirilen Demir Çiçek lakaplı Ferhunde. Hızır Paşa semtinde yaşanan cinayet ve kayıp olaylarını çözmek için gönderilir. Şüpheler ise semtin belalı serserisi Taşka..

Karamelli İrmik Tatlısı Tarifi Tatlı Tarifleri 02:04

Karamelli İrmik Tatlısı Tarifi Tatlı Tarifleri

Nefis tatlı tarifleri vermeye devam ediyoruz. Karamelli irmik tatlısı videosu hazırladık sizler için. Az malzeme ile nefis kıvamda ve tadta bir tatlı tarifi. İrmik tatlısının üzerinde karamel sos ile tadına tad katmış ol..

Karanlık Gölgeler Film İzle 1:48:27

Karanlık Gölgeler Film İzle

1960'lı yılların popüler gotik-gerilim dizisinden uyarlanan film, zengin ve çapkın vampir Barnabas Collins'in cadılar, hayaletler ve canavarlarla dolu karanlık dünyasını beyazperdeye taşıyor. Barnabas muhteşem bir hayat ..

  • Tv Series tarafından
  • 12.151 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karateci Minik Kız İzleyenleri Güldürdü 01:42

Karateci Minik Kız İzleyenleri Güldürdü

Bir karate gösterisinde hocasının yaptıklarının bire bir taklit eden minik karateci kız izleyenleri güldürmüş...

  • JET TV tarafından
  • 742 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kardiyak - Fybertest - (Official Video) 02:40

Kardiyak - Fybertest - (Official Video)

FYBERTEST (Ya ya) hıza mı takılır hayranlarım akorumu High side tarafa çekip o hayvan tenoral akışı sağlar Sesim o sürede çatlar dakikalarını harca Bu çocuk yeni mi? (hayır hayır...) 10 yıl oldu aslan, anca döndü devr..

Kargaların Saldırısına Uğrayan 'Benekli Su Yelvesi Kuşunu' Köylü Kurtardı 02:58

Kargaların Saldırısına Uğrayan 'Benekli Su Yelvesi Kuşunu' Köylü Kurta

Kars’ta tarlada kargaların saldırısına uğrayan ve yaralanan Benekli Su Yelvesi’ni köylü kurtardı. Kargaların yaraladığı Su Yelvesi tedavisi yapılmak üzere Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi’ne teslim edildi..

Karılar Koğuşu 1990 02:58

Karılar Koğuşu 1990

Filmin Adı: Karılar Koğuşu Yönetmen: Halit Refiğ Oyuncular: Kadir İnanır, Hülya Koçyiğit..

Karım öldükten sonra seninle evleneceğim! 12:33

Karım öldükten sonra seninle evleneceğim!

Ölüm ilanını yazdı, ortadan kayboldu. Müge Anlı cenazeme kaç kişi katılır diye merak ettiniz mi hiç diye sorup sabahtan beri bunu düşündüğünü söyledi. 50 yaşındaki Türkan Hanım’ın bunu düşündüğünü ve sosyal medyadan ölüm..

Karışık Turşu Tarifi 03:57

Karışık Turşu Tarifi

Malzemeler: 3 litrelik cam kavanoz yaklaşık 1 kilo turşuluk salatalık çeyrek ufak boy lahana arzuya göre birer kırmızı biber, havuç 6-7 diş sarımsak 3 yemek kaşığı doluca turşuluk kaya tuzu 3/4 su bardağı üzüm sirkesi..

Karısını başka biriyle bastı! 02:18

Karısını başka biriyle bastı!

ARNAVUTKÖY'DE İLGİNÇ BİR OLAY YAŞANDI... KARISINI BAŞKA BİRİYLE BASAN KOCA, ADAMI YATAK ODASINA KİLİTLEDİ.... PANİKLEYEN ADAM YAKALANMAMAK İÇİN KENDİNİ EVİN PENCERESİNDEN AŞAĞIYA BIRAKTI... İŞTE O ANLAR..

Karnabahar Lahana Turşusu Tarifi 04:03

Karnabahar Lahana Turşusu Tarifi

Karnabahar Lahana Turşusu için malzemeler: (3 litrelik kavanoz) 1 büyükçe karnabahar (benimki yaklaşık 1 kilo geldi) 1 baş sarımsak 2 adet havuç 1 baş sarımsak Ufak bir çeyrek lahana (karnabahara veya isteğinize göre aza..

Kartal Golcüsünü Arıyor! Yeni Aday Premier Lig'den 01:48

Kartal Golcüsünü Arıyor! Yeni Aday Premier Lig'den

Beşiktaş'ta golcü arayışları devam ediyor. Fiorentina ile Khouma Babacar konusunda pazarlıklarını sürdüren yönetim, futbolcunun yüksek maliyeti sebebiyle transferden vazgeçme noktasına geldi. Siyah-beyazlıların 7 milyo..

  • OFSAYT tarafından
  • 635 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kartalın Yemeğine Göz Koymanın Sonu 00:12

Kartalın Yemeğine Göz Koymanın Sonu

Kartallar, atmacagiller (Accipitridae) familyasına üyedir. Kartal türleri çok geniş bir yelpazede dağılan yırtıcı kuşları kapsar. Türkiye'de genellikle dağlık bölgelerde yaşarlar. Kartallar genel olarak diğer uçan yırtıc..

  • Cowboy tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kartopu Muhallebili Kek 00:58

Kartopu Muhallebili Kek

Hindistan cevizi topları için: 2 su bardağı hindistan cevizi 6 yemek kaşığı pudra şekeri 4 yumurta akı Kek hamuru için: 4 yumurta sarısı, 1 tam yumurta 1 su bardağı toz şeker 125 gr oda sıcaklığında tereyağı 1 su barda..

Kastamonu’da Koca Dehşeti  1 Ölü, 1 Yaralı 02:48

Kastamonu’da Koca Dehşeti 1 Ölü, 1 Yaralı

Kastamonu’da bir kişi, kendisinden ayrılmak isteyen ve sığınma evinde kalan eşini Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü önünde silahla vurarak öldürdü. Saldırıda bir kişi de yaralandı...

Katar Neden Hedef 04:03

Katar Neden Hedef

SUUD YÖNETİMİ KATAR'I HEDEF ALARAK NE KAZANACAK? TRUMP'IN ZİYARETİNDEN SONRA KÖRFEZ ÜLKELERİNİN BAŞLATTIĞI SALDIRGAN POLİTİKADA KAZANAN KİM KAYBEDEN KİM? BU OPERASYONDA GÖRÜLMEYEN HEDEF TÜRKİYE Mİ?..

Katil Balinadan İnsan Sesi Taklidi 00:40

Katil Balinadan İnsan Sesi Taklidi

Güney Fransa'daki bir akvaryumda incelenen 14 yaşındaki katil balina, İngilizce selam ve bye bye gibi basit kelimeleri başarıyla taklit etti...

  • JET TV tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katy Perry - Rise 03:17

Katy Perry - Rise

Katy Perry - Rise Şarkı Sözleri I won't just survive Oh, you will see me thrive Can't write my story I'm beyond the archetype I won't just conform No matter how you shake my core 'Cause my roots they run deep, oh Oh, y..