#Lit

Kerry_Kudüs Konusunda İki Devletli Çözüm Getirilmeli 00:42

Kerry_Kudüs Konusunda İki Devletli Çözüm Getirilmeli

Amerikan Dışişleri Bakanı John Kerry, Filistin-İsrail sorununa ilişkin bugün bir basın açıklaması düzenledi. Beyaz Saray’dan önemli mesajlar veren John Kerry, bölgede kalıcı bir çözümün sağlanması için iki devletli bir ..

Keselenmenin Faydaları Nelerdir 03:24

Keselenmenin Faydaları Nelerdir

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Demirhan Dıraçoğlu açıklıyor....

  • NABIZ tarafından
  • 509 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Keşkül Tarifi 03:56

Keşkül Tarifi

1 litre süt 1 su bardağı şeker 1 tane yumurta sarisi 1 su bardağı çekilmiş toz badem(100gr.) 2 yemek kaşığı dolusu nişasta (mısır ya da buğday fark etmez) 1 paket vanilya 2 yemek kaşığı hindistancevizi (arzuya bağlı) Yar..

Keşkül Tarifi  Keşkül Tatlısı Nasıl Yapılır 02:17

Keşkül Tarifi Keşkül Tatlısı Nasıl Yapılır

Bu videoda Keşkül Tatlısının Tarifini sizler ile paylaştık. :) Türkiye'de Keşkül olarak bilinen bu sütlü ve leziz tatlının tarifi nasıl yapılır izleyin ve ayrıntıları ile görün. :) Malzemeler 50gram badem 1 buçuk su bard..

Kesme Muhallebi Tarifi 01:54

Kesme Muhallebi Tarifi

Malzemeler; 1 litre süt 9 yemek kaşığı irmik 9 yemek kaşığı şeker 1 portakal kabuğu rendesi 2 yemek kaşığı kakao 1 yemek kaşığı tereyağ (margarin) Hazırlanışı; 1.Tencereye 1 lt süt,9 yemek kaşığı şeker ve 9 yemek kaşığ..

Kevin Gates - Jam Feat. Trey Songz, Ty Dolla $ign, 03:59

Kevin Gates - Jam Feat. Trey Songz, Ty Dolla $ign,

Kevin Gates - Jam Feat. Trey Songz, Ty Dolla $ign, Şarkı Sözleri [Intro] It was cool And he'd get back on the phone, and say Bernie I got somethin' I want you to hear And what you do players, is you get the phone and you..

Keyfzade Maraş Tarhana ve Çorba Reklam ve Tanıtım Videosu 00:53

Keyfzade Maraş Tarhana ve Çorba Reklam ve Tanıtım Videosu

Keyfzade tarhana 2005 yılından bu yana bu sektörde kaliteli doğal ve hijyenik yöresel gerçek maraş tarhanasını özelliklerini aybetmeden üretme amacıyla kurulmuştur. Tamamen doğal ve özel üretim yapmaktadır. 12000 metre ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.083 görüntüleme
  • 7 yıl önce
KFC Çakma Ünlülerle Kova Spotu Reklamı 01:18

KFC Çakma Ünlülerle Kova Spotu Reklamı

KFC'nin serdar ortaç, kıvanç tatlıtuğ, tarkan, jason statham, cem yılmaz, arnold, hangover 'alan' gibi ünlülerin çakmalarıyla yaptığı kova kafası göndermeli reklamı...

  • JET TV tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıbrıs Tatlısı Tarifi 08:44

Kıbrıs Tatlısı Tarifi

Kıbrıs tatlısı tarifi Malzemeler 3 tane yumurta 1 çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı şeker 1 su bardağı hindistancevizi 1 su bardağı kırılmış ceviz 1 su bardağı galeta unu 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu ş..

Kid ink - Die In It 02:43

Kid ink - Die In It

I came in with my level up Watch them bitches kept that [?] page level up Feeling like MJ with the glitter glove Pimp slap a nigga with that [?] Same city, I'm an LA citizen With the bad bitches in that sticky-icky cinna..

Kid Ink Ft. Ty Dolla Sign - F With U 03:01

Kid Ink Ft. Ty Dolla Sign - F With U

Kid ink - Feat. Ty Dolla $ign - F With U Şarkı Sözleri Kid Ink] Let's go, woo I've been tryna get over you Hitmaker Baby, uh huh Dolla $ign, yeah, yeah Baby, you already know what I'm tryna do Oh yeah Mustard on the beat..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.289 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kiiara Ft. Felix Snow - Whippin 02:48

Kiiara Ft. Felix Snow - Whippin

Kiiara - Ft. Felix Snow - Whippin Şarkı Sözleri [Intro] Whippin', whippin' Whippin', whippin', whippin' Whippin' [Verse 1] Don't hit me past one 'cause I might come Poppin' on your voicemail goin' dumb If it's past two,..

Kılıçdaroğlu Muharrem İnce Gel Bakalım Buraya 00:13

Kılıçdaroğlu Muharrem İnce Gel Bakalım Buraya

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin cumhurbaşkanı adayını kürsüye çağırırken, Eski bir öğretmen, yeni bir politikacı, Sayın Muharrem İnce gel bakalım buraya dedi...

King Keesbo-Touchdown On'em 03:01

King Keesbo-Touchdown On'em

MEAT PUPPETS LYRICS Touchdown King He's got a kind of stupefying attitude You almost see those little wing shoes Like a light, almost shining through the air He's a touchdown king The air is energy whenever he's aroun..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.015 görüntüleme
  • 7 yıl önce
King Lil G - Different World (Ft. Drummer Boy) 03:20

King Lil G - Different World (Ft. Drummer Boy)

Get cash, get cash And then go smoke Get cash, get cash And then go smoke [King Lil G] 47 everything Young Drummer Boy in this muthafucka Smoke! yeah [Verse 1: Drummer Boy] It's been 2 days And bitch I'm still high (st..

Kırılmadan Çatlamadan Yapılan Saray Lokumu- Saray Sarması Tarifi  Sultan Lokumu 06:55

Kırılmadan Çatlamadan Yapılan Saray Lokumu- Saray Sarması Tarifi Sult

1 litre süt (beş su bardağı) 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı un 3 tepeleme yemek kaşığı kakao 1 paket vanilya 50 gr tereyağ üzeri için 1 poşet kremşansi 1 su bardağı soğuk süt Tabanına serpmek için hindistan cevi..

Kırım Kongo Kabusu Geri Döndü 02:47

Kırım Kongo Kabusu Geri Döndü

Türkiye'nin koronadan ölümlere kilitlendiği bir dönemde eski kabus geri döndü. Kırım kongo kanamalı ateşi hastalığına yakalanan kişi sayısı 480'e ulaştı. Haziran ayı itibariyle de 15 kişi hayatını kaybetti. Bu gelişmeler..

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı  : IQ Air CleanZone SL 00:07

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL

Büyük daireler , okul,tesisler,yurtlar, iş yerleri ve evler için Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL Bunu kabul edelim: Bir hava temizleyici olsa bile, güç genellikle sadece yeterli bir oda içindir. temiz hava B..

Kırmızı Mercimek Çorbası Tarifi 02:24

Kırmızı Mercimek Çorbası Tarifi

MERCİMEK ÇORBASI TARİFİ MALZEMELER 2 Su bardağı kırmızı mercimek 1 adet orta boy soğan 1 yemek kaşığı un 4-5 yemek kaşığı mısırözü yağı 1 tatlı kaşığı tuz ÇITIR EKMEK İÇİN Bayat ekmek 1 yemek kaşığı sıvıyağ 1 yemek kaş..

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor 02:58

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor Kanser artık çağımız hastalığı. İnsanlar artık kansere çok daha önceden müdahale etmek istiyor. Özellikle beslenme alışkanlıkları bu safhada çok önemli bir yer tutuy..

Kış Testinde Yakalalan BMW X7 05:31

Kış Testinde Yakalalan BMW X7

BMW’nin yeni amiral gemisi ilk kez bu kadar net karşımızda. “Gerçekten mükemmel olacak.” BMW geliştirme ekibinin bu cümleyle tanımladığı X7 projesinde her geçen gün sona yaklaşıyoruz. Geçtiğimiz kasım ayı içerisinde kamu..

  • PITIRCIK tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kış Uykusundan Uyanan Ayıların Elma Ziyafeti 07:31

Kış Uykusundan Uyanan Ayıların Elma Ziyafeti

Türkiye’nin tek ayı barınağı Karacabey Ova Korusu Ayı Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yaşayan ayıların sayısı 74’e yükseldi...

  • JET TV tarafından
  • 660 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıskıvrak 1986 03:43

Kıskıvrak 1986

Filmin Adı: Kıskıvrak Yönetmen: Halit Refiğ Oyuncular: Tarık Akan, Gülşen Bubikoğlu..

Kıvanç Çaldı Hayranları Mest Oldu 00:58

Kıvanç Çaldı Hayranları Mest Oldu

Sosyal medyada çok sık paylaşım yapmayan oyuncu Tatlıtuğ piyano çaldığı videoyu Instagram hesabından yayınladı. Tatlıtuğ yayınladığı kareye, Gel bak bir elimde gökyüzü var hala... notunu düştü. Ünlü oyuncunun paylaşımı..

  • BETA tarafından
  • 679 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıvırcık Saçları Düzeltmek Bu Kadar Kolay 00:57

Kıvırcık Saçları Düzeltmek Bu Kadar Kolay

Kıvırcık saçlara sahip pek çok kişi saçlarını düzleştirmek için saç düzleştirici kullanmayı tercih ediyor. Ancak her zaman iyi sonuçlar elde edilemiyor çünkü uygulama öncesinde ve sırasında bazı detaylara özen gösterilme..

Kıyamet Alameti Mi, Küresel Planın Oyunu Mu? 29:25

Kıyamet Alameti Mi, Küresel Planın Oyunu Mu?

Dünyanın geleceği kimlerin elinde? Küresel odakların sıklıkla dile getirdiği yakın geleceğe dair beklentileri ile politik ve askeri alanda yaşanan gelişmeler nasıl örtüşüyor? Birileri dini meseleleri kullanarak insanları..

  • STUDIO AS tarafından
  • 2 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Kıymalı Börek Tarifi 11:33

Kıymalı Börek Tarifi

hamurun malzemeleri icin gerekenler 1 cay bardagi süt 1 cay bardagi yogurt 2 cay bardagi su Yarim cay bardagi zeytinyagi yarim paket yas maya 2 tane kesme seker 1 tatli kasigi tuz 4 su bardagi un Kiymali harci icin ger..

Kıymalı Makarna Tarifi 12:12

Kıymalı Makarna Tarifi

Yarım paket spagetti 250 gr dana döş çift çekim kıyma 2 adet soğan 15 dal maydanoz Yarım kavanoz domates püresi(200gr) 1,5 tatlı kaşığı tuz 1,5 tatlı kaşığı karabiber 1,5 tatlı kaşığı pul biber 1 dolu tatlı kaşığı tereya..

Kıymalı Tarhana Çorbası Tarifi 04:47

Kıymalı Tarhana Çorbası Tarifi

Malzemeler 200 gr dana kiyma 1 yemek kasigi domates salcasi 1 cay bardagi ev tarhanasi Yaklasik 1 litre su Kurunane isterseniz pulbiber ve yesil biberde dograyip koyabilirsiniz. Hazirlanisi Corbayi yapmadan 3 4 saat ön..

Kız Öğrenci Yurdunda Çıkan Yangın Korkuttu 02:34

Kız Öğrenci Yurdunda Çıkan Yangın Korkuttu

Kız öğrenci yurdunda çıkan yangın korkuttuANTALYA - Antalya'da, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı kız yurdunda çıkan yangın korkuttu...