#Lit

Merve Özkaynak - Takma Kirpik Etkisi için En iyi 10 Maskara Bazı 11:44

Merve Özkaynak - Takma Kirpik Etkisi için En iyi 10 Maskara Bazı

Sizler için uzun süre her birini kullanarak denediğim en iyi 10 maskara bazını uygulamalı olarak gösterdim, deneyimlerimden bahsettim. Ürünler: Alterra Lash Base https://mevy.co/2D83WY4 Kiko Milano Building Base Coat M..

Merve Sevin Aleyna Tilki ve Klibi Taklidi 01:23

Merve Sevin Aleyna Tilki ve Klibi Taklidi

Merve Sevin Aleyna Tilki Sen Olsan Bari Şarkısı ve Klibi Taklidi . İşte Benim Stilim Finalisti Merve Sevin ve Ekibi Aleyna Tilki Sen Olsan Bari Şarkısını ve Klibini Taklit VE Alay Ediyorlar...

  • ANKA tarafından
  • 997 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Merve Sevin Aleyna Tilki'den Vazgecemiyor 01:29

Merve Sevin Aleyna Tilki'den Vazgecemiyor

Iste benim stilim finalisti Merve Sevin Aleyna Tilki Sen olsan Bari Sarkisindan Vazgecemiyor . Kimi klibi taklit ediyor kimide boyle sarkiyi dinlerken kendinden geciyor...

  • ANKA tarafından
  • 614 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Merve Sevin Jüriyi Yine Büyüledi 05:54

Merve Sevin Jüriyi Yine Büyüledi

İşte Benim Stilim 7. Sezon 23 Mart 2017 Perşembe günü yayınlanan 100. bölümünde Selin Baygüneşli, Merve Sevin'in klas, tarz ve elit göründüğünü söyleyince Bahar Candan çığlık attı. Nur Yerlitaş ise Merve'ye sen ne zaman ..

  • ANKA tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Merve Sevin Neden Gizlice Gözyaşlarına Boğuldu 12:42

Merve Sevin Neden Gizlice Gözyaşlarına Boğuldu

İşte Benim Stilim 7. Sezon 28 Mart 2017 Salı günü yayınlanan 104. bölümünde Kemal Doğulu, Merve Sevin'in durgun olduğunu ve kuliste ağladığını gördüğünü söyleyince Merve ailesini özlediğini söyledi. Kemal Doğulu ise yarı..

  • ANKA tarafından
  • 1.641 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Merveden OLAY Cevap! Aleynanın Kombini Benimkinin Yanından Geçemez 07:22

Merveden OLAY Cevap! Aleynanın Kombini Benimkinin Yanından Geçemez

İşte Benim Stilim 7. Sezon 10 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 115. bölümünde Emine Aydın, Aleyna Eroğlu'nun, Merve Sevin'in kombinini kopyaladığını iddia ederek Aleyna'ya Merve diye hitap edince Merve ben çok güçlü..

  • ANKA tarafından
  • 995 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 18. Bölüm 3. Fragmanı 00:37

Meryem 18. Bölüm 3. Fragmanı

Meryem 18. Bölüm 3. Fragmanı yayında! Güçlü, Burcu'nun aralarındaki duvarları kaldırmasını istiyor; kilit vurmuş kalbini açmaya çalışıyor! Her seferinde Burcu'ya duygularını açıklayan Güçlü istediği karşılığı bir türlü a..

Meşhur Kıbrıs Tatlısı  Kıbrıs Tatlısı Nasıl Yapılır Tatlı tarifleri 06:55

Meşhur Kıbrıs Tatlısı Kıbrıs Tatlısı Nasıl Yapılır Tatlı tarifleri

Kıbrıs tatlısı için malzemeler 3 adet yumurta 1 çay bardağı toz şeker 1 su bardağından bir parmak eksik sıvıyağ 1 su bardağı galete unu 1 su bardağı hindistancevizi 1 su bardağı ceviz 1 Paket kabartma tozu Şerbeti ..

Met Gala 2017 de Rihanna'nın İlginç Kıyafeti 01:10

Met Gala 2017 de Rihanna'nın İlginç Kıyafeti

Metropolitan Museum of Art'ın Costume Institute yararına her yıl düzenlenen yardım balosu olan Met Gala, dün gece New York'ta yapıldı.Geceye katılan rihannanın kıyafeti ise bir hayli ilginçti...

  • ANKA tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Met Gala 2017'de Madonna Rüzgarı 00:22

Met Gala 2017'de Madonna Rüzgarı

Metropolitan Museum of Art'ın Costume Institute yararına her yıl düzenlenen yardım balosu olan Met Gala, dün gece New York'ta yapıldı.Geceye katılan Madonna ise yine çok sempatikti.....

  • ANKA tarafından
  • 1.186 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Metallica- Atlas, Rise (Official Music Video) 06:31

Metallica- Atlas, Rise (Official Music Video)

[Verse 1] Bitterness and burden Curses rest on thee Solitaire and sorrow All eternity Save the Earth and claim perfection Deem the mass and blame rejection Hold the pose, fein perception Grudges break your back [Pre-Ch..

Metin Temel Komutan İçin Yapılan Özel Klip Sosyal Medyayı Salladı 02:02

Metin Temel Komutan İçin Yapılan Özel Klip Sosyal Medyayı Salladı

CHP'nin cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Zeytin Dalı Harekatı'nın kilit ismi İsmail Metin Temel için, ' O generalin apoletlerini sökeceğim' dedi. Açıklamaların ardından çığ gibi tepkilere maruz kalan İnce ise sessizliğ..

Meyveli Pudingli Hafif Tatlı Tarifi 07:01

Meyveli Pudingli Hafif Tatlı Tarifi

Meyveli Pudingli Hafif Tatlı Tarifi ve Malzemeler : 1 Paket vanilyalı puding Yarım litre süt (Pişirmek için) 2 Yemek kaşığı şeker 1 Paket soğuk krema (200 gr.) 1 Paket toz kremşanti 1 Paket 250 gr. quark (yoksa 2-3 yeme..

Mezopotamya Ovası 2022’de Su İle Buluşacak 05:15

Mezopotamya Ovası 2022’de Su İle Buluşacak

Güneydoğu Anadolu Projesinin (GAP) önümüzdeki yıl tamamlanmasıyla Mezopotamya ovası su ile buluşacak. Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin sahip olduğu kaynakları değerlendirerek, yöre halkının gelir düzeyini ve yaşam kalitesin..

Mica -Kerkük'te Türkmenler Silanlandırılmalı Haberi İzle 04:19

Mica -Kerkük'te Türkmenler Silanlandırılmalı Haberi İzle

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Mican, Kerkük'teki Türkmenlerin silahlandırılmasını, Türk ordusunun Kerkük'e girmesini, bölgede Federal bir Türkmen yapısının kurulmasını istedi. KRT Haber Müdürü Çağlar Cilara'nın k..

Michael Jackson - They Don't Care About Us 04:41

Michael Jackson - They Don't Care About Us

THEY DON�T CARE ABOUT US [Çocuklar:] All I wanna say is that They don't really care about us, (Don't worry what people say, we got it true) All I wanna say is that They don't really care about us, (Enough is enough of t..

Middle Earth Shadow Of War  Official Launch Trailer 02:29

Middle Earth Shadow Of War Official Launch Trailer

Middle-earth: Shadow of War™ is the sequel to the critically-acclaimed Middle-earth: Shadow of Mordor™, winner of more than 50 industry awards—including the 2015 Game Developers Choice Awards’ Game of the Year, Outstandi..

  • BETA tarafından
  • 579 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Middle Earth Shadow Of War Expansion Pass Trailer PS4 01:46

Middle Earth Shadow Of War Expansion Pass Trailer PS4

Get the Middle-earth: Shadow of War Expansion Pass to continue your experience with all-new Tribes, additional Story Campaigns featuring Eltariel and Baranor as playable characters, and a new region to explore! ABOUT TH..

  • BETA tarafından
  • 833 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mide Fıtığı Nasıl Tedavi Edilir 01:24

Mide Fıtığı Nasıl Tedavi Edilir

Mide fıtığı hastanın yaşam kalitesini düşürmeye başladığında ilaç ile ya da cerrahi yöntemler kullanılarak tedavi edilebilir. İlaç tedavisi asid dengeleyiciler içerir, hastanın rahatsızlığı tekrarlayan ve düzenlenmesi zo..

  • NABIZ tarafından
  • 1.170 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mide Fıtığı Ne Zaman Ameliyat Edilmelidir 01:04

Mide Fıtığı Ne Zaman Ameliyat Edilmelidir

Mide fıtığı hastanın yaşam kalitesini düşürecek şekilde reflüye neden oluyorsa ameliyat edilmelidir...

  • NABIZ tarafından
  • 550 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mide Fıtığının Nedenleri Nelerdir 00:32

Mide Fıtığının Nedenleri Nelerdir

Mide fıtığı kalıtsal ya da yapısal olabilir, yapısal olması durumunda doğum yapmak, haltercilik ya da dalgıçlık gibi kişiyi fiziksel olarak zorlayan durumlar mide fıtığına sebep olabliir. Mide fıtığını önlemeye yönelik h..

  • NABIZ tarafından
  • 860 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mike Tyson Tribute - 10 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:50

Mike Tyson Tribute - 10 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Michael Gerard Mike Tyson (Майк Тайсон), eski bir Amerikan profesyonel boksör. Dünya tartışmasız dünya şampiyonasını elinde tuttu ve WBC, WBA ve IBF şampiyonalarını 20 yıl, 4 ay ve 22 gün kazanmak için en genç boksör o..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.578 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mini Torpil Kurabiye Tarifi 04:06

Mini Torpil Kurabiye Tarifi

Mini Torpil Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler; Hamuru için: 2 adet yumurta 1 su bardağından biraz az şeker Yarım su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı yoğurt Yaklaşık 4, 5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Mu..

Miranda Lambert - We Should Be Friends 02:50

Miranda Lambert - We Should Be Friends

If your mind's as cluttered as your kitchen sink If your heart's as empty as your diesel tank If all your white t-shirts have stains If you've got some guts and got some ink, well then We should be friends If you borrow ..

Mishari Rashid Al Afasy - Rahman 04:35

Mishari Rashid Al Afasy - Rahman

Rahman Mishary Alafasy onun eşsiz sesi ve Kuran tilavetiyle tarzı için kabul edilir. Birçok okuyucuları uygulama ders onun modunu taklit etmeye geldim. O Medine İslam Üniversitesi Kur'an College Kur'ân'ı (Suudi Arabist..

Mısır Ekmeği Tarifi 04:56

Mısır Ekmeği Tarifi

alzemeler : 1 kilo mısır unu 6 Yemek Kaşığı Un Yarım paket yaş maya 2 tatlı kasığı tuz 1 litre (ılık) sıcağa yakın su (elinizi yakmayacak şekilde olsun lütfen) Hazırlanışı : Yoğurma kabına mısır unumuzu koyalım. Ortas..

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı 01:08

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı Mısır'da darbeyle göreve gelen Kahire yönetimi, bugün yapılması beklenen gösterilere karşı tüm camilerin namazların hemen ardından kapatılması talimatı verdi. Tahrir Meydanı'ndaki m..

Mısır'da Güvenlik Güçleri Pusuya Düştü: 52 Ölü 00:40

Mısır'da Güvenlik Güçleri Pusuya Düştü: 52 Ölü

Mısır'ın doğusundaki çölde saklanan radikal İslamcı militanlara yönelik operasyon sırasında 50'den fazla güvenlik görevlisi yaşamını yitirdi...

Mısır'dan Libya'ya Hava Saldırısı 01:30

Mısır'dan Libya'ya Hava Saldırısı

Mısır, Kıptileri hedef alan terör eylemine hava saldırılarıyla karşılık verdi. Mısır’dan kalkan uçaklar komşu ülke Libya’nın Derne kentinde, terör örgütlerine ait olduğu söylenen kampları bombaladı. Operasyonla ilgili ..

MisterWives - Machine 03:57

MisterWives - Machine

Şarkı Sözleri [Intro] Oh oh oh Oh oh oh [Verse 1] Pick apart every piece of me And miss the point entirely I only did this to be sane Not for you to know my name Go 'head and spit the music out Please tell me more about..