#Lokanta usulü orman kebabı

İstanbul Ormanları 15 Yıldır Büyükada’dan Hatun Ablaya Emanet 03:56

İstanbul Ormanları 15 Yıldır Büyükada’dan Hatun Ablaya Emanet

İstanbul’un oksijen deposu ormanlarının içerisinde, 2017 yılında yapımı tamamlanan Büyükada yangın gözetleme kulesinde görevli Hatun Aydın, elindeki dürbün ile gün boyu ormanları izleyerek yangınlara karşı korunmasını sa..

SivasKebabı Nasıl Yapılır... - Davetsiz Misafir 16:24

SivasKebabı Nasıl Yapılır... - Davetsiz Misafir

Mevsimin son sebzeleriyle sivas kebabı..

Davetsiz Misafir - Mardin HD - Davetsiz Misafir 1:02:13

Davetsiz Misafir - Mardin HD - Davetsiz Misafir

Mardin Belgeseli HD İzle..

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu Urfa'da 1.Bölüm 46:50

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu Urfa'da 1.Bölüm

“Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu”nun durağı; Urfa oluyor. Turgay Başyayla Urfa’da Balıklı Göl'e gidip yöreye özgü “Urfa Ciğeri”, “Fıstıklı Kebap”, “Şıllık Tatlısı”, “Domates Kebabı”, “Urfa Tepsi Kebabı”, “Haşhaş Keb..

Kütahya' da Yangın-Yangın Bölgesindeki Köy Boşaltıldı 02:18

Kütahya' da Yangın-Yangın Bölgesindeki Köy Boşaltıldı

Kütahya’nın Emet ilçesi Kabaklar köyü ormanlık alanda yangın çıkan orman yangını halen devam ediyor. 143 nüfuslu Kabaklar köyüne de sıçrayan yangında iki katlı ev ile ahır ve samanlık yangından zarar görürken, evlerini t..

Kartal'ın Brezilya Planı Ortaya  Çıktı 01:26

Kartal'ın Brezilya Planı Ortaya Çıktı

Milli takımlar arasında 3 günlük iznin ardından çalışmalarına başlayacak Beşiktaş'ta, teknik direktör Şenol Güneş, performansı istediği seviyede olmayan ve forma şansı bulamayan oyuncularla özel olarak ilgilenecek. Takt..

Sertab Erener - Belki de Dönerim 04:28

Sertab Erener - Belki de Dönerim

Sertab Erener - Belki de Dönerim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gölde yalnız yüzen suna Çölü aşan kör fırtına Vur gayrı yükünü sırtıma Hem belki de dönerim Bir duman çek beni gitmeden Tan yeli seherden esmeden Kesilme..

Elazığ'da, badem hasadı başladı 06:26

Elazığ'da, badem hasadı başladı

Elazığ’da, Tarım ve Orman İl Müdürü Turan Karahan'ın katılımıyla badem hasadı başladı. Elazığ'ın önemli tarımsal ürünleri arasında yer alan badem hasadı başladı. Ağın ilçesindeki bahçelerde yetişen bademin hasadı, Tarım ..

Çalılık Alanda Çıkan Yangın Yerleşim Yerlerine İlerliyor 04:12

Çalılık Alanda Çıkan Yangın Yerleşim Yerlerine İlerliyor

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde çalılık alanda başlayan yangın rüzgarın etkisi ile kısa sürede büyüdü. Yangının yerleşim alanlarına ilerlememesi için itfaiye ekipleri ve mahalleli çalışma yapıyor. Kdz. Ereğli ilçesine bağl..

MANAVGAT YANGIN YENİ GELİŞME (31 TEMMUZ 2021) 01:29

MANAVGAT YANGIN YENİ GELİŞME (31 TEMMUZ 2021)

MANAVGAT'TAKİ BÜYÜK YANGIN 4'ÜNCÜ GÜNÜNDE. Manavgat'ta sert esen rüzgarın etkisiyle yangınlar birçok alanda etkisini sürdürürken, itfaiye ve Orman Genel Müdürlüğü'ne bağlı ekipler zaman zaman zor anlar yaşıyor. Yangını ç..

ÖLÜDENİZ YANGIN SON DURUM NE- (31.07.2021) 01:33

ÖLÜDENİZ YANGIN SON DURUM NE- (31.07.2021)

Ölüdeniz’de orman yangını çıktı! Belediye başkanından açıklama.. Muğla'nın Fethiye ilçesinin dünyaca ünlü turistlik bölgesi Ölüdeniz'in Ovacık mevkiinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda ekibin alevlere..

Muğla ve Antalya'daki Yangınlar Nedeniyle Tatilcilerin Yeni Rotası Doğu Karadeniz Oldu 04:00

Muğla ve Antalya'daki Yangınlar Nedeniyle Tatilcilerin Yeni Rotası Doğ

Muğla ve Antalya'daki yangınlar nedeniyle tatilcilerin yangın bölgesi yerine rotayı Doğu Karadeniz Bölgesi'ne çevirdiği ve son dönemde bu nedenle turistik tesislerde rezervasyonların yüzde 100'e yaklaştığı belirtildi. Mu..

Bitlis'te kuru fasulye hasadı başladı! 40 bin ton ürün bekleniyor 05:43

Bitlis'te kuru fasulye hasadı başladı! 40 bin ton ürün bekleniyor

Bitlis'te kuru fasulye hasadı başladı. İl Tarım ve Orman Müdürü Rıfat Çelik, bu yıl yaklaşık 40 bin ton kuru fasulye üretimi beklediklerini söyledi. Bitlis'te 15 gün önce hasadına başlanan kuru fasulye Türkiye'nin yüzde..

Konya'da, düğün ve toplu organizasyon yasağı 02:31

Konya'da, düğün ve toplu organizasyon yasağı

Konya'da, İl Hıfzıssıhha Kurulu'nca alınan karara göre, salgının kontrol altında tutulması ve yayılımının durdurulması amacıyla birçok toplu organizasyon yasaklandı. Buna göre, kafe, restoran, lokanta, çay bahçesi gibi i..

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu Hatay'da 1.Bölüm 50:14

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu Hatay'da 1.Bölüm

Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu”nun durağı; Hatay oluyor. Turgay Başyayla Hatay'da Harbiye Şelale’lerinde yöreye özgü müzik ekibi türkülerini seslendirirken, “Tavuklu Kepse Pilavı”, “Peynirli İrmik Helvası” ve “Kayt..

Oxtail kebab,from Kayseri, a city of Anatolia.... 19:18

Oxtail kebab,from Kayseri, a city of Anatolia....

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, bu hafta, Kayseri’yi ekrana getiriyor. Kayseri’de ilk olarak ilginç bir yemeğin peşine düşen Davetsiz Misafir, dananın kuyruk kısmından yapılan ..

Maceracı _ Bingöl 1:14:07

Maceracı _ Bingöl

Samanyolu TV’nin sevilen gezi-eğlence programı Maceracı, kış mevsiminin en güzel yaşandığı şehir Bingöl’den ekrana geliyor. Bingöl turuna, Osmanlı mutfağının çok özel bir lezzeti olan Süt Kebabı’nın yapım sırlarını ekra..

Maceracı _ Aydın HD 59:12

Maceracı _ Aydın HD

İzleyenleri macera dolu bir yolculuğa çıkaran Murat Yeni, yine kahkaha ve keyif dolu bir sohbetle yeni bir şehrin lezzet duraklarını keşfetmeye devam ediyor. İzleyenleri bu hafta kültürün, tarihin ve doğanın buluşma nok..

Maceracı _ Yalova HD 55:37

Maceracı _ Yalova HD

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Yalova’da. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Yalova Bölüm'ünde neler olacak? Macera..

Köfteli Yoğurtlu Kebap Nasıl Yapılır Tarifi 02:07

Köfteli Yoğurtlu Kebap Nasıl Yapılır Tarifi

Bugün sizlere köfteli yoğurt kebabı tarifini paylaşıyoruz. Lezzetine doyamayacağınız köfteleri pidesi ve üzerine dökülen salçalı sosu ile enfes köfte kebabı tarifini sizlerde çok beğeneceksiniz. Kızartılmış ekmeklerin üz..

Kolay Fıstıklı Kebap ve Acele Alinazik Tarifi 08:21

Kolay Fıstıklı Kebap ve Acele Alinazik Tarifi

Kolay Fıstıklı Kebap: 100 gr kuzu döş kıyma 100 gr dana döş kıyma ½ adet kuru soğan 1,5 çorba kaşığı Toz boziç 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı pul biber 2-3 çorba kaşığı kaynar su 1 diş sarımsa..

Tam kapanmada kimler muaf olacak? Seyahat izin belgesi nasıl alınacak? Öğrenciler sınava girecek mi? 05:06

Tam kapanmada kimler muaf olacak? Seyahat izin belgesi nasıl alınacak?

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, genelgede, 13 Nisan 2021'deki Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısındaki kararlar doğrultusunda 14 Nisan Çarşamba gününden itibaren iki haftalık kısmi kapanma sürecine giri..

Davetsiz Misafir _ Kilis 1:06:17

Davetsiz Misafir _ Kilis

STV’de, Turgay Başyayla’nın keyifli sunumuyla ekrana gelen gezi-eğlence programı Davetsiz Misafir bu hafta tarihi höyükleri, kaleleri, camileri ve kebapları ile ünlü Kilis’e gidiyor. Kilis’te ilk olarak adını şehrinden ..

Çikolatalı Bademli İkramlıklar Tarifi 07:24

Çikolatalı Bademli İkramlıklar Tarifi

Malzemeler: 200 gr. Bitter çikolata (kuvertüre) 100 gr. Sütlü çikolata 120 gr. Corn Flakes (kahvaltılık mısır gevreği) 50 gr. Hindistancevizi yağı (kokosfett) alternatif olarak bunun yerine tereyağı da kullanabilirsiniz..

Sadece 3 Malzeme İle Muzlu Kurabiye Yapımı 01:03

Sadece 3 Malzeme İle Muzlu Kurabiye Yapımı

Muzlu Kurabiye (5 Dakikada) Tarifi İçin Malzemeler; 1 paket muzlu puding 1 su bardağı sıvı yağ Aldığı kadar un(2.5 su bardağından biraz fazla) İsteğe göre üzeri için; Benmari usulü eritilmiş çikolata Pudra şekeri Fındık..

Çikolatalı Kurabiye Tarifi 02:11

Çikolatalı Kurabiye Tarifi

Malzemeler 250 gr tereyağı (oda sıcaklığında(margarinde olabilir) 1 çay bardağı dolusu toz şeker 2 yumurta 4 yemek kaşığı nişasta unu 1 tane vanilya esansı (sıvı olan, olmayan normal vanilya da kullanabilir) 1 paket kaba..

Hindistan Cevizli Kurabiye 00:45

Hindistan Cevizli Kurabiye

Hindistan Cevizli Kurabiye İçin Gerekli Malzemeler; 250 gram oda ısısında yumuşamış margarin 1 su bardağı pudra şekeri 1 adet yumurta 1 su bardağı nişasta 3 su bardağı un Üzerine: Benmari usulü eritilmiş bitter çikolata..

Bisküvi Tadında Kurabiye Tarifi 02:24

Bisküvi Tadında Kurabiye Tarifi

Kurabiye Tarifi için gereken malzemeler: 125 gr oda sıcaklığında tereyağı veya margarin Yarım su bardağı sıvı yağ 1 adet yumurta 3/4 su bardağı şeker 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Aldığı kadar un (yaklaşık 3 - 3,..

Yurdum İnsanının Bedava Masaj ile İmtihanı 01:21

Yurdum İnsanının Bedava Masaj ile İmtihanı

İstanbul Taksim Meydanı’nda Malezyalı bir doktor ve yardımcısı, vatandaşlara ilginç bir masaj tekniği uyguladı. İlginç masaj tekniğine memnun kalan vatandaşların da doktora Türk usulü masajla karşılık vermesi renkli görü..

  • JET TV tarafından
  • 1.204 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yardım Etmek isterken Komik Duruma Düşen Adam 00:27

Yardım Etmek isterken Komik Duruma Düşen Adam

Şili'de çıkan orman yangınının söndürme çalışmalarında çekilen komik görüntüler kameraya böyle yansıdı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 8 yıl önce